|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Plastry antykoncepcyjne "Evra".
Trzeci dzień noszę plaster Evra. Jest to mój pierwszy plaster. Wcześniej zażywałam Logest po którym strasznie przytyłam. Mimo diet i sportu nie mogłam schudnąć. Lekarz zmienił mi Logest na Mercinol jednak efekt był ten sam. Teraz przepisał mi Evrę, twierdząc, że z tymi plastrami już napewno uda mi się schudnąć.
Czy któraś z Was drogie wizażanki stosuje te plastry? Jeśli tak to bardzo proszę opiszcie jak się z czujecie, czy pojawiły się u was jakieś skutki uboczne itd. Co ogólnie sądzicie o Evrze ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plastry antykoncepcyjne "Evra".
Też bardzo chętnie się dowiem ...
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wyszukiwarka nie gryzie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=evra http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=evra
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moja siostra je stosowała i też niestety przytyła...
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
najpierw przybyło mi 2 kg, po kilku miesiącach schudłam o 4
![]() ale rzeczywiście było już wiele pytań o Evrę, powyszukuj sobie ![]() Edytowane przez mech Czas edycji: 2005-10-03 o 15:43 Powód: suplement ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja przytyłam 3kg i zaczęłam mieć problemy z cerą.Dlatego zmieniam plastry na tabletki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dzieki za odpowiedzi i przepraszam za powtórke wątku
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
używam przez 1,5 roku i spróbuje teraz yasmin, bo od kilku mies waga na +2 kg, a nie zmnieniłam trybu życia ani diety, a poza tym mało zaczęłam siusiać. czyli zaczęła mi się h20 zatrzymywać. a takie wygodne były
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
używałam przez rok i straaaaaaaaasznie sie zawiodłam. Też myślałam, że będzie łatwiej schudnąć, ale nic z tego. Myślałam, że wygodniejsze w użyciu niż pigułka, bo nie trzeba pamiętać o tym co dzień, a tu pomyłka, bo i tak co dzień sprawdzałam czy się trzyma. a pozatym denerwowało mnie to, że się tak strasznie brudzi na brzegach.......... nigdy więcej żadnych plastrów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fascynatka ♥
|
ja stosowałam je przez 2 dni, po tym czasie mój stan był tragiczny... wpadłam w depresję, co chwilę płakałam bez większego powodu, głowa mi pękała, było mi niedobrze, miałam mdłości, nie mogłam jeść, a na koniec dostałam wysypki. jedyny plus, to to, że jakimś cudem straciłam na stałe 2 kg. ale ogólnie dla mnie to była porażka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
czytałam na jakimś forum że dziewczyna zaszła w ciążę a innej lekarz nie chciał przepisać ich żeby nie przyszła do niego z pretensjami jak pozostałe jego pacjentki
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2014-12-04 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja stosuje plastry od 3 miechów, inie mam ani depresji,a niżadnych takich stanów, i odziwo schudłam 3 kg. Wydaje mi się że reakcja na plastry jest zależna od kobiety, jej ciała i tego że każde ciało indywidualnie reaguje na dane hormony. U mnie np. tylko skóra jest bardzo wysuszona, ale to wszystko. Pozadrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.