|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
Czy Twoj fotograf to profesjonalista? czy po prostu znajomy? jeśli to profesjonalista wiec taki kurs ma zrobiony na 100 % Co do księgi dla mnie pomysł jest fajny , milo później poczytać co piszą inna, jak pisałam u mnie większość to osoby młode, bardzo dobrze je znam i wiem ze życzenia będą z jajem i będzie można sie później pośmiać , no i nikt nie będzie sie przejmować co pomyślą inni o jego życzeniach Ja tez zastanawiałam sie nad diademem, takim malutkim delikatnym, byłam w sumie go pewna na 90% , ale teraz zastanawiam sie może lepszy kwiat? tyle ze nie wiem jak to z jakimś fajnym kwiatkiem w październiku...
![]() |
#4202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fryzura próbna-60 zł, ślubna-90 zł; welon będzie spiety z tyłu głowy, trudno mi to wytlumaczyć, więc najlepiej będzie jak wkleje po ślubie zdjęcia ![]() ja dokonam w tej fryzurce tylko małej modyfikacji-poproszę fryzjerkę,żeby mi te włosy, które zwisają ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie diadem nie pasował,bo już bylby przesyt i dlatego te spini wybrałam,ale jak komuś pasuje diadem to jest to dobry pomysł ![]() mokapodi-super,że się wszystko udało! i również życzę wszystkiego naj na nowej drodze życia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Raczkowanie
|
Och,jak fajnie,ale sie dziewczyny rozpisaly
![]() Dziekuje za wszystkie sugestie odnosnie diademu,sie pomysli. Ksiega goscie nie jest wielkim wydatkiem w morzu kasy jaka idzie na cale wesele wiec mysle ,ze warto,jak sie nie wpisza,trudno,zrobi sie z niego album,a jak sie srawdzi-bedzie suuuper pamiatka! MIMEZIS-zadzwon szybciutko do swojego fotografa i zapytaj,Oniczeq ma racje,jesli jest profesjonalista,ma taki kurs na bank ![]() Madziadominik-fajny pomysl z rzucaniem bukietu,moze wlasnie tak to zrobie ![]() A wicie co? ![]() Chcialabym,zeby mnie tata poprowadzil do oltarza,mam nadzieje,ze juz sie to w Polsce praktykuje,bo (bron Boze) nie chcialbym ,zeby bylo to kojazone z ameryyyykansa tradycja. A jak to u was bedzie? Bylam na kilku slubach i musze wam powiedziec,ze czasem w kosciele potrafi byc tak sztucznie (czytaj:stresujaco),ze po uroczystym tak,Mlodzi stoja jak w wazonie ![]() Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-05 o 10:49 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | ||
Rozeznanie
|
Kielce
Cytat:
Mnie ten pomysl tez bardzo sie podoba ![]() Cytat:
oniaczeq-tak naprawde,to zalezy od sukni jaka bedziesz miala(masz),od dodatkow od Twego upodobania co do ozdobki ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-06 o 17:46 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Raczkowanie
|
Makapodi,dziekuje za priva.
![]() a kiedy zobaczymy zdjecia? |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Raczkowanie
|
Cholera! Dzwonilam i moj fotograf nie ma tego kursu-chcial go robic ale sie nie zalapal bo jakies rzadkie terminy sa. Poza tym nawet gdyby mial, to podobno i tak na kazda diecezje trzeba robic osobny papierek a on jest z Warszawy. Kurde czemu ja o takich rzeczach dowiaduje sie od osob trzecich na 2 tyg przed slubem????? Nie da sie tego jakos obejść, poprosic ksiedza by przynknal na to oko? Od roku mam podpisana umowe z fotografem, zaliczka 500zl wplacona i co ja teraz zrobie??
![]()
#4207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą bardziej mi się to podoba niż jak młoda para idzie sama przez cały kosciół. nie ma to takiego uroku ![]() co do chwili dla siebie.niby mała chwila jest ale proponuje żeby jednak porozmawiać z księdzem i poprosić go o chwilke dla was. wiem każdemu się spieszyi takie tak ale minuta nikogo nie zbawi a będzie to czas dla was aby przekazać przed ołtarzem ile dla siebie znaczycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No coz,stresujaco mniej lub bardziej napewno jest,przynajmniej do pewnego momentu(tak sadze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Raczkowanie
|
ale te kursy dla fotografów to jakaś przesada, żeby tylko ludziom poutrudniać zycie i dorzucić trochę stresu, którego przed ślubem i tak mają bardzo dużo. a swoja droga musze zapytac u mnie w kosciele, czy tez tego wymagają.
