|
|
#1111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
Możemy tylko dziękować polskim działaczom sportowym za to, że nie chcieli z nim rozmawiać, jak wyraził chęć gry w polskiej reprezentacji. I tyle.
|
|
|
|
#1112 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dodatkowo jeszcze jakbym Ją spotkała, a Ciebie nie było (kurcze, hecate, tylko się nas nie przestrasz )Cytat:
Ja kiedyś chodziłam - Sheaksbeara (kurcze, czy to się tak pisało...?), ale jakoś ostatnio opadło mi zainteresowanie piłką. No, ale jak nasi grają, to siedzę (choć obraz słaby, bo ja też Polsatu nie mam, więc na pokojowej antenie łapię).Paulinko, we wrześniu też możemy się spotkać, a co ![]() Cytat:
![]() ![]() ). Strasznie się cieszę ![]() Kefir jest super. I Soraya - balsam chłodzący po opalaniu. W ub. roku te dwie rzeczy mi ratowały skórę (też spaliłam nogi, tak, że miałam problemy z siedzeniem ![]() ).Wierzch sszedł, ale opalenizna została Chciał grać dla nas, to go nie chcieli. Niech plują sobie w brodę, głupole, no!
|
|
#1113 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przegraliśmy, szkoda. Na szczęście to nie ostatni mecz. Anuschko, no z Podolskim to faktycznie ciężka sprawa
|
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka się robię krwawa No nie ![]() Cytat:
--------------------- Ech, no i jesteśmy w tak zwanej czarnej dupie. Zaraz przypomina mi się dowcip. Ile Polacy zagrają spotkań podczas Euro 2008? 3 - mecz otwarcia, o wszystko i o honor...
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
No i popłynęli... Ech...
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, polowania? Że tak idiotycznie spytam, na zwierzęta i na śmierć?
![]() Jakoś... no nie wiem, po prostu żal mi zwierząt i nie wiem co w takim polowaniu może być fajnego. Po co? Co później z nimi robią? (Edit: Dobra, nie chcę wiedzieć). --- Doczytałam post Anuschki z poprzedniej strony - no niestety, pewnie część naszych kibiców gdyby tylko mogła, to by chłopaka zjadła. Może się czuć z tym źle, ale z drugiej strony - chciał grać w naszych barwach, skoro sam wyszedł z taką propozycją, ale go nie przyjęto; miał usiąść i marnować talent? Niech gra.
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chlopaka szkoda ... Reprezentacji szkoda... |
|
|
|
|
#1121 |
|
BAN stały
|
Zabawy...absolutnie nie
Zresztą, mój jest dopiero na stażu, więc przez co najmniej rok w ogólne nie będzie miał kontaktu z bronią. |
|
|
|
#1122 | |||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() powiem wam coś dziś rano moj brat mial taki opis na gg: Polacy strzela dziś 3 gole-2 Podolski, 1 Klose a godzine pzed meczem miał taki: bedzie 2:0 dla Niemców chyba powinien zacząc grać w totka ![]() Cytat:
super. na razie nie umiem sie cieszyc tą perspektywa ale jak mi smutek pomeczowy przejdzie to sie naprawde uciesze... Cytat:
) pomagają...mam mimo wszystko nadzieję, że mecz z chorwacją nie bęzie meczem o honor tak cholernie mi przykro tymbardziej, ze w cale nie graliśmy źle ![]() chociaz beenhakker popelnil błąd-zamiast zurawia powinien zdjąć kompletnie niewidocznego dziś ebiego
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulinko źle nie graliśmy to fakt, ale Niemcy byli lepsi, wygrali zasłużenie. Humor mi się zepsuł, wielka szkoda
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jest cicho. Chwile cos spiewali, unosili sie. Im blizej konca tym mniej bylo czegokolwiek. I teraz taka cisza po tym meczu.
Nie to co jak Man UTD wygral... Tak smutno jakos. |
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w nich wierzyłam Naprawdę wierzyłam, ze wygrają. Liczyłam, że Benhacker wie co robić, że chłopaki dadzą radę. Widać było, że cisnęli. Szkoda. Ale Sędzia też nie jest bez winy. Ta pierwsza bramka nie powinna być uznana, była ze spalonego |
|
|
|
#1126 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1127 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też jakoś smutno, chociaż kibicuję raczej towarzysko, wciągnęłam się trochę przy TŻ.
Ale refleksję mam taką, że nam chyba bardziej smutno z powodu tej porażki niż piłkarzom - w komentarzu po meczu Lewandowski dość beztrosko stwierdził, że jeszcze wszystko przed nimi i jest ogromna szansa, że wyjdą z grupy. Grunt to dobre mechanizmy obronne
|
#1130 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, spokojnie
, bo za chwilę Moderatoki nie pozwolą nam rozmawiać w Scent Barze nie tylko o polityce, aborcji, religii, ale i o piłce nożnej![]() smutno, ale taki jest sport jakoś spokojnie dziś przyjęłam tę porażkę, chyba się starzeję całe mistzostwa przed nami, jeszcze się będziemy cieszyć, mam nadzieję, że również ze zwycięstwa Polaków
|
|
|
|
#1132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem, że oni to mają i jeszcze pokażą na tych mistrzostwach. Cytat:
Ja mam wrażenie, że ta presja mediów, kibiców i kreowanie tego meczu na "odwet za całe niemieckie zło" sprawiło, że naszych piłkarzy trochę sparaliżowało.
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie by najbardziej cieszyło, gdyby z grupy wyszła Chorwacja i Polska, ale realnie patrząc, to nie wiem jak to będzie...
W każdym razie liczę na remis w meczu tych dwóch drużyn, 16 czerwca
|
|
|
|
#1135 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Wlasnie zrobilam sobie meliske wiec sie bede uspakajac. ![]() Bardziej mi przykro,ze chlopak chcial grac w naszej reprezentacji i nie chcieli go. Bylam na poczatku nieprawiedliwa zloscilam sie na niego ,nie wiedzialam ,ze chcial grac w reprezentacji Polski . Ale jak sie dowiedzialam ,to przeszla mi zlosc na niego, przyznaje ,pozostal smutek z niewykorzystanych okazji przez nasza druzyne. Na oslode pozostaje jednak zwyciestwo Kubicy i Mazurek Dabrowskiego mowcie co chcecie ale serce rosnie .
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację. Miło było popatrzeć i posłuchać. |
|
|
|
|
#1139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię Heidfelda Ale najbardziej to się chyba cieszy BMW ![]() Dla polskiej reprezentacji trochę mniej świetnie aaaaaleee... nam to już cud z nieba nie pomoże. Chorwacja i Austria mocne, było widać we wcześniejszym meczu. Spodobał mi się komentarz w Szkle Kontaktowym: Jeszcze tylko mecz o wszystko, mecz o honor i do domu. Cytat:
![]() Tym razem przynajmniej z piątą drużyną świata, a nie z jakimiś słabiakami. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Żart, żart. No, widziałam, że specjalnie radości nie okazywał. ![]() Ech. Sierpień 2004 roku spędzałam w Kopenhadze. I właśnie wtedy Dania włoiła nam pięć do zera... Ale był wstyd. ![]() Cytat:
![]() Chyba jednak wolę to od trąbienia.
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, papuga. Nie mowię, że przez kwadrans leję równo wodę. Idę pod prysznic, potem myje żeby (odkręcam wodę, mocze szcozteczke, po czym zakręcam kran). Chodzi o to, że wszystkie te czynności robię głośno i miotam się po lazience cudując z odkręcaniem i zakręcaniem kranu, trzaskaniem szafkami, niemalże mebluje łązienkę
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

Najpierw musiałybysmy się we trzy spotkać, a jak dopisze, to i w wiekszym gronie. Kurczę, ja już dawno planowałam wybrac się na gościnne występy do Krakowa czy do Wrocka. Ale kiedy...? Trzy soboty pracujące w miesiącu...
)
Ja kiedyś chodziłam - Sheaksbeara (kurcze, czy to się tak pisało...?), ale jakoś ostatnio opadło mi zainteresowanie piłką. No, ale jak nasi grają, to siedzę (choć obraz słaby, bo ja też Polsatu nie mam, więc na pokojowej antenie łapię).