|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Teraz pisze z koma ale wieczorem cos więcej opisze 😊 i postaram sie przeczytać co u was. Glamourgirl mam nadzieje ze u ciebie do przodu
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Hej, witam się po 2 dniach zabawy 🙂 wesele fajne, na poprawinach DJ nie grał fajnie niestety, więc się nie wybawilismy.
Cytat:
Też chciałabym już mieszkać na swoim, ale jeszcze trochę zejdzie zanim spełni się nasze marzenie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4204 | |
...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! ![]()
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest źle jak to ludzie mówią ![]() To takie starszne, że w tych czasach tak ciężko dla młodych o swój własny kat. Kiedyś mam wrażenie, że było inaczej. Dostawało się mieszkania z zakładu pracy, rodzice sprzedali pole i kupowali dzieciom działki. No nie wiem, może przesadzam ale było inaczej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 |
Rozeznanie
|
Zuza również dla ciebie i twojego męża gratulacje wrócę do starych notek moze cos wiecej pisalas 😊
#4209 | |
...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cichazabka a kupilas w koncu ten Brel AquaJelly? Ja kupiłam i polecam, fajnie kryje, delikatnie i nie za mocno, dobrze się rozprowadza. Ale mi jest jakiś super jasny, tzn. podobny kolorem do tego Skin balance o którym mowilam. Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78009881]Dzień dobry
![]() Ja w sumie na razie tylko na chwilkę - TŻ ma za godzinę rozmowę o pracę i prosimy o kciuki ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] ![]() Glamour dobrze że 'tylko' tak się skończyło... Zdrówka 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4212 |
Zakorzenienie
|
Hej
Celeska, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Byłam dzisiaj na analizie składu ciała ![]() ![]() Rosario, Misi ![]()
#4213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4214 | |
...
|
Cytat:
Kupiłam inny, polecony przez babkę w rossku. Niby kolor idealny, ale mi szybko ciemnieje, i to na pomarańczowo, więc znów dwie dychy w błoto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4217 | |
...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja odkupiłam za 60 zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Uff... Skończyłam myć okna, 2 duże balkonowe i 1 normalne. Reszta innym razem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Fajna ta etola ![]() Jak pytałam się w moim salonie i zwykle bolerko to chcieli 250 zł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() Opowiadaj jak było ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4220 | ||
catwoman
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jest dziwnie ![]() Czuje się masakrycznie przez te zatoki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
Misi, jak Tż?
Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Zbyt mała masa tkanki tłuszczowej
![]() ![]() ![]() Właśnie pojawiły mi się też wyniki przeciwciał tarczycowych i chyba jednak mam Hashimoto, bo wyszły dwu- i trzycyfrowe, a norma jest jednocyfrowa ![]() ![]()
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
McKwadrat i Celeska - spoznione wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze zycia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() pogoda dopisała, wszystko się udało, jeszcze nie doszliśmy do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z racji 2-pokojowego mieszkania tez poki co w sypialni wygospodarujemy kącik dla dziecka ![]() Cytat:
![]() Dobrze ze wyszliscie z tego cało ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78013466] Dziewczyny nasza służba zdrowia to jakaś patologia. Moja kuzynka jest w ciąży i ma termin na koniec tego tygodnia. W sobotę miała rano skurcze, źle się czuła, pojechała do szpitala, a tam dali jej zastrzyk na opóźnienie i wysłali do domu, pojechała potem drugi raz wieczorem ale powiedzieli że po co ona przyjeżdża, za małe rozwarcie i ma sobie jechac ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Daj znać co z kuzynką i jak rozmowa TŻta poszła ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Relacja:
W czwartek wieczorem u moich teściów odbyła się kolacja, na którą przyjechała moja mama i siostra z mężem, przyjechał tez mój ojciec - na szczęście bez żony. posiedzieliśmy, pogadaliśmy, rodzce nas popbłogosławili i ja z moim tatą i córką pojechaliśmy a Tż został u siebie w domu. W piątek wstałam około 7 - nie spałam juz od 5:30 - wzięłam kąpiel, zjadłam śniadanie, ogarnęłam córke i przyjechał Tż. Byłam przeszczęśliwa, że za oknem taka ładna pogoda. Pojechaliśmy po bukiet ślubny i bukiet na podziękowanie dla mojej babci (oba bardzo mi sie podobały), ja poszłam na makijaż a Tż zawiózł córkę do mojej mamy, która była już w pokoju przy sali weselnej, żeby ogarnęła małą, wyszykowała ją itp. Po makijażu - którym byłam zachwycona - mój ojciec