|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stowarzyszenie grubych ud:)
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#95 | ||
|
Wtajemniczenie
|
chyba kazda z nas tak mysli... w koncu z jakichs powodow jestesmy na tym watku
![]() Cytat:
no i piersi:/ bleee... a wyobrazacie sobie co bedzie na plazy? takie galarety? hehe!w tym problem ze nie wiem... rowerek, dieta... to wszystko i zaczelam bardzo duzo spacerowac ![]() a mnie sie zaczelo teraz pojawiac wciecie jak schudlam te 9kg ![]() Cytat:
wiec da sie to zmniejszyc?? jak myslicie?tez prosze!! ja tez!! pewnie
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
steperek zaliczony
idę teraz pod prysznic i pomasuję trochę moje udziska paskudne
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Wysłane
Nie wiem, co się stało, ale czuję, że spodnie są na mnie luźniejsze )
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki
![]() ja wczoraj zrobilam 2 serie po 10 powtorzen tych na uda cwiczen z shape ![]() moze malo ale na 1 raz to i tak mnie nogi bolaly... teraz bede robic 3 serie po 10 rano i to samo wieczorem... bo te cwiczenia od Ciebie nie chca sie sciagnac musze czekac godzine
|
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
dziewczyny a czy masujecie swoja udka czyms?
bo wczoraj trafilam na wątek gdzie jeden z wizazanek masowala swoje uda.. szczotka! i ponoc miala takie super efekty!
|
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wlasnie wmasowuje balsam
![]() bo po kapieli jestem-za chwilke do pracy ![]() no a chcialam sie pozalic ze wiem juz skad moje rozstepy na ciele... od 4 klasy stosuje masci na noge, dopiero we wtorek przeczytalam ze po tych masciach powstaja "glebokie rozstepy" :/ fucken chicken i co teraz? :/
|
|
|
#101 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do rozstępów to tylko chyba krem pomoże prawda? edit. link dla Ciebie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144128 |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki ;* mam z apteki masc na rozstepy
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Ja masuję myjką
Specjalne urządzenie to na pewno nie jest, ale z pewnością poprawia krążenie
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki przyjmijcie mnie ehh moje uda są straszne młoda a moge wiedziec co to za krem na rozstępy?? i jakie ćwiczenia robisz??
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Oj, dziewczyny... Wy to nie wiecie co to grupe uda są. A ja niestety wiem i to aż za dobrze
![]() Mierzę to ja sobie 162 cm, a w udzie to mam 61 ![]() Wiec nawet się nie pytam, czy mogę, tylko od razu się do was przyłączam. |
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no więc mamy podobne proporcje bo ja mam 3 cm wzrostu mniej i 3-4 cm w udach mniej.....
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Ehh, zjadłam dzisiaj 2 drożdżówki i 2 lody
Wszystko przez nieudane zakupy...
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
2 serie na udka
![]() za mna
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Przyjmijcie mnie. Mam 154cm wzrostu (czyli niska nad czym czasem ubolewam) i mam ok. 53cm w udach, co przy moim wzroscie wyglada hmmm... srednio. Mialam juz rozne super specyfiki, ktore nawet pomagaly glownie na cellulit, ale niestety nie mam czasu na codzienne smarowanie i masowanie. Za to co wieczor robie serie cwiczen rozciagajaco-modelujacych, niestety tylko kilka minut
Aha mam tez zabojcze lydki, to moje kolejne utrapienie, ale to juz raczej wina miesni i nie wiele da sie zrobic
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie z checia przylacze..mam duzy biust plaski brzuszek i niby wszystko okej ale te uda... masakra nie daja mi po nocach spac ahahah
) piszcie ile macie cm w udach ja obecnie 51 ;/
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Unrepeatable a przy jakim wzroście? Zapewne jesteś wyższa ode mnie, a ja mam 1 cm więcej...
Nat- ajj, przestań, co to jest ? można wiedzieć ile ważysz? Jeśli nie chcesz napisać tu, to na PW, bo mówiłaś, że dopadł cię jojo, a później, że waga waha się w granicach niedowagi ... Ja się znów zmobilizowałam i zaczęłam ćwiczyć, aż bardziej czuję mięśnie, że tak powiem ; pp dobrzee jest .
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
EwelkaaS -164 ;/ tzn zalezy jak mnie zmierza ale oficjalna wersja to 164
)
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Ewelka, no ważę 46kg, 2 kg i będzie niedowaga
Najgorsze dla mnie jest to, że nie potrafię się powstrzymać od jedzenia węglowodanów. Nie potrafię, po prostu zaraz wariuję:/ Muszę to jakoś stopniowo ograniczyć, bo inaczej będzie kiepsko...Unrepeatable - I gdzie Ty widzisz te grube uda? Jeżeli uważasz, że na prawdę są tłuste to zapraszam do krzywego zwierciadła
|
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a co myślicie o Body Space / Vacu Well ? Zamierzam wykupić karnet. Ponoc bardzp dobrze wyszczupla uda. Używała może któarś ?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
net92- hmmm one nie sa bardzo tluste tylko malo proporcjonalne do szczuplego brzucha
Frizzzy- ponoc to jest bardzo dobre , ponoc bo sama bylam za bardzo leniwa zeby pojechac i wykupic sobie karnet
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
hmm nie jestem pewna czy sie tu nadaje :P
Ja schudlam ok.6kg i teraz mam chudziutkie plecy, wystające żebra, chude łydki i ręce a zostały mi okropne uda i opona pod pępkiem. Tak więc płaskiego brzucha nie mam- to mnie dyskwalifikuje?? :P Generalnie nogi mam chude, łączą mi sie raz i to wlaśnie u góry ud. Mam też z tyłu straszny cellulit. Od 2 miesięcy ćwiczę na nogi ale to je tylko wysmuklilo, na cellulit nie pomogło i zrobiły mi sie mięchy...:/ Z jednej strony fajnie z drugiej nie. Ale uda są wciaz za grube.
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
talia 74cm
udo 64cm wzrost 159cm czyli tragedia Piszę się Panie do Was ![]() ps. Niedawno było więcej ale nie mierzyłam, po ciuchach widzę że się poprawiło... |
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
łoooo a kto przyjmie mnie?
temat dla mnie idealny
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

Najgorsze dla mnie jest to, że nie potrafię się powstrzymać od jedzenia węglowodanów. Nie potrafię, po prostu zaraz wariuję:/ Muszę to jakoś stopniowo ograniczyć, bo inaczej będzie kiepsko...
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60