![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
Po polsku mowia niemalze plynnie po 3 latach studiow+ kursy wakacyjne w Polsce. Czasami strzelaja byki w stylu 'wspaniala wakacja' albo 'idziemy do pubY', tudziez 'sladuj tramwaj', ale to juz ci slabsi z grupy. Mowia bez akcentu ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pracujęce jak to jest z NIPem?? Kiedy go mogę sobie wyrobić i gdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
musisz iść do urzędu i chyba złożyć wniosek czy coś tam o nadanie NIPu..
Jestem zafascynowana Arabią Saudyjską ![]() ich kultura, tradycje, prawo, islam .. siedze cały wieczór i czytam i oglądam na youtube o Arabii, a wszystko zaczęło się od tego, że mój Tż podczas grania na necie w jakąś gre poznał właśnie araba z Saudi ![]() Nie wiem czy mogłabym żyć w tym kraju..ale jest niesamowicie ciekawy ![]()
#1715 |
Zakorzenienie
|
do urzedu miasta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Chyba do Urzędu Skarbowego ? !
#1717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Kobietki
![]()
#1719 |
Rozeznanie
|
A ja jestem zła! tyle powiem..
Branoc ![]()
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() byłam z TŻtem dziś po pracy na łonie natury na pizzy i w kinie ![]() a jutro jadę na zakupy ![]() Dobranoc ![]()
#1721 |
Zakorzenienie
|
Pobudka wstawać lenie
![]() ja już nie śpię od 1,5 godziny ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeekend
![]() jadę na zakupki ![]()
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie narzekaj, bo ja chciałabym mieć jakąkolwiek pensje ale niestety ;/ ale też pojade na zakupy ale nie będę nic dla siebie kupować tylko mamie doradzać bo jada z tata na wesele za 2 tygodnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Jejuuuuuu...
Wieczor panienski, wczoraj korona... Wypilam morze alkoholu, a wesele dopiero dzisiaj... Nie nadrobie postów... Moze kiedys...
#1725 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w ogole jestem tak niewyspana, ze szok. a zaraz musze isc na spotkanie z dzieciakami i skontrolowac pracownice.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
![]()
wiotojcie
![]() ojej opowiem wam cos ![]() ale zaczne od poczatku.. u mnie w piwnicy jakies 1.5 m-ca temu urodzily sie 3 kotki, 2 ktos zabral a jeden rudy został <hihi>. i tak ze swoja mama szarzuje na mojej klatce.. mieszkam na samej górze [czyli 3 pietro ![]() -w sumie slabo zakrapianym bo 3mam sily na dzis ![]() ![]() ![]() jak juz szlam spac w domu to ciagle mialam schizy ze on u mnie po podlodze chodzi. bleeeeh a mama dzis z rana mnie obudzila i mowi ze nasz sasiad juz go sztachnął ![]() ![]() sorki za taka wstretna historie na dziendobry ![]() aaaaale u mnie cieplutko ![]() ![]() ![]() lece pod prysznic..see ya ![]() ![]()
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
tamia...
![]() ja tam bym chyba zawału dostała...nie cierpię szczurów ![]() Leluś jak sobie przypomnisz to napisz... ![]() ![]() śmiejemy się z Tż, że ten koleś, z którym gra to może jakiś mały szejk.. ![]()
#1728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze dziewczyny z Rijadu ![]() ![]() zapytaj w bibliotece ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem już nie raz się o tym przekonałam...
one przeczytały chyba wszystkie książki, które mają na stanie ![]() ale w sumie nic dziwnego..dobrze że są oczytane, przynajmniej mogą coś doradzić ..
#1730 |
Zakorzenienie
|
wyprawa na zakupy z mama została zakonczona sukcesem
![]() ![]() w poniedziałek jedziemy z przyjaciółką wyrobić sobie NIP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
też by mi się przydał NIP ..
nie wiem czemu ja go wcześniej nie załatwiałam?! .. Nawet z promocji mi przychodziły rozliczenia podatkowe, może i bym została wtedy jakichś zwrot ![]() Mądry polak po szkodzie... Idę z Tż na działkę ... Miłego dnia kobietki ![]()
#1732 |
Zadomowienie
|
Wybiera się ktoś?
