![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017 cz. VIII
Najlepszego Bagheera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie życzenia
![]() Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Takiego torcika dostałam od moich chłopaków ![]() ![]() Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Super tort 🤗chętnie bym wpadła na kawę 😉
U nas od wczoraj weekend za pół ceny a nigdzie nie byliśmy bo wszędzie pełno ludzi więc z małym tak nie bardzo żeby iść. Jutro może chociaż na kawę skoczę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#185 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa Bagheera piękny torcik i oczywiście sto lat!!! Rosnij nam zdrowo matko założycielko!
Ecia chyba serwery jej na blogu padły bo nie da sie wejść na niego obecnie :/ kiedy indziej przeczytam. Ja nie wyrzucałam puree ze słoika czy czegokolwiek bo mam zamrożone kostki z przygotowanym puree Wiec jak Np nie chciała jeść samego szpinaku to robiłam z tego większa ‚zupkę’ dodając kostkę marchwii czy ziemniaka. I tez widziałam mnóstwo zdjęć które wyglądały jakby ktoś wylał na blat zawartość garnka-może u Ciebie Ecia to nie wyglada tak drastycznie ![]() Ecia jeśli to moje przekonanie to nie bede negować - jeśli u was sie sprawdziło to super i naprawde nic do tego nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś Zosia zjadła od taty obiadek z łososiem, szpinakiem i groszkiem i byliśmy na mieście.. masakra. Milion ludzi na metr kwadratowy... nie polecam Paryża z dziećmi ogólnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#186 |
Zakorzenienie
|
Też nie mogłam pół dnia wejść na mamę ginekolog.
Napisała tam to co wczoraj tu pisałam: "Dlaczego w zasadzie rozszerzanie diety niemowlaka jest ważne? • Jest to sposób na uzupełnienie składników odżywczych, których zapasy w pewnym momencie zaczynają się wyczerpywać, a mleko matki nie zawiera ich w wystarczającej ilości." Miałam jeszcze Midusia nawiązać do tego co napisałaś z tym dietetykiem. Moja siostra studiowała dietetykę 2 lata i to mega ciężkie studia, niemniej jednak nie chciałabym żeby osoba nieposiadająca wykształcenia medycznego decydowała o żywieniu mojego niemowlaka w oparciu o jego wyniki badań. W tej kwestii bardziej ufam lekarzowi. Bagheera dawaj tu tego torta!!!! I super niespodzianka ![]() ![]() ![]() Sandrita co to znaczy weekend za pół ceny? Ooo Megan łosoś! Mam słoiczek z łososiem, chyba jutro spróbuję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Bagheera super tort
![]() Jakie macie krzesełka do karmienia? Ja będę pewnie kupować w ciągu najbliższego miesiąca i wpadło mi w oko Keter multidine. Na razie Ala je w lezaczku. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
#188 |
Zadomowienie
|
Zuzolka weekend za pół ceny tzn że w wielu restauracjach, kawiarniach, hotelach, pubach itp jest oferta za pół ceny regiralnej i tak np. w mojej ulubionej kawiarni latte kosztuje 8zł a nie 16 😎 zawsze miałam zrobioną listę miejsc do których szłam a teraz zonk. 2 razy w roku jest taka akcja także na wiosnę już się załapię 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#189 |
Zakorzenienie
|
Uff, nadrobiłam nowy wątek.
Bagheera sto lat!!! ![]() My mieszamy metody ![]() No i moi trawią. Z całą pewnością. Copy ładny tatuaż ![]() Sto lat dla Marcelinki, trochę spóźnione;-) Moje łobuzy w środę już 7 miesięcy skończyły... strasznie ten czas leci ;-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Ja pisalam, ze pies ma radoche. No ale moj pies nie dostaje nic oprocz karmy wiec jak mu spadl kawaleczek brokula wielkosci palca dziecka to mega radocha
![]() Nie znaczylo to, ze calego brokula wszamał ![]() Ja mam krzesełko IKEA, bede go uzywac za jakis czas. Mega sie je czysci ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#191 |
Zakorzenienie
|
Copy, ja dużo googlowalam na temat krzesełek i w koncu kupiłam z ikei. Małe, lekkie, łatwo sie czyści, tanie, nie zajmuje duzo miejsca w domu, możesz je zabrać ze sobą jak wyjeżdżasz, no i jest w każdej knajpie, więc będzie "znane"
![]() Sandrita, wow, a to tylko w Twoim mieście? Niezła promocja, ale pewnie usiąść gdzieś graniczy z cudem ![]() Spóźnione sto lat dla chłopców na 7 miesięcy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Zuzolkaa Czas edycji: 2017-10-14 o 20:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Copy, ja też kupiłam z Ikei właściwie z tych samych względów co Zuzolka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pokaż jak możesz to krzesło ![]() xxxx Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2017-10-14 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Troll
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Z psem czy bez psa nawet mamaginekolog pisze zeby wyłożyć podłogę folia bo bedzie zawalona... nie była to uwaga typowo do Ciebie Przezduzeem ale po prostu chce zasygnalizować ze mi to by przeszkadzało najzwyczajniej a z puree czy zupa nie mam nic co mi sie marnuje. Jeśli dziecko kategorycznie odmawia jedzenia łyżeczka i wyrzucaliście zawartość słoiczków to wam sie jawi to jako jawne marnotrawstwo. Zosia jest uparta ale zje jak sie do niej odpowiednio podejdzie
![]() A jak uznamy ze juz rozumie co i jak to tez bedzie dostawać jedzenie do ręki czy na stolik i jeść z nami... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#197 |
Zakorzenienie
|
O Ejda, Natalka ma ten sam kubek z lovi z wąsem
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Ejda Franek kulturka
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#199 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ładnie Co jedzą ancymonki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Sandrita fajna akcja ! U mnie nie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Dodam jeszcze , że to moje krzesełko super się czyści - ma wyjmowana ta górna część stoliczka. Dostaliśmy to krzesełko w prezencie , gdybym miała sama kupować, to wzięłabym Ikeowe jak dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Bagheera, sto lat
![]() ![]() ![]() My tez mamy krzesełko z ikei ale jeszcze nie złożone ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#201 |
Zakorzenienie
|
Dziecko mi buszuje na macie, uśmiech od ucha do ucha...😅 zamiast spać. To o której pójdzie spać jak godzinę przedstawią 🙈
Franek jaki smakosz 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Ejda a co to za zastawa ? Bo to chyba nie jest ezpz ? Tymek na razie ze stołu je 😶
My dostaliśmy krzesełko smiki ale jeszcze nie zostało wypróbowane. Gdybym sama kupowała to też tylko ikea 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#203 |
Wtajemniczenie
|
Tacka z biedry? Tez ją kupilam
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
M. kocha wode. Wyrywa mi doidy i sama probuje pic szalona. A dzis 2x w zyciu go uzywala.
Ewidentnie nsjbardziej dotychczas smakuje jej woda ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#206 |
Wtajemniczenie
|
Haha Marcelinka ma wysublimowane podniebienie 😁
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez sie zastanawiam nad tym ikeowym, ale ono nie ma podnozka a to podobno wada... Widziałam te tacki w biedrze i nawet myślałam żeby kupić ale w koncu nie wzięłam, teraz trochę żałuję. Może jeszcze będą Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
W takim razie jutro idę do biedry 😁dzięki za info 😋
Przezduzeem Tymek tak samo na wodę reaguje😁a jaki jest zły jak mu się skończy to szok. Mogliby się z M. stuknąć doidy na zdrowie😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#209 |
Wtajemniczenie
|
Copy widziałam zdjęcia i filmiki na FB z dorobionymi podnóżkami do krzesełka z Ikei 👍 bo bez rzeczywiście niedobrze
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
U nas tez szał na wode
![]() Chyba u nas mały skok rozwojowy czy nie wiem sama bo panna nie chce spać 3 razy dziennie tylko jedna drzemkę odwala. Albo to ten czas kiedy nie chce juz porannej drzemki... Zaczela wspinać sie na czworaka i pochylać tak śmiesznie do przodu do tylu niestety zrobiła to będąc w poprzek łóżeczka i obiła sobie główkę. Ze tez nie wpadnie na to przez jak jest na macie. Ps po ostatnich przygodach tajfunowych karuzelka jest zdemontowana. Wróci jak obniżymy łóżeczko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.