|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M i rozmowy o wszystkim co z nim niezwiązane :) cz. 26
możecie polecić jakies dobre jakościowo bluzki basic z długim rękawem?
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Witam w moim świecie Coi napcham koszyk to przy finalizacji WSZYSTKO znika
|
|
#4174 | |
|
maskott
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że kod z rekompensaty za reklamację nadal będzie działał
|
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko to straszne wyobrażam sobie co musieliście czuć przez ten czas... mój Tz już by Ci napisał ze tak to jest z sektami hehe Ja jakoś jestem anty takie szkoły czy przedszkola prowadzone przez siostry zakonne choć pewnie tak jak piszesz można trafić na bardzo dobre ale to jak w każdej, są lepsze i gorsze wiadomo. Wrzucam zdjęcia jet set'a kurczę jaka duża na tych zdjęciach wyszła, muszę się z nią oswoić jeszcze ale sama w sobie bardzo mi się podoba IMG_1508507040.107927.jpg IMG_1508507051.418717.jpg IMG_1508507061.957130.jpg A która to selme masz, przypomnij? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jezu Karina, ale mieliście przeboje. Współczuje
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno, jutro chyba stacjonarnie pojadę pobuszowac gdzieś po sportowe ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Na szczęście kolejna placówka okazała się super wyborem i zarówno zerówka, jak i SP są na medal ![]() Jak się Pestka czuje ?
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boli ją tylko brzuch od antybiotyku i zgina się w pół po podaniu, a do tego dziąsła zwędzą na potęgę. Gryzie wszystko tylko nie żyrafkę Sophie ![]() Zastanawiałam się nad białym swetrem i beżowym, ale przejrzałam wszystkie foty i one są ogromne. Wyrzuciłam z koszyka. Biały kliknęłam w Zarze. Coś ostatnio mam fokus na perełki. Zaczęła mi się podobać kratką, której nie cierpię
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może u nas było takie "uwielbienie" dla tego przedszkola, bo to małe miasto, cóż też "prawicowe", myślę, ze w Warszawie ludzie są bardziej otwarci, a więc i krytyczni. Na pewno i takie placówki są dobre, ale raz, ze trzeba być krytycznym i wymagać, a dwa, jednak placówki, które są związane z Kościołem działają troszkę inaczej. Sama wolę jendak świeckie. Choć np. Jasiek ma w szkole fantastycznego księdza i nawet mój TŻ powiedział, ze jest fajny Jet set przecudny ! Swietnie wyglada. Tak, on jest duży, też się zdziwiłam widząc swojego na zywo. Szkoda troszkę, ze przestali mini produkować, bo to też fajna wielkość, akurat mieszczę portfel, telefon i klucze. A selmę mam md studded satchel w kolorze cement
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A perełki bardzo do Ciebie pasują, są eleganckie i kobiece. Niech się Pestetczka trzyma, jeszcze trochę i będzie lepiej. Ja tez własnie dostałam od lekarza receptę na szczepionkę preciwko infekcjom pęcherza, bo co jakiś czas muszę powtarzać. Ale jakas tam poprawa jest, a to najważniejsze.
|
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
Karina, bardzo mi przykro nawet nie chce wiedzieć przez co przechodziliscie.. ja chodziłam do sióstr do przedszkola i wspominam bardzo dobrze
mój tz zreszta tez ale to nigdy nie ma reguły niestety. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
Karinka dziękuję za odpowiedź. Mam obecnie praktycznie identyczną sytuację i tak rozmyślam jak to sobie poukładać
Po roku strasznie chciałam już wrócić do pracy. Wróciłam na kilka miesięcy na pół etatu jak mieszkaliśmy jeszcze na Śląsku i teściowa była pod ręką. Taki układ był super. Potem operacja, znowu dłuższy czas nie pracowałam i wyprowadzka. Z takim dwulatkiem teraz przyjemnie jest w domu, nawet można już konkretnie się porozumieć, porozmawiać. Coraz mniej monotonii ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- aa przyjechała moja paczka. Zaraz postaram się wstawić zdjęcia, choć światło już kiepskie mam. Są i swetry i koszule i bluzka.
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
dorzutki są chyba między 3 a 4
|
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Czekam na zdjęćia ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- \ Czyli trzeba budzik nastawić
