|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Bloody_marry przykro mi
Na pewno Maz szybko znajdzie nową pracę Dustin zazdroszczę, ja nawet smyrania nie czuję a u mnie 17tc i druga ciąża.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z wieczora. Ostatnio pracuję więcej przez co mam mniej czasu na przyjemnosci, czytaj: gadanie z Wami na forum
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i kolejnych potwierdzonych synków i córek Ja wlasnie zaczelam 17 tydz. Jeszcze tyle czasu do polowkowych... a 25-go mam zwykla wizyte, moze na chwile wlaczymy usg ![]() Bloody mary wspolczuje mezowi Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję że szybko znajdzie coś nowego Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia gdzieś koło 100 na pewno.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Coś koło 90-100 mysle choc nie pamietam. Nawet nie wiem ile teraz mam ... Blood, współczuje (Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#395 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje Cytat:
w Pepco tez są cotton ballsy Cytat:
Ja dzisiaj się wkurzylam na męża bo wrócił do domu i ja mu coś tam opowiadam (ja gadam a on np się przebiera) po czym wchodzę do sypialni a ten siedzi z nosem w laptopie służbowym i pracuje. Zdenerwowałam się bo coś do niego mówiłam a on w połowie mojej opowieści głowę miał gdzie indziej i nawet nie dokończyłam myśli. Dziala to na mnie jak plachta na byka bo czuję się olana pomimo jego podzielnej uwagi. Ale co innego myć zęby i słuchać a co innego jak siedzi z nosem w mailu albo jakimś zamówieniu- wiadomo ze nie skupia się na tym co mówię. Ale mnie przeprosił :P Cytat:
rodzice mi wczoraj opowiadali jak mojej mamie w ciąży brzuch chodził. A tu nóżka, a tu rączka a tu kopniak w przepone trochę mnie to przeraza na ten moment. I w ogóle nie lubię widoku dużego brzucha w ciazy u innych kobiet. U siebie to pewnie inaczej ale w ogóle nie lubię epatowania ciążą, noszenia bluzek z nadrukowanym dzieckiem na wysokości brzucha itp. Albo co gorsza bluzek które brzuch odsłaniają. Ja np jak zakładam bluzke obcisłą to zawsze na nią mam jakąś narzutke, sweterek- żeby brzuch się tak nie rzucał w oczy. No i w ogóle mam takie wrażenie ze jak go bardziej okryje warstwa ubrań to jest bezpieczniejszy tak jak moja mama z półtora miesiąca temu powiedziała mi ze widać ze jestem w ciąży nie po wielkości brzucha bo nie było go jeszcze ale po tym ze trzymam rękę na brzuchu. A robiłam to totalnie na nieswiadomce ![]() Cytat:
Ale rozpusta ja na kolacje wciagnelam pad thai w knajpie ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
Blood - jejku, przykro mi
nie denerwuj sie, maz na pewno zaradny i raz dwa znajdzie cos nowego!---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Ja wlasnie zjadlam pol pomelo ![]() Poczytalam sobie o tym owocu i w ciazy jest zalecany i mecassie pomaga na zgage no i na cisnienie krwi bardzo pomaga i reguluje
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc jeszcze bardziej lubie grejfruty.Ja na nowo zakochana w soku pomaranczowym ![]() Kiedy masz miec wyniki? |
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, zbliża się sezon że na każdej wizycie u Rodziców jestem zaprzęgana do obierania pomelo
do niego trzeba mieć cierpliwość żeby z każdego gronka zdjąć błonkę ale jest pyszne
|
|
|
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
Też lubię pomelo
pyszności!
|
|
|
|
#404 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby jak najszybciej znalazł nową Dzisiaj chyba jakiś ciężki dzień. Moj mąż wkurzony od południa, młody rozdrażniony i ja z wymiotami. Cudownie Idę spać
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze grejfrutow jeść nie mogę to pomelo jest bardzo miła namiastka
