|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Przyczajenie
|
Dot.:
hejka dziewczyny ja obecnie jestem zagranicą a ślub mamy 23 sierpnia 2008 jak narazie wszystko załatwiala nam moja siostra my teraz jedziemy do polski w sobote by poświadczyc to wszystko czyli księdza ,zespół ,fotografa ,kamerzystę.Sale zamawialiśmy sobie sami.w przyszlym tygodniu jade do kielc kupić sukienke chce kupic w komisie niewiem czy to dobry pomysł czy lepiej kupić nową w salonie jak myślicie czy ktos kupowal w komisie sukienke a może ktos ma do sprzedania w kielcach to proszę o kontakt mój numer tel 667219934 w niedzielę jestem w polsce wiec proszę dzwonić.A ta księga gości bardzo dobry pomysł i chyba zrobimy takie wpisy narka pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Jesli chodzi o dom,to ewson13 juz kiedys dala zdjecia.w necie sa dekoracje sal,kosciolow,a skromne,lekko slubnie zaakcentowane wnetrza domu/mieszkania-nie moge nic znalezc.
Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-05 o 14:31 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Rozeznanie
|
juza1411
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Juza,napisz nam gdzie wesele,w jakim kosciele slubujesz i jakiej kiecuni szukasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Raczkowanie
|
Krzesla w mundurkach wygladaja slicznie,ale jak wiemy w Kielcach mamy na to deficyt,proponuje wiec cos takiego.
A jesli ktoras planuje sypanie ryzem,mozna opakowac go ladnie i rozdac gosciom ![]() Fajnie,jesli kieliszki Mlodych sa troszke inne niz pozostale |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Raczkowanie
|
Wiecie co Wam powiem? Jak se pomyśle ile problemów mnie spotkało przy tym ślubie to mnie się na prawdę odechciewa wszystkiego. Najpierw w hotelu wymienili mi stoły ograniczając listę gości ze 150 na max 130 i każąc tańczyć miedzy stolami, martwiąc sie że gości posadzę sobie na głowie, potem 5 razy wybierałam się do katedry załatwić ślub, bo ja gonie z Warszawy jak głupia a mi zamykali kancelarie godzinę przed czasem albo kazali przyjść kiedy indziej bo teraz mają zamieszanie przedświąteczne, potem kapela nie raczyła mnie poinformować że zmienili wokalistkę - doświadczoną na ucząca się 21letnia dziewczynę, potem ksiądz nie chciał TZ wygłosić zapowiedzi, lataliśmy jak głupi od jednego do drugiego kościoła i po nowe karteczki, potem TZ przyjechał do USC ze starym dowodem i musieliśmy jechać aż do Jarosławia po nowy dowód i dokument z USC, potem kumpela co miała pożyczyć nam auto zaczęła robić problemy, potem wkurzyli mnie w cukierni, naciągając na zaliczkę a po 3 miesiącach namawiając na tort zupełnie inny niż we wcześniejszych uzgodnieniach, wiec zmieniałam cukiernie, teraz znowu te problemy z fotografem na ślubie, nie wspomnę o kłótniach z TZ o wódkę, krawat, oczepiny, podziękowania, zdjęcia - co jeszcze mnie spotka?????? Jestem w ciąży, mam się nie denerwować, ale powiedzcie mi jak tu się nie denerwować? Czy wszyscy mają takie problemy czy tylko ja ma takiego pecha?
#4237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A moze zapros swojego TZ na kawe,do cukierni,przytulcie sie... ![]() Mimezs,spro teg bylo,ale powiedz,wszytko juz w porzadku,teraz tylko ten fotograf? Trzymaj sie i pisz,jesli mozemy Ci jakos pomoc. Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-05 o 20:35 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Rozeznanie
|
Kielce
izus-mialam na mysli to ,ze kilka mi sie podobalo przy wprowadzeniu moich poprawek
![]() ![]() ![]() Cytat:
Tak Kochana,dolaczam sie do tych slow!!! I pomysl troszke o sobie ,nie powinnas tak wszystkim sie zwlaszcza teraz przejmowac! Ja rozumiem,slub zbliza sie wielkimi krokami,udziela sie stresik ale glowa do gory ![]() Powodzenia Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-06 o 17:45 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Mimezis pomyśl o tych kłopotach w ten sposób, że całą pule wyczerpiesz do ślubu a pózniej zostana juz tylko szczesliwe wspomnienia. Zobaczysz ze koniec konców bedziesz miała wyjatkowy slub a pozniej i na obecne przejsciowe problemy spojrzysz pogodniejszym okiem. Nie załamuj sie mysl o przyszłej rodzinie jaka niedługo stworzycie zwłaszcza ze malenstwo w drodze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Raczkowanie
|
Acha,Mimezis,zapomnialam dodac: JAK JA CI ZAZDROSZCZE,.ZE JESTES JUZ W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Nie mysl o tych wszystkichtroskach,poglas kaj sie po brzuszku ![]() Doriso! Cos takiego masz na mysli http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0184&page=3??? Ja jestem tradycjonalistka,ale jesli Ci sie takie podobaja ![]() Jesli chodzi o cos zamiast kwiatow,co proponujecie: -butelka dobrego wina -kupon lotto -dobra ksiazka co jeszcze? Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-05 o 22:11 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Raczkowanie
|
