|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Przypominam się: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4014
|
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
Angel to może zamiana LAMB na Cristobala?
|
#4053 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Szukam:
Micallef Patchouli, Gaiac, Note ambree, Note Vanillee, Rose Aoud Addict 2 Believe Spears Kenzo Amour EDT CdG-wszystko z serii Sweet CsP: Matin Calin, Vanille Mokha, Vanille Passion, Vanille Pineapple MAC MV2, MV3 A*Men Pure Coffee Eau de Cacao Showtime Molecule 01, 02, Escentric 01 Demeter-różnych a zwłaszcza Almond I Caramel Stella Sheer 2008 Zapachów l'Occitane Etro Heliotrope A.Goutal Vanille Exquise FM Lipstick Rose, une Rose My Insolence Princess VW Un The au Sahara T. Ford Tobacco Vanille, Black Orchid Fragonard Vanille Desperate Housewives Bois Farine Kate Moss edp SL Five O'Clock au Gingembre W zamian próbki: Aquolina Mleczko Migdałowe, Chocolovers, Pink Sugar Sweet Darling, Darling L LL Escada Magnetic Beat Oriflame Life Circle Blossom, Amethyst Fatale, White Gold Demeter Chocolate Chip Cookie Demeter Waffle Cone Curious B.Spears Rose Absolue le parfum Extraordinary Love at First Glow J.Lo Cat Deluxe at Night Kate Moss edt Spring in Paris C.Dion Today Avon (mogę oddac miniaturkę) BLV Notte Nina Just Cavalli Her, Just Pink Puma Create TDC Rose Poivree TBS Vanille, Zinzibar, Altaro MAC Greenify Ambre Russe parfum d'Empire Lutens Chypre Rouge, Sa Majeste la Rose Demeter: Chocolate Mint, Baby Powder, Rain, Snow, New, Zealand, Heart Breaker, Apple Pie Chopard Happy Spirit, Wish Tourquoise Diamond I Coloniali Mirra&Mirra Sun&Bath J.Sander Eau de Dali Splendor EA L'Air du Temps Flower by Kenzo CdG Ouarzate, Jaisalmer Histoire d'Eau Brosseau Ombre Bleue The Parfum Jourdan Madame p.Sagane Lancome Aroma Tonic, Miracle So Magic BLV PF A.Goutal Songes Rush2 Crystal Noir Morgan de Toi, Love Love de Toi Słoń L'A Navegar Tesori Lotos Fantasy Midnight VI Sensual Morabito Or Noir Ghost Cherish Trussardi Inside Castelbajac Sok z Malin Aquolina Burberry The Beat CK One Summer Paris Roses des Vergers Tourbillon de Joie YR ++ Diesel Skin Trussardi Tea Rose Amber Hugo XX Noir Lacroix X Pose Galmour, Passion Angel lilowy E. Tracy różne Kelly Caleche Donna Tacchini AdP Mandorlo di sicilia Eau de Soir Ispahan YR F Ferragamo Emporio, Armani Night Maroussia zielona J'aime la Perla Tumulte Lacroix Palazzo Fendi Premier Jour Lucky Day L'Eau St. Dupont Treselle Seduction Theorema Ferre Rose Mexx Diversity Cabotine Gres Masaki Cerruti Collection Be Delicious Versace Baby Rose Jeans Davidoff Echo XOXO Young Sexy Lovely Escada Magnetism L'Instant edp Venezia Pastello Coco Extreme CsP Organza edp
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-06-08 o 13:11 Powód: wreszcie się udało! :) |
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
Mam:
L’Artisan: Dzing, Passage d’Enfer, Premier Figuier Gris Clair Ambre Sultan Penhaligon’s Malabah Le Feu i Le Feu light Etro Raving Mandragore A. Goutal Ogródek Śródziemnomorski Le Baiser du Dragon - extract Mazzolari Patchouli Montale Sweet Oriental Dream Fendi Asja Narciso Rodrigues for her Scent Intense Acqua di Parma Iris Nobile Demeter Holy Smoke Theorema, Theorema Esprit d’Ete i Leggero Etro Messe de Minuit CdG Avignon, Harissa 24 Faubourg Lorenzo Villoresi Firenze Annayake Miyako AA Anisia Bella COS Dune Neonatura Cocon Nu edp Madness edp Trussardi Inside Armani Sensi Escada Sentiment Żółte Les Belles śladowe ilości: Prada Iris Must Van Cleff & Arples Birmane Szukam (między innymi): Penhaligon’s - Ellenisia, Cornubia, English Fern, Endymion i Quercus Lutensów z wyjątkiem Rousse, Fleurs d’Oranger, Gris Clair, Daim Blond, Arabie L’Artisan Navegar Etro Shaal Nur Bondów wszystkich jak leci Flowerbomb extreme CdG Leaves Kenzo Flower Oriental Stella McCartney wszystkie |
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4056 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ofkors
napisze pozniej pw ![]() edit: jeszcze sobie cos dobierz, zeby bylo 5
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Palindromy , interesuje mnie mocno Mazzolari Patchouli
tylko czy oplaca Ci sie taka wymiana
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulinko, wypatrzyłam jeszcze Aroma Tonic.
