![]() |
#2311 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V
Wiosenko, płatki skrupulatnie ważone
![]() ![]() Monochrome, dobry jest ten sos 4 sery? bo ostatnio sie zastanawiałam nad nim, ale w końcu nie wzięłam bo były pakowane po 3 a niewiem czy dobre to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Wtajemniczenie
|
Moje Utrzymanie.
Staram się jak mogę ![]() Śniadanie: Kromka chleba pszenno-żytniego (taka okrągła jak białego :P) z masłem orzechowym i twarożkiem + serek miechów czekoladowy z łyżeczką otrębów żytnich. II Śniadanie: Rogalik z dżemem wiśniowym III Śniadanie: Serek homo 0% 150 g. + soczek z marchewki ![]() Obiad: Kotlet schabowy panierowany w bułce tartej i mące, smażony. + kalafiorek gotowany (chciałam też ziemniaczki, ale miałam 15 minut na zjedzenie obiadu i przebranie się po szkole, a mama mi nie ugotowała ziemniaków.) Podwieczorek: Duuuża drożdżówka z budyniem i rodzynkami (jeszcze ciepła, wyjęta z piekarnika ![]() Kolacja: Grahamka z pestkami słonecznika, posmarowana twarożkiem paprykowym 12%, plasterek wędliny sojowej, plaster sera żółtego, sałata, ogórek, twaróg wędzony i ketchup. Ok. 150 gram sałatki z tuńczyka z ziemniakami, pomidorami itp. Po kolacji: Pare truskawek, dwa małe kawałki ciasta drożdżowego ![]() I jak ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo pięknie ![]() ![]() Gratuluje jeszcze raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Staram się jak mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
mua:
I: serek homo naturalny z fitellą kokosowo - czekoladową, banan, garść jaśków kokosowych ![]() ![]() II: big jabłko, buła orkiszowa z szyneczką drobiową & warzywami, big milk III: ziemniaczki, zraz w sosie jakimś tam, mizeryja xD ![]() deser: KBW, kawa, z 300 g truskawek IV: duuuuużo truskawek ![]() ![]() V: 1 i pół żytniej z twarożkiem domowym i szynką & warzywami, cztery ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hhhmmm hmmm a mogę choć na pw się dowiedzieć? ![]() (co do ważenia - masz jakąś 'ustaloną' ilość tych płatków, czy robisz to by wiedzieć ile kcal jesz?)
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
buuuu
ja starałam się jeść poprawnie,nie łączyć pokarmów,ijeść co 3-4-5 godz,itd... i tak przez ostatnie jakieś 2 tyg i co z tego mam ...byłam w domu i się zważyłam i mam kilogram(czy półtora) więcej na wadze!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdr
#2322 |
Zadomowienie
|
MOJE U/R:
I owsianka (25g płatków, 100ml maślanki, średnie jabłko, 80g sera 0%, cynamon) mała marcheweczka kawa z mlekiem i cynamonem II dwie kromki razowego posmarowane jogurtem na to po plasterku wędliny drobiowej i po 2 paski czerwonej papryki (i chyba jabłko ale nie jestem pewna- zarwałam nocke ;( ) III serek wiejki zwykły 200g kalarepa 200g truskawek IV filet z pangi na teflonie w słodkiej papryce, przyprawie do ryb, gyros i fit upie duży pomidor 100g ziemniaków V serek wiejski zw. 200g duży pomidor, 4 gigantyczne rzodkiewki kawa z mlekiem i cynamonem
#2323 |
Zakorzenienie
|
ćwiczyłaś? jestes przed okresem? jak wymiary?
![]() |
#2324 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kolokwium nawet nawet, mam nadzieję że zaliczę, choć zrobiłam strasznie głupi błąd. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2326 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aaa myslalam ze z tych gotowych...:P bo ja to chce isc na łatwizne;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Wtajemniczenie
|
Moje luźne U ;>
Śn. spore jabłko 3 garści cornflakesów na mleku 2% 2śn. wieśniak 3% Przegryzka przed obiadem (późno był). jogurt morelowy 165g pół jabłka Obiad. kilka młodych ziemniaczków z koperkiem (mi mama ugotowała :P) ze 'skwarkami' z brzuszka (wiecie, wytapia się cały tłuszcz, pozostaje samo mięsko) 2 łyżki siemienia kubek maślanki: 200ml truskawkowej, ok 50 ml zwykłej Kol. 3 mini kwadratowe kromki razowce (jedna to piętka) z margaryną, krakowską, pomidorem, koperkiem i garścią orzeszków 330g truskawek, z maślanką nat. garścią płatków i 180 ml lodów waniliowo- z poziomkowym sorbetem ![]() ![]() Proszę o ogólną ocenkę (wiem gdzie nie ma białka np. że warzyw nie dużo, ale jutro będzie kalafior na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, dobre są FIt-upy? nie wiem, gdzie zadać to pytanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Rozeznanie
|
Ja mam FIT-up do twarożków, jajek - polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Wtajemniczenie
|
Tak, ja je lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. 3 łyzki owsianych, lyżka otrębów pszennych i jakaś duuuża garść BF (zdecydownie za duza, bo byłam tka najedzone, ze kolejny posiłek ledwo zjadłam), twaróg chudy ok 70g, jogurt nat, jabłko, pare listków sałaty 2. 100g tuńczyka wsw, dwa małe pomidory, szczypior, kilka orzechów włoskich 3. 1,5 fileta z mintaja smażonego na oliwie z warzywami na patelnie (niestety w warzywach było trochę kukurydzy i zdecydowanie za dużo ziemniaków), sałata jazda rowerem przez 1,5 h ![]() 4. wieśniak lekki z migdałami (chyba 18 było :P), pomidor, kawa z mlekiem Bieganie, nie wiem ile czasu z rozgrzewka pewnie jakies 45 min 5. marchewka, serek homo nat. 150g z cynamonem Iza, czy ćwiczenia mają wpływ na wagę? Czy może wzrosnąć? Bo ja sie dzisiaj ważyłaam i waże 1kg wiecej.... Co prawda okres sie zbliza (choć jeszcze gdzies tydzień), ale mimo wszyskto nie powinnam az tyle przytyć. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
Ja ma kilka to sie moge wypowiedziec
![]() Ten do jajek i kefirów itp. jest moim zdaniem najlepszy i pasuje zarówno do kurczaka i sałatek (i właśnie tak częściej go uzywałam). Ten do mięsa jest nawet ok ale bardziej podchodziło mi z tym powyższym. A ten do sałatek mi najmniej smakuje i nie pasuje mi komletnie w sałatkach a w dodatku przyprawy są grubo siekane :/
#2335 |
Zadomowienie
|
Powiedzmy,że P
I. batony:Kinder Bueno White,Dove, 4kruche pierniczki, naleśnik z serem na słodko,miska truskawek,kawa Latte,lód Doda (polałam se placka ![]() ![]() II. Capuccino,quiche z indykiem w Green Cafe III.Frostito malinowe (mrożona kawa z białą czekoladą,malinami),duży croissant nadziewany czekoladą ,posypany cukrem pudrem, połówka Marsa Delight IV. pieczona w folii panga,kromka chleba z sezamem,plastrem sera,garść orzeszków ziemnych Po 'podliczeniu ' wyszło ok. 2900 |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zadomowienie
|
Izo, dziękuję za ocenę
![]() A teraz małe sprostowanie: -ww nie ma, bo jestem na SB; -do śniadania nie wiem, co mogłabym dodać ![]() -Obiad marny, przestawiony z podwieczorkiem; spieszyłam się i nie miałam już czasu na coś innego; -a co do warzyw, to wiem, że małe urozmaicenie, ale to mamusia kupuje te tańsze, postaram się to zmienić. Co do ilości warzyw to jednak wg. jest ok. bo te ogórki naprawde sa wielkie, pomidory zresztą też ![]()
![]() |
#2338 |
Rozeznanie
|
U
![]() 1) 270ml mleka + miska truskawek + serek wiejski kawa z mlekiem 0,5% 2) garść pistacji + garść suszonych bananow + jogurt activia naturalny 2 szklanki Lifta gruszkowego (0 kcal) 2 plastry arbuza miseczka truskawek 3)pierś z kurczaka + salatka z 2 pomidorow malych malinowych i cebuli + łyżka kaszy gryczanej garść pistacji ![]() 4) tuńczyk w sosie slodko-kwaśnym 185g 5) 400g kefiru z truskawkami (koktajl) |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to było do mnie pytanie?? biorę tabl od 2m-cy więc wagę bardziej pilnuję niż wcześniej i pilnuję by nie przytyć a tu jednak psikus.... ćwiczę ciągle po tyle samo codziennie bo robie a6w+ czasem inne ćwiczenia do tego wymiary u mnie nie zmieniają się,może 0,5 cm więcej ![]() jestem tak zła na siebie ,że przyzwyczaiłam żołądek do jedzenie co około 4 godz... dziś zjadłam śniadanie jak kiedyś:2kanapki chleba białego ale czerstwego,troszkę masła, na to ser żółty ,pomidor i truskawki +herbata na obiad zjem zupę na kostce rosołowej,pyszna zupka z ziemniakami,natka pietruszki,koperek,szczyp iorek,marchewka,zacierki- około 16-17 truskawki z mlekiem,może do tego kromka chlebka z pomidorem,i pestki-lub surówka ponowna próba przyzwyczajenia organizmu do pójścia spać bez kolacji
#2340 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.