Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-06, 19:04   #2611
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez Maggie_90 Pokaż wiadomość
Ja też wychodzę z obsesji białka, na II śniadanie był pyszny jogurt z dodatkami, bez homo
Festiwali zazdroszczę, ja tak naprawdę nie mam się z kim wybrać, bo klimat nie ten, a mnie tak naprawdę odpowiada wszystko prócz disco-polo i przy wszystkim potrafię się bawić

______

A dzisiaj mój mały sukces Staram się jeść bardziej spontanicznie i bez większego planowania, na dodatek pozwoliłam sobie na słodycze i... powiedzialam stop, nie pochłonęlam tabliczki czekolady
Ja od jutra (bo jeszcze do dziś trwa świętowanie mojego powrotu ) planuję jeśc białko w dwóch góra trzech posiłkach. Pozostane na pewno przy białkowej kolacji i może podwieczorku. W pozstałych posiłkach dam sobię więcej luzu. Zastanawiam się czy mi się to uda, bo chcę jeszcze schudnąc, a boję się, że zacznę tyc!!

Z całego serca gratuluję sukcesu
Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość

Agatko strasznie Ci zazdroszczę tych festiwali, moja ulubiona muzyka...
Jesteś jeszcze młodziutka, wszystko przed Tobą

A tak jeszcze odnośnie festiwali to nie wyobrażam sobię bez nich wakacji. Trwa to już kilka dobrych lat i nie zmierzam z tym skończyc Generalnie nie bawię się gdzieś pod sceną, nie poguję przy punku, nie bujam się przy reggae- po prostu słucham. Znajomi już wiedzą, że ze mną nie poszaleją przy muzyce. Stoję sama w tłumie i chłonę atmosferę (Celowo użyłam połączenia słów- sama w tłumie ).
Poza tym poznaję zawsze cudownych ludzi, przy czym poszerzam swoje horyzonty

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:09   #2612
Annie1441
Wtajemniczenie

Zastanawiam się teraz, czy w wieku 16 lat to się jeszcze dojrzewa? Chyba tak, nie? Bo w górę już nie rosnę...
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:11   #2613
enex
Zakorzenienie

A u mnie już drugi dzień będzie co zamknę w 2600kcal maks. - po tygodniach ze średnią 4000kcal i więcej sukcessssss. Jakoś trzymam posiłki co 3-4h, nie wciskam piąte przez dziesiąte - obiady jadam dopiero wieczorem, bo wtedy mnie naturalnie i tak najbardziej bierze na jedzenie. A przez południe to co by większość jadała wieczorem bo lekkie i na zimno. W dodatku za całe te 2dni zjadłam ze słodyczy tylko kawałek ciasta z agrestem roboty własnej i o ile to też liczyć to łyżeczkę surowego dla spróbowania, czy już cukier rozmiksowany. I na dobre pożegnałam się z myślami o redukcji podczas sesji, bo czym bardziej pragnęłam jeść po 1500kcal tym bardziej wieczorem kompulsowałam i chodziłam jak zły zwierz koło lodówki a tak i tak zjadam w efekcie końcowym mniej jak nie czuję presji

Jestem w siódmym niebie...a teraz nauko - wchodź do głowy!!!

Annie1441 - dojrzewa - zmieniają się jeszcze conieco kształty sylwetki - mi to akurat przypadło do gustu - miałam wrażenie że jakkolwiek bym chciała wyglądać ładnie i szczupło to w tym wieku byłam jakaś taka...nieforemna .
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:12   #2614
agness51
Zakorzenienie

Enex -
super,bardzo mnie to cieszy .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:14   #2615
Siris88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
nie przejmuj się, moja koleżanka zdała za piątym razem

Boże, masz super wymiary

zgadzam się, cóż wiecej mogę napisać?

Hypnotic, a u Ciebie chyba coraz lepiej?
no właśnie, nie przejmuj się prawkiem - ja już nie pamiętam ile razy podchodziłam... raz dali nam zepsuty samochód (cała grupa oblała na ruszaniu pod górę, nie wierzę, że akurat tego WSZYSCY nie opanowali.), raz mnie oblał za to, że nie włączyłam migacza przy parkowaniu na samym końcu egzaminu (pod ośrodkiem) ogólnie - olałam to, bo strasznie mnie to dołowało i obciążało - masa stresu. Zamierzam podejść za parę lat, jak się to trochę unormuje, bo to był dla mnie HORROR strasznie się tym denerwowałam...

