Mamusie majowe 2018 cz. 2 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-16, 09:25   #511
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Wczoraj słaby dzień miałam oby dzisiejszy był lepszy 😐

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
oby😊

zaraz zwariuje, pojdę zrobić krzywde sąsiadowi....

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-16, 09:29   #512
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry po weekendowo
idę was nadrobić

ja mam tydz urlopu ale jak dam radę to muszę dom odgruzować
ja zaczęłam w sobotę sprzątać komodę. I mam plan, żeby tak na spokojnie ogarnąć po 1-2 szuflady- półki
Do końca miesiąca się wyrobię hehe

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
O, ja też 8.11 Na którą?
ok. 10 . Mój gin przyjmuje ciężarne pomiędzy pacjentkami "zwykłymi". Czasem wchodzę od razu, czasem czekam godzinę.
A Ty?

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

STOKROTKA- kciuki za jutro

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
O tej godzinie to ja bym w pidżamie do gina zajechała
ja też haha
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-16, 09:35   #513
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Miałam podobny sen pełno krwi straszny był!

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Dzien dobryja sie zbieram na badanie awidnosci toksoplazmozy,zrobilam sobie kanapke do torebki bo jakos mi sie nie widzi byc tyle głodnaco wy tu na 18 godzine narzekacie jak ja mam wizytę o 21.45
Na prawdę ? Tak późno ?

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-16, 09:35   #514
blaira
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Nie fajnie. Mam nadzieje ze tabletki pomogą.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Pytanie do dziewczyn mających luteine dowcipna
Uzywacie aplikatora czy palca ?
Palec.

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
My zaczelismy malowac pokoj dzien przed pozytywnym testem ciazowym chcielismy i tak odswiezyc ten pokoj i troche umeblowac i tak fajnie sie zbieglo wszystko w czasie

Bedzie dobrze nie martw sie czekam na relacje z wizyty

Obys tylko nie miala takiego opoznienia jak czasem inne dziewczyny maja u lekarza

Boze, nerwicy sie nabawie. Dzwonie do rejestracji i pani mowi ze najblizszy termin do diabetologa na listopad. To nic, ze ciaza, to nic ze cito. I to nic ze na stronie szpitala nawet maja pieknie napisane jak to wyznaczaja termin dla ciezarnych w ciagu 7 dni pytam sie na ktorego listopada najwczesniej - cisza. No to sie rozlaczylam. I sobie mysle ja Wam jeszcze pokaze wybieram nr bezposrednio do poradni diabetologicznej, pani pyta czy dzwonilam do rejestracji grr.... mowie ze tak ale ze mnie rozlaczylo i tam pani cos mowila o listopadowym terminie. Kazala chwile poczekac i przekazala tel jakiejs innej babeczce. No to trzeci raz opowiadam od poczatku ze ciaza, ze skierowanie, ze podejrzenie cukrzycy. Okazalo sie, ze to byla polozna i pyta czy jutro bym mogla przyjechac kazala zadzwonic do rejestracji jeszcze raz i powiedziec, ze mam ustalony termin na jutro przez polozna. Pani w rejestracji srednio zadowolona pyta kolejny raz czy jestem w ciazy i z laska mnie zapisala. Uff. Takze jutro miedzy 9 a 12 prosze trzymac kciuki zeby moje wyniki nie okazaly sie tragiczne.
No to sie wygadalam, juz mi lepiej
Domima jak cisnienie? Odezwij sie

hehe dobrze kombinujesz...ale u nas tak trzeba. Super że się udało.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty

Domima, daj znać jak Twoje samopoczucie.
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-16, 09:36   #515
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Okropna miałam noc. Strasznie bolal mnie żołądek a jak juz zasnelam to okropne sny :/
Na ssczescie juz jest dobrze ale balam sie iść siku zeby nie zobaczyc krwi.
Stary 2017-10-16, 09:41   #516
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
zawiozłam młodego do przedszola
zrobiłam śniadanko królewskie- świeży chlebek, herbatka, soczek wyciskany... i tak jak zaczęłam to po 1 kromce i łyku soczku musiałam oddać wc co sobie zażyczyła
teraz dogorywam na kanapie i czekam aż przejdzie - ale na dworze pięknie, zaraz biorę leżak i będą patrzyła głupio na ludzi
to wolne masz ? czy l4 wzięłaś ?

Cytat:
Okropna miałam noc. Strasznie bolal mnie żołądek a jak juz zasnelam to okropne sny :/
hej, nie stresuj się to tylko sen

Stokrotka dobrze, że Ci się udało załatwić wizytę
Stary 2017-10-16, 10:07   #517
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
St0kr0tka Dziękuję za trzymanie kciukówWażny dzień dla mnie, dziś dowiem się czy serduszko bije. Tak bardzo się boję tej wizyty...
_groooszek_ Ty już o 15-stej a ja muszę czekać do 18-stej :/
Na pewno będzie wszystko dobrze, mocno w to wierzę i trzymam kciuki ze wszystkich sił

Od 15 do 18 tylko 3 godzinki

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Dzien dobryja sie zbieram na badanie awidnosci toksoplazmozy,zrobilam sobie kanapke do torebki bo jakos mi sie nie widzi byc tyle głodnaco wy tu na 18 godzine narzekacie jak ja mam wizytę o 21.45
Łooo, będziesz nas trzymać w niepewności do końca dnia

Poproszę ładny opis na pierwszą stronę

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-16, 10:13   #518
brunetka2000
Zakorzenienie

Hej mamusie nie odzywam sie za bardzo bo moja mała chora i ma zastrzyki, maruda pieresza klasa, a ja zooombi blada, od tych wymiotow, nawet czopki mi nie pomagaja 😩 wiec sorki za moja nieobecność, ale nie jestem najlepsza towarzyszką poki co 😖. Podczytuje czasem Was, kciuki za dzisiejsze wizyty.
DomimaZet zdrowka kochana i nie denerwuj sie juz tak.

brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-16, 10:16   #519
rybcia34
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
mówosz, że jabłka są ok? spróbuję później, bo dzisiaj to jakaś tragedia tak źle się czuję byłam nawet na spacerku, żeby przewietrzyć się, ale nic nie dało...

Spacery uwielbiam i może nieszczególnie ale chociaż troszeczkę pomagają. Czasami jest tak źle, że nawet ustać przy garach nie mogę, a co dopiero iść na spacer

Domi co do infekcji to niestety się nie znam ale skoro lekarz nie zareagował negatywnie to póki co na spokojnie

Domima może trzeba było zostać ? Skoro z ciśnieniem tak złe.. Ewentualnie następnym razem zostań, choć drugiego razu skoku ciśnienia nie życzę

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
Hej,
zaległości mam ogromne, nie jestem w stanie nadrobić, nie mam siły na nic wczoraj przez cały dzień zjadłam kanapkę z dżemem, bo więcej nie estem w stanie

Rzcuciło w oczy mi na pierwszej stronie się wid=adomosć cudna, Domima, jak to możliwe, ze stwierdził lekarz już płeć? jakie cudo

przepraszam, mam nadzieję,ze odżyje , mam maluchów pod opieką, a sama ledwo stoję na nogach
Kochana, mamy prawo nie nadążać i się "mdlić" na prawo i lewo Najważniejsze, że starasz się zaglądać. Tez tak mam, na jedzenie ledwo patrzę, wpycham w siebie bo nie tyję nic a nic...

Groszek mocne kciuki za wizytę!

Cytat:
Okropna
miałam noc. Strasznie bolal mnie żołądek a jak juz zasnelam to okropne sny :/
Jezu...współczuję takiej nocy. Też czasami jak mi tam niżej mokro..to aż się boję iść do łazienki zobaczyć co to... Opławy mam spore, także stres codziennie prawie.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Hej mamusie nie odzywam sie za bardzo bo moja mała chora i ma zastrzyki, maruda pieresza klasa, a ja zooombi blada, od tych wymiotow, nawet czopki mi nie pomagaja 😩 wiec sorki za moja nieobecność, ale nie jestem najlepsza towarzyszką poki co 😖. Podczytuje czasem Was, kciuki za dzisiejsze wizyty.

