|
|
#2461 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pokaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak na razie: Portugalia - Turcja 1:0 Ale żeśmy wszystkie zdenerwowane po kwalifikacjach Może ta nasza złość przeniesie się na jutrzejszy wynik?
|
|||||
|
|
|
#2462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jakie to buty ![]() Cytat:
![]() widze po ostatnich komentarzach że złe na Hamiltona jesteście cóż, no tak bywa ja kwalifikacji nie oglądałam bo nie miałam gdzie więc mecze u mnie leciały cholernie mi szkoda Freia ze Szwajcarii, jak widziałam jego łzy to aż coś mi sie robiło no i do tego przegrali na szczęście Portugalia wygrała za którą byłam całym sercem ![]() wyścigu dziś też nie pooglądam bo nie mam tego polsatu jakoś przeboleje ten jeden wyścig, mam nadzieje że już za dwa tygodnie będzie normalnie ![]() a no i wróciła mi miłość do futbolu
|
|
|
#2463 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w temacie meczu, który dzisiaj będzie Niemcy: Polska, śniło mi się, że wygramy 2:0 ;D jak wygramy 1:0 też będzie dobrze, aby utrzeć nosa tym co w naszych chłopaków nie wierzą ![]() Mogę wam tylko pozazdrościć ja to dopiero przechodzę. Moja qmpela poznała w klubie w którym trenuje chłopaka. Cały czas tylko słyszałam jaki on fajny i wogóle. OK dziewczyna się zakochała to co mam mówić cieszę się z jej szczęścia. Tak się stało, że zostali parą. Co się okazało jej chłopak miał 2 laczki na semestr i zamiast się uczyć, aby to poprawić umawiali się dalej z poprawy dostał laka, więc nauczyciel dał mu jeszcze jedną szansę, żeby go wyciągnąć. OK zdał na 2. A moja przyjaciółka, która mierzyła wysoko, no cóż zmieniła się. Zmieniła się totalnie od ubioru po charakter. Zero czasu na sql na wypady z nami. Coraz częściej chodzi na blałki, szczęście w nieszczęściu, że spotykają się od połowy drugiego semestru bo nie wiem co by było. Zobaczymy co będzie po wakacjach, ale coś słabo to widzę. ![]()
|
|
#2464 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przynajmniej Portugalia wygrała. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2465 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak przegrają, to zwalcie na mnie.Cytat:
Cytat:
Na necie też można oglądać Albo jak masz niemiecki RTL to też tam leci Ostatecznie na f1.com jest live timing - podstawa kibica Szwajcarii mi nie szkoda i tak nie wyjdą z grupy, mam nadzieję, że kontuzja nie jest na tyle poważna, żeby wykluczyć Freia na dłuższą metę. Cieszę się, że Czesi wygrali, mecz Turcja - Portugalia był mi obojętny. Dzisiaj strach się bać przed tym co nas czeka, jutro też będzie ciekawie - 2 mecze w grupie śmierci! Widzisz Lunka, tak jest zawsze Stara miłość nie rdzewieje
|
|||
|
|
|
#2466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co sie odwlecze to nie uciecze ![]() ja tam w naszych wierze, nie obstawiam żadnego wyniku, poprostu kibicuje i całym sercem jestem z nimi ![]() yh, ciężka sprawa ... ale na pocieszenie moge powiedzieć że prędzej czy później dziewczyna otworzy oczy, może nie będzie dla niej za późno ![]() Cytat:
a ja wole właśnie Fabiana bo Kowalewski to dla mnie troche taki przyciężki kibol ![]() Cytat:
![]() hm ale wtedy jest mecz, pozatym nie dadzą mi oglądać o tej porze bo fakty są ważniejsze to pewnie nagram wyścig i jutro oglądne ![]() a mi właśnie szkoda Szwajcarii bo w końcu organizują to EURO i tak szybko mieliby odpaść ? ![]() łoj tak, święta prawda
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ściana mistrzów to ta ostatnia, gdzie się wyjeżdża na prostą startową. 30 min po północy będzie retransmisja. Poza tym jak mówiłam, jest jeszcze internet ![]() Od początku było wiadomo, że nie zawojują EURO. Ich gra różni się znacznie poziomem od innych, chociaż wczoraj nie było tego widać aż tak bardzo, ale to był w końcu pierwszy mecz, to nic nadzwyczajnego. |
|
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
Hahahahaha.. Nie moge
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak kiedyś się ucieszyłam, że Hamilton wylecial z toru, to zaraz Kubica miał awarię bolidu. Więc sie nie cieszę, współczuję Hamiltonowi
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
oglądam na jakieś dojczowskiej stacji przez SC, przez 12 okrazen mieli reklamy !!! blagam niech ktos mi powie co się stało, ze Haidfelda prowadzi bo poznaje bolid tyle, że kask nie ten
![]() pokazali powtorke, Hamilton walnął w Kimiego, ale dlaczego w takim razie nie prowadzi Kubek ?
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Robert był na tankowaniu, a częśc kierowców jeszcze nie.
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
Matko znow maja reklamy, moja najlepsza strona z wyscigami na zywo nie działa
![]() dzięki Aggie, juz rozumiem. mialam zle przeczucia co do wyscigu i takie same mam do meczu jak dzisiaj Nick wygra a potem niemieccy piłkarze to chyba cala noc nie przespie
|
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
to wyprzedzenie było piękne
oby tak łatwo było strzelić Niemcom.ej nie chce nic zapeszać, odpukam se we włosy jakby coś pomogło
|
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem zla... az musialam przerwac ogladanie ;[ k****!!! Heidfeld chyba jedzie na 1pitstop a Kubica musi jeszcze raz zjechac! Grrr... Zaraz nie wytrzymam ;[ Jak Heidfeld skonczy wyscig na 1szym miejscu to nie wiem co zrobie... I co z tego, ze Ham sutknal w Kimasa jak Kubica i tak nie ma pewnego 1szego miejsca... ;/ Ehhh
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
No, Glock wreszcie zjechal, szkoda że nie wcześniej. Kurczę, mam nadzieję, że Heidfeld będzie się wlekł i opóżniał tych, co jada za nim. Ale też się zeźliłam
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaa
Kubica Pierwszy!!!
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, powiedzcie, że Kubica odjechał od Heidfelda na tyle, że nie ma szans, aby ten go dogonił...
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czuję, że on wygra.
Jest już taaaak blisko. Nie może przegrać, no!!!
|
|
#2479 |
|
Ordnung muss sein!
|
Kuuuuuuuuuuuuuuubeeeeeeee eeeeeeeeeek biaaaaaaaaaaaaaaloooooooo oooooooo czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerwo ooooooooooony!!!!!!
a zaraz dokopiemy ziemniaczanym ludkom! lece na watek o pilce! |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja skaczę jak nerwowy królik po Forum i nawet odebrałam męzowi resztkę piwa, coby za chwile chlapnąc do dna... ale ciii...
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2482 |
|
Ordnung muss sein!
|
Kuuubek,Kubeeeeeeeeeeeeee k!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedz kurna Robek!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeeeeeeeeesssssssss ssssssssttttttttttttttttt
Pppppppppiiiieeeeeeeerrrr rrrrrrrrwwwwwwwwwssssssss sssszzzzzzzzzzzzyyyyyyyyy yyyyy Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
Siedze i zalewam się łzami
Pięknie Robert!
|
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
Teraz niech jeszcze nasi piłkarze wygrają z Niemcami.
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa super
![]() ale jestem hepi, dal czadu Robercik ![]() ciekawe jak sie nasi w pile zaprezentuja
|
|
|
|
#2487 |
|
Zadomowienie
|
Z ręką na sercu bedę słuchać Mazurka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Ordnung muss sein!
|
ha ha kurna ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a teraz zjesc placki ziemniaczane!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! |
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Kubek !!!!!!!!!!
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

To enjoy 

no i do tego przegrali
ale co sie odwlecze to nie uciecze
bo Kowalewski to dla mnie troche taki przyciężki kibol