|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;7808885 1]Byliśmy razem 1,5 roku (z czego ostatnie 3 miesiące rozstania i powroty), więc nie jakieś wieki. Może i krótko, ale przed ex nie miałam faceta, więc wizja kolejnych 28 lat bez nikogo jest hmm szara. No ale daję sobie czas. Ze znajomymi (w sumie głównie z ludźmi z pracy, naprawdę są kochani i okazali mi morze wsparcia) wychodzę, ale sama na jakieś wydarzenia "społeczne" już przestałam (a chodziłam kiedyś b. dużo i dzięki temu poznałam ex). Boję się świata i mam wrażenie, że to czuć, nic dobrego nie przyciągnę.
Sto lat Wiem, że świat się nie zawali, ale jestem bardzo sentymentalna, ogólnie nie mogę sobie poradzić z tym wszystkim, bo ciągle idealizuję ex i ten związek (mimo świadomości czemu się rozpadło), no taka miłość się zdarza raz w życiu, moja jedyna szansa na rodzinę (oświadczył się i nawet chwilę staraliśmy się o dziecko) itp. Nawet teraz już się poryczałam.[/QUOTE] Bzdura. Jakby to taka miłość raz w życiu była i taka cudowna to byście sie nie rozstali ![]() Skoro podjelas taka decyzję to widac nie bylo tak cudnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Mieszkanie i projekty. W zasadzie nawet jak nie jestem w pracy to... i tak jestem w pracy ![]() Zbieram powoli papiery tez zeby jak tylko bede juz mogla to ogarnac oficjalnie rezerwacje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#422 |
|
Konto usunięte
|
A ja dziś odwołałam randkę. Tzn przełożyłam na 'kiedyś"
Zupełnie nie miałam ochoty. Byłam zmęczona po pracy i uznałam, że nie będę się zmuszać. Chcę Anginę |
|
|
|
#423 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78090296]A ja dziś odwołałam randkę. Tzn przełożyłam na 'kiedyś"
Zupełnie nie miałam ochoty. Byłam zmęczona po pracy i uznałam, że nie będę się zmuszać. Chcę Anginę chcę W. |
|
|
|
#425 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78091156]Ale my jesteśmy głupie
jak cholera |
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
|
|
|
|
#428 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;7808885 1]Byliśmy razem 1,5 roku (z czego ostatnie 3 miesiące rozstania i powroty), więc nie jakieś wieki. Może i krótko, ale przed ex nie miałam faceta, więc wizja kolejnych 28 lat bez nikogo jest hmm szara. No ale daję sobie czas. Ze znajomymi (w sumie głównie z ludźmi z pracy, naprawdę są kochani i okazali mi morze wsparcia) wychodzę, ale sama na jakieś wydarzenia "społeczne" już przestałam (a chodziłam kiedyś b. dużo i dzięki temu poznałam ex). Boję się świata i mam wrażenie, że to czuć, nic dobrego nie przyciągnę. Sto lat Wiem, że świat się nie zawali, ale jestem bardzo sentymentalna, ogólnie nie mogę sobie poradzić z tym wszystkim, bo ciągle idealizuję ex i ten związek (mimo świadomości czemu się rozpadło), no taka miłość się zdarza raz w życiu, moja jedyna szansa na rodzinę (oświadczył się i nawet chwilę staraliśmy się o dziecko) itp. Nawet teraz już się poryczałam.[/QUOTE] Wcale nie raz, wcale nie jedyna - tylko nie wolno w ten sposób myśleć i barykadować się przed światem. To jasne, że potrzebujesz jeszcze trochę czasu po rozstaniu, ale to złe myślenie należy wyeliminować. I nie demonizujmy tych 30. urodzin, moje życie właśnie koło 30. bardzo się ożywiło