Wiosenko - dzięki. Jeszcze tylko muszę w to uwierzyć

Siris88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:19   #2616
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasik30 Pokaż wiadomość
Agatko,już wyzdrowiałamA jak u Ciebie?
To super, że choróbsko już minęło
U mnie, hmmm ciężko jednoznacznie określic. Cieszę się bardzo, że jestem w domku, ale od dwóch dni cały czas jem Od jutra zamierzam wrócic do jako takiej diety, ale teraz czuję się strasznie ociążała i duża. Poza tym przez te jedzenie wyskoczyły mi na twarzy pryszcze i nie chcę wychodzic na miasto.
Więc fizycznie i przy tym psychicznie czuję się dziś fatalnie, ale z drugiej strony cieszę się, że jestem w domu...

Stary 2008-06-06, 19:22   #2617
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Wiosenko ano u mnie nieźle Staram się nie myśleć jakoś specjalnie o wadze. Jeść jak mam ochotę i nie planować wszystkiego. Nie zawsze idzie tak jakbym chciała, ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo . Jutro jeszcze tylko konkurs z angielskiego i koooooniec intensywnej nauki . A u Ciebie jak, diablico (ktoś cię kiedyś w jakimś wątku tak nazwał i mi się spodobało )
Asilos ech, ja też raczej słucham, choć często skaczę i krzyczę i w ogóle kocham koncerty .
A co do Pogo to raczej się w to nie mieszam bo by mnie zmasakrowali .
Enex - brawoooo! Tak trzymaj. Pamiętaj, że zakazany owoc smakuje najlepiej, więc nie odmawiaj sobie, tylko wszystkiego po troszku

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:28   #2618
schism_
Zadomowienie

Toffiee- generalnie nie wskazali mi żadnego pułapu wagowego,bylebym jadła więcej,znaczy się aby podniósł się poziom kreatyniny/albumin we krwi, które to mają wpływ na gojenie się ran pooperacyjnych,wszak zabieg ( o ile nie wpartolą chemioterapii o_O) będzie we wtorek po nim 2 tygodnie wcinania papek z obolałą połową szczęki ,a raczej jej implantu . I stąd te proszki,aby wzmocnić apetyt,który straciłam dzięki ich zachowaniu.

Dziś ,na 'trzezwo'czuję się o wiele lepiej. Apetyt całkiem dopisuje mimo ukropu. Rzuciłam w diabły tamte chwile,telefoniczne bluzgi będącego na alkoholowym głodzie ojczulka i pojechałam do Gdańska połazić po galerii handlowej. Wyciszyłam się, poprawiłam nastrój czymś słodkim i orzeźwiającym u Wedla ,kupiłam top i spodnie,jeansowe rurki z podwyższonym stanem,dopinanymi szelkami. nawet nie wyglądam w nich jak przysłowiowy wieszak Kilka innych par,również maksymalnie zauroczyło,acz świnka skarbonka nie jest bez dna, i nie będzie przez długi czas
Póki co popijam zimne piwko i planuję ze znajomymi wypad do kina,ot przed tripem do Wawy.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:36   #2619
Madlen898
Raczkowanie

Toffiee rzeczywiscie, nie zauwazylam, przepraszam Ja zawsze staram sie z uwaga przegladac forum, ale jak widac zawodze.

Masz racje, ja jestem taki maly wrazliwiec wlasnie. No moze bez przesady, ale jednak... I zawsze mi tak starsznie przykro i sie tak zawodze i kurcza, ahh
A cod o Twojej sioistry - to pomysl tak - moze to dla Ciebie i lepiej, ze nie masz okresu, bo przynajmniej masz mobilizacje, zeby przytyc. A taka niska waga, pomimo tego, ze ma sie okres i tak nie jest zdrowa dla calego organizmu. I moze w przyslosci odbic sie to na zdrowiu. A Ciebie to konsekwencje omina.
Wiem, ze trudno tak myslec, bo ona w konu "moze byc az taka chuda a Ty nie", ale ja wierze, ze wszystko sie dzieje dla naszego dobra... Chcociaz trudno w to uwierzyc.
I kochana chcialabym, zebys uwierzyla, ze wszyscy Cie bardzo lubia na tym forum i nikt naorawde nie chce Ci sprawic przykrosci Prosze uweirz w to. Ja bardzo lubie pisac posty do Ciebie i czytac te napisane przez Ciebie. Zawsze mysle, ze bardzo sie starasz, zeby byly mile i madre i rzeczywiscie takie sa. Tak mi sie milo zrobilo jak przeczytalam o tym kwiatuszku Ty tez jestes kwiatuszkiem, pieknym i delikatnym
Postaraj sie jesc wiecej, tak aby waga poszla w gore. Zebys odzyskala okres i radosc zycia