mimezis - Trzymam mocno kciuki żeby ten dzień był wyjątkowy i żeby już nic nie stało na drodze abyście mogli go przeżyć tak jak sobie wymarzyliście. Pomyśl o wielkim szczęściu które zawita niedługo w Twoim świecie i uśmiech i głowa do góry na przekór wszystkiemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za słowa wsparcia - kochane jesteście
![]() Co do czegoś zamiast kwiatów to my dawaliśmy wierszyk, żeby prezenty zmieściły się w kopercie, więc już nie wspominałam o kwiatach, bo to by było za dużo. W każdym razie myślę że można wpisać wszystkie drobiazgi, które się lubi np książki, czekoladki, płyty muzyczne, maskotki, drobiażdżki dla dzieciątka, jeśli ktoś w bliskiej przyszłości takowe planuje mieć. Mnie osobiście podobał się też pomysł z kuponami lotto. Chociaż z drugiej strony uważam, że jeśli ktoś daje kopertę i do tego dodaje kwiaty to nie wiem czy gustownie jest prosić jeszcze o kupno czegoś innego. Też uważam, że kwiaty zwiędną, jest ich za dużo, ale jednak kwiaty to pewien symbol, wręcza się je, nie dla prezentu tylko dla uczczenia chwili, pogratulowania. Wyobrażacie sobie żeby np aktor powiedział, że po spektaklu prosi o książki czy kupony lotto zamiast kwiatów? Dlatego z jednej strony podoba mi się ten pomysł, a z drugiej nie do końca jestem przekonana. Ale każdy niech robi jak uważa, bo to jego dzień i nieważne, co pomyślą inni. A z Tż chętnie wybrałabym się na spacer (kawki mi nie bardzo wolno w moim stanie ![]() ![]()
#4244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() sa zbyt odwazne!!!ja tez jestem tradycjonalistka-tylko z malymi odstepstwami ![]() chce zeby byla biala z tasiemka odcinana pod piersiami przechodzaca w dlugi z tylu tren ![]() ![]() ![]() U nas bedzie ksiazka od znajomych,przyjaciol i mlodziezy natomiast od ciociow i wujkow kwiaty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ta jest z taką szarfą, która z tyłu przechodzi w tren - w salonie na manekinie wygląda cudownie - cała się mieni!!! ![]() http://www.duet.zaprasza.net/gal06_01.html - strona http://www.duet.zaprasza.net/aspera08/4290.jpg Zachwycałyśmy się nimi z mamą i gdyby nie to że jestem taka chuda to pewnie coś takiego bym wybrała! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Raczkowanie
|
Mimezis, a jaki macie mieć zespół? U nas była taka sytuacja, że wokalistka rozstawała sie z zespołem i nasze wesele było dla niej ostatnim w tym składzie. Były zgrzyty między nimi, na szczęście nieodczuwalne dla gości. Starsi byli bardzo zadowoleni z zespołu, młodym podobał się już mniej...
Głowa do góry, my też kłóciliśmy się prawie o wszystko, czego miałam serdecznie dość. Mój TŻ mieszka 170 km od Kielc i też kursowaliśmy między dwoma miastami. Ale po weselu obydwoje stwierdziliśmy, że było warto. Zobaczysz, Ty też tak powiesz. A dzieciątko jest najważniejsze, pamiętaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
Mimezis tyle masz już za sobą, że teraz już wszystko powinno byc z górki, niczym się nie przejmuj najważniejszy jest teraz bobo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Raczkowanie
|
W poszukiwaniu sukni slubnej,kilka adresow
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Rozeznanie
|
Gosikk jak tam po przymiarce? Suknia idealna, masz fotki? Trzymałam kciuki cały czwartek
![]()
#4251 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, czy wie może któraś z Was w jakie dni i w jakich godzinach czynna jest kancelaria przy Katedrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki za wiadomosc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Raczkowanie
|
Podpowiecie mi, jak się wkleja zdjęcia na forum? Nigdy tego nie robiłam, a zamieściłabym parę fotek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
czy wypisujecie zaproszenia dla starszych ze specjalnym tekstem czy takie samo jak dla zwykłych gości? |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Rozeznanie
|
My mamy dla starszych takie same jak dla innych gości.
#4256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
takie same ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
CZEKAMY NA FOTKI... Z NIECIERPLIWOśCIą!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Mimezis, współczuję Ci bardzo tych wszystkich przejść ale po tylu przeszkodach już na pewno w ten dzień wszystko będzie SUPER
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamietaj,ze najpierw musisz pomniejszyc swoje zdjecia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kapelę mam z Warszawy. Kiedyś to był Atrybut a teraz Travelling band - mają stronkę w internecie. Płacę za jeden dzień 2.800 plus 200zł za dojazd. Pojawiły się nowe osoby, więc przypomnę, że poszukuję saksofonu tenorowego albo altowego na oprawę życzeń. Może znacie kogoś z okolic Kielc albo kogoś kto zna kogoś? W sb postaram się zostawić ogłoszenie w szkole muzycznej, ale już niewiele czasu zostało, a bardzo by mi zależało. Jak ktoś wie jak pomóc to poproszę. Bartolina: kancelaria jest czynna w tyg (bez środy) w godzinach 10-14 i 17-18 oraz w sb 9-11. Tu masz telefon: 344 63 07 - ale zapisy na godzinę tylko osobiście.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.