|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
) planuję jeśc białko w dwóch góra trzech posiłkach. Pozostane na pewno przy białkowej kolacji i może podwieczorku. W pozstałych posiłkach dam sobię więcej luzu. Zastanawiam się czy mi się to uda, bo chcę jeszcze schudnąc, a boję się, że zacznę tyc!! ![]() Z całego serca gratuluję sukcesu Cytat:
A tak jeszcze odnośnie festiwali to nie wyobrażam sobię bez nich wakacji. Trwa to już kilka dobrych lat i nie zmierzam z tym skończyc Generalnie nie bawię się gdzieś pod sceną, nie poguję przy punku, nie bujam się przy reggae- po prostu słucham. Znajomi już wiedzą, że ze mną nie poszaleją przy muzyce. Stoję sama w tłumie i chłonę atmosferę (Celowo użyłam połączenia słów- sama w tłumie ).Poza tym poznaję zawsze cudownych ludzi, przy czym poszerzam swoje horyzonty
|
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się teraz, czy w wieku 16 lat to się jeszcze dojrzewa? Chyba tak, nie? Bo w górę już nie rosnę...
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie już drugi dzień będzie co zamknę w 2600kcal maks.
- po tygodniach ze średnią 4000kcal i więcej sukcessssss . Jakoś trzymam posiłki co 3-4h, nie wciskam piąte przez dziesiąte - obiady jadam dopiero wieczorem, bo wtedy mnie naturalnie i tak najbardziej bierze na jedzenie. A przez południe to co by większość jadała wieczorem bo lekkie i na zimno . W dodatku za całe te 2dni zjadłam ze słodyczy tylko kawałek ciasta z agrestem roboty własnej i o ile to też liczyć to łyżeczkę surowego dla spróbowania, czy już cukier rozmiksowany . I na dobre pożegnałam się z myślami o redukcji podczas sesji, bo czym bardziej pragnęłam jeść po 1500kcal tym bardziej wieczorem kompulsowałam i chodziłam jak zły zwierz koło lodówki a tak i tak zjadam w efekcie końcowym mniej jak nie czuję presji![]() Jestem w siódmym niebie ...a teraz nauko - wchodź do głowy !!!Annie1441 - dojrzewa - zmieniają się jeszcze conieco kształty sylwetki - mi to akurat przypadło do gustu - miałam wrażenie że jakkolwiek bym chciała wyglądać ładnie i szczupło to w tym wieku byłam jakaś taka...nieforemna .
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Enex -
super,bardzo mnie to cieszy .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiosenko - dzięki. Jeszcze tylko muszę w to uwierzyć
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
To super, że choróbsko już minęło
U mnie, hmmm ciężko jednoznacznie określic. Cieszę się bardzo, że jestem w domku, ale od dwóch dni cały czas jem Od jutra zamierzam wrócic do jako takiej diety, ale teraz czuję się strasznie ociążała i duża. Poza tym przez te jedzenie wyskoczyły mi na twarzy pryszcze i nie chcę wychodzic na miasto. Więc fizycznie i przy tym psychicznie czuję się dziś fatalnie, ale z drugiej strony cieszę się, że jestem w domu...
|
#2617 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiosenko ano u mnie nieźle
Staram się nie myśleć jakoś specjalnie o wadze. Jeść jak mam ochotę i nie planować wszystkiego. Nie zawsze idzie tak jakbym chciała, ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo . Jutro jeszcze tylko konkurs z angielskiego i koooooniec intensywnej nauki )Asilos ech, ja też raczej słucham, choć często skaczę i krzyczę i w ogóle kocham koncerty A co do Pogo to raczej się w to nie mieszam bo by mnie zmasakrowali . Enex - brawoooo!
|
|
|
|
#2618 |
|
Zadomowienie
|
Toffiee- generalnie nie wskazali mi żadnego pułapu wagowego,bylebym jadła więcej,znaczy się aby podniósł się poziom kreatyniny/albumin we krwi, które to mają wpływ na gojenie się ran pooperacyjnych,wszak zabieg ( o ile nie wpartolą chemioterapii o_O) będzie we wtorek po nim 2 tygodnie wcinania papek z obolałą połową szczęki ,a raczej jej implantu . I stąd te proszki,aby wzmocnić apetyt,który straciłam dzięki ich zachowaniu.
Dziś ,na 'trzezwo'czuję się o wiele lepiej. Apetyt całkiem dopisuje mimo ukropu. Rzuciłam w diabły tamte chwile,telefoniczne bluzgi będącego na alkoholowym głodzie ojczulka i pojechałam do Gdańska połazić po galerii handlowej. Wyciszyłam się, poprawiłam nastrój czymś słodkim i orzeźwiającym u Wedla ,kupiłam top i spodnie,jeansowe rurki z podwyższonym stanem,dopinanymi szelkami. nawet nie wyglądam w nich jak przysłowiowy wieszak Póki co popijam zimne piwko i planuję ze znajomymi wypad do kina,ot przed tripem do Wawy.
|
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
Toffiee rzeczywiscie, nie zauwazylam, przepraszam
Ja zawsze staram sie z uwaga przegladac forum, ale jak widac zawodze.Masz racje, ja jestem taki maly wrazliwiec wlasnie . No moze bez przesady, ale jednak... I zawsze mi tak starsznie przykro i sie tak zawodze i kurcza, ahh![]() A cod o Twojej sioistry - to pomysl tak - moze to dla Ciebie i lepiej, ze nie masz okresu, bo przynajmniej masz mobilizacje, zeby przytyc. A taka niska waga, pomimo tego, ze ma sie okres i tak nie jest zdrowa dla calego organizmu. I moze w przyslosci odbic sie to na zdrowiu. A Ciebie to konsekwencje omina. Wiem, ze trudno tak myslec, bo ona w konu "moze byc az taka chuda a Ty nie", ale ja wierze, ze wszystko sie dzieje dla naszego dobra... Chcociaz trudno w to uwierzyc. I kochana chcialabym, zebys uwierzyla, ze wszyscy Cie bardzo lubia na tym forum i nikt naorawde nie chce Ci sprawic przykrosci Ty tez jestes kwiatuszkiem, pieknym i delikatnymPostaraj sie jesc wiecej, tak aby waga poszla w gore. Zebys odzyskala okres i radosc zycia Krytia i Hypnotic bardzo fajne rzeczy Śliczny strój kapielowy i tunika, w ogóle wszytsko superAgness ![]() ![]() Nigdy wczesniej nie widzialam Twoich zjdec i z tego, co pisalas myslalam, ze naprawde jestes gruba. O moj Boze! Dziewczyno, opanuj sie! Ja tu nie widze zadnych grubych nog i wieeeeeeelkiego biustu, a jedynie bardzo, bardzo, bardzo szczupla dziewczyne, ktora wyrzadza sobie wielka krzywde. Kochana uwierz w to, ze jestes szczupla i przestan sie zadreczac...Orzeszku wstaw nam Twoje zdjecia lub przeslij. Jestem przekonana, ze przesadzasz, specjalnie tak negatywnie o sobie piszesz. Na ewno jestes zgrabna i abrdzo ladna, powinnas uwierzyc TZ - towi! Siris nie wkrecaj sie w to Wymiary masz idealne, wrecz wskazujace na to, ze jestes bardzo sczupla. Przestan, kiedy jeszcze mozeszSchism bardzo mi prrzykro, to co piszesz jest przerazajace Moniczko moze rzeczywiscie pomysl o odpoczynku od wizazu. I nad psychologiem. I to nie byl zaden napad! Nic a nic! Zoosiu ciesze sie, ze jest juz dobrze To pewnie wahania, a jkby nawet nie, to 2kg to zupelnie nic, Ty masz przpepiekna sylwetke! Moze jak bedziesz jadla powoli i sie rozkoszowala, to bedzie lepiej, nie bedzie napadowAgatko i bardzo dobrze, 3 poslki z bialkiem to wystraczjaco Jak Ci mijaja teraz dnie? Pewnie ciagle gadacie Masz swietne plany na wakacje, zazdroscze!![]() Maggie ah przestan! Na pewno zawsze wygladasz ladnie, a jedynie czasami sie tak nie czujesz i to blaaad Wiesz, chcialabym zobaczyc Twoje zdjecie Wyobrazam sobie, ze jestes taka sliczna, wesola dziewczyna, mam racje? I zgadzam sie, ze Twoje jadlospisy sa pieeekne![]() Funky 1700 kcal to malutko... jeszcze Ty masz tyle nauki. Kurcze, to liczenie jest najgorsze. Obiecaj, ze przestaniesz! ![]() Plameczko nie przejmuj sie prosze ![]() Enex bardzo sie ciesze, oby tak dalej! To naprawde duuuuzy sukcesDzisiaj w nocy jade do Hyde Parku i w sumie jutro caly dzien zwiedzamy i wracamy w nocy... Niby przyjemnosc, ale ja mam teraz taki trudny tydzien, ciekawe kiedy sie naucze. Dzsiaj zgadalm sie z kolezanka i powiedziala mi tak z siebie, ze ma obsesje na pnkcie swojego brzucha, mierzy, aptrzy do lustra wciaz... To tak jak ja z nogami. A przeciez ona jest szczupla. Tak mi przykro,z e tak siebie spostrzegamy jako koiebiety. Co sie z nami stalo? Jezeli komus nie odpisalam to straaasznie przepraszam, ale bardzo sie spiesze i jestem nieuwazna
|
|
#2620 |
|
Rozeznanie
|
Madlen powinnaś mieć ksywę 'chodzące wsparcie dla każdego'
|
#2621 | ||
|
Zadomowienie
|
Enex super gratuluję, wyobrażam sobię jak okropnie się cieszysz
Cytat:
Do tej pory unikam pogującego towarzystwa jak ognia ![]() Cytat:
Straszne!!Mam nadzieję, że jutro będzie już normalniej pod względem jedzeniowym, bo czuję jak popadam w przygnębienie ![]() Za chwilę idę poskakac na skakance na świeżym powietrzu. Wezme też hula hop, może w końcu nauczę się nim kręcic.
|
|
#2622 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie |
||
|
|
|
#2623 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko to gorszy stres, bo juz tak lipnie by bylo za 2 razem nie zdac.. Za 1 to normalka ![]() No tylko najgorsze, ze mysle, ze bezpodstawnie, ale poskarze sie instruktorowi i zobaczymy co mi powie ![]() Cytat:
Uwierz, uwierz, bo warto, a z reszta musisz, nie masz wyjscia, bo po co masza sama siebie oklamywac, ze musisz sie odchudzac co? Nie wstyd Ci tak klamac ![]() Cytat:
95 cm to nie az tak duzo, ale 55 cm w udzie to juz duzo
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się
Madlen, masz może konto na "Naszej klasie"?
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę jesteś ogromnym wsparciem dla każdej z nas,a w sumie pojawiłaś się tu niedawno![]() bardzo Ci dziękuję za wszystkie komplementy
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, byłabym zapomniała, Ago
bardzo zeszczuplałaś od czasu, kiedy wysłałaś mi poprzednie zdjęcia pamiętasz?
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosenko - pewnie Ci się tylko wydaje kochana. Tam byłam w fatalnych spodniach,a w spódniczce się inaczej wygląda.
|
|
|
#2628 |
|
Wtajemniczenie
|
Też wydawało mi się, że Agness zeszczuplała. No ale cóż.
Widzisz, Aga?- kolejna osoba mówi ci, że jesteś szczupła. Może czas w to wreszcie uwierzyć ?
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
nie te, tylko te, które wysyłałaś mi na pw
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem - ja nie widzę,abym zeszczuplała. A z resztą ja widzę tylko jedno.
![]() Ale może w końcu zacznę akceptować siebie ... ![]() Wiosenko - aaaaa pamiętam ... naprawdę tak myślisz ?
|
|
|
#2631 |
|
Wtajemniczenie
|
A moim zdaniem to tobie tylko się Agness coś wydaje... że jesteś gruba.
Bo nie jesteś! Co u Ciebie Wiosenko?
|
|
|
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a owszem owszem ,myślę tak ![]() Cytat:
![]() cały dzień jadłam mało, bo się bardzo kiepsko czułam - bolał mnie brzuch czułam się przejedzona nie wiem dlaczego, miałam jakieś mdłości itp. i tak do kolacji zjadłam tylko z 200g linessy z musli, jogurt i kanapkę ale nie z mojej winy od razu mówię - po prostu jak patrzyłam na jedzenie było mi niedobrze, do tego miałam brzuch jak bolący balon ![]() no, ale wróciłam do domu i postanowiłam mimo wszystko coś zjeść. pomogło!
|
|
|
#2633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przejmuj się ! |
|
|
|
|
#2634 |
|
Rozeznanie
|
ja zaczynam się zastanawiać skąd się we mnie ta nieakceptacja bierze, przypominam sobie różne rzeczy i w rezultacie coraz bardziej mi smutno. Ale może jak przez to wszystko przejdę to będzie mi łatwiej zaakceptować siebie?
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zaczynam nosić obszerne ciuchy i długie spodnie bo mam wrażenie, że wszyscy na mnie patrza i myślą: grubas?
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Hypnotic- śliczne ciuszki, zwłaszcza te spodnie, aaa poluje na takie
, ciesze się że u Ciebie lepiej i gratuluje zdanej historii, zdolniachaAgatko- opłacało sie 10 godzin robić ściągi , a teraz będę sie smażyć w piekle ![]() Moniczko- dokładnie dziewczyny maja rację to nie był żadne kompuls, tylko normalna reakcja organizmu na te głodówki jaki mu fundujesz, i powiem Ci szczerze ja prawie co dzień tak jem i wcale tego nie uznaje za napad. Ludziu - ciężko nie przyznać Ci racji, niedawno była umowa o nie podawanie wymiarów, szkoda że niektóre dziewczyny o Tym zapomniały, ale jeszcze gorsze jest dla mnie to wypisywanie że zjadłam tyle a tyle i że to tak strasznie dużo. Mam nadzieję że się choć trochę zmieni sytuacja na wątku i nie będzie potrzeby zamykania. Dokładnie , Madlen to na prawdę chodzące wsparcie ![]() Sirs- wiesz jak czytałam to co napisałaś to jakbym czytała o sobie na początku mojej choroby, zwłaszcza z tymi zakupami w sklepie, więc jeśli zdajesz Sobie sprawę że nie jest za ciekawie a jeszcze możesz to zatrzymaj sie i nie brnij w to dalej. Krytia- fajne ciuszki, to zakupy najnowsze?? coś nie jestem na bieżąco Jak u Ciebie z jedzeniem i samopoczuciem??Wiosenko- jejq mam nadzieję że jutro będziesz sie lepiej czuć, a nie wiesz czym to może być spowodowane, może coś zjadłaś i Ci zaszkodziło ??Agness- czyli nie wydawało mi sie ,jak spojrzałam dziś jeszcze raz na te zdjęcia to od razu widać że schudłaś i to nie mało, powiedz szczerze widzisz to choć trochę ??
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sylwuś jak tam, czytałam ostatnio Twoje posty i nie były zbyt pozytywne.. Martwię się o Ciebie Aga wyślesz mi też swoje zdjęcia ?
|
|
#2639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnaś się więc raczej cieszyć, a nie jakieś kompulsy wymyślać, no Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
quote=smak6malin;7799242]Oj, myślę kochana, że nie był to kompuls. Też mi się zdarzyło, że nie miałam apetytu przez cały dzień i nie najlepiej się czułam, a wieczorem zaczęłam jeść. Może zjadłaś coś nieświeżego albo nie miałaś apetytu przez wysoką temperaturę ? Będzie dobrze.
[/quote] myślę, że to było przez truskawki, zaczyna się sezon w sumie a ja zjadłam z 400g na noc, to niby niedużo, ale ja mam wrażliwy żołądek ![]() Cytat:
![]() przepraszam za głupoty, które wypisuję ![]() Sylwutku, no właśnie! jak u Ciebie, Ślicznotko nasza ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

) planuję jeśc białko w dwóch góra trzech posiłkach. Pozostane na pewno przy białkowej kolacji i może podwieczorku. W pozstałych posiłkach dam sobię więcej luzu. Zastanawiam się czy mi się to uda, bo chcę jeszcze schudnąc, a boję się, że zacznę tyc!! 
(Celowo użyłam połączenia słów- sama w tłumie 

Boże, masz super wymiary

więc napiszę nowego. (modki wybaczycie mi ?
)
pamiętasz?