|
|
#451 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
baty mi się przydadzą, zasłużyłam ! :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też oczywiście po czytaniu tego mam już schizę że ja przecież nic nie czuję ruchów itp, już chciałam przyśpieszać wizytę ale chyba się opamiętam ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
No i ja już się stresuję bo za 15 minut mam wejść na trzecie pobranie i boję się, że i mi się dostanie bo palant siedzi cały czas
|
|
#453 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle z wagą to nie wiem jak to jest. Rano się ważyłam i mimo ciągłych wymiotów mam prawie 2kg na plus od początku ciąży. Zastanawia mnie to skąd, no bo dziecko przecież tyle nie waży Powiem Wam szczerze, ze przez to moje gówniane samopoczucie nie mam nawet weny do jakichkolwiek zakupów dzieciowych. Aż mam wyrzuty sumienia, bo z synem ciągle coś sprawdzałam w necie, kupowałam ubranka , dodatki itd, sporo przed porodem miałam nuż wszystko skompletowane, ubranka poukładane itd, a teraz po prostu nie mam siły. W ogóle nadszedł mnie jakiś taki lęk przedwczesnego porodu, że urodze sporo przed terminem i ze wszystkim będziemy w czarnej doopie. Niech mnie ktoś w tyłek kopnie
|
||
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przyszła mi na maila nowa promocja z 5-10-15 do 50% + 10% rabatu. Ja już buszuję - może humor mi się poprawi
![]() Edit: jakoś nic ciekawego nie ma i ceny nie powalają ![]() Szkooooda ! Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2017-10-18 o 09:25 |
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tym nie mam problemu. A wiec ja również z tych palących (12lat) parę miesięcy przed ślubem rzucilam palenie bo wiedziałam że chcę zajść w ciążę po slubie aleeeee stres ślubny zrobił swoje i miesiąc przed wrocilam do palenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie ma możliwości, żeby lekarz rodzinny wystawił Ci zwolnienie wcześniej?
I nie kopnę Cię w dupę na pewno, nie miej wyrzutów sumienia bo to złe samopoczucie znosisz przede wszystkim dla malutkiej! A czasu jest jeszcze sporo, Ty jesteś bardziej świadoma czego potrzebujesz więc zakupy zorganizujesz szybko
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Ok znikam na jakis czas bo mama napisała ze będą u mnie z tatą za 15 minut a ja w piżamie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam takie same odczucia jak przeglądałam ofertę 5-10-15 przy okazji poprzedniej promocji.
... Idę wbijać się na ostatnie pobranie
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ! Wilanka gratulacje udanej wizyty
Dzisiaj 17. więc zaczynam 5. miesiąc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
Wilanka - super! Widzę, że opuszczasz mnie z polowkowymi
Ale faktycznie im większa dzidzia tym lepiej U mnie w piątek juz zacznie się 22 tydzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#462 |
|
Zadomowienie
|
My na szczęście nie palimy, ale za to pół naszego otoczenia pali
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba muszę wypić melise,serce mi wali jak cholera, głowa pęka, wolę nie sprawdzać jakie wysokie mam ciśnienie....
Sprawdziłam i nie wiem co dalej czy melisa pomoże 148 90 102 ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
Edytowane przez _Selina_ Czas edycji: 2017-10-18 o 10:16 |
|
|
|
#464 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie środowo
połowa tygodnia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#465 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#466 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja sie sobie bardzo podobam, brzuszek taki okrągły ładny jeszcze dużo osob mi mówi ze promienieje i tak jakos czuje sie Extra w swoim ciele
|
|||||||
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale u mnie ciężki poranek, histeria córki kompletnie o nic... ech, ciężko z tymi maluchami momentami, mówię Wam. Rodzicielstwo uczy nieziemskiej cierpliwości. Cytat:
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam w nowej galerii, było 20% rabatu w smyku wiec kupiłam śpiochy, kaftaniki i niedrapki :P a potem weszłam do body shop i kupiłam dwa zele pod prysznic, krem do rąk i szampon. Musze sobie zrobić zakaz na zakupy bo nie dotrwam do końca miesiąca :P |
|
|
|
|
#469 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za kolejne mile slowa! Ja raczej uważam że lepiej byłoby jakby trochę popracował bo udałoby się dużo odłożyć. Chyba coś mi się w tej ciąży poprzestawiały w głowie bo nie załamuje się i jestem w miarę spokojna. Myślę umiarkowanie pozytywnie.
Asiula, daj znać jak nowa galeria i czy są jakieś promocje w sklepach z ciążowymi ubraniami ![]() Ja do 15 tc nie przytyłam nic ale teraz już na pewno i nawet boję się wejść na wagę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#470 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez badałam dzis Tsh i ft4, za 2 tyg szereg badań i niedługo glukoza :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
ludzie sa okropni i strasznie roszczeniowi...Cytat:
|
|||||
|
|
|
#471 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, złapało mnie takie ssanie, że zjadłabym chyba konia z kopytami
zaraz wyciągam chlebek i robię kanapki w pracy będzie jedzone!
|
|
|
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udało się upolować kilka rzeczy Cytat:
Mnie to czeka za 3 tygodnie ![]() Witam się w środę ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Ilsa proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 13.11
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
My również nie palimy (chyba nie pocałowałabym faceta palącego) i o dziwo w naszym otoczeniu też prawie nikt. Wśród znajomych absolutnie nikt.
Oj wysokie! A jest jakiś powód? Macie wizytę może? (jeśli tak, to wybacz, że nie pamiętam...)
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku, pójdzie człowiek na chwilę gotować obiady na najbliższe dni, a Wy tak pędzicie
![]() Selina wypij melisę i weź prysznic. Później zmierz jeszcze raz ciśnienie. To pewnie ze stresu. A ja już byłam głodna i zaatakowałam serek homo - mój najnowszy ciążowy przysmak U mnie na wadze jest jakieś +2,1 w porywach do 2,4, więc chyba wszystkie idziemy zgodnie z normami póki co
|
|
|
|
#476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tragicznie nie było, myślałam, że będzie gorzej. Miałam glukozę o smaku cytynowym i pomimo, że ja nie nie lubię słodkich napoi to jakoś dało radę to przyjąć. Mdliło mnie trochę przez około pół godziny ale wyszłam sobie na powietrze i dało się przeżyć. Druga godzina już spoko. Tylko trzeba zapewnić sobie zabijacz czasu. Ja wzięłam ze sobą laptopa
|
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
||
|
|
|
#478 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I czuję się jak bąk Cytat:
|
|
|
#479 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#480 |
|
Rozeznanie
|
Zjadłam 3 kanapki z ciemnego pieczywa ze słonecznikiem, z serkiem - mój ulubiony i z pomidorem
jestem w raju
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

nie czytaj takich rzeczy już więcej ! nic takiego się nie wydarzy !
nie czytaj! Nawet ja nie czytam dasz wiarę ? Od 20tygodnia przeszłam na stronę cieszenia się ciążą i nie zamartwiania się jak nic się nie dzieje

I jeszcze teraz wiadomo-co Ci wyszło... od początku listopada idziesz na L4 ?
Jeszcze wstawię do piekarnika łopatkę, będzie się wolno dusić
zaczynamy dzisiaj 22tc
ale nie popieram zajadania głodu nikotynowego słodyczami ! trzeba z tą chęcią walczyć i nie folgować sobie!
ja z tym nie mam problemu. A wiec ja również z tych palących (12lat) parę miesięcy przed ślubem rzucilam palenie bo wiedziałam że chcę zajść w ciążę po slubie aleeeee stres ślubny zrobił swoje i miesiąc przed wrocilam do palenia 

za dzisiejsze wizyty
i wygląda na to, że dziewczynka zostaje dziewczynką
nie mam zdjęcia ani wymiarów, bo lekarz tylko chciał sprawdzić czy wszystko ok. Nie jest zwolennikiem męczenia dzidzi usg, skoro niedługo będę miała połówkowe.