Krytia i Hypnotic bardzo fajne rzeczy Śliczny strój kapielowy i tunika, w ogóle wszytsko super

Agness Nigdy wczesniej nie widzialam Twoich zjdec i z tego, co pisalas myslalam, ze naprawde jestes gruba. O moj Boze! Dziewczyno, opanuj sie! Ja tu nie widze zadnych grubych nog i wieeeeeeelkiego biustu, a jedynie bardzo, bardzo, bardzo szczupla dziewczyne, ktora wyrzadza sobie wielka krzywde. Kochana uwierz w to, ze jestes szczupla i przestan sie zadreczac...

Orzeszku wstaw nam Twoje zdjecia lub przeslij. Jestem przekonana, ze przesadzasz, specjalnie tak negatywnie o sobie piszesz. Na ewno jestes zgrabna i abrdzo ladna, powinnas uwierzyc TZ - towi!

Siris nie wkrecaj sie w to Wymiary masz idealne, wrecz wskazujace na to, ze jestes bardzo sczupla. Przestan, kiedy jeszcze mozesz

Schism bardzo mi prrzykro, to co piszesz jest przerazajace Mam nadzieje, ze jakos sobie poradzisz. Tez msyle, ze masz bardzo niska wage,nic dziwnego, ze sie przyczepili i na pewno nie masz tluszczu. Dobre, ze porozmawialas z mama. Wytlumacz, ze te psychotropy nie sa potrzebne. Mam nadzieje, ze z Twoim zdrwoiem wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki.

Moniczko moze rzeczywiscie pomysl o odpoczynku od wizazu. I nad psychologiem. I to nie byl zaden napad! Nic a nic!

Zoosiu ciesze sie, ze jest juz dobrze To pewnie wahania, a jkby nawet nie, to 2kg to zupelnie nic, Ty masz przpepiekna sylwetke! Moze jak bedziesz jadla powoli i sie rozkoszowala, to bedzie lepiej, nie bedzie napadow Jak sytuacja z chlopakiem?

Agatko i bardzo dobrze, 3 poslki z bialkiem to wystraczjaco Jak Ci mijaja teraz dnie? Pewnie ciagle gadacie Masz swietne plany na wakacje, zazdroscze!

Maggie ah przestan! Na pewno zawsze wygladasz ladnie, a jedynie czasami sie tak nie czujesz i to blaaad Wiesz, chcialabym zobaczyc Twoje zdjecie Wyobrazam sobie, ze jestes taka sliczna, wesola dziewczyna, mam racje? I zgadzam sie, ze Twoje jadlospisy sa pieeekne

Funky 1700 kcal to malutko... jeszcze Ty masz tyle nauki. Kurcze, to liczenie jest najgorsze. Obiecaj, ze przestaniesz!

Plameczko nie przejmuj sie prosze Nie zadreczaj Prawie nikomu sie za pierwszym razem nie udaje, im zalezy zeby zaroic jak najwiecej kasy... Niech to sie nie odbije na jedzeniu A moja kolezanka ktora jest taak drobnitka powiedziala mi dzisiaj, ze ma ponad 90cm w biodrach, wiec 95 to naprawde nieduzo

Enex bardzo sie ciesze, oby tak dalej! To naprawde duuuuzy sukces

Dzisiaj w nocy jade do Hyde Parku i w sumie jutro caly dzien zwiedzamy i wracamy w nocy... Niby przyjemnosc, ale ja mam teraz taki trudny tydzien, ciekawe kiedy sie naucze.
Dzsiaj zgadalm sie z kolezanka i powiedziala mi tak z siebie, ze ma obsesje na pnkcie swojego brzucha, mierzy, aptrzy do lustra wciaz... To tak jak ja z nogami. A przeciez ona jest szczupla. Tak mi przykro,z e tak siebie spostrzegamy jako koiebiety. Co sie z nami stalo?

