|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
1.nadejdzie taki dzień, w którym powiem, że spełniły sie moje sny
![]() 2.Bo mój świat upada z gwiazd na ziemię kiedy nie ma Cię.. 3.Mała, nic nie znaczaca - Ja... 4.Rzeczy, które rozumię ja, niekoniecznie zrozumiesz Ty 5."Prosiaczku... Miłość jest wtedy, gdy się kogoś lubi za bardzo..." 6.W powietrzu drży list pożegnalny: Tych kilka słów i szara łza... ;( 7.Kiedy przyjdziesz i przytulisz mnie, poczuję, że nie jestem sama... 8.Kochać to głupota... później się żałuje ![]() 9.sama dla siebie stałam się pytaniem... 10.Chciałam być sensem Twego życia... Cząstką Twoich myśli... 11.Wiem Bez Ciebie Życie Trudne Jest,Bez Ciebie Noc Nie Kończy Się... 12.Chcę byś widział mnie wszędzie, tak jak ja widzę Cię 13.niepotrzebnie bałeś się mojej miłości, nie kochałam aż tak... 14.z trudnością piszę Twoje imie..na kartce mokrej od łez.. 15.bo nikt nie powiedział zostań... więc odeszłam... 16.Powiedz jak walczyc...z tym co zle...za mało sily w sobie mam =( 17.Może kiedyś zobaczysz mnie w swoim śnie i wtedy zrozumiesz... 18.Smutny smuteczek w oczkach mam... =( 19.Póki co, serce mam zatrute..Uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek.. 20.Ja wiem, jak to jest...Sama nie wierzyłam,że tyle siły mam.. 21.Kobieta wybaczy Ci wszystko oprócz tego że jej nie kochasz.. 22.Prawdziwa miłość zawsze milczy: jej wyrazem są czyny, nie słowa... 23.Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu... 24.Taka ciemna bywa noc i moje sny bez Ciebie - bez barw =(
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cedynia 972 - Grunwald 1410 - Klagenfurt 2008 !
|
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Avec toi j'irais jusqu'au bout de la terre.. Z tobą poszłabym na koniec świata
Tu est mon rayon de soleil Jestes moim promykiem slonca ...Tu Me Monques... - ...Tesknie... C'est merveilleux que tu existe! - Jak wspaniale, że istniejesz
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie również proszę o takie
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
No matter where I run I see your eyes always follow me ;* I give you my destiny, I'm giving you all of me... / powierzam Ci moje przeznaczenie, daję Ci całą siebie ...losing you is like living in a world with no air /utracić ciebie to jak żyć na ziemi bez powietrza I oszukuję siebie co dnia, że to co jest będzie żyć wiecznie ...bo tylko on tak łapie za rękę ;* ![]() Ale już wiem, wiem co to miłość, ale już wiem co znaczy z Tobą noc.. ;* Kiedy tu jesteś i odchodzisz cała płonę, tak cię pragnę.. ;* To mało istotne, tylko chce mi się płakać, kiedy wącham twój kołnierz i czuję jej zapach.. Nie chciałabym być niegrzeczna, ale wiem, że w twojej głowie już rozchylam kolana.. ![]() ... tracisz oddech, ale wcale nie chcesz wzywać karetki Nie zamierzam prowadzić z tobą żadnych gier, najważniejsze to być wobec siebie fair Wiesz, powinieneś, musisz mnie kochać.. Nie możesz mnie nie kochać..!! Jestem przy tobie tak jak ty jesteś przy mnie, ja i ty, rozumiesz? – intymnie.. Nie mam już Ciebie, największa strata, nienawidzę za to siebie, życia i całego świata ![]() ..najmniejszy szept, pokarm dla duszy ..promień słońca między chmurami nadciągającej burzy
|
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
-bo ona się bała ! - czego ? - ... miłośći.
Mówisz mi "tylko ty". Czasami nawet myślę, że ci wierzę.\ Ona zagubiona i on zagubiony. Tego samego chcą i tak samo się boja udowodnij choc raz ze to uczucie jest warte nas . ejj niewiem czy pasuja do sytuacji :P muszee poszkuac jeszcze czegos
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
.w*sWoiCh*oCZaCh*wSzYstki E*moJe*MaSz*snY..
