|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7782049 6]Ten w czarno-zielonym opakowaniu-bardziej wydłuża jak pogrubia, ale cenię go za malowanie bez sklejania-przy większości tuszy muszę się naczesać czystą szczoteczką(mam gęste i podatne na sklejanie rzęsy, a ja mam małego bzika na punkcie perfekcyjnie rozdzielonych rzęs), a przy tej maskarze nie muszę tego robić-spora oszczędność czasu, do tego jest trwały i nie uczula.
Jeśli będę narzekać na nadmiar kasy(i pójdę do Rossmanna z siostrą, bo ona umie ocenić czy tusz był macany) to bym się pokusiła o tę wersję czarno-różową, bardzo jestem jej ciekawa. Mi Seche Vite bardzo kurczy lakier po bokach, a próbowałam go nakładać na pierdyliard sposobów. Ale cudownie nabłyszcza(nie uznaję matowych lakierów, lakier musi lśnić jak dziki) i równie cudownie śmierdzi(tata stwierdził, że jak chcę go używać to mam z tym iść do garażu, a nie pokoju ).Ja polubiłam utwardzacz z Lovely, maluję na lekko podeschnięty lakier o 21szej, kładę się po 22giej i rano nie mam odbitej pościeli, choć wiem, że on nie ma w programie przyspieszania wysychania. Która bezbarwna odżywka do paznokci utrzymuje się według Was najdłużej? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Ten pierwszy jest fajny, ciutkę skleja(ale może wyolbrzymiam, bo mam alergię na jakiekolwiek sklejone rzęsy), ale bardzo ładnie otwiera oko i podkręca.[/QUOTE] Potwierdzam. Bardzo dobry tusz |
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77819876]Miałam Seche Vite i lubiłam, ale glucieje ekspresowo. A ja używam lakierów zwykłych raz na 2-3 miesiące (bo tak to hybrydy lub teraz też naklejki termiczne) więc nie opłaca mi się zakup
Mam Insta Dri, ale też ideałem nie jest.[/QUOTE]Mój mam otwarty od połowy marca i jestem w połowie buteleczki, jeszcze nie glucieje, ale większość zaczyna robić to jak zostanie 1/4 buteleczki. Wtedy się ciągną i SV i Insta dri. [1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77820126]Ja w SV nie lubiłam tego, ze mi sciągał lakier z końcówek. Najlepszy top imo to Essie Good To Go. Teraz robie hybrydy i sie zastanawiam, jak to sie stało, ze tak długo sie opierałam. Jaka to wygoda [/QUOTE]To muszę kiedyś Essie spróbować, aczkolwiek widziałam na ekobiecej, że wrócił lubiany Kwik kwote. Cytat:
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7782049 6][...] Mi Seche Vite bardzo kurczy lakier po bokach, a próbowałam go nakładać na pierdyliard sposobów. Ale cudownie nabłyszcza(nie uznaję matowych lakierów, lakier musi lśnić jak dziki) i równie cudownie śmierdzi(tata stwierdził, że jak chcę go używać to mam z tym iść do garażu, a nie pokoju ).Ja polubiłam utwardzacz z Lovely, maluję na lekko podeschnięty lakier o 21szej, kładę się po 22giej i rano nie mam odbitej pościeli, choć wiem, że on nie ma w programie przyspieszania wysychania. Która bezbarwna odżywka do paznokci utrzymuje się według Was najdłużej? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- [...][/QUOTE] SV trzeba dobrze pokryć lakier i paznokieć też od spodu, to wtedy nie ściąga i nie wykrusza po bokach. Fakt niestety ma szkodliwy składnik toluen. Nie oddycham podczas malowania Niektóre Eveline maja etykietę/naklejkę która widać jak była zerwana. |
|
|
|
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
W Galerii Krakowskiej w Rossie na górze
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj jaka dobra wiadomość że wraca Kwik Kwote - uwielbiam go |
|
|
|
|
#4445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7782049 6]Ten w czarno-zielonym opakowaniu-bardziej wydłuża jak pogrubia, ale cenię go za malowanie bez sklejania-przy większości tuszy muszę się naczesać czystą szczoteczką(mam gęste i podatne na sklejanie rzęsy, a ja mam małego bzika na punkcie perfekcyjnie rozdzielonych rzęs), a przy tej maskarze nie muszę tego robić-spora oszczędność czasu, do tego jest trwały i nie uczula. Jeśli będę narzekać na nadmiar kasy(i pójdę do Rossmanna z siostrą, bo ona umie ocenić czy tusz był macany) to bym się pokusiła o tę wersję czarno-różową, bardzo jestem jej ciekawa. Mi Seche Vite bardzo kurczy lakier po bokach, a próbowałam go nakładać na pierdyliard sposobów. Ale cudownie nabłyszcza(nie uznaję matowych lakierów, lakier musi lśnić jak dziki) i równie cudownie śmierdzi(tata stwierdził, że jak chcę go używać to mam z tym iść do garażu, a nie pokoju ).Ja polubiłam utwardzacz z Lovely, maluję na lekko podeschnięty lakier o 21szej, kładę się po 22giej i rano nie mam odbitej pościeli, choć wiem, że on nie ma w programie przyspieszania wysychania. Która bezbarwna odżywka do paznokci utrzymuje się według Was najdłużej? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Ten pierwszy jest fajny, ciutkę skleja(ale może wyolbrzymiam, bo mam alergię na jakiekolwiek sklejone rzęsy), ale bardzo ładnie otwiera oko i podkręca.[/QUOTE] Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie kupuję ![]() Zapasy mnie przerażają https://www.instagram.com/p/BZ-9PB0g...n-by=kamila_jk
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2017-10-09 o 13:49 |
|
|
|
|
#4447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4448 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
Orientujecie się może kiedy pojawi się regulamin najbliższej promocji
?