przerzucił mnie od razu do fryzjera. Tam Pani mnie uczesała - ładnie ale mnie nie powaliło, trudno. Ojciec już czekał i pojechaliśmy znowu do niego. Pod drzwiami spotkałam swoją siostrę, która właśnie przyjechała pomóc mi się ubrać. Wskoczyłam od razu pod prysznic i jak wychodziłam z łazienki przyjechał Tż żeby tez sie ubrać u mojego taty - logistycznie bardziej to się opłacało stąd taka decyzja. Ubieraliśmy sie w osobnych pokojach i do samego wyjścia nie widział jak wyglądałam a jak mnie zobaczył to powiedział, ze wyglądam pięknie. Po domem czekała już warszawa więc wyszliśmy. Dojechaliśmy do USC duzo za wcześniej ale woleliśmy tak niz na szybko. Czekaliśmy grzecznie i witaliśmy gości, którzy się schodzili. Gdy jakiś pan wyszedł i poprosił młodych i świadków z dowodami osobistymi to okazało się, że świadka jeszcze nie ma, Tż zadzowonił do niego i okazało się, że jest w drodze. strasznie się wkurzyłam na niego i juz szukałam zastępstwa, Tż też się wkurzył ale Pan powiedział, ze spokojnie, że poczeka. Świadek w końcu dojechał, strasznie przepraszał. I za chwilę poproszono nas do środka.... ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Weszliśmy so środka, całą ceremonia poszła bardzo szybki - dosłownie kilka minut, oboje wyraźnie i zdecydowanie powtarzaliśmy słowa urzędniczki, cały czas patrzylismy na siebie, nałozylismy obraczki, podpisaliśmy dokumenty i juz bylismy małżeństwem ![]() Podczas gdy my czekaliśmy kilka minut na akt slubu, goście wyszli nazewnątrz i czekali na nas. Swiadek rozdał tuby z motylkami i dał nam znak, że możemy wychodzić. Gdy wyszlismy tuby wystrzeliły....a wiatr zniósł prakttcznie wszystkie kotylki na gości po prawej stronie - usmialismy sie z tego. Następnie ustawilismy sie do zyczeń - nie było mi zimno, byłam bardzo bardzo szcześliwa. Gdy zyczenia się skończyły, goście zaczęli sie rozjeżdżać na salę a my zostalismy jeszcze trochę i zrobiliśmy sobie kilka zdjęc na zamku, żeby dac gościom czas na dojechanie a rodzicom na przygoowanie powitania. Gdy podjechalismy pod salę okazało się, że goście przygotowali na wjeździe bramę ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Podeszliśmy do rodziców i okazało się, że nie ma mojego ojca! Moja siostra zadzwoniła i dowiedziałą się, ze gdzieś w korku stoi bo wracał się do po cos do domu - masakra! Strasznie się wkurzyłam i nie wiedziałam co robic. W końcu stwierdzilismy, że nie będziemy pół godziny stac na dworze i zrobimy to bez niego. Po przywitaniu mąż wniósł mnie na salę, DJ nas powitał, był pierwszy toast szampanem i każdy poszedł do stołu. Zjedlismy obiad, DJ powitał rodzinę młodej, znajomych młodej, rodzinę młodego, znajomych młodego i kogoś kogo do dziś nie znał nikt ani ze strony młodej ani młodego - chodziło mu o mnie, przedstawił mnie nowym nazwiskiem i wyliczył wszytskie dokumenty jakie bęe musiała zmienic - fajnie wyszło. Dopiero wtedy chyba dotarł mój ojciec z zoną bez komentzra... Nadszedł czas na pierwszy taniec - wyszedł naprawdę dobrze, wszystkim sie podobało i cięzko im było uwierzyc, ze nie chodziliśmy na żadne lekcje - teściowa nagrała cały taniec i nawet mi sie podoba choć na poczatku bałam się oglądać... ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Bawiliśmy się wspaniale, dzieciaki były szczesliwe, ze był dla nich konkurs i że wszytskie dostały po prezenciku. Jedzenie było bardzo chwalone, Dj spisał sie super - naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Wprowadzilismy tort, ukroilismy pierwszy kawałek i nakarmilismy sie po kęsie. Tort był całkiem ładny, smaczny i lekki. Przyszła pora na podziekowanie dla rodziców, mamy dostały naszyjniki a ojcowie portfele - mój ojciec na srodek sali zaciągnłą swoją żonę, która stała tam jak kretynka niewiadomo po co -dramat. Dalismy tez prezenty świadkom i bukiet mojej babci. Potem tanczylismy ja z tatą, mąz ze swoją mamą a mo teść z moją mamą - zona ojca z podkulonym ogonem wróziła obrażona do stołu. Po około pół godziny widziałm jak ojciec z żona wychodzą z sali - myślałąm, ze na chilę jednak juz nie wrócili - szkpda nawet na to słów. Bawiliśmy się wspaniale do samego końca, DJ skłądał sprzet a ja nadal kiwałam się na parkiecie do cichutkiej muzyki w tle. Strasznie było nam żal, że juz po wszytskim. Poszliśmy do apartamentu i okazało sie, ze zapomniałam pasty do zębów - pobiegłam więc na salę, a konkretnie do toalety gdszie były koszyczki ratunkowe a w nich malutkie pasty do zębów ![]() Wykapalismy się i... skonsumowlaism małżeństwo ![]() Przespaliśmy sie dwie godzinki i zaczęlismy sie ogarniać na poprawiny, które tez były super i tez minęły w oka mgnieniu. Jestem przeszczęśliwa, zakochana iżal mi bardzo, że juz po wszytkim.
#4230 | |
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Polecam Sinupret i inhalacje lub ciepłe okłady. To trzeba wygrzać ![]() Tak w ogóle to hej ![]() Mąż wrócił ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.