|
|
#2521 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
Cytat:
niestety pisanie na forum nie to samo co rozmowa na zywo wiec nie mozesz wyczuc jaki mam wtedy ton i mine a mimika wiele zdradza czy czlowiek zartuje czy nie. napisalam do eweski o panienkach bez makijazu a po makijazu i juz zaczela sie wielka wymiana zdan bo nie napisalam buzia twarz tylko żARTOBLIWIE paszcza
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze niech bedzie ze to bylo zartobliwe.. moze warto na tym zakończyć :|
|
|
|
|
#2523 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, wczoraj nie mialam czasu siedziec na wizazu, a tu tyle sie dzialo..musze przeczytac te kilka stron a to troche zajmie
![]() moze sie troche rozluznie, bo jestem strasznie starsznie zla!!! |
|
|
|
#2524 |
|
BAN stały
|
a co takiego sie tu dzialo?
![]() na c taka zla jestes?
|
|
|
|
#2525 |
|
Moderatoreska
|
Jestem
![]() Byłam w szkole po synka, cos mi też net wyłączyli na trochę ![]() Teraz kończe gotować o9biadek i będziemy jeść zupkę kalafiorową
|
|
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Wiem, że trochę późno, ale jestem![]() Nadrobiłam Was ![]() Aga, te zdjęcia są cudowne, byłam kiedyś na Helu, widziałam te foczki, są boskie Przygarnij mnie do siebieEwesko, pocieszyłaś mnie z tym PS przy zdjęciach Choć wiem, że niektóre kobiety mają przecudowną cerę.oooo, kalafiorowa. Dawno nie jadłam ![]() Gratuluje kolejnego spadku wagi ![]() Candy, ale masz przygody:/ Bezczelna baba:/ EmilkaZ, czemu zła? ![]() Żabul, mnie się strasznie podobają te białe baletki, no są przeurocze ![]() Gasta, co Ty chcesz tam stworzyć biblioteczke? Ale jak tak lubisz czytać to nic dziwnego, ja która kiedyś nie przepadała za książkami, jak byłam 2 lata temu w Irl to w akcie desperacji z nudów zaczęłam czytać![]() A jak Twoje oko? Rintintin, jak Twoje opalanie? ![]() No i też gratulacje z powodu schudnięcia ![]() Pisałyście coś o naszej klasie, miałam kiedyś tam profil jak nie było na to jeszcze takiego bum i wtedy to się sprawdzało rewelacyjnie, niestety teraz bardzo często to jest tylko bicie rekordów w ilości znajomych, a przewodni cel jaki miał ten portal odszedł na dalszy plan.
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
na dyrektora.
kolega z klasy to syn jego kolegi...zdawalismy dzisiaj, i on pow. praktycznie tyle samo co ja i jemu dal zaliczenie a mi i kolezance nie!!!!!!!!!!!!! wredny i jeszcze pytał go rzeczy , o ktorych reszta nie miala pojecia...czyli wczesniej cos knuli razem ![]() Jestem wsciekla na to, że nie liczy sie wiedza a kontakty:| i ze nie moze mnie moj TŻ przytulic, i nie moge sobie poplakac w jego rekaw
|
|
|
|
#2528 |
|
Moderatoreska
|
Nohemi jak ty liczysz dni w podpisie bo mi wychodzi, że zostało 31 dni, tylko że ja nie liczę już dzisiejszego
|
|
|
|
#2529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nie smutaj się, TŻ zadzwoni i od razu humorek się poprawi ![]() Ewesko, a bo ja to jestem zamotana I liczyłam z tym dzisiejszym![]() Edit: Od razu lepiej jak jest taka równa liczba ![]() Moja współlokatorka też robi dzisiaj kalafiorową i tak paaaachnie Ale ja również nie najgorzej, bo pierożki ruskie
|
|
#2530 |
|
Moderatoreska
|
A no właśnie też tak myślałam że liczysz też z dniem dzisiejszym
![]() Kurcze, ale u mnie wieje :/ Okna mi tylko trzaskają, a pozamykać ich nie mogę bo będzie za gorąco w domu :/ edit: Chyba szykuje się spadek ciśnienia bo mnie strasznie głowa rozbolała
|
|
|
|
#2531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po co sobie dodawać dnia jak go już prawie nie ma![]() U mnie też dzisiaj bardzo wieje i jestem jak flak, a muszę się dzisiaj pouczyć. Jak Ciebie głowa boli to pewnie mnie też niedługo zacznie:/
|
|
#2532 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas tez trzaska oknami...bedzie burza jak nic.