PrZyTuL MnIe.. w TwOiCh RaMiOnAch-->WsZyTsKo mA sEnS.. ![]() ...Pukam do drzwi szczęscia...Otwierają sie... a tam stoisz Ty ** ![]() Wystarczy raz przytulić by chcieć mieć Cie zawsze blisko siebie! ![]() Bo Ty jesteS Jak mArZenIa DlA MnIe JaK nAJpIEnIeJsZE sNY.. Mogę marznąć gdy wiem ze przyjdziesz i ogrzejesz mnie Wystarczy jeden twój usmiech a wszystko nabiera sensu ;** Dla Ciebie potrafie uśmiechnąć nawet gdy jest źle ![]() ![]() "...Może masz w głowie myśli bardziej szalone niż ja..." SmaK MojeGoo SzCzęśCia w JeGo RaMionacH PoznaŁaM .. ;-)) Z kimś Takim Jak Ty, Na Koniec Świata Mogę Iść... Czuć, że jestem Ci potrzebna... wiedzieć, ze jestem jedyną... I tęsknić wiedząc, ze i Ty tęsknisz..." |
|
|
|
#488 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
więcej kcę takich od Ciebie! off: w tobie miałam ciężar, oparcie mam w bracie . ^^ nienawidzisz mnie.. tego co było między nami . widząc mnie, wspomnienia wybuchają jak dynamit . parę słów powiedz. pogadaj. na ławkę zabierz. siądź obok . im bardziej mnie nienawidzisz, tym bardziej cię do mnie ciągnie . dawno mnie nie widziałeś? potraktuj to jak ferie . pragnę cię zabrać na wycieczkę do szczytów... Oo
|
|
|
#489 |
|
Przyczajenie
|
-Jeśli masz listę 10 najlepszych, 9 musisz skreślić!Bo jestem ja.. i nie ma reszty!
![]() -Absolutnie absurdalne absolutorium. -Brakowało by mi Ciebie, gdybym Cie nie spotkała. -"The gentle voice that talks to you, won't talk forever...;>" / Ten szlachetny głos, który mówi do Ciebie nie bedzie na zawsze. -To ty się będziesz musiał ze mnie spowiadać.* -Czarna krowa w kropki bordo!!! -W różowych okularach nawet wełniane pończochy wyglądają jak jedwab. -Gdy pójdę do nieba i spotkam amora to wsadzę mu ten jego łuk w DUPĘ! ![]() ![]() ![]() -Czasem wystarczy zamknąć oczy... Edytowane przez scream Czas edycji: 2008-06-08 o 20:03 |
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
I ja się przyłączam.!
)Zawsze chce być w zasięgu Twego wzroku.! Tralala tralala podzielmy równo, dla Polski 3pkt a dla Niemców gówno.! xD xD Nasze życie składa sie z krótkich momentów.!
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
genialne
![]() już ustawione, hi hi POLSKA!
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy ma swoje poglądy i swoje zdanie ![]() Bez off: ![]() "Tam gdzie niebo lekko dotyka wody..." ![]() "Te same dni, te same sny, cokolwiek robisz ten sam syf.." ![]() Idę za nimi, Bo oni idą za mną..Wiesz co to jest?To Lojalno$ć.. ![]() ...Żeby Było Lepiej Musi Być Gorzej... ![]() Udając debila, czlowiek inteligentny pokazuje dystans do siebie... ![]() Pozdrawiam
Pamiętasz, jak mówiłem, że będę kochał Cię do końca świata i o jeden dzień dłużej? Kłamałem... Zawsze będę Cię kochał. ![]() ![]() Edytowane przez Asieczek0411 Czas edycji: 2008-06-08 o 20:24 Powód: Literówka ;p |
|
|
|
|
#493 |
|
Rozeznanie
|
*Zgaga moralna po uczcie duchowej.
*Rozcieńcze moja samotność na nas dwoje. *A jaka jest Twoja częstotliwość smutku? *Dyskretnej troski trzeba mi. *Pragnęłam Ciebie. Minęło.
|
#494 |
|
Przyczajenie
|
1.Nakarm świnie, wydój krowy i spie.rdalaj. 2.Po pierwsze duchem, po drugie serduchem...!! 3.Twych przenajsłodszych pieszczot nigdy, przenigdy nie zapomnę. 4.Pozwól mi znowu uwierzyć ... 5.Spojrzyj czule dziś na mnie ostatni raz. 6. Ciiii...śpi wspomnienie najpiękniejszych dni. 7. I dłonie jego przypomnij zanurzone w dłonie... 8.Bo nie wie nikt Gdzie zazwyczaj się ukrywam. 9. Pakuję gwiazdy do słoika... |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.
Są takie momenty, gdy ufa się już tylko Bogu.. Nawet moralność jest tylko kwestia czasu.
|
|
#496 | |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, miło, że ktoś docenia.
