![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
z balsamem do ciała też super wyszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Raczkowanie
|
byłam dzisiaj w ZT i nabyłam femme fi i magnetic fields, jestem zaspokojona póki co
![]() ![]() haha, mnie też dziewczyny zachęcały żeby przyjść na tego mężczyznę haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zadomowienie
|
Dziś także nabyłam magnetic fields - ładniutki kolorek!
![]() Niestety Solar Field jeszcze nie wypakowali, ale już mają więc w poniedziałek będzie już na stanie! TO JEST PECH!!! --> tak to ze mną jest - czegoś chce a tego nie ma ![]() A pigmenciki z balsamikiem wyglądają SUPER - szczególnie ślicznie wygląda frost i mój ulubiony frozen white ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
a czy coś wam wiadomo kiedy będzie cool heat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zadomowienie
|
Tak, jak pisałam - za jakieś dwa tygodnie, według sprzedawczyni. Dystrybutor podaje po prostu czerwiec, ale to rzadko jest równoznaczne z 1 czerwca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
dzięki, umknęło mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Wtajemniczenie
|
[quote=princess_of_agony;7 764528]
Witam Nevadko ![]() Tak to dzięki allegro zawdzięczam znajomość tak wspaniałej Macomaniaczki! Dziękuję za powiadomienie o tych podróbkach! ![]() To widzę,że naprawdę ograniczenie porządne - tylko 2 produkty - przynajmniej porównując z tymi poprzednimi ![]() Niestety zauroczenie tymi produktami jest wielkie, ale i tak powinnyśmy się cieszyć, że taki ogólny dostęp jest do nich ograniczony - tylko 3 sklepy w Polsce i w dodatku z podstawowym wyposażeniem! ![]() Ja ostatnio byłam chora na tą kolekcję NAUGHTY NAUTICALS !!! (cudowne kolorki) Niestety moja choroba się skończyła wtedy kiedy wydałam na nią wszystkie pieniądze, ale i tak było warto !!! ![]() Już się nie mogę doczekać zdjątek! ![]() To już w Polsce jest ta kolekcja ![]() /quote] Princess przepraszam ,że dopiero odpisuję , ogromne całusy dla Ciebie ![]() ![]() Dzisiaj od rana słoneczko mi zaświeciło i próbuję się podnieść z odmętów depresji heh ![]() Ostatnio upolowałam jeszcze dwa produkty z nowej kolekcji, na pewno błyszczyk pink grapefruit i chyba cień feme-fi? sama już nie pamiętam ![]() ![]() W ogóle ostatnio straciłam zapał, nie wiem co ze mną ![]() A powieki mi regularnie chorują i nie mogę ładnie się umalować ![]()
![]() |
#578 |
Zadomowienie
|
/quote]
Princess przepraszam ,że dopiero odpisuję , ogromne całusy dla Ciebie ![]() ![]() Dzisiaj od rana słoneczko mi zaświeciło i próbuję się podnieść z odmętów depresji heh ![]() Ostatnio upolowałam jeszcze dwa produkty z nowej kolekcji, na pewno błyszczyk pink grapefruit i chyba cień feme-fi? sama już nie pamiętam ![]() ![]() W ogóle ostatnio straciłam zapał, nie wiem co ze mną ![]() A powieki mi regularnie chorują i nie mogę ładnie się umalować ![]() HeY Nevadko! ![]() hmm ... mam nadzieję, że ten zły stan odszedł w niepamięć i po depresji nawet śladu nie ma! W końcu mamy takie śliczne słoneczko ![]() ![]() Poczta Polska? ... może nie będę dokańczać, bo słów by mi zabrakło! Wszystko co państwowe powinni sprywatyzować (na pewno nie było by gorzej ![]() Ja z tej kolekcji mam tylko jeden cień, mianowicie Magnetic Fields i chyba także zapoluje na Feme-Fi, na pewno nic więcej, bo nie są to zbyt moje kolorki! Niezbyt się dobrze czuje w złocie i brązie, al za to wszystkie inne kolory w zimnym odcieniu ![]() ![]() Nevadko, może to jakaś chandra Cię dopadła, nawet nie wiem co Ci powiedzieć ... bo też nie potrafię sobie radzić z takim stanem, ale mnie przeważnie dopada po sylwestrze ![]() A z tymi oczkami to co Ci się stało? Byłaś u jakiegoś lekarza? A może masz alergię? |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Rozeznanie
|
dziewczynki, czy oprócz cudnych cieni(zauroczyłam się nimi widząc pewną panią umalowaną nimi) coś mi polecicie z tej firmy? planuję zakupy i nie chciałabym żałować później
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
Ile kosztuje w Złotych Tarasach shadestick Mac'a, odcien Pink couture? wyglada tak: http://www.maccosmetics.co.uk/templa...T_ID=PROD66180
Moze ktos wie? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
shadesticki są po 70 zł z tego co kojarzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
A po ile w ogóle w Polsce są pigmenty czy cienie?
