|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Widzę, że atmosferę sportową i tu na wątku czuć
ja też szykuję się do kibicowania, liczę że Polska strzeli gola, świetnie by było gdyby wygrała, ale jednak to mało prawdopodobne, chociaż nigdy nic nie wiadomo Dziś Tż uodziny, no i wiecie jakiego ma farta chłopak w miejscowym radio codziennie odbywa się konrkurs urodzinowy, znajomi i rodzina dzwonią do radia składają życzenia, wygrywa tylko jeden z jubilatów no i mojemu Tż się powodło wygrał kolację urodzinową nikt się nie spodziewał tym bardziej, że życzenia dostał od jednej osoby. też chciałam zadzwonić z życzeniami, ale zaspałam godzinę, do której trzeba było go zgłosić do konkursu. jednak i tak mu się poszczęściło
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
szukam Was na nk póki co znalazłam tylko 3
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tz ma szczescie a jak mienely urodzinki.. u nas chorobowo
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do tej chudości to powiem tak, faceci zazwyczaj wola szczuple a nie chude ani grube. Tak w sam raz. Ale są też kobiety które mają masywniejszą budowę ciala i też znajdą swoich amatorów. Patrz Tomasz Kammel hehehe |
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
"dopadłam: baję, martę, strippi no i dalej jakoś nie moge rozkminić
![]() musze się czymś zająć bo nie moge się doczekać meczu
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monika-jest? ![]() Sylwia-jest? ![]() Agata-jest? ![]() kto jeszcze jest ![]()
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kontaktach![]() ogladacie kubice? bedzie pierwszyyy coz za wspanialy sprotowy dzien
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie było łatwo znaleźć bo masz tą samą fotkę co na wizażu
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
juz Cie dodalam![]() super wygladasz masz bardzo ladna buziunie jak to powiedziala moja siostra
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze tylko 5 minut i mecz Polska-biało czerwoni
|
|
#1544 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() MY WLASNIE zszlismy z ogrodu do domku na meczyk mamy troszke przygotowan..tak jakos wypada ze za 5 dni bierzemy slub ) az normalnie nie moge w to uwierzyc a jutro znowu do pracy na 10 h ehh nie chce sie![]() Sysunia witaj z nami ![]() Jaga- jak bym miala takiego faceta to bym chyba zwariowala moj tam kocha moje jedzonko i najzwyklejszy posile jest dla niego niesamowicie smaczny -az chce sie gotowac![]() Martucha- powrotu do zdrowka ![]() Kasia - jak tam poszukiwania na naszej kl? pewnie wszystkie tam jestesmy ![]() a teraz widze wszystkie siezimy i og;adamy meczyk ![]() ![]() hm.. a moze stanie sie cud i ygramy![]() ![]() ![]() owocnego ogladnia
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
KUBICA WYGRAL
![]() ![]() : teraz czekamy na polakow
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
urodzinki minęly bardzo leniwie, objadaliśmy się caistem, potem znajomi wpadli na kawę no i pojechaliśmy na tą kolację. Martucha a ty się trzymaj i zdrowiej szybko ![]() Cytat:
świetnie mu idzie![]() W ogóle dziś dzień na kibicowanie, poza tym meczem i kubicą jeszcze mój lokalny żużlowy zespół wygrał ![]() Edit. Kasiu dziękuje za zaproszenie na nk
|
||
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego
![]() SAS a Ty masz konto na nk
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
wysłane
![]() bu przegrywają 1-0 edit: doczytałam. Jaga No to ja widzę, co będziesz miała po ślubie i wcale to nie będzie przyjemne.
|
|
|
|
#1549 |
|
Przyczajenie
|
Szczerze... to jakbym mu talerzem rzucila to by nastepnym razem ziemniaki ze smnietana jadl!!!!
Nie wiem jak to u Was jest, kto pracuje na dom, jak z kasa itp. ale ja bym sobie nie pozwolila na to. Jak mu sie nie podoba to niech sobie do restauracji pojdzie. albo sam zrobi. Zbuntuj sie raz czy dwa,a zobaczysz co z tego wyjdzie, bo baba do garow i uslugiwania przez dalsze laty chyba nie chcesz byc!!!! Nie daj sie! |
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
No nic, mój TŻ jest zasmucony. Powiedzial, że na nic nie ma ochoty. Że nie chce iść jutro do pracy ani do dentysty. Na szczęście ma apetyt, bo nie jadl kolacji z tego wszystkiego a zglodnial. Tak mi go żal, że pójdę zrobić kanapeczkę
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
nie udało się wygrać, no trudno. Podobno obstawiano, że Polacy trafią 2 gole, no i prawda, bo Podolski ma polskie korzenie
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Bądź co bądź bardzo cieszę się z wygranej Kubicy
![]() A jeśli chodzi o mecz, to cieszę się, że już wreszcie przestał trąbić mi pod oknami jakiś koleś trąbką meczową... Sa dwie opcje: albo rozpacza po przegranej, albo zemdlał, bo trąbił od 16.00
|
|
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
buuuu i przegralismy ehhh a niektore akcje dawaly nadzieje
![]() Kasiu- mam knto na nk
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe Ale i tak Chorwatki mi sie bardziej podobaja tzn ich typ urody zeby nie bylo ze ja jakas nie tego
|
||
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
no i Polska przegrala ... jak dla mnie Podolski to burak ;/
|
|
|
|
#1556 |
|
Rozeznanie
|
burakami to są ale nasi selekcjonerzy, jakby sie postarali to pare lat temu, kiedy podolski zaczynał dorbze grać zwerbowaliby go do nas, a problemów by chyba nie mieli bo nawet wzoraj komentator mówił, że kilku działaczy sie za nim wstawiało u naszych selekcjonerów i co??????? mogliśmy miec super piłkarza-Polaka, to nie, teraz sobie musimy "sprowadzać" takich rodżerów z Brazylii co to nawet słowa po polsku nie potrafią powiedzieć (nie mam nic do niego, ale jednak jest to reprezentacja Poslki i uważam za głupote to że się nikt Podolskim nie zainteresował choć sygnały mieli). no ale teraz mamy za swoje- na mundialu nas również podolski z klose wycięli (też polskie korzenie)
|
#1557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Tż mi kiedys opowiadal o teoriach jego kumpla z pracy i ja to teraz podlapalam i mu to czasem na zarty mowie zaznaczajac przy tym, ze moj czas sie jeszcze nie liczy, bo my to dopiero przed slubem jestesmy A tak na serio to ja tez nie jestem mistrzynia gotowania, poniewaz mieszkam z mama, codziennie przychodzi babcia i nigdy gotowanie nie nalezalo do moich obowiazkow. Jakies proste potrawy typu kotlet to wiadomo ze umiem zrobic, inne w sumie tez no ale nie jestem jakas wprawiona kucharka takze Tż musi sie z tym liczyc Na szczescie moj Tż też nie należy do wybrednych i jestem pewna, ze nie bede z nim miala akcji typu "bo zupa byla za slona" ![]() A w ogole to 19.06 jak wiecie mam obrone i wlasnie ustalilismy ze 20.06 pakujemy sie w samochod i jedziemy na tydzien nad morze stwierdzilismy ze pojedziemy pod namiot, zeby bylo jak najtaniej bo Tż teraz po powrocie z Anglii szuka pracy, ja też musze szukac pracy, wiec musimy oszczedzac no ale odpoczynek jak najbardziej nam sie przyda bo ja jestem wykonczona tym pisaniem pracy nooo o ile Tż nie znajdzie wczesniej pracy bo wtedy plany sie sypna....
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też kibicowałam u TŻ z jego tatą, ale miałam nerwy![]() A z tym Podolskim to przegięcie, a najlepsze jest to, że Polacy ponoć interesowali się nim jak jeszcze był juniorem, zanim stał się taki dobry, tylko nie miał go kto ściągnąć. Wczoraj był krótki wywiad z nim po meczu i wydał się być bardzo sympatyczny, powiedział, że życzy Polsce jak najlepiej. Martucha, bidulko, wracaj szybko do zdrowia |
|
|
|
|
#1560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

ja też szykuję się do kibicowania, liczę że Polska strzeli gola, świetnie by było gdyby wygrała, ale jednak to mało prawdopodobne, chociaż nigdy nic nie wiadomo

raczej nie ma nic łądnego w tym jak idzie dziewczyna i wszędzie się jej coś "wylewa" 

i wcale to nie będzie przyjemne.