Singielki 25 +. Część X - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-09, 09:11   #4831
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f
Konto usunięte

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Nadrobiłam weekendowe posty

Shawtty, w końcu swoje odchorujesz Rzeczywiście wir imprez to chyba nie najlepszy sposób, ale co kto lubi. Ja Cię w sumie podziwiam, że masz siłę tak imprezować. W każdym razie ślę przytulasy!

Napis, nie komplikuj kochana Idź do kina jak z kolegą Przy kasie powiedź, że chciałabyś za siebie zapłacić. Jak Ci powie, że on płaci to podziękuj i tyle Najwyżej kup jakiś popkorn Zastanów się tylko czy to wyjście to w ogóle dobry pomysł i czy jesteś w stanie iść z nim, jak tylko z kolegą.

handzia, ja widzę, że ten Twój młody to też ma problemy z czasem na spotkania. No ale to z nimi trzeba chyba krótko - po prostu się wysłowić, że ten termin chcemy ustalić.

A poza tym dziewczyny, jak będziecie jeszcze podbijać stolice to dajcie znać Chętnie z Wami wyjdę chociaż na kawę

Ja po sobotnim weselu spałam wczoraj cały dzień. Zwlokłam się tylko z łózka do samochodu, żeby trafić do Warszawy. Wieczorem się odezwałam do T. i tak wypytywał o wesele i kolegę, a jak w końcu się zapytałam czemu pyta i czy jest taki zazdrosny to napisał, że chyba się nie spodziewam, że odpowie na to pytanie wprost W każdym razie jutro się widzimy i ma zostać na noc, a wcześniej ogarnąć coś fajnego na wyjście. Ale powiem Wam - minęło 2 tygodnie odkąd się widzieliśmy a ja nie czuje jakiejś wielkiej tęsknoty czy euforii.
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 09:21   #4832
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
Shawtty, ja się zgadzam z Classic, Czeko i resztą dziewczyn, m.in. co do tego, że terapia moglaby Ci pomoc wyjść z tego błednego koła, na które nie masz pomysłu, powielasz ten sam schemat.

Choć nie zawsze potrzebna aż terapia: mi osobiście pomogły długie poważne rozmowy z koleżankami (przewaznie poznanymi na wizażu). Większośc z nich ma lat 30+ i 40+ i niejedno już w życiu przeszły i niejednego się nauczyły i mają o wiele mądrzejsze podejście do życia niz ja wieku dwudziestu kilku lat, więc potrafiły mi bardzo mądrze poradzić, jak się motałam i sama nie wiedziałam czego chcę bardzo dużo się dzięki nim nauczyłam o facetach, związkach, życui i ludziach w ogóle

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-10-09 o 09:24
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 09:27   #4833
Agacik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
Ja chyba teraz długo do żadnego nic nie poczuję... Bo czuję coś do młodego. Tak. Muszę zdać sobie z tego sprawę.
Mi się troszkę lżej zrobiło, jak sobie zdałam sprawę, że coś mogę czuć. Przestałam się aż tak miotać.

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77812636]

Ja trochę nie wiem jak się po tym wszystkim zachować. Jak go traktować. Powiedziałam co powiedziałam, on tak samo. I w sumie co dalej. Mamy się spotykać jakby to nie było powiedziane? Na zasadzie idę z kolegą do kina? No, ale nawet pytanie: kto w takim wypadku płaci? Czemu miałby on skoro jesteśmy po kumpelsku w kinie. Głupie to jakieś. Jak widać dzień zaczęłam od pytań[/QUOTE]

Chyba najlepiej zachowywać się naturalnie bez spinania (wiem, super rady moje ).
Też myślę, że przy kasie najlepiej powiedzieć, że płacisz sama i zobaczysz co on na to.

Wiecie co, ja się zawsze zastanawiam czy faceci też mają takie rozkminy? Mam małe doświadczenie w tych sprawach, może wy wiecie?