Mokapodi dziękuję za namiary izus123 coraz częściej Panny Młode są prowadzone do ołtarza przez ojców, a po powiedzeniu TAK daja sobie buziaka, czy się przytulają, wiec nie jest to juz takie wow jak w filmie ![]()
![]() |
#4212 |
Raczkowanie
|
Mokapodi i tiffi1 - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kocurski,a ty z tego co pamietam juz po...a gdzie foty? DAAAWAJ! Doriso,eeee tam,ja swojska kobita jeZdem,tylko tak mi sie godo ![]() Ale wiecie,ja sie ciesze,ze wesela juz nie wygladaja jak kiedy(kucharki-nie podkradac kielbasy,kelnerki-nie tanczyc na sali,orkiestra-grac-bo nie zaplace! ![]() ![]() ![]() A czy wszystkie bedziecie mialy blogoslawienstwo w domu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
Z prowadzenie do ołtarza przez Tate jestem jak najbardziej za
![]() ![]() Jak bardzo chciałam zrobić to w ten sposób ale jestem już jakiś czas po ślubie cywilnym wiec zdecydowałam ze pójdziemy razem...chodziarz mam jeszcze małe wątpliwości ![]()
#4215 |
Raczkowanie
|
Izus123 - śmieję sie, że po ślubie jest jeszcze mniej czasu niż przed, ja ciągle kopiuję płytki, robię odbitki i temat się nie kończy. Ale obiecuję znaleźć chwilkę i powklejać zdjęcia. Jak ja bym chciała jeszcze raz przeżyć wesele, dziewczyny to jest super przeżycie!!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Rozeznanie
|
no wlasnie ,dziewczyny? a Ty izus123? |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zadomowienie
|
hehe kazdy chce być przez młodych zauważony. ale uważam że to nie jest tak że trzeba tylko siedzieć przy gościach. najważniejsze żeby młodzi się bawili bo wtedy cała reszta też się bawi
![]() co do błogosławieństwa. ja nie chce mieć błogosławieństwa w domu. wiem że mama błogosławi mój związek i się za nas modli żeby nam się wszystko udało więc pokazówki nie musimu robić. oczywiśce nie chce urazić nikogo kto błogosławieństwo ma w domu bo to jest indywidualna potrzeba a ja takiej potrzeby nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Raczkowanie
|
Oniaczeq, byłam na ślubie, gdzie młodzi byli po ślubie cywilnym i tata prowadził pannę młodą do ołtarza. Grunt to zrobić to, o czym się marzy. I tak znajedzie się ktoś, kto obgada. A przynajmniej będziecie mieć ślub i wesele tak, jak to WY sobie wymarzyłyście. Ja jestem za obalaniem pewnych zwyczajów i konwenansów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Rozeznanie
|
My nie robimy błogosławieństwa.
#4220 |
Rozeznanie
|
a co sadzicie o blogoslawienstwie przed kosciolem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
a u nas będzie błogosłwieństwo-u mnie w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Izus123 tez właśnie o tym myślałam w ten sposób ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Raczkowanie
|
Tak,u mnie blogoslawienstwo bedzie-w domu moich rodzicow.W salonie na bialym obrusie,w platkach kwiatow bedzie woda swiecona do blogoslawienstwa,ja zejde po schodach przystrojonych bialymi kwiatami
![]() ![]() Ale fajnie tez jest,jak narzeczony widzi swoja Pania dopiero przy oltarzu,tyle,ze nie moze wyc z zachwytu ![]() Blogoslawienstwo jest dla mnie wazne-to jak uklon w strone rodzicow ![]() ![]() Doriso-przed kosciolem tez jest fajnie(bo tak przed samymi zaslubinami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
BAN stały
|
Cytat:
Każdy fotograf powienien miec taki kurs ukończony, zapytaj swojego. Kursy organizują kościoły w całej Polsce, spokojnie, na pewno wszytsko będzie dobrze. A jesli nie ma takiego kursu, i nie ząży go zrobic do twojego ślubu to powiedz mu żeby podpytl kolegów fotografów o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Rozeznanie
|
Ciniqu Simpli-czy moze powiedziec lub dac namiary na kogos kto zajmuje sie obsluga fontann czekoladowych?
Z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Rozeznanie
|
Dzieki izus,juz wiem przynajmniej gdzie szukac!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.