Jezeli komus nie odpisalam to straaasznie przepraszam, ale bardzo sie spiesze i jestem nieuwazna
Stary 2008-06-06, 19:42   #2620
Siris88
Rozeznanie

Madlen powinnaś mieć ksywę 'chodzące wsparcie dla każdego'

Stary 2008-06-06, 19:51   #2621
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Enex super gratuluję, wyobrażam sobię jak okropnie się cieszysz
Cytat:
Asilos ech, ja też raczej słucham, choć często skaczę i krzyczę i w ogóle kocham koncerty .
A co do Pogo to raczej się w to nie mieszam bo by mnie zmasakrowali .
Ja też kocham koncerty A odnośnie pogo, kolega zaciągnął mnie kiedyś pod scenę na Woodstocku na koncercie Die Toten Hosen, dostałam z glana w twarz i padłam na glebę Do tej pory unikam pogującego towarzystwa jak ognia

Cytat:
Napisane przez Madlen898 Pokaż wiadomość
Agatko i bardzo dobrze, 3 poslki z bialkiem to wystraczjaco Jak Ci mijaja teraz dnie? Pewnie ciagle gadacie Masz swietne plany na wakacje, zazdroscze!
Fakty, gadamy bez końca, ale i bez końca jemy. Czuję się okropnie, mam wrażenie, że tyję z minuty na minutę Straszne!!
Mam nadzieję, że jutro będzie już normalniej pod względem jedzeniowym, bo czuję jak popadam w przygnębienie
Za chwilę idę poskakac na skakance na świeżym powietrzu. Wezme też hula hop, może w końcu nauczę się nim kręcic.

Stary 2008-06-06, 20:01   #2622
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Toffiee- generalnie nie wskazali mi żadnego pułapu wagowego,bylebym jadła więcej,znaczy się aby podniósł się poziom kreatyniny/albumin we krwi, które to mają wpływ na gojenie się ran pooperacyjnych,wszak zabieg ( o ile nie wpartolą chemioterapii o_O) będzie we wtorek po nim 2 tygodnie wcinania papek z obolałą połową szczęki ,a raczej jej implantu . I stąd te proszki,aby wzmocnić apetyt,który straciłam dzięki ich zachowaniu.

Dziś ,na 'trzezwo'czuję się o wiele lepiej. Apetyt całkiem dopisuje mimo ukropu. Rzuciłam w diabły tamte chwile,telefoniczne bluzgi będącego na alkoholowym głodzie ojczulka i pojechałam do Gdańska połazić po galerii handlowej. Wyciszyłam się, poprawiłam nastrój czymś słodkim i orzeźwiającym u Wedla ,kupiłam top i spodnie,jeansowe rurki z podwyższonym stanem,dopinanymi szelkami. nawet nie wyglądam w nich jak przysłowiowy wieszak Kilka innych par,również maksymalnie zauroczyło,acz świnka skarbonka nie jest bez dna, i nie będzie przez długi czas
Póki co popijam zimne piwko i planuję ze znajomymi wypad do kina,ot przed tripem do Wawy.
Myślałam, że uważają, że masz anoreksję, a wtedy obliczja bmi i każą przytyc do minimalnej wagi, ale przecież Ty jestes w szpitalu z innego powodu. W takim razie może da sie jakoś porozmawaic z mama, żeby uzmysłowiła lekarzom, że nie potrzebujesz tych proszków, po których zresztą czujesz się fatalnie i potrafisz więcej jeść ze zdrowego. rosądku

Cytat:
Toffiee rzeczywiscie, nie zauwazylam, przepraszam Ja zawsze staram sie z uwaga przegladac forum, ale jak widac zawodze.

Masz racje, ja jestem taki maly wrazliwiec wlasnie. No moze bez przesady, ale jednak... I zawsze mi tak starsznie przykro i sie tak zawodze i kurcza, ahh
A cod o Twojej sioistry - to pomysl tak - moze to dla Ciebie i lepiej, ze nie masz okresu, bo przynajmniej masz mobilizacje, zeby przytyc. A taka niska waga, pomimo tego, ze ma sie okres i tak nie jest zdrowa dla calego organizmu. I moze w przyslosci odbic sie to na zdrowiu. A Ciebie to konsekwencje omina.
Wiem, ze trudno tak myslec, bo ona w konu "moze byc az taka chuda a Ty nie", ale ja wierze, ze wszystko sie dzieje dla naszego dobra... Chcociaz trudno w to uwierzyc.
I kochana chcialabym, zebys uwierzyla, ze wszyscy Cie bardzo lubia na tym forum i nikt naorawde nie chce Ci sprawic przykrosci Prosze uweirz w to. Ja bardzo lubie pisac posty do Ciebie i czytac te napisane przez Ciebie. Zawsze mysle, ze bardzo sie starasz, zeby byly mile i madre i rzeczywiscie takie sa. Tak mi sie milo zrobilo jak przeczytalam o tym kwiatuszku Ty tez jestes kwiatuszkiem, pieknym i delikatnym
Postaraj sie jesc wiecej, tak aby waga poszla w gore. Zebys odzyskala okres i radosc zycia