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Ale jak się nie przyznasz, robiąc dalej to samo, to możesz coś przegrać.
Wiem, eh, ale mogę też przegrać super przyjaźń.... męczę się, ale dużo mi ta relacja daje dobrego też. Bardzo dużo.
Agacik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 09:30   #4834
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Obojętna na pewno mu nie jesteś. Może kiedyś jeszcze coś z tego będzie. Na razie po prostu staraj się podchodzić do tego z dystansem .
wydaje mi się, że ciężko się dystansować, gdy już jest jakieś zaangażowanie, a facet sobie 'testuje' co tam dalej z tego będzie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Powiem Wam że jedna rzecz mnie jakoś tak ostatnio smuci... Widze jak tata bardzo chciałby zostać dziadkiem. Nie wiem czy to ten niedoszły ślub go tak "obudził" czy po prostu wiek czy co... ale boje się że nigdy tego nie doczeka
też czasem myślę, że "nie zdążę"

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Sama sobie strzelasz w kolano. Jeśli tak mu piszesz to dla niego jasny sygnał, że on jest TYLKO Twoim kolegą, że nic do niego nie czujesz i szukasz gdzie indziej partnera.
nie pisz tak, ja zrobiłam ten błąd i ciągle żałuje w sumie

Cytat:
Hejo
Mam podły nastrój dzisiaj. Wczoraj trochę w złym kierunku poszła moja rozmowa z młodym i trochę w tym mojej winy, ale już nie wytrzymałam nerwowo z tym, że nawet nie może zaproponować jakiegoś terminu spotkania - żebym wiedziała, że na coś jednak czekamy. No i teraz on nie odpisuje, a ja się dołuję coraz bardziej. Byłam wczoraj w kinie z bilardem, totalnie 'sucho' żadnej próby kontaktu fizycznego, ani z jego ani z mojej strony. Nie umiem, nie miałam nawet na to ochoty Film był nudny, więc przez połowę czasu myślałam o młodym Chyba pora zdystansować się.
może sobie przemyśli i się odezwie ale z tego co piszesz to on ciągle przelewa swoje problemy na Waszą relację :/

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77812636]Ale powiedziałaś, że chcesz się z nim spotkać? Powiedziałaś, że Ci nie pasuje, że nie macie terminu?

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Ja trochę nie wiem jak się po tym wszystkim zachować. Jak go traktować. Powiedziałam co powiedziałam, on tak samo. I w sumie co dalej. Mamy się spotykać jakby to nie było powiedziane? Na zasadzie idę z kolegą do kina? No, ale nawet pytanie: kto w takim wypadku płaci? Czemu miałby on skoro jesteśmy po kumpelsku w kinie. Głupie to jakieś. Jak widać dzień zaczęłam od pytań[/QUOTE]
ja z kumplami po połowie płacę zazwyczaj, w sensie każdy za siebie
ale będziesz umiala udawać, że luz, nagle Ci przeszło?

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77813631]Nadrobiłam weekendowe posty

Shawtty, w końcu swoje odchorujesz Rzeczywiście wir imprez to chyba nie najlepszy sposób, ale co kto lubi. Ja Cię w sumie podziwiam, że masz siłę tak imprezować. W każdym razie ślę przytulasy!

Napis, nie komplikuj kochana Idź do kina jak z kolegą Przy kasie powiedź, że chciałabyś za siebie zapłacić. Jak Ci powie, że on płaci to podziękuj i tyle Najwyżej kup jakiś popkorn Zastanów się tylko czy to wyjście to w ogóle dobry pomysł i czy jesteś w stanie iść z nim, jak tylko z kolegą.

handzia, ja widzę, że ten Twój młody to też ma problemy z czasem na spotkania. No ale to z nimi trzeba chyba krótko - po prostu się wysłowić, że ten termin chcemy ustalić.

