![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((
Cytat:
![]() a co do L. to sprobujemy, wczoraj przegadalismy troche, zobaczymy jak to bedzie. w kazdym razie dzien byl udany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
BAN stały
|
Ja pierdziu,jakbym czytała o swoim eksie,który to bardziej martwił się swoimi łachmanami niż to co ja/rodzice czułam/li po moim rozstaniu.Tyle,że on powiedział że moje prezenty itp nie wywali tylko zostawi na pamiątke.
![]() A być moze on nie wywalił twoich rzeczy Floff,tylko powiedział tak,aby zrobić Ci na złość.Dupek żołędny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
wiesz, ale czesc rzeczy przy mnie poszla do kosza ;/ a najbardziej zabolalo mnie jak obraczka ladowala w koszu. ja go nienawidze na ten moment, mam ogromny wstert itp, bo wszystko co najgorsze.. ale nie wywalilam rzeczy, tylko pochowalam, bo to jednak nasza/moja? historia... 4 lata prawie, to kawal czasu, kiedy to wydarzylo sie bardzo duzo rzeczy w naszym zyciu.. przypuszczam, ze ta lacha tez go bardzo nakreca. tylko szkoda, ze zadne nie bylo w takiej sytuacji i nie poczuja, jak to jest. moze by wtedy zrozumial, co to znaczy dostac w tylek.
no a teraz wybieram sobie stroj n sylwestra, bo chce by byl wyjatkowy? no najlepszy od 4 lat i mam nadzieje, ze sie to uda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Dobrze Floff, że jesteś zła
![]() to pomaga. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Wtajemniczenie
|
Tak trzymaj Floff
![]()
![]() |
![]() |
#1206 |
BAN stały
|
No to niezbyt fajnie postapił,mógł Ci oddać te rzeczy a nie wywalać.Ja eksa rzeczy wywaliłam,jego łachy wrzuciłam do kontera,choć bardzo chciał abym mu odesłała,no ale miałam wtedy też do niego wstręt,pałałam nienawiścią,że powiedziałam mu że w Swiętego Mikołaja nie mam ochoty sie zabawiać i jak chce to niech sobie po nie przyjedzie.Oczywiście to tchórz i nie przyjechał/łby więć poszły do konteneru jego ciuchy.Także też nie fer postapiłam,ale miałam to gdzieś.Ups wychodzi na to że postąpiłam podobnie jak Twój eks. :/ W sumie,to mało mam pamiątek po nim,listy,foty na płytach(2) pozostal mi jego łańcuszek,okluary przeciwsłoneczne
![]() ![]() Olej tego eska,jest nic nie wart. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
dzieki..
![]() ![]() ale powiedzcie, czy on jest normalny? dla mnie nie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
to ja przeciez powinnam sie tak zachowywac... ajj dupek kwadratowy nawet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Rozeznanie
|
rany! ja to bym z tym garniturem zrobila tak:
wyslalabym mu smsa: "twój garnitur czeka na odbiór, tam gdzie wylądowały moje rzeczy. na śmietniku- tym razem pod moim domem. pośpiesz sie, bo garniak budzi zainteresowanie okolicznych pijaczków- nie rozumiem czemu... nara." ale pod warunkiem ze oddałby już kasę, foty itp. Flo, wyobrażasz sobie jego minę?! ![]() to WYJĄTKOWY cham. Czekam aż mu naprawdę odparujesz na to coraz bezczelniejsze traktowanie, i widzę ze idzie Ci coraz lepiej. Ale to jeszcze nie to... Zemsta będzie słodka. Bo to Ty powinnaś mieć ostatnie słowo.
![]() |
#1211 |
BAN stały
|
Rozumiem co czujesz. Rowniez mam 24 lata i równiez zostawił mnie chłopak tyle ze po 2 latach zwiazku. Równiez były plany slubne chociaz nie aż tak zaawansowane jek u Ciebie. Rowniez uslyszalam ze sex byl nudny i bez fantazji, ze odechcialo mu sie ze mna kochac, ze nagle nic do mnie nie czuje mimo ze mowil to pare dni wczesniej i w tym czasie kochal sie ze mna. Rozumiem co czujesz i na pewno nie bedzie ci latwo zapomniec, ale to przejdzie.
Chyba nie jestem odpowiednia osoba do udzielania rad bo sama jeszcze nei doszlam do siebie. Musze Ci jednak powiedziec ze po 2 miesiacach jest mi lepiej. Wiele rzeczy zrozumialam, wiele uswiadomila mi mama, kolezanki i forumowe przyjaciółki. Na razie nie umiem sobie poradzic z samotnoscia panicznie boje sie ze bede sama i caly czas mam wrazenie ze sie starzeje i zycie przecieka mi przez palce. Moim zdaniem spotkasz tego wlasciwego Pana od Gofrów i z miejsca przestaniesz sie bac. Jestes wartosciowa madra kobieta i spotkasz kogos kto zaakceptuje cie taka jaka jestes i z milosci bedzie w stanie zrobic dla Ciebie wszystko. Nie pozwoli zeby stala Ci sie krzywda, a Twoje szczescie bedzie dla niego wazniejsze niz jego wlasne. Zycze Ci tego z calego serca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Przyczajenie
|
Flofferku bardzo mi przykro z Twojego powodu. Na pocieszenie powiem Ci, że moja siostra miała chłopaka, który był jej pierwszą wielką miłością. Bardzo go kochała i kiedy się rozstali (dlatego, że zmienił się jego charakter i wpadł w nieciekawe towarzystwo) cierpiała tak bardzo, że bałam się o nią! Odizolowała się od wszystkich, często była zamyślona, taka inna.... aż poznała swojego obecnego męża
![]() Kurcze, nie wiem czy to zrozumiesz bo jakoś tak nie mam polotu do pisania ![]() Myśle, że poznasz jeszcze kogoś przy kim będziesz bardzo szczęśliwa. życzę Ci powodzenia ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie sytuacja hmm roznie... z gajerkiem to jest taki bajer, ze jeszcze go potrzymam, gdyz okazalo sie, ze mam problemyz zamknieciem konta, musze najprawdopodobniej jechac z dupkiem do wawy i tam podpisywac jakies papiery, bo raczej u mnie w lbn nie da sie niestety tego zrobic. poza tym zadluzyl sie na karcie kredytowej na 700 zl i nie widzi mu sie jej spacac, a jak tego nie zrobi, to ja nie mmoge zamknac 'swej' czesci;( zadzwonilam do niego, powiedzialam o tym, on mnie zbluzgal, nie uwierzyl, powiedzialam, ze ma isc do banku, nie polazl ![]() wlasnie napisalam mu smsa, co zalatwil, a on ze nie byl bo pracuje... a co mnie to obchodzi... na ta pipe czas ma, a na zakonczenie spraw z eks nie? druga sprawa... poznalam chlopaka ![]() kilka razy zapraszal na piwko, ale ja nie chcialam, az raz zaprosil na randke ![]() ![]() ![]() - pierwszy chlopak po eks, ktory naprawde mi sie spodobal [dzieki temu w ogole nie mysle o tamtym, no prawie... ![]() - ale nie wiem o co mu chodzi, bo ja wychodze z zalozenia, ze skoro si ecalujemy i skarbujemy sobie, to cos wiecej niz kolezenstwo, ja to bym nawet nazwala ze to moj chlopak? az nei wytrzymalam i zapytalam sie, kim ja jestem dla niego, nie powiedzial, ani ze jestem ani ze nei jestem jego dziewczyna... ale kolezanka tez nie... troche mi tam potlumaczyl, dlaczego tak jest... ale jakos tak mi dziwnie, bo skoro tak, to za plecami tez moze z jakas krecic, a chyba chodzi o to, ze jak sie z kims czlowiek spotyka, to by byl fair wobec tej osoby ojj nie wiem trudno mi to bardzo wyjasnic, dziwna sytuacja. ja i tak juz zalozylam, ze niebawem sie hmm rozstaniemy? nawet nie wiem jak to nazwac, nie mowie, ze to ma byc milosc itp, ale on chyba wychodzi z zalozenia, ze bede jego dziewczyna jak sie zakocha czy poczuje, ze to TO ![]() ![]() ![]() martula rozumiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
ja cie przepraszam , ale zeby kogos miec na boku to nie trzeba byc samotnym ( jak sama zreszta wiesz z autopsji) a slowa o milosci i chodzenie ze soba nie sa zadnym gwarantem ( jak rowniez wiesz z autopsji) , wiec pozwol zeby wszystko szlo swoim wlasnym rytmem ... nic na sile , bo juz raz na sile bylo i zobacz jak sie skonczylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
no o to chodzi, ze ja nei chce nic na sile!!! nie umiem wytlumaczyc dokladnie o co mi chodzi, poprostu chcialabym wiedziec, ze skoro sie spotyka ze mna to jest ze mna... i tyle mi na razie wystarczy, bo zakochiwac sie na razie nie mam ochoty
![]() no nic, zobaczymy, ja sie na nic nie nastawiam, wrecz czekam na koniec, wiem jak to brzmi, ale wole takie moje nastawienie, niz na super ekstra wow, a pozniej sie zawiesc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem czy mnie teraz rozumiesz bo moze niezbyt zwiezle to napisalam. Pisze to dlatego ze mam tak samo. pPo 2 miesiacach kogos poznalam i szukam w nim pocieszenia, bezpieczenstwa, czasami przyjaciela, ale sama mam wrazenie ze troche na sile, bo tego wlasnie teraz potrzebuje najbardziej, a on jest "pod ręką". Poza tym po co z kims byc jesli ie jest sie w nim zakochanym? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
nie jest
![]() poprostu czuje sie inaczej, niz z kazdym wczesniej po eks... to nie jest zadne pocieszenie itp, wlasnie dlatego tak bardzo mnei intryguje ta nasza znajomosc... no nic, zobaczymy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja również tego Ci życze Flofferku. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
A co z tym chlopakiem, z którym się spotykałaś przed eksem i mieliście spróbować być razem?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
okazal sie kims innym niz go znalam do tej pory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
... choć nie Westwood
|
Kurczę, mam nadzieję, że teraz trafiłaś na Tego Jedynego i coś z tego będzie
![]() Życzę Ci tego ![]()
![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Vivienne, ja nie licze na to.. nie mam takiego szczescia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Zadomowienie
|
Życzę szczęścia Flofferku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
nie chcialam zakladac nowego watku... w sumie nie wiem po co to pisze, moze lepiej byloby gdybym sobie w wordzie napisala, a nie tutaj.. sama nie wiem...