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj soe jakos Na te twoje wymioty to juz nie mam slow, okropnosc. Ja teraz tylko od czasu do czasu laduje nad kiblem.Ale u mnie tez nie lekko, caly czas boli mnie ten brzuch po prawej stronie, mloda chora, gardlo chyba jej dokucza bo pokazuje, ze tam boli i lekko kaszle, do tego katar, przez to chorobsko ciagle chce 'opka' nie wyrabiam juz. Po lekach sie poprawilo ale jade jutro skontrolowac do lekarza. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wybieracie pomelo to zawsze bierzcie najcięższe. Te suche są po prostu stare i wyschnięte = lżejsze
![]() Też lubię!
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowo. W jego zawodzie ciężko znaleźć pracę ale nie załamujemy się tylko będziemy działać. póki co bardziej martwi mnie kwestia mieszkania bo miałam jechać do niego za granicę, załatwiłam wszystko w pracy i wymowilam wynajmowane dla siebie mieszkanie. A teraz będziemy musieli mieszkać z teściami co mi się nie uśmiecha
![]() No ale zobaczymy. Ja również zaliczam się do klubu niskich - 165 cm. Póki co mam ledwo widoczny brzuszek, jeszcze chodzę w swoich spodniach ale to już ostatki. Od 2+3 dni wydaje mi się że czuje delikatne ruchy (17 tc), ale być może to tylko wyobraźnia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zadomowienie
|
Oj bardzo przykre jest to jak maluch choruje... ja jak spojrze w takie zaszklone i rozpalone od choroby oczy dziecka to od razu moje też zachodzą łzami. Taki jakiś odruch.
A ja od 15 min trzymam brzuch, synek jakieś balety tam wyczynia, to chyba podziękowania za te dobrodziejstwa kolacyjne. Brzuch mi się trzęsie. 😛 Ale to cudowne uczucie. Glaskam go i powtarzam jak go kocham i jak czekam na niego. Aż się wzruszyłam. ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
165 cm wśród kobiet to chyba taki całkiem średni wzrost
![]() Ja mam 153 cm, niedawno do pracy przyszły dwie dziewczyny, jeszcze niższe ode mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
Ja przy swoich 164 cm uważam się za mała, niewiele mam koleżanek niższych od siebie. A tak podobają mi się wysokie i szczupłe kobiety (taka Kożuchowska np) 😜
|
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry... już po śniadaniu... ale ktoś mi narobił smaka na pomelo ;>
po południu jedziemy oglądać wózki jakoś wolę pierwsze podejście zrobić w sklepie, ew. później poczytać/ popytać
|
|
|
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Mam taki kryzys energetyczny, że z łóżka się zwlec nie mogę. Bloody mary :przytula: paskudna sytuacja, ale tak jak juz dziewczyny pisały lepiej, ze teraz niz przed samym porodem Asiula mój uwielbia do mnie mowic z innego pomieszczenia. Połowy co do mnie mowi nie słyszę albo nie zrozumiem, a pozniej jest, ze to ja go nie słucham. Albo jak zaczyna gadac to przerywa wykonywana czynność co mnie denerwuje, bo nie umie tego połączyć. Ja sie zrazilam do pomelo, bo raz udało mi sie kupic egzemplarz zapleśniały w środku. Jakoś nie mogę sie przełamać od tamtej pory. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzis. Selina za Ciebie najmocniejsze zaciskam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Zbieram się do pracy Kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry, ja już po śniadaniu I ogarniam się i jadę na otwarcie nowej galerii :P jestem dzieckiem shoppingu, no trudno Mój mały miał wczoraj hiper aktywny dzień, praktycznie całe popołudnie go czułam ![]() Swoją drogą, głupio tak porównywać ruchy dziecka do wzdec i gazów |
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiula zjedz za mnie lody w Polish Lody, bo tam sie tez otwierają dzis
uwielbiam je, a nie mam pojęcia kiedy następnym razem mnie do Wrocławia przywiejeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

gdzieś koło 100 na pewno.
i zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze jednego mebelka. Taka klasyczna sonoma. A łóżeczko jest białe. W sypialni mamy podobnie (łóżko i szafa białe, komoda sonoma) 
) więc pokoik będzie prawie że gotowy do urządzania 

13.03.2008
Choc jeszcze bardziej lubie grejfruty.

Trzymaj soe jakos