Biedne maleństwo. Ucałuj w czółko. Niech wraca szybko do zdrowia
Stary 2017-10-16, 10:22   #520
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
ja bardziej gustuje w strategicznych, ekonomicznych, wsiąść do pociągu, które towarzyszyło kotkowi też lubię
TŻ czasem pogra z kolegami w rpg ale częściej jednak też w strategie, ekon, karcianki.
Jak masz jakieś ciekawe gry do polecenia, to pisz mamy całą szufladę, ale kolejna się zmieści

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

GROSZKU- wizytę mam 17.10
usg pomiarowe 26.10
kolejna wizyta 8.11

dopiszesz?
Polecam Horror w Arkham, Talisman i nieśmiertelny Munchkin

Dopisane

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Mi się całą noc śnili mechanicy i naprawy samochodu musimy się w końcu zdecydować co zrobić z naszym

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Ja to myślałam, że padnę w autobusie w drodze do pracy. W momencie dopadły mnie mdłości, spociłam się jak mysz i już myślałam żeby wysiąść przystanek wcześniej ale dałam radę

A taka ładna miłość...

Stary 2017-10-16, 10:30   #521
rybcia34
Zakorzenienie

Był u nas kolega tżta na weekend (tak jak wspominałam) ogólnie zdecydowaliśmy, ze dam rade udawać, że mnie nie mdli żeby nie dowiedział się za wcześnie o ciąży. Tak mnie wkurzał ten człowiek, że myślałam, ze wybuchnę. W dodatku mdliło mnie na prawo i lewo...mocniej niż zwykle. W sobote ugotowałam rosół i zrobiłam mielone. Kolacji już nie dałam rady zrobić o 21 byłam w łóżku...a oni sobie pili.

Wkurzało mnie to, ze nie mogę zasnąć, że zbiera mi się na wymioty i akurat kiedy potrzebuję tżta najbardziej to on musi się zajmowac naszym gościem. Starałam się być wyrozumiała i w miarę normalna, bo przecież raz nie zawsze.

Dzisiaj go odwiozłam ale z ogromną ulgą. Jestem okropna, czuję się jak podła żmija..naprawdę. Lubię tego kolegę, czasami ma swoje widzi misie jak każdy ale teraz dogłębnie mnie irytował wszystkim. Staram się sobie tłumaczyć, że mam prawo, jestem w ciąży, to na pewno "jej wina" ale z drugiej strony nie chcę się nią tłumaczyć za każdym razem. No i mam wyrzuty sumienia...

W dodatku tżt zapominał o ciąży. Grał perfekcyjnie. Jechaliśmy do kina, ja prowadziłam a oni co? Pili piwo w aucie, tak dawało. Oczywiście od razu zwróciłam uwagę, że mi niedobrze ale tż przeprosił i pił dalej. Magiczne przepraszam niczego nie zmieniło, bo jechałam z uchylonym oknem więc i przewianie mi groziło. Wieczorem mu wypomniałam akcje z piwem i, ze nie było to od tak, ze nagle przeszkadza mi piwo tylko, ze reaguje na zapachy w taki a nie inny sposób, więc chyba powinien w takich chwilach sam reagować to nagle go oświeciło i skulił ogon, było mu głupio i znowu przepraszał, ze nie pomyślał, ze zapomniał... Udusze go kiedyś.
Stary 2017-10-16, 10:41   #522
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

Zdrowka dla coreczki 😘 i oby Twoje samopoczucie tez niedlugo sie poprawilo.
Rybcia nie denerwuj sie 😘

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-16, 10:58   #523
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Był u nas kolega tżta na weekend (tak jak wspominałam) ogólnie zdecydowaliśmy, ze dam rade udawać, że mnie nie mdli żeby nie dowiedział się za wcześnie o ciąży. Tak mnie wkurzał ten człowiek, że myślałam, ze wybuchnę. W dodatku mdliło mnie na prawo i lewo...mocniej niż zwykle. W sobote ugotowałam rosół i zrobiłam mielone. Kolacji już nie dałam rady zrobić o 21 byłam w łóżku...a oni sobie pili.

Wkurzało mnie to, ze nie mogę zasnąć, że zbiera mi się na wymioty i akurat kiedy potrzebuję tżta najbardziej to on musi się zajmowac naszym gościem. Starałam się być wyrozumiała i w miarę normalna, bo przecież raz nie zawsze.