Ale bym zjadla kalafiorowa....o rany, ale nie mam kalafiora a nie chce mi sie isc do sklepu. Jestem sama na posterunku i musze sobie cos upichcic cos szybkiego bomam duzo nauki i duzo sprzatania;/
|
|
|
|
#2533 |
|
Moderatoreska
|
Mnie to zawsze głowa boli jak jest spadek ciśnienia, a pewnie spada bo się pogoda psuje, nie wiem dokładnie ale chyba jutro ma u mnie padać :/ Muszę dziś zobaczyć pogodę
|
|
|
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
Nohemi
![]() Byłam dzisiaj w sklepie i chciałam kupić bieliznę. Myślalam, że mnie coś trafi. Albo nie ma S-ek majtek, albo brak staników 70A.. albo nie ma w kolorze różowym.. tak tak różowy.. mój TŻ lubi różową bieliznę (ja nie ) ja kupłam tylko stanik. Resztę może we wtorek dokupię
|
#2535 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, lepiej pojedź
Może to byś spowodowane tym zębem i znieczuleniem jak pisałaś, ale lepiej tego nie zostawiać, szczególnie że wylatujesz niebawem![]() Mój też lubi różową ![]() Mnie wkurza jak jest komplet i jak chcesz kupić mały stanik to nie ma małych gaci do tego mimo że wieszane są razem. Bo sobie biorą mniejsze gacie i większy stanik, wrrrrr. A będziesz miała tam dostęp do netu? Czy ja dobrze wyczytałam kiedyś, że lecisz tam na stałe, że chcesz iść tam do collegu?
|
|
#2536 |
|
Moderatoreska
|
No poleżałam sobie, głowa mnie przestała już tak boleć, jutro rano mam sesje
![]() Synuś jeszcze na dworze ma czas do 19 i pózniej do domku, musi odrobić lekcje. Jakieś te popołudnie smętne mi się zrobiło :/ |
|
|
|
#2537 |
|
Wtajemniczenie
|
Nohemi mój TŻ ma laptopa więc problemu nie będzie
a neta jak to on.. pewnie ciągnie na lewo
|
#2538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
Gasta, no to fajnie
Tylko niech Cię dopuszcza do kompa Hehe, jakoś musi sobie radzić ![]() EmilkaZ, nerwy niestety i tak już nie pomogą A kiedy masz poprawke?Ewesko, przypominają mi się czasy kiedy latałam do 22 na podwórku i jak wracałam to byłam taka brudna, że tylko oczy mi się świeciły ![]() Eh, jak było wtedy fajnie
|
#2540 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Wtajemniczenie
|
Nohemi no przez pierwszy tydzień to muszę się zaklimatyzować
![]() więc będę dstępna kłótni o neta nie będzie.... gorzej z muzyką
|
#2542 |
|
Moderatoreska
|
No muszę iść na dwór po synka bo jak zwykle sam nigdy na czas nie przyjdzie do domu
![]() A co do gonienia go do lekcji to czasami mam dość bo to jest jeden mały uparciuch i nigdy mu sie nie chce samemu siąść i odrobić lekcji tylko muszę go gonić żeby cokolwiek zrobił. Gdyby nie ja to by nie miał 5 na koniec roku, ale od czego sa matki ![]() ![]()
|
|
|
|
#2543 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewesko, ja nigdy nie byłam na czas
Zawsze mnie wywoływali przez okno![]() No mamusie muszą czuwać nad dziećmi, bo lekcje to jest złooooooooooo ![]() Btw. szkoda że nie jedziemy razem w jednym kierunku 5 lipca ![]() EmilkaZ, chciałabyś mieć już dziecko? Ja jeszcze nie mam takich zapędów ![]() Gasta, ojoj no to będzie ciekawie z tą muzyką Nie daj się, może go przekonasz? Ja kocham r'n'b i zaraziłam tym mojego
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuuuf jestem z pracy
Zrobilam na koniec tak wielkie zakuy jak dawno nie robilam kupilam filtr 30stkę balsam ujędrniajacy dove bo był w pomocji za 9zł z prawie 20stu pare , kupilam sobie balsam rozswetlajacy z drobinkami, farbe do wlosow maseczke zachwalana na wizazu, na kwc soraya z efektem mikrodermabrazji dezodorant FA , odzywke nowa gliss kura taka rozowa do splukiwania i w psikaczu tez z tej nowej serii i male maseczki i peeling wariacja , ale swietrdzilam,ze mi sie nalezy ![]() ![]() jutro znow ciezki dzien, a jade tez na omowienie szczegolow pracy na wakacje swietna sie trafila okazja i ide ostatni dzien do roboty w rossmanie tez jutro nooo i wogole cudownie mipije schlodzona Ice tea , jem chipsy ![]() i mi cudnie
|
|
#2545 |
|
Wtajemniczenie
|
Nohemi no nie wiem... niektóre piosenki z gatunku R'N'B lubi, ale nie wszystkie
dam sobie jakoś radę![]() Aga no to zaszalałaś ale trzeba sobie dogadzać
|
#2546 |
|
BAN stały
|
jaki aga balsam z drobinkami? ja mam dove jest poprostu super
|
|
|
|
#2548 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
No i dla synka lekcje to wielka jedna bzdura i zawsze powtarza durne lekcje ![]() No szkoda, że nie jedziemy w jednym kierunku, miałyby6śmy okazje do spotkania ![]() Cytat:
Różową bez spłukiwania to ja miałam ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo , a co
tyle haruje to moge zaszalec ![]() no a ja nie chcialam brazujacego , kupilam sobie cztery pory roku jakis i jest extra tak pieknie migocze w sloncu
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

) ja kupłam tylko stanik. Resztę może we wtorek dokupię
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)