![]() http://www.campusakademicki.pl
#1733 |
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam, że niektóre zwierzęta nie lubię, ale zawsze mi ich szkoda. Boję się pająków. Kiedyś łaził na ścianie koło mojego łóżka. Mój tata chciał go zabić, ale mi się go szkoda zrobiło i nie pozwoliłam. Przez całą noc bałam się jak cholera, że mnie zje, ale nie pozwoliłam go zabić.
W związku ze zwierzętami: babcia mi opowiedziała historię, myślałam, że padnę ze śmiechu. Niedaleko mojej babci raz w tygodniu jest handel zwierzątkami. Kury, świnki i inne takie atrakcje. I jedna kurka uciekła, przyszła do babci. Weszła na ogródek, pewnie myślała, że uciekła od śmierci, że jest uratowana. Niestety moja babcia wzięła ją i ucięła łebek. Powiedziała, że będzie miała obiad na niedzielę ![]() Biedna kurka, gdyby wiedziała, jaki los ją spotka, chyba by nie uciekała ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ja nienawidzę pająków, panicznie się ich boję i jak rok temu jeden olbrzymi chodził mi w nocy po ścianie, tak do tej pory zanim usnę, to oglądam wszystkie ściany. paskudztwa! |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jak maja kase ![]() mialam wczoraj pic, kupilysmy z przyajciolka pol litra dwa soczki ale nam to tak wybitnie nie wchodzilo ![]() bo ogladalisby boskiboski film z bollywood normalnie... niby banalny ale zupelnie inaczej zrobiony i pomimo ze 2,5h mial to ogladalismy do konca a potem jeszcze raz chcialysmy ![]() jest po prostu BOSKI ![]() milosc, i zwykle normalny film, a czasem takie smieszne sceny ze ![]() siedzialysmy z K i caly czas... nieee ten film jest dziwnyyyyyyyy ![]() ale ja go chyba dzisiaj jeszcze raz zobacze ![]()
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.empik.com/corki-ksieznicz...5065,p#details http://www.empik.com/ksiezniczka,7050,p http://www.empik.com/w-kregu-ksiezni...ltany,298644,p w ogole dostalam dzis cicha propozycje pracy od pani ze sklepu pod naszym, a konkretniej z lumpeksu.. no ale ja u rodzicow bede.. wiec jak ktoras chce popracowac blisko mnie zapraszam, bo obiecalam pani, ze kogos postyaram sie znalezc ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba beda nam towarzyszyć już do końca pobytu tutaj bo wyjeżdżają tego samego dnia co my ![]() ![]() 3tyg to chyba troche za długo jednak ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tak króciutko bo lecimy na plaże (20 min temu weszłam do pokoju, zdążylam wziać prysznic i już mam wychodzic;/ ![]() ![]() a jutro bedzie sie działo ![]() od rana cały dzień nad zatoką - cały dzień pływamyna deskach i już nie idziemy na normalną plaże a o 19 już siedzimy w tym samym barze i oglądamy F1 a zaraz po niej Polska-Niemcy ![]() ![]() już mam koszulke, flage itp ![]() heh no i gardło gotowe do okrzyków! ![]() a w poniedziałek słowa nie powiem;x daliśmy też flagi naszym Węgrom i nauczyłam ich okrzyków i są zmuszeni jutro kibicować naszym ![]() a byscie słyszały jak śmiesznie śpiewają np Polska do boju... ![]() ![]() lece kochane i miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Zetko wez ich nagraj:P
a ja wlasnie podlalam trawnik ( nie wiem gdzie ojciec pochowal urzadzeia do tego inne niz szlauf 8 jak to si episze?) i zaraz ide sobie nagrabic:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
zetka a ja mam w gazecie napisane, że kwalifikacje są o północy i wyścig też o północy
![]() edit: już wiem, na TV4 są o 19, a na polsacie o północy ![]() Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2008-06-07 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te ksiazki co podalas sa podobno naprawde swietne ![]() ![]() Wrocilam z pracy i nog nie czuje.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.