|
|
#4450 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Bell w Krakowie była tez w Plazie pół roku temu, teraz nie wiem bo tam nie jeżdżę ale pewnie nadal jest
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4454 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny przepraszam jak był0, ale nie zauważyłam: czy na te 49% też trzeba mieć 3 produkty czy to ograniczenie tylko do 55 %
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
O ile dobrze rozumiem, ale wieczorem sobie sprawdź w regulaminie: trzeba mieć minimum 3 różne produkty ( o różnych kodach, nie muszą być z 3 różnych kategorii) by promocja na kolorówkę się naliczyła. W Klubie będzie -55%, ale tylko na te 3 pierwsze produkty, a bez Klubu -49%. No i z tą wyższą zniżką można zrobić zakupy tylko 1 raz. Tyle wyczytałam/wyśledziłam na blogach, włącznie z info od pracowników sieci (niektóre blogerki ponoć miały takie źródła).
|
#4457 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
O! A skąd masz takie info? Bo to inne informacje niż te do jakich ja dotarłam. Czyli normalnie z -49% można kupić np. tylko jedną rzecz?
|
#4459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No w sumie wszystko okaże się w regulaminie ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- A doradzicie coś na małe niedoskonałości w jak najjaśniejszym odcieniu? Chce jutro dorwać korektor pod oczy z Lorigine i w sumie nie bardzo wiem co jeszcze:/ Myślę o paru rzeczach, ale nie są to must have
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, szkoda że jest wyłączony z zamówień internetowych:-(
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W skarbie str 17 jest napisane "-55% tylko w klubie Rossmann na min. 3 różne produkty do makijażu np. tusz do rzęs, szminka, podkład, korektor i róż. Minimum oznacza w tym wypadku że musisz mieć trzy lub więcej produktów, żeby naliczyło zniżkę 55%, ale ona wtedy obejmuje cały rachunek. Po lewej stronie na szaro "...Rabat 55% dostępny jest jednorazowo dla zarejestrowanych członków Klubu Rossmann posiadających wirtualną kartę Klubu, przy zakupie minimum 3 różnych produktów do makijażu. Przy kolejnym zakupie w tej promocji obowiązuje rabat 49%. ..." Moja interpretacja jest taka, że dopiero przy kolejnych zakupach rabat będzie -49% (jak już ktoś wykorzysta opcję 55%) i nie ma nic o minimalnej ilości rzeczy więc domyślam się, że od 1 sztuki. Nie ma tu nic napisane, że jest zniżka dla osób bez karty klubu R. i to mnie ewentualnie zastanawia. |
||
|
|
|
#4462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Kupowalyscie moze pomadki plynne Deborah? Dobre sa? Bo mam ochote na 5 sztuk😆
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Lisa sklepów z SINSKIN
http://www.rossmann.pl/Portals/0/ric...-28-161837-777 |
|
|
|
#4467 |
|
Raczkowanie
|
Jest regulamin http://www.rossmann.pl/regulamin
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
Dziś kupiłam małe opakowanie za 19 zł i stwierdzam, że to chyba nie dla mnie. Owszem jest mniej wyczuwalny na skórze, niż tradycyjny podkład, krycie ma średnie (co mi odpowiada), tworzy delikatny efekt wypoczętej skóry (nie ma brokatu, pereł tylko po prostu nie jest totalnie matowy, co przy skórze 30+ w kierunku suchej jest fajne), ale mam dwa zarzuty: średnio pielęgnacyjny, trochę jak dla mnie tępo się nakłada i skóra jest sucha, czuje, że nie oddycha tylko jest czymś zalepiona (ok może powinnam coś pod dać, ale jeżeli to cudo kosztuje 100 zł to i mam większe wymagania) ale odcień. Jestem jakaś dziwna jeżeli ten Orange jest najbardziej żółty ze SKIN79 to ze mnie jest chyba niezła Chinka, bo dla mnie on jest za mało żółty. Szyję mam bardziej żółtą i delikatnie widać różnice. Mam pecha do tych azjatyckich BB. Pierwszy jaki kupiłam w ciemno był nawilżający ale odcień szaro ciemisty (fuj teraz leży nowiutki i czeka na kogoś chętnego), a ten trochę różowy. Potestuję, ale cudów z tego nie będzie. Obecnie idealny odcień do mojej opalonej cery jest Sunny Light AM. Może jednak się skusze na te Lorigine.
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

).
Mam Insta Dri, ale też ideałem nie jest.[/QUOTE]