Oj Madlen(przkręciłam Twój nick w ostatnim poście-sorki) A powinnam nie zapominac bo to jak ta dziewczynka z mojej ulubionej bajki z dzieciństwa. Własnie staram sie nie być miłą aż tak, bo zawsze gdy jestem miłą, to ludzie odpłacaja mi się takim chamstwem , że aż się odechciewa. Ale własnie nie potrafie inaczej, myślę sobie to dana osoba będzie potem czuła, chociaz nawet jej nie lubię, ale zawsze ta mysl powraca i powraca. Dopiero z chwila gdy zachorowalam, znam wartosc zycia i własnie teraz czuje większa radośc niz przed ED i nie chce mi się wieżyć w 3 życie- lepsze od choroby i mało tego, jeszcze lepsze niz przed ED. cięzko mi sie pogodzic, ze osoba która ciągle powtarzała , że jestem gruba będzie miała ta satysfakcję, że faktycznie będę. Bo jeśli mam dojśc do normy wagowej, to własnie jej zdaniem będe gruba. Teraz mówi, że jestem ochydnie chuda i wtedy lepiej wyglądałam. Głupio mi żywic nienawiśc do tak bliskiej (tylko bilogicznie) osoby, ale tak- nie nawidze tej dziewczyny, może te ćpanie sprawiło u niej jakies niedowacalne zmiany, bo kiedyś chyba taka nie była. Dziękuję Ci za wsparacie

Cytat:
Napisane przez Siris88 Pokaż wiadomość
Dokładnie
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 20:02   #2623
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie_90 Pokaż wiadomość

Praktyczny? Kurcze, teraz oblewają za byle pierdołę Moja kumpela nie zdała, bo... Nie sprawdziła klaksonu, paranoja. Mnie też to za jakiś czas czeka, ech...

___

A dzisiaj mój mały sukces Staram się jeść bardziej spontanicznie i bez większego planowania, na dodatek pozwoliłam sobie na słodycze i... powiedzialam stop, nie pochłonęlam tabliczki czekolady
Gratuluje sukcesu, zawsze to krok w przod i to duuuuzy sukces, nie maly A tak, teorie zdalam bezblednie, a praktyczny w 40 minucie mnie uwalił i mysle, ze bezpodstawnie kazal mi drugi raz robic to samo zadanie, wiec poskarze sie instruktorowi..

Cytat:
Nie mogę edytować posta więc napiszę nowego. (modki wybaczycie mi ? )

Krytia świetne buty i reszta też
Plameczko nie łam się, podejdziesz drugi raz i zdasz !
Agatko strasznie Ci zazdroszczę tych festiwali, moja ulubiona muzyka...
Maggie_90 To fajnie, że nie było napadu, oby tak dalej!
A zdam, mam nadzieje Tylko to gorszy stres, bo juz tak lipnie by bylo za 2 razem nie zdac.. Za 1 to normalka

Cytat:
nie przejmuj się, moja koleżanka zdała za piątym razem
No tylko najgorsze, ze mysle, ze bezpodstawnie, ale poskarze sie instruktorowi i zobaczymy co mi powie

Cytat:
no właśnie, nie przejmuj się prawkiem - ja już nie pamiętam ile razy podchodziłam... raz dali nam zepsuty samochód (cała grupa oblała na ruszaniu pod górę, nie wierzę, że akurat tego WSZYSCY nie opanowali.), raz mnie oblał za to, że nie włączyłam migacza przy parkowaniu na samym końcu egzaminu (pod ośrodkiem) ogólnie - olałam to, bo strasznie mnie to dołowało i obciążało - masa stresu. Zamierzam podejść za parę lat, jak się to trochę unormuje, bo to był dla mnie HORROR strasznie się tym denerwowałam...