|
|
#4185 |
|
Zadomowienie
|
sweterki fajne, jednak ten szaroniebieski ma jakby inny fason. Jest krótszy i ma węższe rękawki, ale materiał ten sam. Miękki. Do tego planuję doszyć perełki!
Ten ciemnobeżowy chyba się różni trochę kolorem. Sama nie wiem, muszę go obejrzeć w świetle dziennym. Obydwie koszule super. Ta w ptaki ma super materiał. Mam pod nim czarną bieliznę i nic nie widać. Była jeszcze bluzka z wiązaniem przy szyi, ale nawet jej nie pokazuje, bo jest całkiem przeźroczysta. I takie coś za 100zł sprzedają, masakra.
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co mam klikać
póki co odpuszczam. Przyszła moja pierwsza koszula z wólczanki i faktycznie jakość bez porównania do tych sieciówkowych
|
#4188 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje nie jest za duży?Cytat:
Biedulka tyle się męczyć oby już było z górki u Was ![]() Cytat:
Już pamietam, mi się bardzo podoba Twoja selma i gdyby byla taka czarna ze srebrem to wolałabym od swojej ![]() Cytat:
Kurczę to jaki na kolor ten ostatni sweterek? Liczyłam na taki camel ![]() Koszule świetnie leżą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa, dziękuję Dobrze się więc zastanowię, nim sprzedam, bo wersje z cwiekami juz chyba nie są produkowane, a wiele z nich miało złote wykończenia, co w przypadku ćwieków niekoniecznie mi pasuje
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanów bo masz świetny unikat, nie widuje takich na ulicach śliczna jest i kolor tez : ehem:Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Na pewno będę zwracać ten brązowy sweterek, szary też. On ma srebrną nitkę. Nie jest zły, nie świeci się mocno, ale wolę bardziej "matowe" wykończenie. Nad koszulą w kratkę też się zastanawiam. Trochę taki rolnik z pola dyniowego . Na pewno zostaje ten niebieski i koszula w ptaki.Właśnie dostałam smsa, że czeka na mnie sukienka w zarze. Piękna jest, oby była taka w rzeczywistości.
Edytowane przez white_latte Czas edycji: 2017-10-21 o 08:53 |
||
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany dziękuje ze piszesz, w takim razie nie odbieram go. Dziękuje tez mi się podoba bardzo.Pokaz jaka sukienka podoba mi się kilka w zarce ale muszę objadać na żywo jak długości ichWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4193 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej współczuję. Nie wiedziałam, że taka jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Koszula super! Jakie sukienki? Tez kliknęłam 2 i myślę czy opłacać. Cytat:
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam str w poszukiwaniu swetra i jeszcze ten wpadł mi w oko, ktoś widział?
![]() IMG_1508595154.818616.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4195 |
|
Zadomowienie
|
Ma ktoś link do szarego sweterka z perełkami ?
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4197 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny możecie coś.powiedziec na temat tego golfiku :☠0519788003Kolor:☠Beżowy ☠
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Chodzi mi o rozmiar i czy miły w dotyku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4198 |
|
Konto usunięte
|
cześć
![]() przedwczoraj były w promocji swetry -20 te po 149 zł z wełny merynosowej, dziś już bez promocji, ktoś coś wie? wróci -20 czy to koniec? |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0582096001.html
Widziałyście może ten płaszczyk? http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0535293001.html Na stronie wygląda bardzo fajnie i sama nie wiem.
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie kliknęłaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

Coi napcham koszyk to przy finalizacji WSZYSTKO znika
Części rzeczywiście po porodzie się odmieniło, ale część wróciła i sobie chwali 

wyobrażam sobie co musieliście czuć przez ten czas... mój Tz już by Ci napisał ze tak to jest z sektami
hehe
kurczę jaka duża na tych zdjęciach wyszła, muszę się z nią oswoić jeszcze

mój tz zreszta tez
ale to nigdy nie ma reguły niestety. 

póki co odpuszczam. Przyszła moja pierwsza koszula z wólczanki i faktycznie jakość bez porównania do tych sieciówkowych
nie jest za duży?
i gdyby byla taka czarna ze srebrem to wolałabym od swojej