minelo tyle czasu a ja nadal nie moge sobie zycia ulozyc, jestem zdolowana, zestresowana, co jakis czas dowiaduje sie nowych rzeczy na moj temat, jakie szanowny pan wyglasza, czy wyglaszal.... a najlepsze, ze ostatnio napisal sms, zebym mu oddala garnitur... tak ten garnitur, mialam mu oddac jak zalatwie sprawe w banku, ktora tez sie ciagnela niewoadomo ile, ale nie przychodzil po to, wiec oddalam... a on nagle bym zwrocila. dobre sobie, nawet nei odpisalam na sms... niby durna sprawa, a wytracilo mnei to z rownowagi. od pewnej osoby dowiedzialam sie, ze szanowny pan uwaza czy uwazal, ze jestem malo rozrywkowa, zaborcza a do tego egoistka... wiecie jak to zabolalo... ja egoistka? wszystko dla niego bylo... wszystko co moglam dac.. zaborcza, a gdzie tam... ze czasem 'walczylam' o swoje, ze mowilam co mi sie podoba, a co nie podoba.... to on naciskal na pewne rzeczy, nie ja... ze malo rozrywkowa.. ze co wieczor nie latam do klubow, zreszta to on nigdy nei chcial chodzic, ciagle by w domu siedzial, albo jak szlismy to przed 24 powrot;/ moze to wyglada jakbym znow najezdzala na niego, ale to co sie dowiedzialam, to jest nieprawda, bardziej bym w druga strone odwrocila, ze to on taki byl... czy uda mi sie kiedys o tym wszystkim zapomniec, byc chociaz troche szczesliwa? ja watpie... nie moge nikogo poznac, kto bylby naprawde w porzadku i pasowal do mnie... wlasciwie nei ma tygodnia zebym nie plakala... anjgorsze, ze ja nigdy taka nie bylam.. mam dosc udawania przed ludzmi, ze jest ok, usmiechania sie na sile... mam dosc wylazenia zludzmi, w ogole praktyczni wszscy znajomi maj akogos i jak widze jak sie kochaja, to nie dosc ze zazdroszcze im tego szczescia, to popostu patrzec nie moge ![]() co ze mna jest nie tak???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Rozeznanie
|
Za bardzo się przejmujesz tym palantem i tym co on gada, olej go poprostu i nie zwracaj uwagi na cokolwiek z nim związanego
![]()
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
wiesz, byl taki czas, ze to olalam, praktycznie znosilam to wszystko obojetnie... ale ostatnio znow
![]() co ze mna jest nie tak, ze pomimo takiego czasu nie moge sobie z tym poradzic, tzn. nie tesknie za nim, wrecz jak go widze, to mnie odrzuca nie umiem dokladnie opisac, o co mi chodzi, co mi jest... ale nie jestem szczesliwa ![]() mialam wielu chlopakow,ale nigdy tak sie nie czulam... boje sie, ze bedzie sie to ciagnelo w nieskonczonosc;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc spróbowałam wybaczyć, odpuścić. Napisałam mu wiadomość, że wybaczam, i robię to dla SIEBIE. Odpuściłam i poczułam jakby zwolniło mi się miejsce w serduchu ![]() ![]() Od tamtej pory czuję się lekko, pomału wróciła mi wiara w siebie i ludzi, a co najważniejsze - poznałam kogoś wyjątkowego. I nie jest to kwestia farta, czy że pojawił się jakiś książę z bajki; bo wiem, że wcześniej bym go olała, nie doceniła. Spróbuj wybaczyć. Na swój sposób, da się, naprawdę. Potem wszystko będzie prostsze. Powodzenia!! ... I sorka za wywód ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
ale to nei o to chodzi... bardziej chodzi w sumie chyba o mnie, jestem wsciekla na siebie, ze dalam sie omotac, wykorzystywac, oklamywac, ze po pierwszej jego 'wpadce' nie kopnelam go w tylek
ciesze sie, ze z nim nie jestem, ale przez ten caly czas nie poznalam nikogo, kto by mi naprawde odpowiadal, chyba wszyscy normalni i pasujacy do mnie sa juz zajeci ![]() poprostu przerazam sama siebie, minelo az tyle czasu, to naprawde duzo... i ja osoba, ktora zawsze byla dosc silna psychicznie, dawalam sobie rade z roznymi sytuacjami, tutaj nie moge... staralam sie na wszelkie mozliwe sposoby i zaden nie dal rezultatu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo trafnie napisane gratuluje mądrości ![]()
![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej bym tego nie ujęła ![]() Wiem o co Ci chodzi bo doświadczyłam tego na własnej skórze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.