Dzisiaj go odwiozłam ale z ogromną ulgą. Jestem okropna, czuję się jak podła żmija..naprawdę. Lubię tego kolegę, czasami ma swoje widzi misie jak każdy ale teraz dogłębnie mnie irytował wszystkim. Staram się sobie tłumaczyć, że mam prawo, jestem w ciąży, to na pewno "jej wina" ale z drugiej strony nie chcę się nią tłumaczyć za każdym razem. No i mam wyrzuty sumienia...

W dodatku tżt zapominał o ciąży. Grał perfekcyjnie. Jechaliśmy do kina, ja prowadziłam a oni co? Pili piwo w aucie, tak dawało. Oczywiście od razu zwróciłam uwagę, że mi niedobrze ale tż przeprosił i pił dalej. Magiczne przepraszam niczego nie zmieniło, bo jechałam z uchylonym oknem więc i przewianie mi groziło. Wieczorem mu wypomniałam akcje z piwem i, ze nie było to od tak, ze nagle przeszkadza mi piwo tylko, ze reaguje na zapachy w taki a nie inny sposób, więc chyba powinien w takich chwilach sam reagować to nagle go oświeciło i skulił ogon, było mu głupio i znowu przepraszał, ze nie pomyślał, ze zapomniał... Udusze go kiedyś.
To mialas weekend
Dobrze ,ze juz pojechał ten kolega.

A Ty nie czuj się z tym zle. Masz prawo czuć się troche gorzej. Nie miej wyrzutów sumienia
Stary 2017-10-16, 11:15   #524
rybcia34
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj na badaniach, pobieranie krwi itp. Siedziałam obok kobiety w ciąży z dużym brzusiem (więc pewnie już końcowy etap) i zapytała się czy trzeba stać w kolejce po odbiór wyników. Mówię, że niby tak, ale Pani jest w ciąży więc powinna Pani poprosić kogoś o przepuszczenie, przecież to dosłownie chwila moment. Kobieta stwierdziła, że spróbuje i nagle zaczęła się rozbierać, zaczęło jej się duszno robić.
Pani, która obok siedziała była przed ciężarną i bezczelnie wstała nie dając dojść do słowa ciężarnej... Tak mnie babsko wkurzyło.. No jak tak można?
Na szczęście kolejna Pani bez problemu puściła kobietę w ciąży i sobie te wyniki odebrała.
Nie cierpię ludzi, którzy uważają, że "ciąża to nie choroba". No moze i tak, ale większość kobiet szybko się męczy, ma mdłości a w kolejce duszno, gorąco.. No jak mozna być tak niewyrozumiałym i nie ludzkim?
Dzisiaj mam dzień pełen wrażeń, a raczej miałam bo siedze teraz na tyłku jak na leniwą ciężarną przystało i nie zamierzam robić nic, chyba, że mi przejdzie ten beznadziejny stan...

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Zjadłam na śniadanie parówkę, bo na jajka patrzeć juz nie mogę. Odbija mi się i chyba zaraz zejdę.. Dobrze, że tż niedługo przyjdzie na drugie śniadanie, może jego uśmiech albo przytulenie coś zdziała. Najchętniej nie puściłabym go do pracy, tylko tuliłabym się cały dzień.
Stary 2017-10-16, 11:18   #525
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dziewczyny od dzisiaj w netto sa ocieplane leginsy ciazowe za 27zl, ale nie wiem jak z jakoscia bo jeszcze nie bylam.

Stary 2017-10-16, 11:21   #526
rybcia34
Zakorzenienie

Koniecznie zajdę! Jak tylko zaczne normalnie funkcjonować

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Stokrtoka, coś mi sie nie zacytowało
Stary 2017-10-16, 11:47   #527
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny od dzisiaj w netto sa ocieplane leginsy ciazowe za 27zl, ale nie wiem jak z jakoscia bo jeszcze nie bylam.

A ja nie mam netto

A taka ładna miłość...

Stary 2017-10-16, 11:51   #528
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
A ja nie mam netto
kupie Ci i wyśle pocztą
Stary 2017-10-16, 11:58   #529
amarela
Zakorzenienie

Chyba mnie dopadł ciążowy budyń zamiast mózgu
Pomieszały mi się daty kiedy mam do lekarza iść. Zapamiętałam sobie 17.10, ale zapisałam 18.10 więc myślałam, że to co zapisane ważniejsze i nawet prosiłam Groszka żeby mi zmieniła w rozpisce na 18. A tymczasem dzwoni do mnie pani, że przypomina o jutrzejszej wizycie także jednak jutro idę, ale przynajmniej szybciej zobaczę mojego Kropka
Stary 2017-10-16, 11:58   #530
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
to wolne masz ? czy l4 wzięłaś ?

Wolne l4 dopiero w listopadzie jak dobrze pójdzie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-16, 12:01   #531
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
kupie Ci i wyśle pocztą
Pytanie czy mają mama size

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Pomieszały mi się daty kiedy mam do lekarza iść. Zapamiętałam sobie 17.10, ale zapisałam 18.10 więc myślałam, że to co zapisane ważniejsze i nawet prosiłam Groszka żeby mi zmieniła w rozpisce na 18. A tymczasem dzwoni do mnie pani, że przypomina o jutrzejszej wizycie także jednak jutro idę, ale przynajmniej szybciej zobaczę mojego Kropka
O widzisz, to ja już poprawiam

A taka ładna miłość...

Stary 2017-10-16, 12:02   #532
Mirabilka
Zakorzenienie

Co kupujecie ? Moze tez potrzebuje

Stary 2017-10-16, 12:04   #533
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja odkad jestem w ciazy wydrukowalam sobie kalendarz i przypielam na lodowce i wszystko zapisuje poki pamietam bo mi sie pozniej tez miesza
Cytat:
Pytanie czy mają mama size

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

O widzisz, to ja już poprawiam
Groszku chyba powinni skoro to ciazowe
Cytat:
Co kupujecie ? Moze tez potrzebuje

Leginsy ciazowe ocieplane od dzis sa w netto za 27zl ale jeszcze nie wiemy jak z jakoscia bo zadna z nas nie byla w sklepie

Stary 2017-10-16, 12:05   #534
rybcia34
Zakorzenienie

Leginsy ciążowe Mirabilka w netto są, pewnie dzisiaj i tylko dzisiaj bo za 27 zł

Groszek to kupie Ci dwie pary i zszyjemy :P
Stary 2017-10-16, 12:07   #535
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

O może podjade
Stary 2017-10-16, 12:08   #536
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Groszku chyba powinni skoro to ciazowe

Leginsy ciazowe ocieplane od dzis sa w netto za 27zl ale jeszcze nie wiemy jak z jakoscia bo zadna z nas nie byla w sklepie

W większości ciążowa rozmiarówka kończy się na xl a dla mnie to może być za mało

A taka ładna miłość...

Stary 2017-10-16, 12:08   #537
Mirabilka
Zakorzenienie

A jak będziecie któraś miała te legginy to napiszcie plisss skład ???

Stary 2017-10-16, 12:08   #538
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Leginsy ciążowe Mirabilka w netto są, pewnie dzisiaj i tylko dzisiaj bo za 27 zł

Groszek to kupie Ci dwie pary i zszyjemy :P
O widzisz i ten pomysł mi się podoba
Tak serio to chyba będę na allegro zamawiać

A taka ładna miłość...

Stary 2017-10-16, 12:11   #539
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz i ten pomysł mi się podoba
Tak serio to chyba będę na allegro zamawiać
Ja w centrach handlowych też już mam problem ze spodniami. Niby jeszcze nie tyje, ale nosząc zawsze rozmiar 40, wczoraj w 42 się ledwo wcisnęłam.. przydałoby się 44 a za tydzień pewnie i 46
Stary 2017-10-16, 12:13   #540
Mirabilka
Zakorzenienie

sieciówki mnie wkurzają za to mam zamiar kupić leginsy i długie tshirt adidas reebok itp. Tam rozmiarówka jest zawyżona, fajnie sie pierze wszystko i moze przyda po ciąży na bank jakies 1 ciążowe spodnie na zimę cos Ala jeansy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości