|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cześć! A ja dziś byłam u lekarza rodzinnego. Ciągle zmęczenie i bol kręgosłupa dał mi popalić. Dostałam l4 na cały przyszły tydzień. Mam odpocząć i sie wyciszyć. Przyda się
- jutro pierwszy dzień od miesiąca :-DOstatnio od dwóch osób słyszałam o wózkach z polskiej firmy Krasnal. Kolega swoich dwóch synów wywozil i dwoje dzieci brata. Wozek sprawdzony, i w niskiej cenie w porównaniu do tych najbardziej popularnych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez FallenAnn Czas edycji: 2017-10-19 o 15:10 |
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliwka_ dzis juz nie mam sił, ale jutro kto wie co mi do głowy przyjdzie. To i mogę wpaść ze scierą :p
Fallen, odpoczniesz przynajmniej i bedziesz miała czas na spokojnie zając sie kręgosłupem zeby sobie ulżyć pierwsze słyszę o takich wózkach. Dziewczyny, macie jakis sprawdzony, prosty i szybki deser, w którym przemyci sie cos zdrowego? Moze byc jakies ciasto (ale mam tylko 3 jajka w lodowce, kupnych nie uznaje, a zamowienie od mamy dopiero w sobotę) albo cos w pucharkach robione. Jutro wpadają do nas znajomi, a ja nie mam pomysłu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-10-19 o 15:46 |
|
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
A my na placu zabaw. Pozdrawiamy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Parapet tak, jestem już na stałym zwolnieniu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj chodzę
1) ten nowy laptop który kupiłam 3 dni temu ma zwarcie na touchpadzie i w pewnych momentach zachowuje się on jakbym miała wciśnięty ctrl i zamiast poruszać się po stronie to tylko ją powiększa albo pomniejsza. Nie chcieli mi tego od razu dać do zwrotu pieniędzy tylko jedzie na gwarancji a z tego co myślę to tam problem nie wystąpi i zostanę z bublem 2) Producent nie ma końcówek do tej durnej szczotki od wc Uchhhhh ! Przynajmniej wydaje mi się że od wczorajszego wieczora czuję jakieś lekkie ruchy |
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
LUNAK a co tak pochlaniajacego czytasz? Podzielisz się tytułem i powiesz jaka to tematyka? Szukam czegoś dobrego do poczytania.
Też się zastanawiałem dziś jak wracałem od lekarza co z Kasia. To jest jednak niesamowite że jednego dnia myślimy akurat o tej samej osobie... why? Selina to Ty już masz ho ho rzeczy 😊 Ja dziś jakoś humor mam do dxxy!! Od rana mnie mąż irytuje. O może też skoczę do tej biedry, chociaż ta nasza to zawsze taka uboga że i tak pewnie nic nie będzie. O i znowu... mój dzisiejszy pesymizm mnie powala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to to. Ja całkiem niedawno kupiłam na podczerwień głównie z myślą o maluszku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po wizycie. Na pewno chłopczyk. 400g. Wszystko ok.
|
|
|
|
#760 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa, bojowy nastrój i działaj z tym lapkiem. Ja tez miałam przygody z moim. Od nowości miał cos zepsute i musiałam serwisować. Wtedy mi pół komputera wymienili na gwarancji
teraz odpukać śmiga. Jolinko, czytam najnowsza ksiazke z arabskiej sagi Arabski mąż. To chyba 6 książka z serii jest i poprzednią tak męczyłam, że przed tą miałam opory czy w ogóle zaczynać. Ale od wczoraj czytam i jestem w połowie ksiazki, a to takie tomiska po 600 stron są. Karolka brawa, brawa chłopaki nie odpuszczają i walczą o pierwsze miejsce ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Jogurt naturalny mieszam z kakao (naturalnym, ilość wg uznania). Mango miksuję na mus. I nakładam w taką zeberkę, raz jedno, raz drugie (np. cztery warstwy, jogurt-mango-jogurt-mango. Na wierzch płatki owsiane. Fajnie jak deserek postoi to wtedy płatki namiękną. Całkiem ładnie to wygląda, słodziutkie mango fajnie gra z kwaskowatym jogurtem i to jest naprawdę smaczne. 2. Takie niby serniczki na zimno tylko trochę bardziej kaloryczne. Ubitą kremówkę mieszam z rozpuszczoną w połowie ilości wody galaretką (oczywiście wystudzoną). Do pucharków i do lodówki. Po ok. godzinie można na wierzch dać owocki i czystą galaretkę wtedy utworzą się dwie ładne warstwy
|
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
Torrence dziękuje
brzmi smakowicieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa a jesteś pewna, że to zwarcie? Bo ja miałam podobny problem z touchpadem i pogrzebałam w ustawieniach i zliwkidowałam to. Tylko nie pamiętam co zrobiłam, musiałabym spojrzeć
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Pierwsze, które mi przyszły do głowy ze słowem kluczowym "szybkie"
|
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa, sterowniki do touchpada posprawdzaj. Moze masz stary i dlatego nawala
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże, jeszcze się rozryczałam bo Mąż mi przypomniał że muszę jechać po te papiery od AC do agetki z PZU. To nie jest mój dzień Szczotkę - jedną - mają mi domówić na przyszłą środę (ja zachwycona że proszę od razu 10 a babka zdziwiona że to jedną zdobyła po znajomości i producent tego nie ma i że ona myje szczotkę domestosem )
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2017-10-19 o 16:14 |
|
|
|
|
#766 | |
|
Zadomowienie
|
Super, gratulacje!
Cytat:
Nie smutaj
|
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
Dżizas, ale mnie mąż wkurza, grrrr
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Również dzisiaj zastanawiałam się się co z Kasią ?
![]() Cytat:
dobrze zrobiłaś bo mnie obrzydza w ciąży zapach alkoholu...![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Super ![]() Ja dopiero zaczynam odżywać i robić coś poza leżeniem. Może niedługo się uruchomię do czytania książek, jak kiedyś. A teraz leżę, głodna i czekam na pizzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
A weźcie z tą pizzą idźcie :P kusicie tylko dziś
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
W końcu! Super
![]() Cytat:
Domyślam się, że nie zamawiałaś komputera w necie, bo wtedy możesz skorzystać z prawa do zwrotu![]() Gratulacje Mi trochę wyniki poleciały. Zobaczymy, co doktor powie Internet standardowo twierdzi, że mam raka i stan zapalny Trochę gardło mnie boli, może się coś wykluwa. |
|
|
|
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
Parapet wyłącz internet i patrz na normy dla ciężarówek popijając sok z cytryny, malin, czosnek, imbir i co tam nam jeszcze wolno
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Lunak, patrzyłam na normy ciężarowe. Uważam, że nie jest aż tak kiepsko, ale tendencja spadkowa mnie zmartwiła trochę.
Widać, że Mała ciągnie więcej.
|
|
|
|
#775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mialam dzis niestety jeszcze mam ten odrzut od zup, a od rosolu najbardziej, zjadlam bo zjadlam :/
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Gratki ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czekam na wypisanie polisy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepraszam że tak o sobie, ale mam wyniki: mały jest zdrowy
|
|
|
|
#779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Świetne wieści!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś robie spaghetti! Uciekam do kuchni. Miłego popołudnia! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

- jutro pierwszy dzień od miesiąca :-D

13.03.2008

teraz odpukać śmiga. 

)

Domyślam się, że nie zamawiałaś komputera w necie, bo wtedy możesz skorzystać z prawa do zwrotu