|
|
|
|
|
#429 |
|
Konto usunięte
|
hej
Ja właśnie wróciłam z salsy i naładowałam endorfiny, ale widzę, że tutaj smutacie ![]() Shawtty, w głębi duszy wiesz, że nie chcesz W. - bo to pajac jest i zasługujesz na kogoś o wiele lepszego! rozowekrzesło, witaj :róża: Ta jedyna miłość jeszcze na Ciebie gdzieś czeka ! |
|
|
|
#430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak miałam odchodzić, ale nie w taki sposób. Miałam tak samo depresję, nic nie mogłam zjeść po tym wszystkim. Doszłam jednak do wniosku, że to wstrętne, fałszywe babsko zrobiło mi przysługę bo przynajmniej dokończyłam pracę mgr i w przyszłym tygodniu mam obronę. Ja szukam na początek jako pracownik administracyjny bo mam w tym 5 lat doświadczenia, ale preferuję coś w działach finansów i pokrewnych, bo ja po ekonomii jestem i chciałabym w tym kierunku iść. Wysłałam właśnie CV do firmy konsultingowej na pracownika administracyjnego, chcą kogoś po ekonomii. Fajnie by było, gdyby się odezwali, właśnie tego typu firmy mnie interesują. Nie ukrywam, że stresuję się dość mocno, ale jednocześnie wiem, że to dla mnie szansa. Jestem wyjątkowo spłukana w tym momencie, także im szybciej coś znajdę tym lepiej. |
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78090296]A ja dziś odwołałam randkę. Tzn przełożyłam na 'kiedyś"
Zupełnie nie miałam ochoty. Byłam zmęczona po pracy i uznałam, że nie będę się zmuszać. Chcę Anginę Ja się wstępnie na jutro umówiłam, a też mam ochotę odwołać, bo mi się nie chce... W ogóle sparowałam się wczoraj na T. z gościem bardzo w moim typie, ale się nie odezwał. Może sama zagadam ![]() Napis a jak kontakty z Anginą teraz? |
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Zaglądaj 😊nic nie tracisz
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Singielki 25+ część XI
Cytat:
Zagadaj ![]() Mi jak ktos na T. Wpadnie w oko to szaleństwo i sama wtedy zagaduje - zazwyczaj okazują sie bucami zapatrzonymi w siebie i szybko mi fascynacja przechodzi ![]() ![]() ![]() Ale mam migrene;/ We wro mgła
|
|
#434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam nza każdym razem tak samo! Co najprzystojniejsi okazało się, że są albo bucami, albo chcą seksu. |
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapeszajcie... Ja właśnie spotkałam się z tym super prYatojniakiem i sama się zastanawiam co z nim będzie nie tak 😥
No straszna mgła dzisiaj... wczoraj tak fajnie było😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie czasem zastanawia jak widzę opisy facetów w stylu.... nie pisz jak jesteś księżniczka, nie wiesz czego chcesz lub szukasz tylko pochlebstw i komplementów... ciekawa jestem czy faktycznie na portalach jest aż tyle fatalnych lasek 😁 wyświetlają mi się też profile kobiet ale jakoś nigdy nie widziałam taki komentarzy... jedynie czasami dziewczyny wspominają o wzroście.
|
|
|
#438 | |
|
Komplikatorka
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;7808749 1]Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku
![]() Choć w sumie widzę tu aktywne singielki. Ja jestem prawie 3 miesiące po rozstaniu i ciągle jestem obrażona na świat z tego powodu (choć ja zerwałam, ale ogólnie big love i to nie tak miało być) i postanowiłam do końca roku nie robić nic w celu poznania kogokolwiek. Miałam tindera i Sympatię, poszłam na 1 randkę, zaliczyłam doła, pokasowałam. Ostatnio poszłam na jakiś event z cichą nadzieją poznania kogoś, wróciłam z płaczem i ogólnie ujnia z grzybnią. Po rozstaniu pojechałam sama na wakacje, sporo wychodziłam i piłam, teraz zaczęłam podyplomówkę. Zaczęłam jakieś tam hobby, chodzę na fitness jak mnie nie dopadnie bezsens (w tym tyg mnie dopadł i nie byłam). Skupiam się na sobie, na pracy... Nie mam znajomych prawie, bo z ex się spotykaliśmy z jego znajomymi. I tak to, się żyje. W marcu 30 na karku i będzie chyba wielki płacz.[/QUOTE] U mnie po 30-tce zaczęło się "życie" Głowa do góry Cytat:
Dlatego narazie jestem tak zdystansowana co do Fryjzera ![]() Witam z buritto
|
|
#439 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#441 |
|
Komplikatorka
|
Wiesz, znamy się 3 tyg niecałe, więc tak naprawdę cieżko powiedzieć jak z nim jest
Jak narazie nie było żadnych zgrzytów czy dziwnych sytuacji. Pewnie wszystko wyjdzie w najbliższych dniach
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#443 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki za wsparcie dziewczyny
Widzę, że wiele z Was ma przeboje z pracą. Mnie kusi, żeby coś zmienić. Ale nie jest źle
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daje sobie spokój z wszelkimi randkami do końca roku minimum. Chyba ze jakiś cud się wydarzy. Przykro mi trochę, bo zima, długie wieczory, milo byłoby kogoś przytulić, ale to chyba nie ma sensu. Trzymajcie kciuki żebym się teraz W. na szyi nie wieszala. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#445 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bezsens. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo
![]() Cytat:
![]() Fajni faceci to towar deficytowy i znika z rynku w mig ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-10-19 o 10:26 |
||
|
|
|
#448 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
też bym się bała. Dasz radę ![]() [1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;7808749 1]Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku ![]() Choć w sumie widzę tu aktywne singielki. Ja jestem prawie 3 miesiące po rozstaniu i ciągle jestem obrażona na świat z tego powodu (choć ja zerwałam, ale ogólnie big love i to nie tak miało być) i postanowiłam do końca roku nie robić nic w celu poznania kogokolwiek. Miałam tindera i Sympatię, poszłam na 1 randkę, zaliczyłam doła, pokasowałam. Ostatnio poszłam na jakiś event z cichą nadzieją poznania kogoś, wróciłam z płaczem i ogólnie ujnia z grzybnią. [/QUOTE] Hej ![]() Widzę, że miałaś związek na podobnym poziomie zaangażowania co ja, z tym że u nas nie bylo planów dziecięcych. Też zaręczeni, mieliśmy mieszkanie, zobowiązania pieniężne... Ale było minęło ja tak nie przeżywałam, być może dlatego że pół roku myślałam nad odejściem Teraz trochę rozmyślam, zupełnie niepotrzebnie, ale to dlatego że mamy dobry kontakt z exem. Śmieszkujemy sobie, gadamy o sprawach codziennych, dzisiaj nawet ma mi przywieść moje rzeczy które jeszcze znalazł ![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78090296]A ja dziś odwołałam randkę. Tzn przełożyłam na 'kiedyś" Zupełnie nie miałam ochoty. Byłam zmęczona po pracy i uznałam, że nie będę się zmuszać. Chcę Anginę Chcę młodego Napis, dobrze zrobiłąś, nie ma co się zmuszać ![]() [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;78092296]hej Ja właśnie wróciłam z salsy i naładowałam endorfiny, ale widzę, że tutaj smutacie ![/QUOTE]Ja wczoraj miałam na zajęciach cha chę a od drugiego, że po co chodzę na zajęcia jak to umiem i tylko pouczam dobra, już nie będę im radzić i zwracać uwagę na ich błędy skoro nie chcą ![]() Pisałam znowu z młodym. On rzekomo też to przeżywa. Ale jak mu powiedziałam,żeby dodał mnie na fb to się wykręcił. Coś ukrywa Napisał 'może to nie było nasze ostatnie spotkanie' Jestem masochistką.
|
|
|
#449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też zależy co kto uważa za fajne, np. mi często podobają się cechy, które niekoniecznie uchodzą za fajne.Zresztą nie lubię takiego myślenia,, bo to by znaczyło, że fajne kobiety też są już pozajmowane i zostały same resztki... To tak pół żartem, pół serio
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Zupełnie nie miałam ochoty. Byłam zmęczona po pracy i uznałam, że nie będę się zmuszać. Chcę Anginę 

((

.