|
|
#1441 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ciekawe czy na polowkowych malenstwo się ujawni Cytat:
no najważniejsze że wszystko z dzidkiem dobrze!Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Mecassie Czas edycji: 2017-10-23 o 20:11 |
||||||
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
Nadalka, współczuję przeżyć ja mam detektor taki z allegro i sobie słucham codziennie - tak polecała lekarka siostrze, jeszcze nie czuję regularnych ruchów tylko od czasu do czasu a ostatnio profesor słuchała jakimś swoim detektorem i też jakiś czas nie mogła znaleźć, aż się zdziwiłam, na moim dużo lepiej słychać.Właściwie czuję ruchy tylko po jedzeniu jak się położę i po kichnieciu :mysli: Nie mogę czytać o tych Waszych smakolykach, jestem na metforminie, w dodatku mam niekończąca się infekcję i muszę trzymać dietę
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, ale nie wiem kotra z Was pytala o wozki Bexa. Widze czasami je na miescie, fajnie wygladaja. Moja kuzynka miala jakis 5 lat temu ale nic sie z nim nie dzialo. Wszystko dzialalo Jolinko -udane lowy ![]() Pretty - to beda ciuszki od rozmiaru 62 wiec na pozniejsze miesiace ![]() Ja jutro mam 1 zajecia z polozna.
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polecam też belfra (na razie pierwszy sezon, nie wiem jak drugi), breaking bad, narcos (jesli lubisz takie klimaty). Jak jeszcze o czymś sobie przypomnę to dam znać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Wy łazanki a ja dzisiaj miałam u mamy gołąbeczki
a na wynos dostałam sałatkę jarzynowa i jak niby mam się zdrowo odżywiać ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz czekam na to standardowe badanie cukru w ciąży i jak dobrze wyjdzie to chociaż metformine będę mogła odstawić.Czy któraś z Was ma już wózek? tz mnie tak denerwuje, wg niego na wszystko jest jeszcze kupa czasu i nawet na głupie oglądanie w sklepie muszę go zaciągnąć siłą, nawet jak pokazywałam mu tę piękną pościel co ma być w Lidlu to już jęczybuła że po co tak wcześnie kupować
|
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj sie dowiedzialam ze od znajomych dziecko ma 5 m-cy i uwaga 10kg ![]() jest tylko na mleku a uwazaja ze jak zacznie chodzic to zgubi... Tylko ze raczej przy takiej nadwadze to nie stanie predko na nogach..
|
|
|
|
|
#1450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wózka to będziemy kupować używany i proszę się od paru ładnych dni czy może jechać ze mną poogladac a on nagle wczoraj no to gdzie te używane wózki ? Mówię że to są nowe w sklepach ale chcę zobaczyć mniej więcej czego szukać na internecie używanego. To stwierdzil że po co tak że tylko się napale na nowy a pozniej takich nie będzie używanych. Dopiero jak się go zapytałam dlaczego nie kupi używanego samochodu z internetu bez ogladania na żywo chociażby innego modelu skumal po co chce tam jechac. Jakby ten wózek to była zabawka... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
chyba trochę dużo ? Je z cyca czy modyfikowane ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra tylko piersią karmi, a mały nosi już rozmiar 74-80 teściowa oczywiście komentuje, ale lekarka powiedziała że rozwija się ok..Też muszę kupić kurtkę grubszą, dołączyłam do jakiejś grupy na fb z ubraniami ciazowymi, to może uda się upolować
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i przy okazji witam w gronie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czytalam na staraczkach co pisalas o tzcie i serio troche go nie rozumiem bo my juz w tym czasie w 1 ciazy dawno sie za wozkiem rozgladalismy, tz nawet bardziej naciskal na kupno niz ja ![]() Cytat:
Na mm to bym sie martwila, a tak to nie. Diete rozszerzac zaczelam jak miala 5,5 mca. Fakt takie kluski pozniej siadaja i raczkuja ale chodzic zaczela 2 dni przed roczkiem wiec nie ma co sie martwic.---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Co do kurtek duzo nas w h&mie sie zaopatrzylo i nie narzekamy
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-10-23 o 20:59 |
|||
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jak mu w necie pokazuje jakieś modele to nie wykazuje specjalnego zainteresowania. Jak tłumacze ze na niektóre modele i kolory trzeba czekać nawet dwa miesiące to i tak nie czuje potrzeby żeby jechać do sklepów. Tak właściwie to nie widzieliśmy jeszcze nic- jak byliśmy w sklepie to zupełnie w innym celu i te wózki obejrzałam pobieżnie, do zadnego nie przystawilam się porządnie i żadnym nie pojezdzilam |
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Próbuję Was nadrobić ale chyba mi się nie uda dziś niestety laba się skończyła i trzeba było wrócić do pracy... Dostałam w weekend wielką torbę ciuszków prawie wszystko typowo dla dziewczynki ale z rozpakowywaniem wstrzymam się do potwierdzenia płci.No i pochwalę się jeszcze, że kupiłam sobie w końcu kurtkę zimową także czekam już na śnieg i mróz
|
#1458 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja żeby wciągnąć męża w ciążowe sprawy udałam że ja taką biedna zagubiona z tymi wózkami a on taki mądry inżynier że na pewno lepiej wybierze
i teraz jest już specjalistą od wózków tak samo z fotelików mi. W sumie w ogóle zaczął się czymkolwiek interesować jak brzuszek zaczął być widoczny. Każdy facet ma swoje tempo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ono nie urodzilo aie duze, nie mialo 4kg... Jakby mial wiecej miesiecy to moze ok, ale tu to raczej nadwaga i to spora
to chodzenia to jeszcze ma duzo czasu, a w miedzyczasie zacznie jesc inaczej to ja jakos tego nie widze.
|
|
|
|
#1460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie opowiada o partnerach z FBI jakoś w latach '70, gdzie jeden z nich uczy przyszłych agentów i prosi przełożonego, żeby w ramach rozwoju móc jeździć na zajęcia jako student i przesłuchiwać też seryjnych morderców żeby tropić jakieś wspólne cechy w ich zachowaniach. Przy okazji dostaje za zadanie szkolić policjantów w metodach FBI i pomaga policjantom rozwiązywać jakieś trudniejsze zagadki i przewija się też jakaś jego dziewczyna Cytat:
Cytat:
Zrobiłam sobie przerwę na sałatkę i wizaż po zrobieniu jednej ręki |
|||
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
A no chyba, ze tak. Moja urodzila sie z waga prawie 4 kg. A dziecko jest na mm?
|
|
|
|
#1462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zadomowienie
|
Jak na kp to ok, gorzej jak na mm. Moja była spora do pół roku. Obecnie najmniejsza w grupie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
Co do wyprawki, to powiem Wam że nie ma co czekać do ostatniej chwili. Raz, że to spory wydatek, a dwa to trzeba wziąć pod uwagę, że może się zdarzyć wcześniejszy poród. Powiedzmy miesiąc,czy półtora przed terminem. Czego żadnej z nas nie życzę oczywiście, ale takie sytuacje się zdarzają i wtedy trzeba kupować wszystko na biegu. A to chyba ostatnia rzecz na jaką się ma ochotę w takiej sytuacji.
No i jeszcze jedna sprawa to pogoda. Teraz zima jest tak przesunięta, że w lutym czy na początku marca mogą być mega śnieżyce. Przecież te rzeczy i tak trzeba będzie kupić, więc odwlekanie w czasie nic tu nie zmieni. Wiadomo, że każda z nas zrobi jak uważa, ale szczerze, to ja już w styczniu chce mieć wszystko ogarnięte. |
|
|
|
#1468 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z wyprawka chciałam być miła i powybierac razem z tz rzeczy, bo dla mnie to ogromna przyjemność oglądać rzeczy dla maluszka, ale jak jemu się nie pali to sama pozamawiam i pojeżdżę po sklepach
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do męża trzeba konkretnymi argumentami. Czarno na białym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

body, sweterki, komplety, pajacyki 

Niech tym razem zabije!
I nie wiem kto wywołał fasolkę po bretońsku ale zakupy na nią mam już zrobione, jutro będę gotowała (pierwszy raz w życiu)
Póki co jadę na lekach, bo stwierdzono u mnie mutacje.
W czwartek jedziemy też na pierwszy prawdziwy przegląd wózków - do tej pory byłam w jednym sklepie i wpadł mi w oko Cosatto Ooba, ale nie wiem czy jest sens wydawać tyle pieniędzy na wózek na rok, no bo potem na pewno trzeba będzie dokupić typową spacerówkę. Chętnie poczytam co Wy kupujecie i jak się szykujecie na powitanie maluszka 

a na wynos dostałam sałatkę jarzynowa
i jak niby mam się zdrowo odżywiać ? 

Na mm to bym sie martwila, a tak to nie. Diete rozszerzac zaczelam jak miala 5,5 mca. Fakt takie kluski pozniej siadaja i raczkuja ale chodzic zaczela 2 dni przed roczkiem wiec nie ma co sie martwic.
to chodzenia to jeszcze ma duzo czasu, a w miedzyczasie zacznie jesc inaczej to ja jakos tego nie widze.
13.03.2008