|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki gratki gratki! Tak bardzo sie ciesze i gratuluje Ps. Prosze tez o kciuki za moje malutkie, jutro wizyta ale za tydzien w piatek polowkowe i wtedy wszystkiego sie dowiem, cos czuje, ze nie bedzie dobrze i nie wiem skad to glupie przeczucie, caly czas mam w glowie poczatek ciazy i ze narobilam dziecku cos zlego tymi antybiotykami co sie odbilo na jego zdrowiu
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
Boroweczka super że wszystko dobrze 😀
O LUNAK słyszałam o tej serii Arabskie... moja współlokatora na studiach namiętnie to czytała. Wyszłam na spacer,chyba będzie się ochladzac.juz nie jest jak wczoraj. Piona Czarodziejka! Mnie mąż też do furii doprowadza dziś. I dajcie już spokój z ta pizza bo zaraz zacznę ja porzadac!! 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Jolinko prawda, nawet troche zmarzlam na spacerku dzis.
Robicie smaka, ze chyba machne domowa pizze zaraz
|
|
|
|
#785 |
|
Wtajemniczenie
|
I to takiego przetrawionego alkoholu plus smród brudnego człowieka
![]() Ilsa to faktycznie lipa Jakby co ja w ustawieniach touchpada (myszy) wyłączyłam opcję powiększania. Parapet w morfologii wyszły Ci odchyły?
|
|
#786 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też bralam antybol, a nawet dwa na początku ciąży i miałam zapalenie zatok jak nigdy w życiu, pamiętasz? Bez głupich myśli proszę!! |
||
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki
|
|
|
|
|
#788 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,wpadłam na moment, rzuciłam się w wir domowych obowiązków! Właśnie ulepiłam pierogi z serem na słodko, Mąż przyjedzie, będzie jedzone.
![]() Wrzucam fotki małych zakupów- misiowy pajacyk z Pepco, a ta bluza z Kik. Powiem Wam,że musiałam ją kupić, tak mi się spodobała! Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści o Dzieciach ImageUploadedByWizaz Forum1508426307.251972.jpgImageUploadedByWizaz Forum1508426323.123996.jpg |
|
|
|
#789 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten gorszy nastrój i drażliwość to chyba nasz ogólnowątkowy problem bo i ja też jakaś dziś podkurzona z lekka. Zmiana pogody idzie może dlatego?
Lelowa trzymam mocno, mocno kciuki tak jak Ty za mnie w trudnych chwilach! Siły wyższe też będę prosić. Czy jutro spodziewasz się usg? O której wizyta? Dust bluza jest super!! I bardzo praktyczna
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-10-19 o 17:23 |
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie rozdrażnienie idzie w parze z coraz większym zmęczeniem pod koniec tygodnia. Dobrze, że jutro mam urlop. |
|
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie zjedliśmy i nie mam siły się ruszyć![]() Cytat:
Byłam w biedronce ale oczywiście rzeczy dla dzieci ne było Same znicze były...
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
Boroweczka super że wizyta sie udała
![]() Brilliant świetne wieści Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tabasco i podwójnym jalapeno. Myślałam, że zwymiotuję ale uwielbiam ostre Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
No pięknie!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
Jak tak już kulinarnie - za mną ostatnio chodził żurek :-D dziś ugotowalam, taki mistrzostwo świata
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
lelowa chcesz dostać po dupce?! Co to za myśli w ogóle. Będzie idealnie!!!
Zobaczysz! Jesteśmy wszystkie z Tobą! ![]() Dust - bluza jest śliczna! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- I też dziś byłam w biedronce - były poduszki-kliny i rożki. Wizualnie ładne ale jakość mnie nie zachwyciła i nie wzięłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, sprzatnelam mieszkanie, zrobiłam porządek w szafach, schowalam ubrania letnie i te w które w ciąży nie wejdę, ugotowalam obiad, zrobiłam pranie i umarlam. Leżę na kanapie a kregoslup mnie dosłownie pali. Będę musiała iść na jakąś fizjoterapie bo nie dam rady do końca ciąży
|
|
|
|
#799 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Lelowa, tak tak. Tanii Valko. Ja sie staram czytac wszystkie. Pierwszą połknęłam, druga to za duzo retrospekcji do poprzedniej czesci, trzecia tez. 4 w sumie nie pamietam
. A 5 to takie męczenie było. Ta jest dobra i akcja sie toczy, a nie ciagle wracanie do poprzednichIlsa, ja mam same dobre skojarzenia z tym sklepem. Moze po prostu na obsługę trafiłaś marna :/ Brilliant brawo! To są cudowne wieści! ![]() Lelowa głowa do góry. Do wizyty proszę tak nawet nie myślec. Ja cały czas mam w głowie znieczuleniami na zęba nic nie dorobiłam Dzieciowi. Ale pocieszam sie, ze to miejscowo było i sama nie wiem. Bo jakbym wtedy juz wiedziała, ze w ciąży jestem, to ostatnie 2 zabiegi bym na żywca robiła. Także proszę nawet nie myslec, ze cos zle Dustin śliczne ubranka. Chyba sie skuszę na ten kombinezon z pepco PS. Czy Wy zdajecie sobie sprawe, ze piszemy na tym wątku dopiero od poniedziałku, a juz naklepałyśmy 800 postów ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-10-19 o 18:15 |
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odebrałam polisę a potem wstąpiliśmy jeszcze z Mężem do Biedronki - mam tego bodziaka co mi się podobał Wzięłam rozmiar 80 bo koleżanka, która ma synka z początku marca mówiła że jej synek już powoli wchodzi w 80 to może i mój tak będzie rósł Jutro na obiad krewetki z pesto z rukoli - widziałam ostatnio na youtube Laura in the Kitchen |
|
|
|
|
#801 | |
|
Zadomowienie
|
Brilliant świetnie że maluszek zdrowy ☺ niech słoneczko rośnie ☺
A Lelowa dostanie tu chyba klapsy w tyłek!! Co to za dziwaczne myśli? Wszystko jest dobrze, za tydz się uspokoisz a do tego czasu trzymaj się dzielnie i nie myśl nawet że coś jest nie tak 🙂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Wam
Lelowa - ja przed kazda wizyta mam stracha
|
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie z serii głupich: czy takie bąbelki pływające pod żołądkiem to moze byc Dziec? Pierwszy raz takie uczucie mam i to takie głupie trochę
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#804 |
|
Wtajemniczenie
|
Brilliant umknęła mi Twoja wiadomość, pewnie odpisywałam w tym czasie. Dobrze, że dziewczyny cytowały.
CUDOWNE wieści!!!
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny!
Ja takie mysli mam caly czas, nie pisze wam bo nie chce smecic, teraz blisko polowkowych i jest jeszcze gorzej. No nic, musze przetrwac, pozniej sie uspokoje.W ogole nakrecilyscie mnie ta pizza Wlasnie piecu siedzi ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#807 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#808 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale robicie smaka na różne pyszności!! Ja zrobiłam sobie chia na mleku kokosowym z owocami, też taki troche deserek
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#810 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspaniale, że wszystko dobrze Cytat:
Kciuki potrzymam, ale wszystko będzie dobrze Tak, niby nieduże i zrozumiałe, ale wiadomo fajniej jak ich nie ma. Mocz mam dobry. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- AAA, Kappahl ma przecenioną część rzeczy, dla dzieci też. Rozmiary jeszcze całkiem dostępne. Czaro_dziejka zajrzyj sobie
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

___

Jakby co ja w ustawieniach touchpada (myszy) wyłączyłam opcję powiększania.

Same znicze były...
. A 5 to takie męczenie było. Ta jest dobra i akcja sie toczy, a nie ciagle wracanie do poprzednich
13.03.2008

Wlasnie piecu siedzi