|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie
a wiesz co, właśnie zauważyłam na Trendy, że p Iza jest na urlopie do 2 czy 3 czerwca, tak więc normalne, że nie odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Przyczajenie
|
Witam
To moj pierwszy post na forum ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Witaj na forum.
Polecam lekture tego watku, w ktorym piszesz, oraz tego http://www.wizaz.pl/forum/showthread...uteria+podatki i skorzystanie z wyszukiwarki ![]()
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Noo... nareszczie wrzucili nowości do wylegarni
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
Heh, szkoda tylko ze jesli ktos dlugo czekal na dodanie nowosci to teraz moze w nowosciach dlugo nie powisiec...
Mialam nosa, ze nic nie dorzucalam ![]()
#3427 |
Zadomowienie
|
60 rzeczy, a gdzieś tam w nich i ja :/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 |
Zadomowienie
|
Może ktoś wie czy w wylęgarni można zmieniać cenę promocyjną na niższą kilka razy? Czy jak się wprowadzi promocję, to już taka cena zostanie i nie da się jej zmienić?
Z góry dzięki za odpowiedź.
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Nieco dziwne pytanie... Za ile widzialyscie najdrozej sprzedana rzecz w Pace?
#3430 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam za ponad 3 stówy, sprzedawała Jola Krajewska.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam za 455 zł
![]()
#3432 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam wileki problem, poczta strajkuje i niewiadomo do kiedy i jak ja mam wysłać zamówioną paczkę?
Wiadomo, że jak się napisze meila do Wylęgarni, to odpisują późno albo wogóle... |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze w Wyl wiedza o strajku... Ale mowili, ze nei wszystkie urzedy strajkuja, wiec moze w Twoim miescie jest jakis dzialajacy?
#3434 |
Zakorzenienie
|
Możesz sprawdzić, czy pobliskie poczty przyjmują przesyłki. W większości przyjmują w jednym okienku, ale nie roznoszą do domów. Więc wysłać jest szansa, ale ile przesylka będzie szła, tego nikt nie wie.
#3435 |
Zadomowienie
|
Problem, że cała Łódź rozkopana, dostać się gdziekolwiek to cud, a na stronie poczta nie podaje informacji, które urzedzy działają. Dziś dzwoniłąm na pocztę to właśnei nic nieprzyjmują, a za to wydają ... zgłupieć z nimi można :/
znalazłam cosik takiego, może pomoże również innym : http://poczta-polska.pl/aktualnosci.php?id=13641 Edytowane przez Isani Czas edycji: 2008-06-03 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Wtajemniczenie
|
dwa dni temu miła kilenta od razu po dostaniu paczki potwierdziła to w formularzu wylegarni. status jakos nie przeskoczyl na 'do rozliczenia'. napisałam maila, oczywiscie zero odpowiedzi czy reakcji. kurde, zaraz będą miesiąc rozliczać i zastanawiam sie czy wtedy oznaczaja jako 'do rozliczenia' tylko te sprzed ponad 2 tygodni, czy ten świezy, a potwierdzony też.. no kurde.
#3437 |
Zakorzenienie
|
Czy przy współpracy z galeriami otrzymujecie od nich jakiś papierek (faktura) z miesięcznym rozliczeniem opłat??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
W Trendy jak chcesz to dostajesz, ale wiadomo - jak masz dg. Więc pewnie w innych galeriach na prośbę też wysyłają.
A ja mam inne pytanie jeszcze- ostatnio staram się dostać do Paki, tak żeby mieć gdzie przerzucić rzeczy z Trendy jak coś (jak wreszcie znajdę czas żeby robić więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Rozeznanie
|
Dark, jeśli status nie przeskoczył na "do rozliczenia" to skąd wiesz, że klientka potwierdziła dostawę? Jeśli dostawa jest potwierdzona to dostaniesz kase bez względu na to, czy mineły 2 tyg czy nie.
Naila, na życzenie galerie wystawiają faktury, ale standardowo nic nie wysyłają - jest tylko rozliczenie wirtualne w panelu. Smoczku, z tego co się zorientowałam to po prostu nie ma reguły. Mnie na w sumie chyba 3 zgłoszenia tylko raz odpisali (miłą odp odmowną). Może czekaj cierpliwie, bo nie chce mi się wierzyć, żeby Twoich prac nie chcieli. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie dostałam odpowiedzi, dlatego się wkurzyłam...
Przecież na odmowę zapewne mają jakiś wzór więc jaki problem mile odmówić ![]() Tzn. mówię o sobie, nie o Tobie Smoczku... Edit: Stwierdziłam właśnie, że znowu im coś wyślę i za jakiś czas znowu... W końcu może to ich zmusi do odpowiedzi...
#3441 |
Zakorzenienie
|
No nic, no to czekam w takim razie, choć, Natewa, mi się wcale nie wydaje takie oczywiste, że by chcieli te prace
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zadomowienie
|
A mi zawsze ekspresowo odmawiają z paki... Wpisuję magiczną formułkę "Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję." Może to na nich działa?
Aha, a swojego zdjęcia nigdy im nie wysłałam. Co się będą patrzeć...
![]() |
#3443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakbym nie wiedziała czy dostała to bym raczej tego nie pisala, nie..?
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Smoczku, Ty do Trendy pasujesz idealnie, a w Pace to takie "paści" można czasem oglądać, że aż się słabo robi...
Na plus, że jest tam ruch... Wysłałam do Paki drugie zgłoszenie, z nowym zestawem prac, ciekawe czy tym razem doczekam się jakiejkolwiek odpowiedzi...?
#3445 |
Zakorzenienie
|
Dla tych co maja problem z poczta - Informacja na temat placówek pocztowych uczestniczących w akcji protestacyjnej
Przynajmniej wiem bez wychodzenia z domu ze dzialaja wszystkie w tej jeszcze mojej males miescinie ![]() ![]()
#3447 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja mam pytanie co z tymi statusami w rozliczeniach. Jeśli łaskawie klientka nie wysle potwierdzenia, że dostała paczkę to co...to mam czekac w nieskończoność aż to zaznaczy?
![]()
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Nie, to czekasz 2 tygodnie i po upływie tych 2 tygodni dostajesz pieniądze przy najbliższym rozliczeniu
![]()
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Zaraz chyba zemrę z zaskoczenia - sprzedały mi się kolce w art&fashion
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.