|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ścinam włosy :( A może bob?
A ja podziwiam za odwagę- mnie by na dłuższą metę taka fryzura straaaasznie denerwowała :P
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo jeszcze raz
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Aga świetnie wyglądasz! Ja bym dokonała jednej zmiany. Myślę, że mogłabyś zapuścić grzywkę i ściąć na skos. Bo teraz masz taką prawie na całe czoło o ile dobrze widzę
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
grzywkę właśnie mam na skos, tylko po fryzjerze nie miałam jej wyprostowanej no i zrobiła się taka fala
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
bob fajny a tak na marginesie lepiej Ci w blondzie
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajny bob Rihanny- mysle, ze pasowalby Ci
ten ostatni (blond) tez ciekawy, ladnie uwidoczniony 'poziom' sciecia, choc faktycznie troszke kojarzy sie z 'helmem'
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
gdzies mi sie zapodziala opcja edycji, wiec dopisuje:
zauwazylam na nastepnej stronie, ze juz masz swoja fryzurke- i faktycznie ladnie ci w niej
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Grzywkę na co dzień noszę tak jak w załączniku
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
hmmm nie wiem czy ten wątek jest dalej aktualny:P
to ostatnie zdjęcie to jesteś na nim Ty? bo jeżeli tak to powiem, że metamorfoza rewelacja super pasuje Ci blond i fryzurka ala bob też ładnie komponuje się do Twoje twarzy
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
ja na Twoim miejscu pozbylabym sie tych opasek bo psuja efekt... bez bedzie znacznie lepiej, o to wlasnie chodzi w bobie!
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
No i jak sie bob nosi? Na prawde, super wygladalas po scieciu
Ciekawa jestem jak teraz wygladasz Sama interesuje sie tego typu fryzurka wiec trafilam na twoj watek
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, jestem mile zaskoczona, aluniaaaaa, że ktoś odkopał mój stary wątek
Bob już niestety dawno odrósł i prawie zapomniałam, że byłam jego posiadaczką Przyszedł czas, że bob był już do ramion i obcięłam włosy na prosto. Aktualnie sięgają one za ramiona i nie wyobrażam sobie życia dalej z bobem, bo niestety moje włosy są dość kapryśne i układanie takiej fryzurki zajmowało mi około godzinę dziennie. W wakacje dużo czasu, więc nie ma problemu, ale w roku akademickim, kiedy wstaje rano i muszę jak najszybciej wyjść na zajęcia, pewnie miałabym na głowie coś, co przypominałoby cokolwiek, tylko nie boba Tak więc polecam dla posiadaczek stworzonych do tej fryzurki włosów (w miarę sztywnych i idealnie PROSTYCH) i mających czas (no i ochotę) na o godzinę dłuższe niż zawsze stanie przed lustrem z suszarką i okrągłą szczotką w ręku ![]() Ooo, jestem mile zaskoczona, aluniaaaaa, że ktoś odkopał mój stary wątek Bob już niestety dawno odrósł i prawie zapomniałam, że byłam jego posiadaczką Przyszedł czas, że bob był już do ramion i obcięłam włosy na prosto. Aktualnie sięgają one za ramiona i nie wyobrażam sobie życia dalej z bobem, bo niestety moje włosy są dość kapryśne i układanie takiej fryzurki zajmowało mi około godzinę dziennie. W wakacje dużo czasu, więc nie ma problemu, ale w roku akademickim, kiedy wstaje rano i muszę jak najszybciej wyjść na zajęcia, pewnie miałabym na głowie coś, co przypominałoby cokolwiek, tylko nie boba Tak więc polecam dla posiadaczek stworzonych do tej fryzurki włosów (w miarę sztywnych i idealnie PROSTYCH) i mających czas (no i ochotę) na o godzinę dłuższe niż zawsze stanie przed lustrem z suszarką i okrągłą szczotką w ręku ![]() Ooo, jestem mile zaskoczona, aluniaaaaa, że ktoś odkopał mój stary wątek Bob już niestety dawno odrósł i prawie zapomniałam, że byłam jego posiadaczką Przyszedł czas, że bob był już do ramion i obcięłam włosy na prosto. Aktualnie sięgają one za ramiona i nie wyobrażam sobie życia dalej z bobem, bo niestety moje włosy są dość kapryśne i układanie takiej fryzurki zajmowało mi około godzinę dziennie. W wakacje dużo czasu, więc nie ma problemu, ale w roku akademickim, kiedy wstaje rano i muszę jak najszybciej wyjść na zajęcia, pewnie miałabym na głowie coś, co przypominałoby cokolwiek, tylko nie boba Tak więc polecam dla posiadaczek stworzonych do tej fryzurki włosów (w miarę sztywnych i idealnie PROSTYCH) i mających czas (no i ochotę) na o godzinę dłuższe niż zawsze stanie przed lustrem z suszarką i okrągłą szczotką w ręku ![]() aluniaaaaa, jeśli się zdecydujesz, nie zapomnij pochwalić się efektem ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- przepraszam, jakoś dziwnie mi się wkleiła tamta wiadomość
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ładnemu we wszystkim ładnie .Moim zdaniem bardziej pasuje Ci blond , ale to jest tylko moje skromne zdanie .Ja na Twoim miejscu bym je ścięła na boba , a potem wróciła do blondu .Ale , to dopiero gdy by się włoski ożywiły bo widać że dużo przeszły .A , decyzja należy do Ciebie ![]() Pozdrawiam . ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Ojj przepraszam nawet nie zauważyłam że już po metamorfozie .Bardzo ładnie wyglądasz .Pasuje Ci ta fryzurka .
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Zdjęcia na razie tylko z telefonu robione, bo nie mam przy sobie cyfrówki - przepraszam za jakość. No i nie umiałam sobie sama zrobić zdjęcia tyłem
Oto mój Bob Dłuższy (brzmi jak imię i nazwisko faceta
)

Postanowiłam je ściąć i zacząć intensywnie odżywiać
A może na początek troche dłuższy bob (nie do brody, ale do ramion?). Bardzo proszę o jakieś propozycje, może wirtualne dobranie fryzurki?