Wiosenko - dzięki. Jeszcze tylko muszę w to uwierzyć
No o tym prawku to musze pogadac z moim instruktorem..

Uwierz, uwierz, bo warto, a z reszta musisz, nie masz wyjscia, bo po co masza sama siebie oklamywac, ze musisz sie odchudzac co? Nie wstyd Ci tak klamac

Cytat:

Plameczko nie przejmuj sie prosze Nie zadreczaj Prawie nikomu sie za pierwszym razem nie udaje, im zalezy zeby zaroic jak najwiecej kasy... Niech to sie nie odbije na jedzeniu A moja kolezanka ktora jest taak drobnitka powiedziala mi dzisiaj, ze ma ponad 90cm w biodrach, wiec 95 to naprawde nieduzo
Dzieeeki Nie odbilo sie to na jedzeniu, aczkolwiek plany o R mialam od dawna, ale chcialam odpuscic sobie do egzaminu, wiec teraz bede je realizowala, ale nie wplynie to na moj plan dnia i humor, tzn mam nadzieje, postaram sie. 95 cm to nie az tak duzo, ale 55 cm w udzie to juz duzo

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 20:10   #2624
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się Madlen zawsze odnosi się w swoich postach do każdej dziewczyny z osobna, wkłada w to mnóstwo serca

Madlen, masz może konto na "Naszej klasie"?

Stary 2008-06-06, 20:40   #2625
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Agness Nigdy wczesniej nie widzialam Twoich zjdec i z tego, co pisalas myslalam, ze naprawde jestes gruba. O moj Boze! Dziewczyno, opanuj sie! Ja tu nie widze zadnych grubych nog i wieeeeeeelkiego biustu, a jedynie bardzo, bardzo, bardzo szczupla dziewczyne, ktora wyrzadza sobie wielka krzywde. Kochana uwierz w to, ze jestes szczupla i przestan sie zadreczac...
Ale mi się miło zrobiło jak przeczytałam tego posta naprawdę jesteś ogromnym wsparciem dla każdej z nas,a w sumie pojawiłaś się tu niedawno
bardzo Ci dziękuję za wszystkie komplementy

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-06-06, 20:46   #2626
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

właśnie, byłabym zapomniała, Ago

bardzo zeszczuplałaś od czasu, kiedy wysłałaś mi poprzednie zdjęcia pamiętasz?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 20:53   #2627
agness51
Zakorzenienie

Wiosenko - pewnie Ci się tylko wydaje kochana. Tam byłam w fatalnych spodniach,a w spódniczce się inaczej wygląda.

Stary 2008-06-06, 20:56   #2628
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Też wydawało mi się, że Agness zeszczuplała. No ale cóż.
Widzisz, Aga?- kolejna osoba mówi ci, że jesteś szczupła. Może czas w to wreszcie uwierzyć ?

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 21:01   #2629
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wiosenko - pewnie Ci się tylko wydaje kochana. Tam byłam w fatalnych spodniach,a w spódniczce się inaczej wygląda.
nie te, tylko te, które wysyłałaś mi na pw

Stary 2008-06-06, 21:01   #2630
agness51
Zakorzenienie

Sama nie wiem - ja nie widzę,abym zeszczuplała. A z resztą ja widzę tylko jedno.
Ale może w końcu zacznę akceptować siebie ...

Wiosenko - aaaaa pamiętam ...
naprawdę tak myślisz ?

Stary 2008-06-06, 21:02   #2631
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

A moim zdaniem to tobie tylko się Agness coś wydaje... że jesteś gruba.
Bo nie jesteś!

Co u Ciebie Wiosenko?

Photoblog
Stary 2008-06-06, 21:06   #2632
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Sama nie wiem - ja nie widzę,abym zeszczuplała. A z resztą ja widzę tylko jedno.
Ale może w końcu zacznę akceptować siebie ...

Wiosenko - aaaaa pamiętam ...
naprawdę tak myślisz ?
no oczywiście, że nie widzisz, ja też nie widzę np. że mój kot urósł, bo mam go na co dzień

a owszem owszem ,myślę tak

Cytat:
A moim zdaniem to tobie tylko się Agness coś wydaje... że jesteś gruba.
Bo nie jesteś!

Co u Ciebie Wiosenko?
żlee...

cały dzień jadłam mało, bo się bardzo kiepsko czułam - bolał mnie brzuch czułam się przejedzona nie wiem dlaczego, miałam jakieś mdłości itp. i tak do kolacji zjadłam tylko z 200g linessy z musli, jogurt i kanapkę ale nie z mojej winy od razu mówię - po prostu jak patrzyłam na jedzenie było mi niedobrze, do tego miałam brzuch jak bolący balon

no, ale wróciłam do domu i postanowiłam mimo wszystko coś zjeść. pomogło! tyle, że jak już wrócił apetyt, organizm co jest normalne zaczął się domagać jedzenia no i zjadłam strasznie dużo jabłek, fitellę bananową, orzeszki... po kolacji ofc i źle się z tym czuję ech. boję się, że jutro powtórzy się sytuacja z brzuchem i genralnie, że był to kompuls.

Stary 2008-06-06, 21:18   #2633
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
no oczywiście, że nie widzisz, ja też nie widzę np. że mój kot urósł, bo mam go na co dzień

a owszem owszem ,myślę tak

żlee...

cały dzień jadłam mało, bo się bardzo kiepsko czułam - bolał mnie brzuch czułam się przejedzona nie wiem dlaczego, miałam jakieś mdłości itp. i tak do kolacji zjadłam tylko z 200g linessy z musli, jogurt i kanapkę ale nie z mojej winy od razu mówię - po prostu jak patrzyłam na jedzenie było mi niedobrze, do tego miałam brzuch jak bolący balon

no, ale wróciłam do domu i postanowiłam mimo wszystko coś zjeść. pomogło! tyle, że jak już wrócił apetyt, organizm co jest normalne zaczął się domagać jedzenia no i zjadłam strasznie dużo jabłek, fitellę bananową, orzeszki... po kolacji ofc i źle się z tym czuję ech. boję się, że jutro powtórzy się sytuacja z brzuchem i genralnie, że był to kompuls.
Ja ci dam kompuls! Zjadłaś bo byłaś głodna, a nie dlatego, że chciałaś zabić emocje, prawda?
Nie przejmuj się !

Photoblog
Stary 2008-06-06, 21:21   #2634
Siris88
Rozeznanie

ja zaczynam się zastanawiać skąd się we mnie ta nieakceptacja bierze, przypominam sobie różne rzeczy i w rezultacie coraz bardziej mi smutno. Ale może jak przez to wszystko przejdę to będzie mi łatwiej zaakceptować siebie?

Stary 2008-06-06, 21:22   #2635
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Ja ci dam kompuls! Zjadłaś bo byłaś głodna, a nie dlatego, że chciałaś zabić emocje, prawda?
Nie przejmuj się !
nie wiem chyba nie. byłam głodna, a potem (w trakcie jedzenia fitelli) już nie mogłam się powstrzymać - tak pyszna była!

Stary 2008-06-06, 21:25   #2636
deMitia
Rozeznanie

Cytat:
ja zaczynam się zastanawiać skąd się we mnie ta nieakceptacja bierze, przypominam sobie różne rzeczy i w rezultacie coraz bardziej mi smutno. Ale może jak przez to wszystko przejdę to będzie mi łatwiej zaakceptować siebie?
Mnie z miesiąca na miesiąc jest gorzej a akceptacją...
zaczynam nosić obszerne ciuchy i długie spodnie bo mam wrażenie, że wszyscy na mnie patrza i myślą: grubas?
Stary 2008-06-06, 21:30   #2637
funky87
Zakorzenienie

Hypnotic- śliczne ciuszki, zwłaszcza te spodnie, aaa poluje na takie , ciesze się że u Ciebie lepiej i gratuluje zdanej historii, zdolniacha

Agatko- dziękuje za wsparcie, pomogło, naszą cudowna panią olśniło że nikt nie jest w stanie tego ogarnąć w jeden dzień i pokornie przymknęła oko na ściąganie, także prawie wszystko zwaliłam opłacało sie 10 godzin robić ściągi , a teraz będę sie smażyć w piekle

Moniczko- dokładnie dziewczyny maja rację to nie był żadne kompuls, tylko normalna reakcja organizmu na te głodówki jaki mu fundujesz, i powiem Ci szczerze ja prawie co dzień tak jem i wcale tego nie uznaje za napad.

Ludziu
- ciężko nie przyznać Ci racji, niedawno była umowa o nie podawanie wymiarów, szkoda że niektóre dziewczyny o Tym zapomniały, ale jeszcze gorsze jest dla mnie to wypisywanie że zjadłam tyle a tyle i że to tak strasznie dużo. Mam nadzieję że się choć trochę zmieni sytuacja na wątku i nie będzie potrzeby zamykania.

Cytat:
Dokładnie , Madlen to na prawdę chodzące wsparcie ale często chyba zapomina o Sobie, tak malutko nam pisze na Swój temat

Sirs
- wiesz jak czytałam to co napisałaś to jakbym czytała o sobie na początku mojej choroby, zwłaszcza z tymi zakupami w sklepie, więc jeśli zdajesz Sobie sprawę że nie jest za ciekawie a jeszcze możesz to zatrzymaj sie i nie brnij w to dalej.

Krytia- fajne ciuszki, to zakupy najnowsze?? coś nie jestem na bieżąco Jak u Ciebie z jedzeniem i samopoczuciem??

Wiosenko
- jejq mam nadzieję że jutro będziesz sie lepiej czuć, a nie wiesz czym to może być spowodowane, może coś zjadłaś i Ci zaszkodziło ??

Agness- czyli nie wydawało mi sie ,jak spojrzałam dziś jeszcze raz na te zdjęcia to od razu widać że schudłaś i to nie mało, powiedz szczerze widzisz to choć trochę ??
Stary 2008-06-06, 21:35   #2638
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj, myślę kochana, że nie był to kompuls. Też mi się zdarzyło, że nie miałam apetytu przez cały dzień i nie najlepiej się czułam, a wieczorem zaczęłam jeść. Może zjadłaś coś nieświeżego albo nie miałaś apetytu przez wysoką temperaturę ? Będzie dobrze.

Sylwuś
jak tam, czytałam ostatnio Twoje posty i nie były zbyt pozytywne.. Martwię się o Ciebie

Aga wyślesz mi też swoje zdjęcia ?

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 21:37   #2639
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem chyba nie. byłam głodna, a potem (w trakcie jedzenia fitelli) już nie mogłam się powstrzymać - tak pyszna była!
No i słusznie - zdrowi ludzie tak robią Powinnaś się więc raczej cieszyć, a nie jakieś kompulsy wymyślać, no

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość

Ludziu
- ciężko nie przyznać Ci racji, niedawno była umowa o nie podawanie wymiarów, szkoda że niektóre dziewczyny o Tym zapomniały, ale jeszcze gorsze jest dla mnie to wypisywanie że zjadłam tyle a tyle i że to tak strasznie dużo. Mam nadzieję że się choć trochę zmieni sytuacja na wątku i nie będzie potrzeby zamykania.
Nadzieja nadzieją, wszystko zależy od Was

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Nie miałam tego na myśli Ludziu, zle mnie zrozumiałas, nie chciałam powiedziec ze piękność oznacza anoreksje, tlyko ze ja sie sama lepiej ze soba czułam kiedy byłam chora, rozumiesz? Nie miałam nic złego na myśli, nie chciałam zeby tak to zostało zrozumiane, rozumiem za co sa punkty karne, przepraszam
W porządku, powiedzmy że rozumiem, co masz na myśli. Jeśli na przyszłość będziesz ostrożniej dobierać słowa, wszystko będzie ok.

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 21:45   #2640
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

quote=smak6malin;7799242]Oj, myślę kochana, że nie był to kompuls. Też mi się zdarzyło, że nie miałam apetytu przez cały dzień i nie najlepiej się czułam, a wieczorem zaczęłam jeść. Może zjadłaś coś nieświeżego albo nie miałaś apetytu przez wysoką temperaturę ? Będzie dobrze.
[/quote]

myślę, że to było przez truskawki, zaczyna się sezon w sumie a ja zjadłam z 400g na noc, to niby niedużo, ale ja mam wrażliwy żołądek

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
No i słusznie - zdrowi ludzie tak robią Powinnaś się więc raczej cieszyć, a nie jakieś kompulsy wymyślać, no

właśnie mi się wydaje, że ja jestem jakaś nienormalna. jem duże kolacje, potem jeszcze coś i w ogóle. a powiedz szczerze, czy Tobie też się kiedyś zdarzyło zjeść czegoś za dużo, bo było pyszne? przepraszam za głupoty, które wypisuję

Sylwutku, no właśnie! jak u Ciebie, Ślicznotko nasza ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości