![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedzcie mi co mam myslec
Nie spisz tak kiedy ta dziewczyna. W 4. To miałam na myśli.
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Wyjdź już z domu bo wyciągasz problemy z
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie omijam szerokim łukiem, sprawa nie dotyczy mojego nocowania więc nie widzę sensu odpowiadania, ale skoro to istotne to nie nocuję bo uważam że nie ma u niego na to warunków, chyba że wszyscy gdzieś wyjeżdzają. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Nie uważam żeby takie odpowiedzi miały sens ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedzcie mi co mam myśleć
Dalej nie napisałaś, dlaczego chcesz mu robić awantury o coś, co robi we własnym domu nie krzywdząc nikogo.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście niesmaczne. Nie wiem nic nie zrobisz, ale rozumiem co czujesz. I wiem, ze to nie jest spowodowane zazdrością :p czytam to razem z moim tz i oboje sie dziwimy zwłaszcza komentarzom innych osób w tym wątku :0
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Myślę, że to kwestia wychowania i odbierania intymności takiej jaka powinna być |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Gazela inteligencji
|
Ale ja czegoś nie rozumiem chyba, to oni tam śpią, czy robią coś jeszcze? Bo samo spanie średnio wydaje się czynnością intymna. Może sypiają w szczególnie skąpych strojach?
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy Ty nocujesz u swojego chłopaka to śpisz w pokoju gościnnym? Salonie? Czy jak jego brata nie ma?
![]() |
![]() |
#40 | ||
Gazela inteligencji
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
nie rozumiem w ogóle o co Ci chodzi O.o
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ukrywam, że we mnie budzi to pewien niesmak, ale jak widać jestem w mniejszości. Zastanawiam się, czy reakcje byłyby podobne, gdyby chłopak spał w pokoju z rodzicami? Niby też pewnie nie uprawialiby przy nim seksu i nie zapraszaliby go do trójkąta. Ale jakoś tak dziwnie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem, Ty nie śpisz, bo nie ma warunków, ale twierdzisz, że brat i dziewczyna nie muszą spać w jednym pokoju z tz, bo mają lepsze warunki
![]() Najpierw piszesz, że tam sypiasz, potem, że nie. Dziwne, ale no cóż.. Jeśli nie mają wolnych pokoi, a dziewczyna chce zostać na noc, żeby nie tłuc się do domu, to gdzie ma spać? Z rodzicami? Czy wyeksmitować Twojego TZ do wanny na noc? Im to nie przeszkadza, rodzicom nie przeszkadza, to Ty nie masz nic do gadania.
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak wielu ludzi chyba, bo jeśli chodzi o samo spanie, bo nic na temat seksu nie wspominałaś, to jednak w wielu miejscach robi się to w obecności innych ludzi - w akademikach, wieloosobowych pokojach w hostelach, w szpitalach, pod namiotami, wszędzie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;77996281]Oczywiście, to wszystko przez to, że ja taka niewychowana.
Jak wielu ludzi chyba, bo jeśli chodzi o samo spanie, bo nic na temat seksu nie wspominałaś, to jednak w wielu miejscach robi się to w obecności innych ludzi - w akademikach, wieloosobowych pokojach w hostelach, w szpitalach, pod namiotami, wszędzie. ![]() ![]() Nie masz takiej, jaka POWINNA BYĆ ![]()
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Nie dlatego ze ja tak uważam
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Nie napisałam że najpierw sypiam A potem nie. Proponuję czytanie ze zrozumieniem. Nie śpię gdy są wszyscy domownicy bo uważam nie ma na to warunków. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Nie napisałam ze każdy kto uważa inaczej niż ja jest niewychowany. Chciałam późną opinie innych ludzi na temat który mnie nurtuje ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Szpitale czy akademiki to warunki skrajne w których nie ma sensu podważać tego czy jest to dobre czy złe - nie mamy na to wiekszego wplywu. Kiedy mamy do dyspozycji 3 pokoje a oni mieszczą się w małym pokoiku we 3 to zaczyna mnie zastanawiać dlaczego tak a nie inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Raz czytam że śpią razem chociaż maja lepsze warunki natomiast zaraz że Ty tam nie sypiasz bo nie ma na to warunków.. Takie masło maślane. To jak wkoncu maja?
Wysłane z mojego TRT-LX1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Sprawa nie dotyczy mojego spania tam, tylko spania ich w malym pokoju kiedy są na to warunki by spać w innych ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Na szczęści wiem o co mi chodzi, ale dziękuje za komentarz! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Mam kilka pytań, może to w końcu coś wyjaśni:
1) Autorko, czy sytuacja wygląda następująco: u brata Twojego faceta jest z wizytą dziewczyna, stwierdzają, że dziewczyna zostanie na noc i chociaż mają jakiś drugi pokój do dyspozycji, to wolą nocować w jednym pokoju, w którym śpi również Twój facet? 2) Jak się o tym dowiedziałaś? 3) Ile razy coś takiego miało miejsce? 4) Na ile jest pewne, że rzeczywiście mają w tym momencie jakiś inny pokój do dyspozycji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ale skoro im to nie przeszkadza i nie widzą w tym problemu to Ty nic nie zrobisz. To nie powinna być Twoja sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Z tym "nie Twoja sprawa" się nie zgadzam. Co najwyżej prawdą jest, że może nie mieć na to wpływu, ale w tym momencie to się trzeba zastanowić, co się z danym facetem jeszcze robi. Ona ma prawo sobie nie życzyć sypiania faceta w jednym pokoju z jakąś panią, jeżeli ta pani (ze swoim facetem) ma do dyspozycji inne pokoje lub oczywiście jeżeli jej własny facet ma takowy do dyspozycji, to wypadałoby aby jednak go wybrał. Także nie przesadzajmy, że się w sprawie własnego partnera nie ma prawa wypowiedzieć i pewnych rzeczy sobie "nie życzyć". Osobną kwestią jest to, czy pan zechce to spełnić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
I oczywiście, jak już pisałam, w tym momencie jest czas na zastanowienie się nad sensem związku z kimś, komu chyba trochę nie ufamy i kto przede wszystkim nie chce spełnić ważnej dla nas prośby o uszanowanie pewnych granic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się że autorka widzi problem bo chce.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Mi się za to wydaje, że ci bracia mieszkają od dawna w jednym pokoju, razem dorastali i nie widzą w takim zachowaniu nic dziwnego. Dlatego nie wiem, czy coś z tym zrobią.
Choć z drugiej strony to dorośli faceci, dziwne że nie czują potrzeby prywatności. (Chyba, że rzeczywiście NIE MA innego wolnego pokoju, mimo że autorka myśli inaczej). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.