|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2
Cytat:
zaraz zwariuje, pojdę zrobić krzywde sąsiadowi.... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do końca miesiąca się wyrobię heheok. 10 . Mój gin przyjmuje ciężarne pomiędzy pacjentkami "zwykłymi". Czasem wchodzę od razu, czasem czekam godzinę. A Ty? ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- STOKROTKA- kciuki za jutro ![]() ja też haha |
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam podobny sen
pełno krwi straszny był!---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
#514 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty Domima, daj znać jak Twoje samopoczucie. |
||
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Okropna miałam noc. Strasznie bolal mnie żołądek a jak juz zasnelam to okropne sny :/
Na ssczescie juz jest dobrze ale balam sie iść siku zeby nie zobaczyc krwi.
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Stokrotka dobrze, że Ci się udało załatwić wizytę
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od 15 do 18 tylko 3 godzinki ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() Poproszę ładny opis na pierwszą stronę
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamusie nie odzywam sie za bardzo bo moja mała chora i ma zastrzyki, maruda pieresza klasa, a ja zooombi blada, od tych wymiotow, nawet czopki mi nie pomagaja 😩 wiec sorki za moja nieobecność, ale nie jestem najlepsza towarzyszką poki co 😖. Podczytuje czasem Was, kciuki za dzisiejsze wizyty.
DomimaZet zdrowka kochana i nie denerwuj sie juz tak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#519 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Domi co do infekcji to niestety się nie znam ale skoro lekarz nie zareagował negatywnie to póki co na spokojnie Domima może trzeba było zostać ? Skoro z ciśnieniem tak złe.. Ewentualnie następnym razem zostań, choć drugiego razu skoku ciśnienia nie życzę Cytat:
Groszek mocne kciuki za wizytę! Cytat:
Też czasami jak mi tam niżej mokro..to aż się boję iść do łazienki zobaczyć co to... Opławy mam spore, także stres codziennie prawie.---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopisane ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Ja to myślałam, że padnę w autobusie w drodze do pracy. W momencie dopadły mnie mdłości, spociłam się jak mysz i już myślałam żeby wysiąść przystanek wcześniej ale dałam radę
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Był u nas kolega tżta na weekend (tak jak wspominałam) ogólnie zdecydowaliśmy, ze dam rade udawać, że mnie nie mdli żeby nie dowiedział się za wcześnie o ciąży. Tak mnie wkurzał ten człowiek, że myślałam, ze wybuchnę. W dodatku mdliło mnie na prawo i lewo...mocniej niż zwykle. W sobote ugotowałam rosół i zrobiłam mielone. Kolacji już nie dałam rady zrobić o 21 byłam w łóżku...a oni sobie pili.
Wkurzało mnie to, ze nie mogę zasnąć, że zbiera mi się na wymioty i akurat kiedy potrzebuję tżta najbardziej to on musi się zajmowac naszym gościem. Starałam się być wyrozumiała i w miarę normalna, bo przecież raz nie zawsze. Dzisiaj go odwiozłam ale z ogromną ulgą. Jestem okropna, czuję się jak podła żmija..naprawdę. Lubię tego kolegę, czasami ma swoje widzi misie jak każdy ale teraz dogłębnie mnie irytował wszystkim. Staram się sobie tłumaczyć, że mam prawo, jestem w ciąży, to na pewno "jej wina" ale z drugiej strony nie chcę się nią tłumaczyć za każdym razem. No i mam wyrzuty sumienia... W dodatku tżt zapominał o ciąży. Grał perfekcyjnie. Jechaliśmy do kina, ja prowadziłam a oni co? Pili piwo w aucie, tak dawało. Oczywiście od razu zwróciłam uwagę, że mi niedobrze ale tż przeprosił i pił dalej. Magiczne przepraszam niczego nie zmieniło, bo jechałam z uchylonym oknem więc i przewianie mi groziło. Wieczorem mu wypomniałam akcje z piwem i, ze nie było to od tak, ze nagle przeszkadza mi piwo tylko, ze reaguje na zapachy w taki a nie inny sposób, więc chyba powinien w takich chwilach sam reagować to nagle go oświeciło i skulił ogon, było mu głupio i znowu przepraszał, ze nie pomyślał, ze zapomniał... Udusze go kiedyś.
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybcia nie denerwuj sie 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ,ze juz pojechał ten kolega. A Ty nie czuj się z tym zle. Masz prawo czuć się troche gorzej. Nie miej wyrzutów sumienia
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na badaniach, pobieranie krwi itp. Siedziałam obok kobiety w ciąży z dużym brzusiem (więc pewnie już końcowy etap) i zapytała się czy trzeba stać w kolejce po odbiór wyników. Mówię, że niby tak, ale Pani jest w ciąży więc powinna Pani poprosić kogoś o przepuszczenie, przecież to dosłownie chwila moment. Kobieta stwierdziła, że spróbuje i nagle zaczęła się rozbierać, zaczęło jej się duszno robić.
Pani, która obok siedziała była przed ciężarną i bezczelnie wstała nie dając dojść do słowa ciężarnej... Tak mnie babsko wkurzyło.. No jak tak można? Na szczęście kolejna Pani bez problemu puściła kobietę w ciąży i sobie te wyniki odebrała. Nie cierpię ludzi, którzy uważają, że "ciąża to nie choroba". No moze i tak, ale większość kobiet szybko się męczy, ma mdłości a w kolejce duszno, gorąco.. No jak mozna być tak niewyrozumiałym i nie ludzkim? Dzisiaj mam dzień pełen wrażeń, a raczej miałam bo siedze teraz na tyłku jak na leniwą ciężarną przystało i nie zamierzam robić nic, chyba, że mi przejdzie ten beznadziejny stan... ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Zjadłam na śniadanie parówkę, bo na jajka patrzeć juz nie mogę. Odbija mi się i chyba zaraz zejdę.. Dobrze, że tż niedługo przyjdzie na drugie śniadanie, może jego uśmiech albo przytulenie coś zdziała. Najchętniej nie puściłabym go do pracy, tylko tuliłabym się cały dzień.
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od dzisiaj w netto sa ocieplane leginsy ciazowe za 27zl, ale nie wiem jak z jakoscia bo jeszcze nie bylam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie zajdę! Jak tylko zaczne normalnie funkcjonować
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Stokrtoka, coś mi sie nie zacytowało
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie dopadł ciążowy budyń zamiast mózgu
![]() Pomieszały mi się daty kiedy mam do lekarza iść. Zapamiętałam sobie 17.10, ale zapisałam 18.10 więc myślałam, że to co zapisane ważniejsze i nawet prosiłam Groszka żeby mi zmieniła w rozpisce na 18. A tymczasem dzwoni do mnie pani, że przypomina o jutrzejszej wizycie
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Wolne
l4 dopiero w listopadzie jak dobrze pójdzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie czy mają mama size
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Co kupujecie ? Moze tez potrzebuje
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Leginsy ciążowe Mirabilka
w netto są, pewnie dzisiaj i tylko dzisiaj bo za 27 zł ![]() Groszek to kupie Ci dwie pary i zszyjemy :P
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
A jak będziecie któraś miała te legginy to napiszcie plisss skład ???
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak serio to chyba będę na allegro zamawiać
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
sieciówki mnie wkurzają
za to mam zamiar kupić leginsy i długie tshirt adidas reebok itp. Tam rozmiarówka jest zawyżona, fajnie sie pierze wszystko i moze przyda po ciąży na bank jakies 1 ciążowe spodnie na zimę cos Ala jeansy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