A poza tym dziewczyny, jak będziecie jeszcze podbijać stolice to dajcie znać Chętnie z Wami wyjdę chociaż na kawę

Ja po sobotnim weselu spałam wczoraj cały dzień. Zwlokłam się tylko z łózka do samochodu, żeby trafić do Warszawy. Wieczorem się odezwałam do T. i tak wypytywał o wesele i kolegę, a jak w końcu się zapytałam czemu pyta i czy jest taki zazdrosny to napisał, że chyba się nie spodziewam, że odpowie na to pytanie wprost W każdym razie jutro się widzimy i ma zostać na noc, a wcześniej ogarnąć coś fajnego na wyjście. Ale powiem Wam - minęło 2 tygodnie odkąd się widzieliśmy a ja nie czuje jakiejś wielkiej tęsknoty czy euforii.[/QUOTE]
a w sumie czemu nie?
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 09:33   #4835
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f
Konto usunięte

Dinulka, no właśnie nie wiem? ale uznałam że taka odpowiedź w jego ustach to odpowiedź twierdząca ^^

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 09:36   #4836
Agacik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość

nie pisz tak, ja zrobiłam ten błąd i ciągle żałuje w sumie
A coś więcej powiesz o tym?
Ja tak piszę, żeby się bronić, że taka miękka jestem, że on ma tyle znajomych dziewczyn, a ja nie mam kolegów i jeszcze się zakochałam. Gdzie tu logika?
Agacik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 10:02   #4837
handzia600
perfumowe ADHD

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77813631]
[/QUOTE]

Mi się wydaje, że on się wycofuje tylko oczywiście zamiast powiedzieć wprost to gra to takie normalne w tych czasach

Cytat:
Napisane przez Agacik Pokaż wiadomość
Mi się troszkę lżej zrobiło, jak sobie zdałam sprawę, że coś mogę czuć. Przestałam się aż tak miotać. .
Mi wcale nie jest lżej

Cytat:

może sobie przemyśli i się odezwie ale z tego co piszesz to on ciągle przelewa swoje problemy na Waszą relację :/
Taaaak, dokładnie tak jak napisałaś, a przez to i ja się dołuję bo na mnie strasznie działa jego kiepski nastrój.
Stary 2017-10-09, 12:03   #4838
Zorzoli
Zakorzenienie

Witam dziewczyny,

tez mam kiepski nastroj. W piatek i sobote byłam na mieście ze znajomymi a wczoraj siedziałam cały dzień w domu abyodpocząć.
Z jedne strony troche męczy mnie ciągłe wychodzenie ze znajomymi ale chyba jeszcze bardziej mnie dołuje siedzenie cały dzień samej w domu ehhhh.... nie mogę się doczekać kiedy będę miała z kim posiedzieć cały dzień w domu, pooglądać film, pogadać i ugotować coś wspólnie.

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 12:09   #4839
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny,

tez mam kiepski nastroj. W piatek i sobote byłam na mieście ze znajomymi a wczoraj siedziałam cały dzień w domu abyodpocząć.
Z jedne strony troche męczy mnie ciągłe wychodzenie ze znajomymi ale chyba jeszcze bardziej mnie dołuje siedzenie cały dzień samej w domu ehhhh.... nie mogę się doczekać kiedy będę miała z kim posiedzieć cały dzień w domu, pooglądać film, pogadać i ugotować coś wspólnie.
Zorzoli też na to czekam z utęsknieniem.

Ja dziś mam kiepski dzień, głowa mnie boli i ogólnie jakoś lipa.
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 12:26   #4840
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Witam dziewczyny,

Zwyczajne rzeczy mają największą wartość
Też na to czekam...