![]() Cytat:
hej, bo ja potrzebuje Ciebie. i zmiany też. bo trzeba się godzić, że chcesz mówić ale nikogo nic to nie obchodzi. ej, bo ludzi sie nie zapomina, wiesz? niech miłość opowie nam codzienność. z Nim przejdę przez jesień. nie patrz takim tonem. nie komplikujmy sobie życia. jeśli obydwoje zrobiliśmy coś nie tak, to obydwoje przez to przejdźmy. stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. pamiętaj! tak, lubię być zatracona.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Moje oczy proszą, proszą aby je zamknąć.
Nie mogę tu nic zmienić. Poddać się też nie mogę. Znajdujemy wolność w nadrzeczywistości. Niezgoda na rzeczywistość. Nauczą cię przegrywać, zniszczą twoją wiarę w siebie.
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
moje ulubione z listy gg:
Badźmy realistami, będzie dobrze jak zremisujemy.! Za oświęcim! Za majdanek! Narobimy Szwabom bramek.! Ja pijak Ty pijak.! No i pijemy dziś ~~ ~~ Są powody by być optymistą.! ![]() Zerwałeś z szyi pamiątkę kobiecie, potem grzałeś srebro w publicznej toalecie.
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
1.Czasem trzeba zamknąć oczy by zobaczyć to co niewidoczne...
2.Myślałam, że mam wszystko. Nie miałam pokory... 3.Jestem jaka jestem i taka juz zostane... 4.Do SeRcA ZaPuKaJ ZnÓw Bo MyŚli BojĄ SiĘ SŁóW.. 5.Nikt nie zrozumie powodu moich łez... 6.NaJlEpsZe PoZoStAnIE w NaS, nIcZeGo nIe ZaBiJe CzAs 7.czasem czuję taką pustkę. . . że już sama nie wiem jak mam żyć ;( 8.to było jak senne marzenie...jak ciepło...jak spacer wśród gwiazd... 9.proszę pozwól mi usłyszeć ciszę, czasem lepsze to niż potok słów... 10.chciałabym patrzeć na Ciebie jak śpisz... to nic, że o innej śnisz... 11.Czasami milczenie jest najgłośniejszym wołaniem o pomoc... 12.Zanim zasnę...chciałabym usłyszeć, że jestem najważniejsza.. 13.Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia... 14.Zawsze kiedy wydaje Ci się że będzie dobrze - kompletnie się mylisz... 15.Czas nie goi ran... On tylko przyzwyczaja do bólu... 16.Boję się, że los skrzywdzi mnie, że zabierze Ciebie mi... 17.bo miłość to puste słowo... 18.Wymysliłam sobie anioła, a powiedział, że nie będe go mieć... ;( 19.Wyglądam na samobójczynię? Nie?! A zabiłam samą siebie... 20.Smutni są weseli, bo zawsze uśmiechają się by ukryć to co czują... 21.Pomóż mi...Proszę...Nie mam siły by wstać..Jak mam sobie rade dać?!
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
...I walk this empty street on the boulevard of broken dreams...
(Idę tą pustą ulicą, bulwarem rozbitych marzeń) ...Every new beginning comes from some other beginning end... (Każdy nowy początek pochodzi z końca innego początku) ...The center of the Earth is the end of the world... (Środkiem ziemi jest koniec świata) ...I don't feel any shame, I won't apologize... (Nie czuję wstydu, nie będę przepraszać) |
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na ekstra chwil parę, jaram się życiem bo jest darem..
widzisz! trzeba było mnie trzymać! "Odbijemy sobie Auschwitz i całą resztę" xD ' biało-czerwony wulkan wybucha, Polska wierzy i ufa!!' |
|
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
1.Nieosiągalny Twój uśmiech... Niedostępne Twe spojrzenie...
2.ukrywam smutek, uśmiecham się... niech wszyscy myślą, że jest OK... 3.NieWieszCoMyślęIczuję NawetNieWieszŻeKocham.. ZresztąNigdySięNieDowiesz 4.Gdybym mogła cofnąć czas... NIGDY by nie było nas... 5.świat mój tak zwyczajny...pod niebem biało-czarnym.. 6.są w życiu takie chwile, że nie mam już sił, aby dalej żyć... 7.Dlaczego musze żyć? Gdyby nie Ty już dawno by mnie tu nie było... 8.Zyjemy między sobą, lecz czemu ciągle obok? 9.szukam kogoś, kto by mnie nauczył od nowa żyć.. 10.Patykiem Na Piasku Pisane Marzenia... 11.Gdybyś wiedział czym jest MIŁOŚĆ, czym jest SMUTEK, czym są ŁZY! 12.Miłość Boli Zadaje Rany, Kolejny Dzień Mija A Z Twojej Strony Żadnej Zmiany 13.Trudno jest żyć, wiedząc, że nie znaczy się NIC... 14.Dzień mojej śmierci będzie najpiękniejszym dniem w moim życiu... 15.Umrę bo chcę, umrę bo muszę, Aniele Śmierci zabierz mą duszę ![]() 16.Anioł Stróż powiedział "NAIWNA" i pogłaskał mnie po głowie... 17.Pocięte Ręce... Zgaszone Marzenia... i Niespełnione Nadzieje... 18.Dlaczego to TY zawsze stoisz na mojej drodze do szczęścia?!... 19.Czasem słowa nic nie znaczą... 20.milość jest piękna zwłaszcza gdy jej nie ma... 21.jeśli czujesz się tak jak ja, to Ci szczerze współczuje.. =( 22.zlikwidować pełne bólu momenty i słowa... Zacząć całe zycie od nowa...
