|
|
#301 |
|
perfumowe ADHD
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
Nie masz nigdzie konta teraz ?
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba z nudów wróciłam... nie mam żadnych nadzieji by kogoś poznać ale chociaż miło jest popisać jak mi się w pracy nudzi.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
niby tak ale ostatnio strasznie mnie drażnił i ogólnie jest dla mnie za spokojny i widziałam, że w ogóle nie mógł się odnalezć wśród moich znajomych.
Potrafił siedzieć kilka godzin i się nic ne odzywać a ja nie będe 30letniego faceta za rączke prowadzić zwłaszcza, że moi znajomi są mocno otwarci. Poza tym on i tak nic nie robił by się przenieść do mojego miasta a mnie takie bujanie się na odległość nie interesuje. ahhh tak jak mi się podobał przez pierwsze dwa miesiące tak teraz mi się zupełnie odmieniło.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#307 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Ja w sumie mam konta, ale nie chce mi się szukać gaszków. Jak ktoś sam napisze to odpisuję i tyle A własnie sobie planuję kolejny miesiąc, aby był w wyjazdach. Znudziło mi się siedzenie w moim mieście
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahaha masakra ;D samo sedno, lubię ta piosenkę bo dobrze opisuje moje relacje choc ja bardziej z tych mroczniejszych klimatów 🤡🤡 Ej mam chlopowstret, ewidentny. Tacy palanci mi sie trafiają, ze nic tylko płacz;( Wczoraj zaczepił taki w miarę chłopaczek, normalnie tak na ulicy, ze mu sie bardzo podobam, ze zaprasza na kolacje i normalnie wyzebral ode mnie numer.., nigdy tego nie robie ale przebrnął przez moja fazę tekstów „odpychaczy” i uznałam, ze nawet jest Ok. No i wyobraźcie sobie, ze nic nie napisał od tamtej pory ;/;/;/ Na tinder tez z typkiem jednym zaczęłam rozmawiac i zaczął tak sypać dziwnymi tekstami, ze z automatu dystans, po czym on uznał, ze jestem dziecinna i nara, No Lol ;/ dajcie spokój ;/
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam identyczną myśl przy każdym pierwszym przebłysku, że mi się ktoś podoba. |
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Rukolka, Zorzoli chyba o korpo chodziło.
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#313 | |
|
perfumowe ADHD
|
Nie, w sensie że weekendy rozrywkowo
![]() Cytat:
ale ten tekst taki prawdziwy ![]() Wow, mnie jeszcze nikt nie zaczepił tak na ulicy, może dlatego że wiecznie chodzę ze słuchawkami na uszach, we własnym świecie ![]() ![]() A co do tindera itd. to straszny wysyp buractwa jest.To plaga, nie przejmuj się
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię jak mnie zaczepiają na ulicy z tekstem 'znamy się?'. Ale teraz, po tylu imprezach, serio zastanawiałabym się, czy może faktycznie się poznaliśmy
|
|
|
|
#315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez ze słuchawkami No i zaczepiają, niektórzy maja tak denne teksty ;/ np. Ze niby o drogę pytają, odpowiadasz, a on, ze to tylko pretekst bla bla bla. A całkiem niedawno szlam rynkiem i typek zaszedł mnie od tylu (to było creepy) i powiedział, ze sie tak poruszam seksownie, a mnie to serio aż obrzydzilo ;/ poza tym facet jak z chłopaków do wzięcia ;/;/ wiec to żaden w sumie komplement 🤡🤡
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Mmm.... powiedzmy, że umarło śmiercią naturalną
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam fatalnie słabą pamięć do twarzy Jakby mnie ktos zapytał czy się znamy, to autentycznie wpadałbym w panikę, że to ktoś znajomy z pracy albo jakiejś imprezy itp
|
|
#319 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. To w sumie lepiej, że umarło śmiercią naturalną. Nikt nie ma do nikogo żalu.---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
. Zagadał jak do nieznajomej. Osoby z imprezy z którą się rozmawiało chwilkę można nie pamiętać ale kogoś z kim się umówiło na trzeźwo |
||
|
|
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Też umarło wszystko bez żalu.---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się też zdażyło nie poznać osób poznanych na trzezwo nie wiem jak to robię ![]() znalazłam fajną piosenkę dla nas singielek ![]()
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Znam, nawet to tutaj wstawiałam
![]() Byłam z W. na ich koncercie. Pamiętam jak mnie zatkało na tej piosence |
|
|
|
#325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też byłam na ich koncercie![]() Ja lubię bardzo to: |
||
|
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
Jest fajnie
nigdy z nikim nie rozmawiało mi się tak dobrze jak z nim... Może nie jest to takie BUM od pierwszego wejrzenia, ale czuję, że się mocno zaangażowałam. Ostatnio mi wypomniał, że jestem zbyt ostrożna, ale z każdym spotkaniem coraz bardziej tęsknię i chciałabym spotykać się częściej... niestety dzieli nas kilkadziesiąt km i zaczynam to odczuwać. No brakuje mi go na co dzień Poza tym jestem szczęśliwa, bo wszystko idzie do przodu
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78002521]Dobre pytanie Dinulka...
Przykro mi, ale jeszcze go nie skreślaj [/QUOTE]czuję,że nic z tego, ale bardzo płakać nie będę za nim. Mi i tak ten kolega ciągle siedzi w głowie dziś znów pół dnia o nim myślałam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia dalej! |
|
|
|
|
#330 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny. Prawie całe życie byłam sama i już chyba nie wierzyłam, że poznam kogoś odpowiedniego... Ale się udało i Wam też się uda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

nie wiem, kiedy tam wrócę. Może jak się karaluchy będą śmiać ze mnie.

Fajnie
[/QUOTE]
dziś znów pół dnia o nim myślałam