|
|
#241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze w urodzinowym świętowaniu - wróciłam właśnie do domu, bo po domówce u mnie poszliśmy potańczyć. Super impreza i tylko jeszcze się upewniłam w tym, o czym wcześniej pisałam Jestem bardzo zadowolona![]() Mam mega syf w mieszkaniu Ale póki co spać
|
||
|
|
|
#242 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#243 | |||
|
perfumowe ADHD
|
Było tak ... ok
zaliczyliśmy łóżko, ale nie podobało mi się Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A propos buraka dzisiaj w nocy napisał do mnie ów pan burak (nie wiem czy ktoś go pamięta bo to z 2 miesiące temu było,ogólnie nie wiedział czego chce i nie pykło), żali mi się że nie może nikogo znaleźć
|
|
|
#244 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podjęłaś z nim rozmowę?Ja na razie zawieszam Tindera, czuję przesyt i zwyczajnie brakuje mi czasu. Zobaczymy, w jakim kierunku pójdą aktualne znajomości, jeśli wszystko się posypie, to wtedy wrócę do randkowania. |
||||
|
|
|
#245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu tak krótko? Cytat:
Cytat:
I tak myślę o kim innym.... w ogóle powiedziałam mu na koniec spotkania, że widzę, że jest uzależniony od fb, a ten, że nie, że nieraz po 3 dni z nikim nie gada, ale że mial urodziny wczoraj (czyli w pt), to wszyscy teraz piszą itp, a poza tym slużbowe sprawy też załatwia przez messengera, żeby nie nosić drugiego tel z komunikatorem pracowym... blabla sratytaty ![]() Zorzoli, zapisałam sobie polecane przez Ciebie kanały i ten niediegetyczne spoko jest troche nawet za krókie te filmiki z bardzo pobieżnymi info, ale i tak puściłam sobie wczoraj kilka to bardzo w moich klimatach
Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-10-15 o 11:40 |
|||
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Pełna to nie, jeszcze trzeba by mieć swoje mieszkanie
Gadam od paru dni z gościem z T i jest taki normalny że aż nie mogę tego ogarnąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka, Rafał Maslak, ten mister czy cos
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#249 |
|
perfumowe ADHD
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7798559 1]
Ciekawe dlaczego Podjęłaś z nim rozmowę?.[/QUOTE] Tak, gadamy. Twierdzi, że nasza znajomość dziwnie się zakończyła i wypytuje co u mnie, czy kogoś znalazłam ... A sam powiedział, że odkąd przestaliśmy się spotykać to nie spotkał się z żadną inną kobietą, że żadna mu nie odpowiadała na tyle aby się spotkać Tylko czemu przypomniał sobie o mnie mam być jakąś opcją awaryjną? Na zabicie poczucia samotności? Nie rozumiem po co napisał, tym bardziej że pisze mi o jakimś wyjeździe w delegację Nie zrozumiem facetów.
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Dziewczyny zwłaszcza pogrubione słowa bardzo trafne czuję chyba jakąś niemoc, na żywo nie jestem w stanie nikogo poznać, a na portalach też mi nie wychodzi, piszą w większości faceci z zupełnie nie mojej bajki, a jak już z jakimś się fajnie pisze, to i tak nic z tego nie wychodzi A propos odbierania telefonu w trakcie spotkania - kiedyś byłam na randce z takim, co odebrał przy mnie trzy telefony. Przy trzecim powiedział do telefonu, że nie bardzo może rozmawiać, bo jest DOSYĆ zajęty
|
|
|
|
|
#251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja zdycham, ale jestem szczęśliwa. Właśnie kartki z życzeniami czytałam i napisali mi wiersz Dałam wczoraj nr tel jednemu chłopakowi, chyba w tej imprezowej euforii
|
|||
|
|
|
#252 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd on u Ciebie na profilu?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszal po każdej rozmowie tel. Za messengera chyba nie. W ogóle na samym początku spotkania powiedział,że przeprasza, ale czeka na tel z pracy, który będzie musiał odebrać, bo zamykają miesiąc czy coś tam. Mówię spoko. ALe ten tel z pracy był pod koniec spotkania, a wcześniej kumpel Choć dla mnie ten messenger był gorszy. Pomyślałabym,że miał go włączonego, bo widział,że mu się nie podobam i olewał. Ale on go miał włączonego od razu Zresztą dobra, zobaczymy czy się będzie odzywał jeszcze. Weźcie poradźcie jak mam sobie wybić z głowy tego mojego kumpla |