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość

Chyba coś z ciśnieniem, bo i ja dzisiaj kiepsko się czuję

Mój ( jak go nazwać ?! ksywka jakaś potrzebna ) wczoraj zaprosił mnie do siebie na filmy, kolacje itp. oczywiście z tekstem "weź sobie coś do spania, bo będziemy długo oglądać" a ja chyba nie chcę zaczynać czegoś nowego od seksu, bo pewnie do tego by doszło... Chyba przeciągnę to w czasie... bo wierzyć, że byśmy spali w jednym łóżku tak o po prostu ?
Stary 2017-10-09, 12:30   #4841
Dinulka
Zakorzenienie

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77814121]Dinulka, no właśnie nie wiem? ale uznałam że taka odpowiedź w jego ustach to odpowiedź twierdząca ^^

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
no i dobrze

Cytat:
A coś więcej powiesz o tym?
Ja tak piszę, żeby się bronić, że taka miękka jestem, że on ma tyle znajomych dziewczyn, a ja nie mam kolegów i jeszcze się zakochałam. Gdzie tu logika?
no ja byłam rozżalona wtedy, a uważałam, że nic nie tracę, bo ten i tak ma mnie gdzieś i widzi we mnie tylko koleżankę, więc opowiedziałam o swoim wcześniejszym (świeżym) zawodzie, on coś tam oceniał z perspektywy faceta itp. A potem się spotkaliśmy, popiliśmy i lekko 'zbliżyliśmy'. A rano znowu wrócil temat tego od zawodu, on pytał itp. Po kilku dniach zmienił mu się front i stwierdzil, że to ja ciągle o tamtym gadam, a jego to nie interesuje a jak powiedziałam, że ON pytał jak się spotkaliśmy, to się wkurzył a teraz nie mam jak z nim pogadać, żeby się wykrecic z tamtego z opowieści choć pewnie w moim przypadku nie ma to znaczenia, ale bezpośrednio po naszym spotkaniu ciągle sobie wyrzucałam, że myśli, że ja ryczę za tamtym aby :P

Cytat:
Witam dziewczyny,

oby to nastąpiło jak najszybciej
Cytat:

tez mam kiepski dzień, głowa również boli, leń totalny, a w pracy dużo do ogarnięcia... a skupić się nie mogę jakoś.
Ponadto cały czas mam ochotę napisać do tego kolegi, a wiem, ze po tej sobocie nie powinnam. I liczę trochę, że może napisze do mnie z życzeniami na zbliżające się urodziny i wtedy coś zagadam, ale mam wątpliwości czy to zrobi, a jeśli zrobi pisząc na tablicy fb, to też nie pociągnę rozmowy przecież. I nie wiem czemu chcę z nim gadać, skoro widać, że ma mnie gdzieś

Dagunia ja stawiam, że chodzi o seks

Edytowane przez Dinulka
Czas edycji: 2017-10-09 o 12:32
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 12:42   #4842
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
no i dobrze

no ja byłam rozżalona wtedy, a uważałam, że nic nie tracę, bo ten i tak ma mnie gdzieś i widzi we mnie tylko koleżankę, więc opowiedziałam o swoim wcześniejszym (świeżym) zawodzie, on coś tam oceniał z perspektywy faceta itp. A potem się spotkaliśmy, popiliśmy i lekko 'zbliżyliśmy'. A rano znowu wrócil temat tego od zawodu, on pytał itp. Po kilku dniach zmienił mu się front i stwierdzil, że to ja ciągle o tamtym gadam, a jego to nie interesuje a jak powiedziałam, że ON pytał jak się spotkaliśmy, to się wkurzył a teraz nie mam jak z nim pogadać, żeby się wykrecic z tamtego z opowieści choć pewnie w moim przypadku nie ma to znaczenia, ale bezpośrednio po naszym spotkaniu ciągle sobie wyrzucałam, że myśli, że ja ryczę za tamtym aby :P

oby to nastąpiło jak najszybciej

tez mam kiepski dzień, głowa również boli, leń totalny, a w pracy dużo do ogarnięcia... a skupić się nie mogę jakoś.
Ponadto cały czas mam ochotę napisać do tego kolegi, a wiem, ze po tej sobocie nie powinnam. I liczę trochę, że może napisze do mnie z życzeniami na zbliżające się urodziny i wtedy coś zagadam, ale mam wątpliwości czy to zrobi, a jeśli zrobi pisząc na tablicy fb, to też nie pociągnę rozmowy przecież. I nie wiem czemu chcę z nim gadać, skoro widać, że ma mnie gdzieś

Dagunia ja stawiam, że chodzi o seks
Bo tak to działa... to dla nas jak "wyzwanie"...

Też mi się wydaje, że o to chodzi, ale jakoś mi to nie pasuje, bo mimo tylu rozmów nie było nigdy podtekstów ani nic w tym stylu. Bardziej pokazuje, że jest typem romantyka
Stary 2017-10-09, 13:03   #4843
handzia600
perfumowe ADHD

Dagunia niekoniecznie o seks. Ja byłam u kolesia na chacie, oglądać film i spać (tyle że ja szlam tam z zamiarem ons ) a on kompletnie się tego nie spodziewał i nawet gumek nie miał
Stary 2017-10-09, 13:07   #4844
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Dagunia niekoniecznie o seks. Ja byłam u kolesia na chacie, oglądać film i spać (tyle że ja szlam tam z zamiarem ons ) a on kompletnie się tego nie spodziewał i nawet gumek nie miał
no nieźle

Ja przeciągnę tą wizytę u niego jeszcze W piątek mamy iść do kina i na drinka później, więc zobaczę jak będzie.
Stary 2017-10-09, 13:50   #4845
Maja102
Zakorzenienie

Stary 2017-10-09, 15:06   #4846
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Mój ( jak go nazwać ?! ksywka jakaś potrzebna ) wczoraj zaprosił mnie do siebie na filmy, kolacje itp. oczywiście z tekstem "weź sobie coś do spania, bo będziemy długo oglądać" a ja chyba nie chcę zaczynać czegoś nowego od seksu, bo pewnie do tego by doszło... Chyba przeciągnę to w czasie... bo wierzyć, że byśmy spali w jednym łóżku tak o po prostu ?
Niekoniecznie musi chodzić o seks, ale wiadomo, że różnie się wieczór może potoczyć Nawet jeśli by tak nie planował
A co do ksywki to koniecznie musisz go jakoś nazwać Hmm. Nie ma nic charakterystycznego w wyglądzie albo zachowaniu??
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 15:55   #4847
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77825026]
A co do ksywki to koniecznie musisz go jakoś nazwać Hmm. Nie ma nic charakterystycznego w wyglądzie albo zachowaniu?? [/QUOTE]
Jeśli to romantyk to może `lolek`?
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 16:04   #4848
Shawtty
Zakorzenienie

Jak romantyk to może po prostu Romantyk

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Wiem, mnie też możecie zabić. Serio nie wiem co robić, wydaje mi się, że jak się przyznam, że może bym chciała coś więcej, to on "wygra", wiem jak to głupio brzmi.
Misiu, ja tak samo myślałam. Aż w końcu się przyznałam i, uwaga, uważam, że wygrałam

Ja po sobotnim weselu spałam wczoraj cały dzień. Zwlokłam się tylko z łózka do samochodu, żeby trafić do Warszawy. Wieczorem się odezwałam do T. i tak wypytywał o wesele i kolegę, a jak w końcu się zapytałam czemu pyta i czy jest taki zazdrosny to napisał, że chyba się nie spodziewam, że odpowie na to pytanie wprost W każdym razie jutro się widzimy i ma zostać na noc, a wcześniej ogarnąć coś fajnego na wyjście. Ale powiem Wam - minęło 2 tygodnie odkąd się widzieliśmy a ja nie czuje jakiejś wielkiej tęsknoty czy euforii.[/QUOTE]

Faktycznie, tak jakby powiedzieć wprost, że jest się zazdrosnym to było coś złego...
Jak koleżanka W. zaprosiła na wesele to się strasznie wściekłam i miał ostatecznie aż nie iść

A co do imprez - też nie wiem, skąd mam siłę zarwać tyle nocy i pić tyle
Ale w przyszły weekend zaczynają się już moje studia, więc tak czy inaczej muszę odpuścić
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 16:06   #4849
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Jak romantyk to może po prostu Romantyk
Albo `ciepła klusia`.
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 16:08   #4850
Shawtty
Zakorzenienie

Szefowa, jak tam życie?
Stary 2017-10-09, 16:12   #4851
Konto usunięte

Cytat:
Szefowa, jak tam życie?
Nie chcę pisać, że dobrze, bo za każdym razem jak tak mówię, to od razu się kłócimy tego samego dnia.

Ale całkiem spoko, nie narzekam, a wręcz jestem zachwycona. Robimy długoterminowe plany i mam nadzieję, że wszystko wypali.

Nie mam czasu zbytnio was czytać, ale akurat dzisiaj czytałam o twoich histeriach i nawet miałam pisać ci na priv, żebyś się ogarnęła, ale akurat mnie sprzed komputera wygonili.
Stary 2017-10-09, 16:13   #4852
Shawtty
Zakorzenienie

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;77827071]Nie chcę pisać, że dobrze, bo za każdym razem jak tak mówię, to od razu się kłócimy tego samego dnia.

Ale całkiem spoko, nie narzekam, a wręcz jestem zachwycona. Robimy długoterminowe plany i mam nadzieję, że wszystko wypali.

Nie mam czasu zbytnio was czytać, ale akurat dzisiaj czytałam o twoich histeriach i nawet miałam pisać ci na priv, żebyś się ogarnęła, ale akurat mnie sprzed komputera wygonili. [/QUOTE]

No to trzymam kciuki
Możesz mi napisać, żebym się ogarnęła, nie zaszkodzi mi
Stary 2017-10-09, 16:15   #4853
Konto usunięte

Cytat:
No to trzymam kciuki
Możesz mi napisać, żebym się ogarnęła, nie zaszkodzi mi
(nie mylić z BDSM)
Stary 2017-10-09, 16:16   #4854
Classic
Zakorzenienie

Cześć Szefowa

Doczłapałam się do domu, myślałam, że mnie zwieje po drodze. A głowa mi pęka, chyba migrenka po długim czasie
Stary 2017-10-09, 16:17   #4855
Konto usunięte

Cytat:
Cześć Szefowa

Doczłapałam się do domu, myślałam, że mnie zwieje po drodze. A głowa mi pęka, chyba migrenka po długim czasie

Mnie ostatnio też migrena często łapie, a już miałam spokój jakiś czas.
Stary 2017-10-09, 16:28   #4856
Classic
Zakorzenienie

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;77827206]

Mnie ostatnio też migrena często łapie, a już miałam spokój jakiś czas. [/QUOTE]

Ja już też miałam spokój. Aż mi niedobrze. W pracy masakryczny dzień, dotarłam do domu z ulgą i co? Sąsiad wierci w ścianie
Stary 2017-10-09, 16:40   #4857
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już też miałam spokój. Aż mi niedobrze. W pracy masakryczny dzień, dotarłam do domu z ulgą i co? Sąsiad wierci w ścianie
Współczuję (
Stary 2017-10-09, 16:45   #4858
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
Najgorzej
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-09, 16:48   #4859
Shawtty
Zakorzenienie

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;77827121] (nie mylić z BDSM)[/QUOTE]

Stary 2017-10-09, 17:15   #4860
kasia5266
Zadomowienie

[/QUOTE]

w 100 % się zgadzam. Skoro kolega/przyjaciel każdy płaci za siebie. Tylko, że Tobie na dłuższą metę pewnie ciężko będzie traktować go w ten sposób.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości