|
|
#631 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
Cytat:
Kujonek też w sumie nie. Muszę odpocząć od facetów. Nie służą mi
Edytowane przez 9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 Czas edycji: 2017-10-22 o 11:52 |
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78166056]No właśnie od czwartku się nie udziela w ogóle
Kujonek też w sumie nie. Muszę odpocząć od facetów. Nie służą mi [/QUOTE]Napis, to będzie brutalne co napiszę, ale myślę, że z Anginą nic nie da się wydusić... Może rzeczywiście warto odpocząć. Ja mam dzisiaj rodzinny zlot i właśnie obiad przygotowuję ![]() Dinulka, jak u Ciebie? |
|
|
|
#633 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ten M. o którym pisałam, że na tel pikał mu ten messenger też jest jakiś dziwny. Odezwał się, gadał trochę jakby oczekiwał, że ja będę się odzywała czy jak? Bo pisał, że nie rozmawiamy, że to i tamto, czy spotkanie nam nie wypaliło? że mieliśmy się spotkać na drugie,a temat ucichł... a przecież on milczał tak samo. Umówiliśmy sie na dzisiaj wtedy, czyli kilka dni temu. Wczoraj się odezwałam czy to aktualne i o której, bo miałam też inne plany na dziś i musiałam wczoraj się zadeklarować czy będę na zajęciach. Chciałam konkretów, 3 razy pytałam o konkretną godzinę, to nie umiał się okreslić i w końcu tylko, że się jakoś dogadamy i żebym szła na te zajęcia, a my uzgodnimy coś, żeby było dobrze. A dziś się nie odzywa. Nie wiem tylko po co mi tyłek zawraca. Ja na pewno dzis się nie odezwę, mam tylko nadzieje,że nie myśli sobie, ze jak napisze o 18 do mnie to ja polecę. Jest dziwny, trochę nonszalancki, trochę próbuje dominować, pokazać, ze ma wszystko gdzieś i taaak bardzo podchodzi na luzie, potem zamiast robić konkretne kroki, to bawi się w badanie mnie (albo mi się wydaje). Coś czuję, że jestem dla niego jedną z opcji albo z braku laku się umawia, ale nie chce żebym mu popsuła inne plany, wiec nawet godziny nie chce określić, tylko spotka się gdy mu będzie wygodnie. Przynajmniej tak to wygląda z mojej perspektywy. Aaa i na tamtym spotkaniu powiedział, że myślał, że jestem 'rozrywkowa' patrząc na mojego fb. Czyli coś w tym fb jest ![]() W pracy tez mam jakąś demotywację. Nie wiem w sumie co się ze mną dzieje
Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-10-22 o 13:12 |
|
|
|
|
#635 |
|
Komplikatorka
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeraża mnie, że dorosły facet tak się kieruje fb... Może dopadł Cię taki jesienny dołek? |
|
|
|
|
#637 |
|
Zawsze łakoma.
|
Czeeeeeść dziewczyny
Wczoraj byłam na weselu i złapałam welon!!! To chyba znak, tak się cieszę
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale problem chyba się rozwiązał, bo jest 16, a on dalej się nie odezwał. nie wiem czy jesienny, ale czuję potrzebę tej drugiej osoby ostatnio, a jest jak zawsze, czyli każdy ma mnie gdzieś a jak u Ciebie?Cytat:
|
||
|
|
|
#639 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Odpoczywam od niego, napisał do mnie jakąś godzinę temu z pytaniem o to co robimy za tydzien What!? On chyba myśli, że ja się będę z nim spotykać raz na... 3 tygodnie Pewnie zapachy z Twojej kuchni aż do mnie dolecą ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie nastrój dobry ostatnio, z facetami nic ciekawego, ale jakoś dużo się dzieje ogólnie i na nich się tak nie skupiam chwilowo ![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78171931]Przecież ja wiem Kochana Odpoczywam od niego, napisał do mnie jakąś godzinę temu z pytaniem o to co robimy za tydzien What!? On chyba myśli, że ja się będę z nim spotykać raz na... 3 tygodnie Pewnie zapachy z Twojej kuchni aż do mnie dolecą ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Ja złapałam niechcący w kwietniu... [/QUOTE]Raz na 3 tygodnie - porażająca częstotliwość ![]() Jedzenie wyszło smaczne
|
||
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam spotkanie z tindera z panem śmiesznym.
Facet pobił rekord bo dodał sobie 20cm wzrostu Ahahah. Super materiał na kolegę bo z charakteru na prawdę super e dodatku, że jest to azjata i żądło się trafia taka otwarta osobowość u nich. A żeby nie było nudno to lecę teraz na randkę n3 z panem sexy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#642 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
Chłopak z którym spotkałam się z zeszłym tygodniu nie odezwał się już. Szkoda.
Wydawał się w porządku, był w moim typie, pierwsze spotkanie było krótkie (zrobiłam je między innymi obowiązkami).W weekend spotkałam się ze znajomymi, co mocno poprawiło mi humor. Potem spotkanie dość spontaniczne z chłopakiem z T. Przyszedł zarośnięty, drobny chłopak. "Pachniał" nie wiem czym, jak mój ś.p. dziadek Był dość zestresowany, chciał się spotkać znowu. Zmarnowany czas. Odechciało mi się spontanicznych spotkań. Cały dobry humor trafił szlag.Wygląda to tak: - faceci, którzy mi się podobają - faceci, którym się podobam - wolni faceci Wybierz dwa |
|
|
|
#644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały wieczór mnie korci, żeby napisać do tego mojego kolegi, ale nie mogę. Ewidentnie ma mnie gdzieś, więc lepiej żeby się mnie dodatkowo nie wystraszyl jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Mój weekend:
usłyszałam wyznanie od nowo poznanego chłopaka: chciałbym się w tobie nie zakochać. PIĘKNE. A przy okazji prawie się o mnie wczoraj pobili w klubie... Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-10-22 o 20:17 |
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem, kiedy optymizm mi minie ![]() Dinulka rzeczywiście, lepiej do niego nie pisz. Trzymam kciuki żebyś wytrwała w tym A jak z W.? |
|
|
|
|
#647 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Może jakiś drink za 2 tyg ? Aszin możesz ?
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wczoraj dobilam. Znalazlam stare zdjecia i az mi sie nie chce wierzyć ze tyle przytylam... nie mowiac o reszcie wyglądu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam, że coś pomieszałam :/
Wyszukałam w poprzednim wątku, kto pisał o Calypso przy Auchan. Mieszkam blisko Dinulki. Sorry za zamieszanie i dzięki za propozycję. Edytowane przez bellissima Czas edycji: 2017-10-22 o 20:58 |
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#651 |
|
Komplikatorka
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Może pomyliłaś Dagunię z Dinulką. :p
O widzę, że już wyjaśnione.
Edytowane przez rukolka Czas edycji: 2017-10-22 o 21:03 |
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
W piątek poznałam faceta, który w weekendy czasem jeżdzi taksówką (stąd dostanie ksywę taką). Świetny chłopak, dużo gadaliśmy. W sobotę pracował. Poznałam innego (bardzo podbny do W. swoją drogą, więc ksywa tymczasowa to V
.), po imprezie staliśmy już w szatni, a tu wpada Taksówkarz, że kończy pracę i mnie odwiezie i... on myślał, że ja stoję obok randomowego faceta, a nie że z tym facetem jestem
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak to, jak to??
![]() Cytat:
zazdroszczę Ci tego poznawania ludzi na potęgę.
|
|
|
|
|
#660 |
|
Konto usunięte
|
A ja jestem zła kobieta. Gadałam z dziwnym gościem na Tinderze, ten mi o seksie, to ja go na ten seks nakreciłam i odmatchowałam. Ale miałam ubaw
a najbardziej go interesowało jaką mam fryzurę TAM. hahahahahaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

10stron ponad to już za dużo dla mnie 

. 

Wydawał się w porządku, był w moim typie, pierwsze spotkanie było krótkie (zrobiłam je między innymi obowiązkami).