|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2
Dzień dobry, witam się we wtorek
dziś wizyta lekki stresik jest. Cytat:
7cm to już kawał dziecka ja też się śmiałam jak głupia do monitora i też w to trochę nie mogę uwierzyć, pewnie poproszę dziś znowu o usg
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Amarela, nalesnikona - kciuki zs dzisiejsze wizyty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
😗u mnie 9tc😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizyty dziewczyny ✊✊
Ja wlasniew drodze do diabetologa, mam nadzieje ze nie bedzie mega kolejki. Od 9 do 12 przyjmuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#695 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śluz pewnie po badaniu, obserwuj ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za 9tc ![]() Wczoraj przesolilam ryz, o dziwo taki przesolony bardzo mi smakowal ale zgage mam do dzis Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za kciuki zapytam o to lekarza. Wnerwiają mnie wszyscy w pracy od rana i się zastanawiam czy ja na pewno muszę tu siedzieć, może by mi było lepiej na L4
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
za wszystkie wizyty ginekogiczne i inne. Wczoraj szukałam sobie spodni ciazowych, spodobaly mi się te groszka, ale nie wiem jak z rozmiarem. Muszę wyciągnąć swoją torbę z ciazowymi ciuchami, mam tak na pewno jedne jeansy hm, które uwielbiałam a kupilam je na jakiejś wyprz za 40zl. Póki co noszę spodnie takie z wyższym stanem ale zaczynają mnie wkurzac.
Hubert 23.11.2014 Laura 05.05.2018 Edytowane przez edzka1104 Czas edycji: 2017-10-17 o 08:48 |
|
|
|
#701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej sprawdzają się teraz niziutkie biodrówki. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Mnie też baaaardzo często kłuje właśnie nisko, z lewej strony. Gdzieś na wysokości jajnika. Właściwie codziennie to czuję. Tak jakby ktoś delikatnie wbił szpileczkę i zaraz puścił. Trwa to dosłownie 2 sekundy. |
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
martwi mnie to troch, dobrze, że mam dziś lekarza. A spodnie z wysokim stanem odłożyłam na półkę, bo mi w nich niewygodnie. Dziś mam sukienkę i wygodne rajstopy i jest w miarę ok
|
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś z rana byłam w medicover zrobić badania krwi..byłam o 7.05 a przede mną było 15 osób.. ..ponad godzinę czekałam na swoją kolej.. No i oczywiście spoznilam się 1,5 godz do pracy.. ![]() Edzka za 12 tc.. myboyismine za 9tc ![]() U mnie też 9tc na szczęście plamienia ustały i mam nadzieję że już nie wrócą..w następnym tygodniu muszę iść na usg sprawdzić czy krwiak się wchlonął ![]() za dzisiejsze wizyty
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dooobry!
Dziekuję każdej za wsparcie ![]() Groszek idę w następnym tygodniu. Wczoraj pobieranie krwi miałam i źle to zniosłam, także wolałam dzisiaj nie kombinować i wstrzymać się na kilka dni. A Ty? Nat problem w tym, że Bożenka podmyta nie była. Tż też mówi, ze to wina tego a tak to pewnie jest ok. Na razie się moczem nie stresuję, zresztą staram się niczym nie stresować. Luuuzik Żabka najważniejsza.
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dooobry!
Dziekuję każdej za wsparcie ![]() Groszek idę w następnym tygodniu. Wczoraj pobieranie krwi miałam i źle to zniosłam, także wolałam dzisiaj nie kombinować i wstrzymać się na kilka dni. A Ty? Nat problem w tym, że Bożenka podmyta nie była. Tż też mówi, ze to wina tego a tak to pewnie jest ok. Na razie się moczem nie stresuję, zresztą staram się niczym nie stresować. Luuuzik Żabka najważniejsza.
|
|
#706 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Skoro nie podmyta, to faktycznie myślę, że nie masz czym się martwić. Wtedy prawie zawsze wychodzą jakieś dziwne bakterie. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Co za ulga, prawda? ![]() Ja w czwartek zaczynam 12 tc juhuuuuu |
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuuki za wizyty
nalesnikowa i amarela
|
|