|
#503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ;** Twoje cudowne <3 thinspiration _Anusia_ wjol lejdi083 Michalinka89 kocham , wiecie ? <33 bez offa z rozsznurowanymi butami, mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie. um, hold me now so close. <3 blizny są w środku i kształtują teraźniejsze czyny. You are the best thing. really. <3 Niczym diament lśnię pośród tłumu szarych ludzi. Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz. Kobieta założy Ci miłości króciutką smycz. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców. dawno wracam z stamtąd, gdzie ty dopiero idziesz.. so get out of my head ! I Have Obtained Wings From Angel...:::miss:::... Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj nie potrzebujemy się cieszyć po ciemku^^ życze sobie zasnąć i liczyc że nastanie jasność. jak noc i dzień, jak ogień i woda -my. on tu, a ona tam, wiedzieli już, że stworzeni nie dla siebie. Najpkniejsze Jest To Czego Nie Masz Na Co Czekasz I tęsknisz Od Lat..
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie dzisiejszego meczu (a raczej wyniku):
teraz możemy zapytać: Leo why?? To proste: for money
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
__ ale kibiców i tak mamy najlepszych . ! ; D
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Szary świat, gdy brak w nim barw
gdy ludzki gniew znów rodzi strach Pójdę gdzieś gdzie ptaków śpiew tam znajdziesz mnie. Oszukam czas, ucieknę od tych wszystkich smutnych spraw Z marzeń buduję świat bo przystań swą w siódmym niebie mam. Zakręcony świat przez niebo gdzieś gna Spokojny krok, spokojny oddech mieć I boso tańczyć co noc na środku miasta Biegnąc rozpędzić się tak, by umieć latać.
|
#508 |
|
Przyczajenie
|
mogłabym to prosic po ang ?
i mam wielka prosbe... coś o tym że chlopak próbuje wzbudzic we mnie zazdrosc i podrywa dziewczyne w ten sam sposob co mnie... (opisy, zachowanie...) i ja wiem że robi to specjalnie.. i chodzi mi o cos takiego zeby mu uswiadomic ze ja wiem co on robi... i ze wcale mnie to nie rusza.. mam nadzieje ze w miare dodrze wytlumaczylam :P
|
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
Uff... Ale Wy macie tempo... Nie było mnie raptem przez 3 dni, a tu już 6 stron do czytania, hehe
![]() Pokradłam trochę Waszych opisów Frizzelicious => hmm... oskara za takie... perwersje...??? hehehe ![]() ![]() ![]() postaram się więcej takich "śmiechowych" odszukać A na razie z takich na hop siup i raz dwa trzy ![]() - Zostawmy rozkrzyczany świat... - Będę znów kołysać się i tańczyć... - Im dalej pójdziesz tym pragnąć będziesz bardziej mnie... - Płynie z prądem mój los... - Wszędzie jest niebo bo śmiejesz się znów... - Tyle nagłych w nas minęło burz, drugie tyle cierpkich słów... - Powiedz mi... jak to jest karmić kłamstwem prosto w oczy??? - Na dobranoc barykadą staną w drzwiach wszystkie mądre myśli... - Śmieje się do mnie blady cień... - Czy śmiejesz się ciągle tak samo? - Niepewność już śpi, niepewna jak my... - Teraz wiem już, że znów łudziłam się... - Niech ciągle w uszach brzmi twoje słodkie „śpij...” - Zostań i bądź tak zwyczajnie w milczeniu do rana... - Zabieram nowy dzień w nieznane...
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Sometimes beginnings aren’t so simple
Sometimes goodbye’s the only way/ czasami poczatki nie sa takie łatwe czasami pozegania to jedyna droga
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

*

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)