![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JPG Classique, Dior 5 Couleurs, Fekkai Finishing Polish i inne - zapraszam:)
Aniu, zajrzyj do mojego wątku, proszę
![]()
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Dot.: JPG Classique, Dior 5 Couleurs, Fekkai Finishing Polish i inne - zapraszam:)
hej wiesz co jeszcze raz przegladalam Twoj watek i widze ze puder Diora tez by mnie zainteresowal. Co Ty na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() musiałabym przetestować posiadany przez Ciebie puder ![]() Prosiłabym Cię o podanie trójznakowego kodu z opakowania oraz o informację na temat miejsca nabycia pudru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
byl kupiony w perfumerii Sephora, niestety nie trafilam z kolorem chyba za bardzo chcialam go miec i kupilam bez dluzszego zastanowienia czy oby na pewno bedzie dobry. Potem jeszcze jeden nabylam w perfumerii internetowej i znow wpadka hehe dlatego z Cliniqowymi pudrami chyba juz nie bede eksperymenowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
dziękuję za odp.
Ja niestety w tej chwili mogę wymienić tylko isseya który jest w wątku lub isseya 125 ml summer ale oba męskie więc pewnie żaden Cię nie zainteresuje. No nic bardzo żałuję ale oczywiście rozumiem. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jutro lub - co bardziej prawdopodobnie - pojutrze wybiorę się do perfumerii i przetestuję puder zamelduję się po testach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z męskich interesowałyby mnie jedynie Armani Code, Ungaro Apparition i Joop! Jump |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety odcień 02 jest utrzymany w tonacji różowej, czyli kompletnie nie nadaje się do mojej buzi ![]() Szkoda, że nie posiadasz odcienia 01, albo - najnowszego - 20 (invisible blend) ![]() Ten ostatni jest dla mnie idealny. W tej sytuacji proszę o zwolnienie rezerwacji. Jak tylko zobaczę w Twoim watku coś, co wpdanie mi w oko jako ewentualny zamiennik za mojego Diorskina - natychmiast dam Ci znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
może znalazłabyś coś w moim wątku?
![]()
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.