||||
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm to z jednej strony, jak mówił ten facet, że przeprasza to jeszcze takiej tragedii nie ma... A co do tego pisania to ja bym mu zwróciła uwagę. Też bym pewnie pomyślała, że woli pisać niż rozmawiać ze mną. A z tym kumplem na pewno nic nie będzie? To ten co zaliczyliście wspólną noc, czy coś kręcę? |
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, co robił u mnie na profilu. On mi się nawet nie podoba, a i tak się podjaralam W piątek byłam w klubie. Nikogo nie wyrywalam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
muszę. jak był u mnie to słyszał o imprezie na uro, pytał o nią, mówił,że dobry termin itp ale nie zaprosiłam go, bo myślałam,że urwiemy kontakt jak z tym z Wro. Ale odezwał się do mnie po tej nocy. Potem ja go zaprosiłam na uro, ale coś kręcił,że ma już inne plany, ale spróbuje. Potem dzień przed nimi odezwał się do mnie co z tymi urodzinami, czy są, o której itp. Napisal,że da znać jeszcze w sob, ale raczej będzie. W sob jednak nic nie napisal i nie przyjechał, aby polajkował mi status na fb. Potem się do niego odezwałam po jakimś czasie, a ten, ze nie obiecywał że będzie tylko że się postara i czmeu przeżywam, przecież innym razem się spotkamy ja po takim zachowaniu czuję się jakbym jednak kosza dostała, poza tym myślę,że on się zorientował,że mi się podoba. A pewnie myśli, że go przeżywam tak samo jak tego z Wro, z którego się mu wyżalałam. Chcę sobie go wybić zanim znajdzie sobie laskę, a raczej długo szukał nie będzie. Co do M. (nazwijmy tak tego od messengera ) to jak napisał,że 'dzięki było miło" to miałam ochotę odpisać, że myślalam,że nie było skoro wolał pisać na fb, ale ugryzłam się w język Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-10-15 o 12:50 |
||
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj nie ma skutecznych dla każdego sposobów.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#258 |
|
Zawsze łakoma.
|
Panna Młoda zamówiła tak stolik. Wybiła równa 21 to koniec imprezy, słabo trochę :/
Gdyby się jeszcze dało pogadać na inny temat niż wesela, śluby, niemowlaki i kupki to spoko. Ale naprawdę się nie dało. Już po kolejnej próbie zmienienia tematu skapitulowałam. Dziś wybieram się do kina na "Wszyscy moi mężczyźni". Któraś była?
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio nie mam z kim do kina pójść
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#261 | ||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
zawsze tak musi być, że jak ktoś mi się podoba to ja jemu już słabo no i na odwrót? ![]() Ad. 2 takie prezenty są najlepsze ^^ ja w tym roku dostałam rysunek komiksowy, przedstawiający mnie w pracy Ad. 3 no to powodzenia ![]() A co do kolesia 'buraka' to nie wierzę... zaprosił mnie na obiad ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie potrafię nigdzie sama pójśc, jedyne co mogę to zostać sama w klubie
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Tęsknie za W. TAK STRASZNIE. Nie mamy ze sobą kontaktu od prawie 2 tygodni. On za tydzień wraca, wpadam w lekką panikę. |
|
|
|
#263 | ||
|
Konto usunięte
|
Hmm. Będziesz kontynuować znajomość?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze tydzień i zamkniesz temat, ulży Ci Do mnie odezwał się... Kurier!! Wykrakałyście mi go! Napisał, że w lipcu popsuł mu się telefon i stracił mój numer. Ja się w sumie do niego nie odzywałam, bo mi się znudził. Potem mi na Tinderze znowu wyskoczył i mi superlajka zapodał, ale olałam. Dziś ten fb. Szok, że tak łatwo mnie znalazł. On tylko moje imię zna (i mój adres w sumie też zna). Nie wiedział o mnie nic (a przynajmniej tak myślałam) i nie mam zdjęcia żadnego na fb. Mam wszystko poukrywane a tu zonk |
||
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z anglojęzycznych kanałów polecam jeszcze kendall rae. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak on wróci, to planujecie się spotkać? |
||
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a spotkacie się? [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77992351]Hmm. Będziesz kontynuować znajomość? ![]() Idź sama, mnóstwo ludzi chodzi pojedynczo ![]() Ja w klubie sama to nie umiem, jakoś bym się nie czuła bezpiecznie. Tym bardziej, że tam to po alko różne dziwne rzeczy można wyczyniać. Jeszcze tydzień i zamkniesz temat, ulży Ci Do mnie odezwał się... Kurier!! Wykrakałyście mi go! Napisał, że w lipcu popsuł mu się telefon i stracił mój numer. Ja się w sumie do niego nie odzywałam, bo mi się znudził. Potem mi na Tinderze znowu wyskoczył i mi superlajka zapodał, ale olałam. Dziś ten fb. Szok, że tak łatwo mnie znalazł. On tylko moje imię zna (i mój adres w sumie też zna). Nie wiedział o mnie nic (a przynajmniej tak myślałam) i nie mam zdjęcia żadnego na fb. Mam wszystko poukrywane a tu zonk haha nieźle a co do szukania na fb to mnie już paru kolesi T znalazło, w tym jeden, z którym w ogóle nie rozmawiałam, nie dałam mu lajka. a wydawało mi się,że ciężko mam jakiś średni humor
|
||
|
|
|
#267 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
oczywiście powiedział,że dlatego że zna moją miłość do butów Co do randki to mnie razi jak ktoś nie ścisza/wyłącza tel tzn. messengera itp. Co innego kolega zwykły a co innego randka, ale może to faktycznie te urodziny. Ja bym go wybadała na drugim spotkaniu jeśli tylko to było na minus ![]() [1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7798559 1] Dagunia, a jak odbierasz to jego zaangażowanie i przyszłościowość? Obawiałabym się nieco takiej postawy na samym początku, ale chyba i Ty zachowujesz zdrowy dystans. [/QUOTE] Staram się Cytat:
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Milagros, Dinulka, tak, wciąż sa te rzeczy do oddania.
Napis, zapewne dobije się całkiem, ale moze stracę juz nadzieję, ze mnie kocha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#269 | |
|
perfumowe ADHD
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77992351]Hmm. Będziesz kontynuować znajomość?
![]() Ja w klubie sama to nie umiem, jakoś bym się nie czuła bezpiecznie. Do mnie odezwał się... Kurier!! Wykrakałyście mi go! Napisał, że w lipcu popsuł mu się telefon i stracił mój numer. Ja się w sumie do niego nie odzywałam, bo mi się znudził. Potem mi na Tinderze znowu wyskoczył i mi superlajka zapodał, ale olałam. Dziś ten fb. Szok, że tak łatwo mnie znalazł. On tylko moje imię zna (i mój adres w sumie też zna). Nie wiedział o mnie nic (a przynajmniej tak myślałam) i nie mam zdjęcia żadnego na fb. Mam wszystko poukrywane a tu zonk Z tym fb to patrzę stalkerstwo level expet :O No właśnie wstępnie umówiłam się z nim na luźną relację, ale taką totalnie luźną. Nie wiem, zobaczymy, bo w sumie ma pociąg do bdsmu, może będzie lepiej niż na pierwszym spotkaniu ![]() Ja myślę nad tym klubem w pojedynkę, ale tchórzę za każdym razem, jednak to takie bez kontroli ![]() Niby odchodzi się od takich prezentów, ale to sprawia że jak się dostanie takowy to jest mega miło. Ktoś włożył coś na prawdę od siebie w taką niespodziankę ^^ Cytat:
Buteleczkę mają obłędną Haha poszłam z burakiem na ten obiad, grzecznie odwiózł mnie do domu. Jakoś tak dziwnie, nie mam żadnych emocji względem jego osoby, można uznać że to czysto koleżeńskie
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Handzia, ale po coś z nim szła? O ile pamiętam to dziwnie się wobec Ciebie ostatnio zachował, ten tekst o głosie itd.
Nie żebym oceniała, bo sobie wyobrażam, co niedługo nawyczyniam, tylko pytam Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-10-15 o 19:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Perfumy
Jest mega opiekuńczy, czuły. Wyskoczył z tekstem, że w maju IDZIEMY na wesele 

już nawet miałam wyrąbane i się nie starałam. Gość rozmawiał przy mnie 3 razy przez tel. Z czego jeden byl służbowy, reszta kumple... messenger mu pikał i nawet odpisywał na te wiadomości. Oczywiście były to jakieś od płci żeńskiej wiadomości.
dzisiaj w nocy napisał do mnie ów pan burak (nie wiem czy ktoś go pamięta bo to z 2 miesiące temu było,ogólnie nie wiedział czego chce i nie pykło), żali mi się że nie może nikogo znaleźć

Choć dla mnie ten messenger był gorszy. Pomyślałabym,że miał go włączonego, bo widział,że mu się nie podobam i olewał. Ale on go miał włączonego od razu