pełno krwi
ja sie zbieram na badanie awidnosci toksoplazmozy,zrobilam sobie kanapke do torebki bo jakos mi sie nie widzi byc tyle głodna

chcielismy i tak odswiezyc ten pokoj i troche umeblowac i tak fajnie sie zbieglo wszystko w czasie
czekam na relacje z wizyty
pytam sie na ktorego listopada najwczesniej - cisza. No to sie rozlaczylam. I sobie mysle ja Wam jeszcze pokaze
wybieram nr bezposrednio do poradni diabetologicznej, pani pyta czy dzwonilam do rejestracji grr.... mowie ze tak ale ze mnie rozlaczylo i tam pani cos mowila o listopadowym terminie. Kazala chwile poczekac i przekazala tel jakiejs innej babeczce. No to trzeci raz opowiadam od poczatku ze ciaza, ze skierowanie, ze podejrzenie cukrzycy. Okazalo sie, ze to byla polozna i pyta czy jutro bym mogla przyjechac
kazala zadzwonic do rejestracji jeszcze raz i powiedziec, ze mam ustalony termin na jutro przez polozna. Pani w rejestracji srednio zadowolona pyta kolejny raz czy jestem w ciazy i z laska mnie zapisala. Uff. Takze jutro miedzy 9 a 12 prosze trzymac kciuki zeby moje wyniki nie okazaly sie tragiczne.

Też czasami jak mi tam niżej mokro..to aż się boję iść do łazienki zobaczyć co to... Opławy mam spore, także stres codziennie prawie.