#709 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Czuję się w końcu wyspana. ![]() Spałam dziś pierwszy raz z poduszką typu C. Tak mi się spało, że rano o 5 mąż mnie obudził na siusianie, bo w nocy nie byłam ... aż sama byłam w szoku. Chyba się baaaardzo polubimy Cytat:
Domima wypoczywaj Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myślę, że to jajniki...ale sama wspomnę o tym na wizycie. |
||||||
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja dziś też wizyta o 16 - stresik lekki zawsze jest
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#712 |
|
Wtajemniczenie
|
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Uśmiech i pełen optymizm, usłyszycie same piękne wiadomości Ja pisałam do ginekologa z Polski, do której idę w sobotę. Będzie wtedy 12 tc + 3 i zasugerowałam, że może zrobiłabym to usg genetyczne. Odpisał mi: "Na wizycie w 12 tygodniu zawsze przeprowadzamy pełne badanie szacujące ryzyko wad płodu". Więc chyba nie widzi takiej potrzeby. Zaufam mu. We Francji nie ma czegoś takiego jak usg genetyczne, skupiają się tylko na zespole Downa, a przecież to nie wszystko. Dlatego pomyślałam, że zrobię to w Polsce. ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- A kalendarz z belly jutro (18.10) zapowiada piękny dzień: "18.10 - mija okres największego zagrożenia utraty ciąży. Gratulacje! To mały krok na przód. Minął okres największego zagrożenia utraty ciąży. Zakończyło się krytyczne stadium rozwoju Twojego dziecka. Twoje dziecko w terminologii medycznej będzie teraz nazywane płodem, a nie zarodkiem." Czytam to po 10 razy dziennie od kiedy zaszłam w ciążę, w końcu się doczekałam |
|
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem najpierw pucowanie potem sikanie i będzie ok ![]() Garnek z wodą na palnik i jazda - trzeba sobie radzić ![]() Cytat:
![]()
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na 15:30 to prawie razem wizytujemy
kciuki !pocieszyłyście mnie dziewczyny, że Was też kłuje, bo się bardzo martwiłam, że to coś złego.
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za gratulację ![]() Qazsew Cytologii nie miałam robionej i też nic mnie nie bolało jak mnie badał, żebym czuła, że coś za mocno. Zostały mi dwa tygodnie pracy i L4
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana z domu. Od rana zaczęłam się źle czuć, że cieszę się z tego, że mogłam zostać w domu. Najpierw o 4 na siusiu się obudziłam z obolałym brzuchem i później już mnie cały czas bolał brzuch. Córka wstała już o 7, a ja dalej w łóżku. W sumie obudziłam się o 9. Dopiero śniadanie zjadłyśmy, ja pierwsze a córka już drugie 😉
Co do klucia w brzuch to też miewam. Szczególnie gdy kichne to boli mnie lewy jajnik. Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty 👍👍 Ja chwilę jeszcze poleże i zabieram się za ogarnięcie bałaganu i wstawienie obiadu. Muszę tylko wyskoczyć po mięso. Dziś mąż pojechał do pracy ze swoją siostrą naszym autem i zaraz dzwoni że detka w kole poszła. Więc zostawił auto kawałek od domu na jakimś parkingu jakiejś firmy a sam leciał po auto siostry na jej parking. I wracał po nią, bo ona teraz kontuzjowana o kulach chodzi. Po południu musimy jechać auto na warsztat zawieźć tylko najpierw zmienić koło na zapasowe żeby jakoś dojechać. A wczoraj byliśmy u lekarza i było wszystko ok. Koleżanka z pracy miała to samo w piątek z autem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszyłyście mnie z tymi bólami i kłuciem w brzuchu
Cytat:
a na l4 zastanawia się kiedy pójdę, bo się wszyscy mega obrażą na mnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

lekki stresik jest. 

ale bym zjadla,musze nabyc jablka i zrobie,bo mam przepis
za serduszko,rozowy sluz od badania napewno,mialas robiona cytologie moze?
a dzis od pupki do czubka glowy 7cm mojego malenkiego szczescia
a jakie ruchliwe to moje dziecie
7cm to już kawał dziecka
i też w to trochę nie mogę uwierzyć, pewnie poproszę dziś znowu o usg

zapytam o to lekarza. Wnerwiają mnie wszyscy w pracy od rana i się zastanawiam czy ja na pewno muszę tu siedzieć, może by mi było lepiej na L4 

nalesnikowa i amarela