#585 |
Raczkowanie
|
Cienie wiem, ze za 60zl, a pigmenty chyba za 90, ale pewna nie jestem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cienie - 60 zł Cienie do paletki na magnez - 45 zł Pigmenty - 90 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
HeY Nevadko! ![]() hmm ... mam nadzieję, że ten zły stan odszedł w niepamięć i po depresji nawet śladu nie ma! W końcu mamy takie śliczne słoneczko ![]() ![]() Poczta Polska? ... może nie będę dokańczać, bo słów by mi zabrakło! Wszystko co państwowe powinni sprywatyzować (na pewno nie było by gorzej ![]() Ja z tej kolekcji mam tylko jeden cień, mianowicie Magnetic Fields i chyba także zapoluje na Feme-Fi, na pewno nic więcej, bo nie są to zbyt moje kolorki! Niezbyt się dobrze czuje w złocie i brązie, al za to wszystkie inne kolory w zimnym odcieniu ![]() ![]() Nevadko, może to jakaś chandra Cię dopadła, nawet nie wiem co Ci powiedzieć ... bo też nie potrafię sobie radzić z takim stanem, ale mnie przeważnie dopada po sylwestrze ![]() A z tymi oczkami to co Ci się stało? Byłaś u jakiegoś lekarza? A może masz alergię?[/quote] Princess dziękuję ![]() ![]() ![]() Nie miałam czasu pisać na forum, ostatnio wiele się wydarzyło, w tym śmierć ,ale też przybyło do mnie nowe życie, od wczoraj jestem szczęśliwą mamusią drugiego pieska tzn suni Chihuahua ![]() ![]() Powracając do tematu, dostałam w końcu przesyłkę z MACiem ![]() Coś z kolekcji Neo i trochę pigmentów ![]()
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-06-13 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zadomowienie
|
Nevado, dałabyś radę zrobić zdjęcie Pink Grapefruit na ręce albo na ustach? Skoro masz go pod ręką, to Cię wykorzystam - wjazd do centrum to sztuka dla najbardziej wytrwałych
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro obiecuję zdjęcie ![]() ![]()
![]() |
#591 |
Zadomowienie
|
Jasne, nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak naprawdę zmotywowała mnie zimna woda pod prysznicem ![]() ![]()
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
piękny ten granat
![]() czy możesz kiedyś pstryknąć dla mnie wszystko co posiadasz od MACa w granacie? ![]()
#594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#596 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nevadko gratuluje maleństwa, Chihuahua na pewno będzie się dobrze chował, pies to jednak najlepszy i najwierniejszy kompan człowieka ![]() ![]() A o Twoich nowych nabytkach z MACa to nic już nie wspomnę - są po prostu prześliczne ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego co wczoraj usłyszałam to chyba naprawdę są nawet nie średnio, a raczej mało zainteresowane - według nich to dopiero w sierpniu się czegoś nowego spodziewają ![]() ![]() ![]() Zahran jak zobaczysz coś nowego w ZT to daj znać na forum! Mam nadzieję, że to nastąpi w miarę szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zadomowienie
|
Dziwne, te panie przechodzą regularne szkolenia i zazwyczaj na kilka tygodni przed premierą wiedzą o niej.
W lipcu mają się pojawić kolekcje Electro Flash (cienie mineralne podwójne, szminki, błyszczyki i pędzelek), New View (pudry Mineralize - jeden z odcieni opisywałam pokrótce powyżej) i Sonic Chic (róże mineralne i pędzel do nich). Róż z tej serii (kolor Dainty) mam, bardzo ładny, ciepły róż z różowymi i złotymi drobinkami. |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Wtajemniczenie
|
Szybki cynk dla MAComaniaczek
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item384508300_...do_powiek.html
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.