|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2016 część 6.
Ja bym się wstydzila chodzić z taką przypinka:p w ogóle bym się wstydzila być w ciazy
sama nie wiem czemu, może pod wpływem hormonów to się zmienia.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2132 |
|
luckygirl
|
Ladyl tez sie na początku wstydziłam, ale człowiek sie przyzwyczaja
![]() Ja pod wpływem hormonów zaczynam dostawać jakiejs depresji... |
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też bym sie wstydzila nosić taką przypinke, ale jakbym gdzieś zobaczyła to na pewno ustapię miejsca
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2134 |
|
Żona Gargamel
|
Mam wrażenie że ostatnio ciągle czytam jak to kobiety w ciąży są olewane i uciemiężone. Ale to chyba przez Petit bo sporo na fejsie się udziela i mi to zawsze wyskakuje
![]() Swoją drogą strasznie mnie fejs wkurza, nie dość że non stop muszę przełączać na najnowsze wydarzenia to wyskakują mi same bzdety, że ktoś coś polubił, skomentował swoje zdjęcie sprzed tygodnia itd + reklamy i konkursy, a do normalnych postów czy zdjęć nie można się dokopać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2135 |
|
Konto usunięte
|
Smerfetka tez mam takie wrażenie
![]() Gorący temat moze po prostu Witam
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam takie zdanie o fejsi e. Człowiek nie jest w stanie przejrzeć wszystkiego bo połowa to głupoty
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2137 |
|
Japońska rzepa
|
Mi też co chwila posty petit wyskakują xD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2138 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cherry już tak blisko |
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to przez posty sponsorowane. Ja też przestałam obserwować ludzi których posty wyswietlaly mi się najczęściej
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() sunny wcale się nie dziwię, że miałaś dylemat, bo mój brzuch wygląda często jak brzuszek Petit w 20 tygodniu ciąży ![]() Piszę ten post od trzech godzin, więc wybaczcie jeśli już nie jestem w temacie ![]() Pytanie - szybkie i smaczne przekąski na domówkę? Przychodzą dzisiaj znajomi pograć w planszówkę, wstyd mi już chipsami częstować a nie mam za bardzo czasu. Poratujcie, proszę
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Kup ciasto francuskie i zrob trojkaciki z feta i szpinakiem. Do tego sos czosnkowy. Robilam i byly pyszne.
Albo roladki imprezowe z tortilii. Z serkiem, salata lodowa, ogorkiem i papryka i szynka lub lososiem. Zreszta co dasz bedzie dobre jak do serka dasz sporo chrzanu. |
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takich przypinek też bym nie nosiła.
W ogóle mi się nie podobają. Co do samego ustąpienia miejsca kobiecie w ciąży, nie raz się zastanawiam czy to ciąża, czy po prostu kobieta jest przy kości. I w tym momencie nie proponuje miejsca, bo nie chce tej osoby urazić. Ogólnie wychodzę z założenia, że jak się źle czuje, jest jej ciężko ustać na nogach to sama poprosi, chyba swoje zdrowie i dobro dziecka jest ważniejsze niż to co ludzie sobie pomyślą. Mamy język więc korzystajmy z niego. A już najbardziej mnie wkurza, jak kobieta w ciąży stoi trzyma się ostentacyjnie za brzuch i ma jakiś grymas na twarzy. Ustąpię wtedy miejsca, jeśli to zauważe... Ale z politowaniem,bo kurcze nie da się odezwać ? Większość ludzi nie patrzy po wszystkich pasażerach. I mam takie samo zdanie co do CH. Jak ma się siłę na zakupy i chodzenie po sklepach,to i w kolejce można postać. Co innego apteka, czy sklep spożywczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo roladki imprezowe z tortilii. Z serkiem, salata lodowa, ogorkiem i papryka i szynka lub lososiem. Zreszta co dasz bedzie dobre jak do serka dasz sporo chrzanu. Mnie na fb wkurzaja ludzie ktorzy dziennie po kilka smetów wrzucają, typu ckliwe teksty o milości, o szczesciu itp. |
|
|
|
|
#2146 |
|
luckygirl
|
Ale ja i tym nie pisze non stop. Dzisiaj tez nie ja zaczęłam temat
![]() A na fejsie nie udzielam sie aż tak w tym temacie nawet na grupach ciążowych sie nie udzielam jakos strasznie, bi mnie drażnią inne ciężarne m. Mam wrażenie, ze większość z nich jest mega infantylna. Albo to ja jestem za stara juz ![]() Nie wiem co Wam wyskakuje, jak właśnie przejrzałam swoja tablice i ostatnimi rzeczami jest filmik, muzyka, co prawda zdjęcie W i jakies wspomnienia. Jest cos o macaniu brzucha, ale to z 28.09 - swoja droga tez nie będziecie chciały, zeby ktoś Wam macal brzuch
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak, nie cierpię tego zablokowałam już moją nauczycielkę przez takie teksty, teraz chyba to samo muszę zrobić z moją głupią kuzynką![]() Cytat:
Z jednej strony nie dziwię się ciężarnym, że mają żal, że nikt im nie ustąpi, z drugiej, ważniejsze byłoby dla mnie zdrowie i bezpieczeństwo, zwłaszcza tego bezbronnego maluszka i wolałabym zapytać o ustąpienie miejsca A przede wszystkim muszę nie wychować dziecka na roszczeniowego bahora, który uważa, że wszystko mu się należy, a na starość powie kobiecie noszącej w swoim łonie pokolenie pracujące na jego emeryturę, że trzeba było nóg nie rozkładać ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Petit, fejs jest teraz taki ciulowy, że wyskakuje mi jak Ty polubisz jakąś bzdurkę czy ktoś inny skomentuje post jakiegoś celebryty, a nie wyskoczy mi, że moja siostra wstawiła nowe zdjęcie To co się ma na tablicy, teraz jest praktycznie niewidoczne, a jakieś lajki rzucone w powietrze są w centrum ![]() Ale dzięki tej zidiociałej zmianie i aktywności Blanki na jednej grupie sporo się dowiedziałam o ciąży
13.12.2008 10.05.2014 18.06.2016 Edytowane przez klakla91 Czas edycji: 2017-10-11 o 12:32 |
||
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak coś to się nie obrazę jak mnie usuniecie. Niektóre posty są tak głupie na tej stronie,że opada wszystko po przeczytaniu. Nie mówiąc o tym,że laska się pyta co robić jak dziecko się nie rusza już 4dni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-10-11 o 12:40 |
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam w zależności od komentowanego przez Ciebie posta albo się dokształcam, albo mam bekę sama w życiu bym takich bzdurnych pytań nie wymyśliła, jak tam się pojawiają
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej str9ny fajnie ale z drugiej ta zmiana życia o 180stopnii ten duży brzuch ta odpowiedzialność stresujące:pCytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2151 | |
|
luckygirl
|
Wiem, ze to sie wszystko pojawia. Mi dzięki Bogu nie pojawiają sie takie rzeczy. Żadne polubienia stron, komentarzy itp. Prócz grup, ktore mnie wkurzają to pokazują mi sie jakies bieżące rzeczy albo to co kliknęłam na włącz powiadomienia. A sama chyba nawet ostatnio nic nie lajkuje, głównie czytam. Od czasu do czasu cos udostępniam
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Wiesz ci nie wiem dla złego chodzę taka przygnębiona. Owszem wkurza mnie to, ze waga idzie w górę, ale jestem taka od tygodni, od tego usg. Niby wszystko dobrze, ale. Juz do końca życia sie bede martwiła, takie życie matki. |
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2153 |
|
Japońska rzepa
|
Mnie najbardziej bawi jak ktoś wrzuca smutną minę albo smutną piosenkę po to,zeby ppd spodem miec jakies pytanie "co sie stalo" i odpowiedziec cos w stylu "ech,ludzie sa do dupy" "ach,nienawidze zycia"
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2154 |
|
luckygirl
|
Moi znajomi chyba juz z tego wyrośli - dzięki Bogu
![]() Chociaż mam jedna laske, która nagminnie wrzuć jakies teksty z piosenek disco polo (tak mi sie wydaje) i rozczula sie jakiego to ona ma cudownego faceta. |
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio znajoma zapytala czy w moim związku wszystko ok... Powiedziałam jej,że jak najbardziej i dlaczego pyta.
Odpowiedz zwaliła mnie z nóg. Bo mało wspólnych zdjęć dodajecie na FB i nie mamy na tablicy żadnych wspólnych konwersacji... Jak zapytałam co ma na myśli, to mi powiedział,że żadnych buziaków czy Kocham Cię Cóż, rozwód wisi w powietrzu chyba... :Brzydal: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w znajomych mam jeden przypadek laski która wyrzuca zdjęcie zatytuowane "Ja przy kamieniu", "Ja przy choince" itp
Blanke też musiałam usunąć z obserwowanych bo ciągle mi jej wypowiedzi na jakiejś grupie sie wyswietlaly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2157 |
|
luckygirl
|
A ja chyba nie mam Blanki w znajomych w ogole m? Nie ogarniam
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem muszę się zastanowić, która to która.
Ja w ogóle nikogo chyba nie obserwuje na FB. Moja koleżanka ze szkoly została Panią do towarzystwa. To co dodaje na FB przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Musiałam ją usunąć, bo nie mogłam na to patrzeć.. Szkoda mi dziewczyny, ale każdy żyje jak chce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obie zablokowane. Nie dalo sie juz na to patrzeć. |
||
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

sama nie wiem czemu, może pod wpływem hormonów to się zmienia.. 

już tak blisko 

zablokowałam już moją nauczycielkę przez takie teksty, teraz chyba to samo muszę zrobić z moją głupią kuzynką
Ale jak coś to się nie obrazę jak mnie usuniecie.