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Mam niedużą Flowerbomb Extreme.Może jeszcze coś Cię u mnie zainteresuje.Spis próbek w podpisie.
A mnie kuszą(zwłaszcza dwie pierwsze): Mazzolari Patchouli Montale Sweet Oriental Dream Acqua di Parma Iris Nobile CdG Harissa L’Artisan: Passage d’Enfer, Gris Clair Le Feu Etro Raving Lorenzo Villoresi Firenze |
|
|
|
#4060 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
?
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Uaktualniam się
![]() Szukam: Arpege Prada Intense, Prada Tendre Absolute Blue Bvlgari Ambra z Zary Addict Eau Fraiche Gloria Vanderbilt Envy Me, Envy Me 2 Glow Muse, Jette Joop Style Jil Sander Femme de Montblanc 1881 Black, 1881 Blanc, 1881 Eau d'ete Green, Zero plus Diesel Wild Musk Coty Diva, Fleur de Diva Ungaro Celebration Fendi Drole de Rose, L'eau d'ambre, L'eau de navigateur, Ananas Fizz, Mandarine tout simplement, L'ete en douce, Verte Violette, Timbuktu, Jour de fete, Vanilia L'Artisan Samsara Shine Jaipur Kobako, Evasion Bazar Lacroix Deep Night Ghost zapachy Chloe Cristalle, no 19 Winter Kiss N. Campbell, N. Campbell klasyczna Eau du soir By D&G Obsession Sheer Panthere AA Flora Nerolia, Foliflora, Gentiana, Orange Magnifica, Pivoine Magnifica, Rosa Magnifica, Tutti Kiwi, Lemon Fresca, Lavande Velours Gio, Acqua di Gio Caleche, Caleche eau delicate Rahat Loukoum, Muscs Koublai Khan, Santal de mysore, Bois de violette, Un bois sepia, Bois et musc, Bois et fruits, Chene, Iris silver mist, Encens et lavande, Mandarine-Mandarin, La myrrhe, Vetiver Oriental, Un lys, Rose de nuit, Fumerie Turque, Clair de Musc, Datura Noir, Fleurs de citronnier, Santal Blanc Lutens wody Aquolina (poza Pink Sugar, Chocolovers, Mleczko Migdałowe, Wanilia i Anyż) wody Sephora Elle YSL Opium Fleur de Shanghai, Opium eau d'ete, Opium fraicheur d'Orient Vocalise Shiseido Innocent Illusion, Secret, Rock Mugler Stella Sheer 2007, 2008 zapachy CdG (poza kadzidłami, Palisandrem, Sequoią, Rhubarb, CdG 2, Anbar, Harrisą) jestem też otwarta na inne propozycje ofkors ![]() Oddam próbki gotowe: Lolita Midnight Loloita Lempicka Osmanthus Interdite Parfums d'Empire Incensi Villoresi Miel de Bois S. Lutens A la nuit a f S. Lutens Gucci EdP II Intrusion EdP a Oscar de la Renta Passage d'Enfer L'Artisan Gaiac M. Micaleff Cherry fantasy Nina Ricci Angel Violet a f Mugler Sephora Brown Sea and sun in Cadaques a f S. Dali Gloria olejek Cacharel Rush 2 Gucci Tea Rose Amber Perfumer's Workshop Ombre Rose Brosseau Jasmin Imperatrice Eugenie Creed Annayake Miyako Baby Powder Demeter Cotton Candy Demeter a Hawaiian Vanilla Demeter a Creme Brulee Demeter Flowerbomb EdP a f Latte di Mandorlo Aquolina Meteorites Guerlain Raving Etro Verbena, Ambra L'occitane Bambus YR Wish Chopard Adidas Pure Lightness a f Shine Avon So pretty Cartier Darling K. Minogue Encens Epice Il Profumo Palisander CdG Nature Millenaire YR Holy Smoke Demeter Ocean dream Giorgio Beverly Hills a Black Cashmere L'eau par Kenzo a f Vent Vert miniatura 4 ml Robione z flakonów (może być kilka ml): Shalimar EdT Bulgarian Rose Demeter (mogę oddać do 10 ml we flakonie splash) Holy Water Demeter (j.w.) Extraordinary Addict (do kilku ml w atomizerku) Delice d'epices (j.w.) Baby Doll (j.w.) Max Mara Belle de Minuit a - z atomizerem f - fabryczna
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-06-06 o 22:11 |
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Safran Troublant
Poszukuję 8ml Safran Troublant L'Artisan - podeślę swój atomizerek na taką odlewkę.
W zamian mogę zaoferować - do wyboru - następujące odlewki w ilości również 8ml (Tu --> "klik" można zobaczyć jak wygląda taki atomizerek; jest estetyczny, szczelny, wykonany z wysokiej jakości tworzywa):
Edytowane przez homyk Czas edycji: 2008-06-06 o 22:53 |
|
|
|
#4063 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Safran Troublant
Cytat:
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...No nic. Mam następujące próbki:Bandit Roberta Pigueta Douce Amere SL Bois de Paradis Parfums Delrae Anice, Magot - Etro Eau Suave Parfum d`Empire Idole Lubin Patchouli Antique Les Nereides Wet Garden Demeter Ambre, Habanita Molinard Fou d`Absinthe L`Artisan Silver Rain La Prairie Masaki, Mat Chocolat - Masaki Matsushima Inoui Shiseido... Gdyby coś Cię zainteresowało, pisz śmiało.
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Lilijko, Gaiac i Passage mam nieduże próbki. Ale i kapka Rock Crystal dla Ciebie się znajdzie
|
#4068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za Rock Crystal piękne dzięki!
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
oddam:
e.coudray-givrine-o ange ou demon-o image-r lolita lempicka-o moschino cheap and chic-o euphoria-o organza indecence-r lacroix tumulte-o cabaret-o thumderstorm demeter-r roma-o aquolina pink sugar-o poeme-r shalimar edt-r 24 f edt-r theorema-r innocent-o carla fracci-o hot -r agent provocateur-r coco mademoiselle-o kenzo jungle elephant-r etro raving-r aa angeulique lilas-r kenzo flower-o o-oryginalna r-robiona jestem w stanie oddac 2 za jedna inna szukam: wszystkiego czego nie znam
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2008-06-11 o 23:11 |
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno, Addicta mam w atomizerku jakieś 2-3 ml (sprawdzę ile dokładnie). Chętnie oddam w całości za tyle samo Prady klasyka
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jupi
|
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu. Jak znajdziesz u mnie coś jeszcze, to dorzucę.
|
#4074 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Chętnie zrobię próbki z:
Flowerbomb EDT Flowerbomb EDP Flowerbomb Extreme* Hypnose Elixir* Hypnose Eau Legere (jak tylko doleci )Gucci Envy me Kenzo Amour Moschino Funny! Moschino I love love Stella in Two Peony Versace Bright Crystal YSL Baby Doll Lanvin Eclat d'Arpege Bvlgari Omnia Crystalline Escada Magnetism Cacharel Promesse Lopez Live Lopez Live Luxe Donna Karan Cashmere Mist Dior, Eau de Dolce Vita Nina Ricci, Les Belles Almond Amour D&G Light Blue Nina Ricci, Cherry Fantasy Ralph Lauren, Ralph Stella EDP Paris Hilton Heiress Dior, Midnight Poison Szukam przede wszystkim: Anna Sui, Secret Wish EDT Balenciaga, Cristobal Britney Spears, Believe EDP Calvin Klein, Euphoria EDP (przynajmniej 2ml) Christian Lacroix, Bazar pour femme Comptoir Sud Pacifique, Caramel Sunset EDT Comptoir Sud Pacifique, Matin Calin EDT Comptoir Sud Pacifique, Vanille Banane, Mokha,Cannelle, Coco, Passion i inne Emanuel Ungaro, Desnuda Etienne Aigner, Too Feminine Fendi, Fantasia EDT L'Artisan Parfumeur, Tea For Two Laura Biagiotti, Laura Serge Lutens, Un Bois Vanille Stella McCartney, Sheer Stella 2008 EDT Thierry Mugler, Innocent Rock EDT Thierry Mugler, Innocent Illusion EDT Thierry Mugler, Angel Innocent Secret EDT YSL, Elle EDP (przynajmniej 2ml)
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2008-06-08 o 11:45 |
|
|
|
#4075 |
|
czyli Endżi
|
Nosku, mam Escadę Collection ... i duuużo innych cudeniek
![]() Chętniasto testnęłabym dogłębiej Hypnose Elixir.
|
#4076 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4077 |
|
czyli Endżi
|
Jasne
)Mam jeszcze sporo fajnych słodkości może chciałabyś niuchnąc coś z tego: Demetery: - Orchid - Salt Air - Bubble Gum - Lychee - Cotton Candy - Chocolate Covered Cherries - Pomegranate Insze: - Heliotrope (Etro) - Sun Delight (Jil Sander) - L L.A.M.B - Amor Elixir - Samsara Shine - Sweet Darling - My Insolence - I Love Dior - Lys Mediterranee (Frederic Malle) - Monoi de Thaiti (YR) - Miss Charming (Juliette Has a Gun) - Miss Me (Stella Cadente) - Mandragore (Annick Goutal) - Nirmala (Molinard) - Amour de Cacao (CsP) - Loukhoum (Keiko Mecheri) - Vanille et Coco (Coudray) - Addict - Ange ou Demon - New Haarlem (Bond no. 9) Sephora: - Vanilia & Kwiat Pomarańczy - Vanilia & Mango - Vanilia & Czekolada _____ Jeszcze to bym od Ciebie powąchała :Lanvin Eclat d'Arpege Bvlgari Omnia Crystalline Cacharel Promesse Lopez Live Lopez Live Luxe
|
#4078 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Aniołku, moze znalzlabyś u mnie coś za to? Lista w podpisie
|
#4079 | |
|
|
Cytat:
Angel na pewno: Addict Escada Collection Amour de Cacao i Wanilia&Mango Sephory ![]() A może masz jeszcze listę swojej kolekcji, bo na pewno bym coś dobrała
|
|
|
#4080 |
|
czyli Endżi
|
Widzę dla siebie to
:Demeter Waffle Cone Baby Powder, Rain, Snow BLV Notte Happy Spirit Coco Extreme Może z wymienionych wyżej wybrałabyś jeszcze 2 ? Mam Addict2 z Twojej listy Powiedz, w jakich pojemnościach masz te próbki? Nosku, ta lista tak na szybko była Koniecznie Heliotropu kapkę sobie weź do testów - dobrze radzę Ale ja nie przepadam za realnym a ten perfumeryjny wielbię ![]() Co tam jeszcze mam... (tak się zastanawiam czego nie miałaś i czego mogłaś nie wąchac ):- Amor Amor Elixir Passion - C-thru Black Diamond - Heiress - Just Me - Skin - WoodCoffee - Shalimar EDT - Gucci II - OI - Amarige - Pi - Lolita Midnight - Fleur d'Oranger (Lutensa) - Fleurs de Citronnier (Lutensa) - Ô de Lancome - Celine Oriental Summer
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

tylko czy oplaca Ci sie taka wymiana 

ja właśnie siadłam przy komputerze i chciałam napisać, że już nieaktualne. Aragonte przyszła mi z pomocą.
...No nic. Mam następujące próbki: