|
|
#1561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale skoro trener podaje swoje nazwisko, wymienia osiagniecia to to nie jest tez takie nic zwlaszcza ze nawet wczoraj podczas relacji mówili, że część naszych działączy się za nim wstawiała.trzymajcie kciuki, mam dzis okropny egzamin:/
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh wlasnie przed chwila dzwonil Tż ze chca go zatrudnic w jednej firmie co mial rozmowe w zeszlym tyg i ze w czwartek ma jechac do Czech podpisac umowe, wiec chyba nasze plany wakacyjne sie sypna
moglam nie rozmyslac o tym No ale fajnie ze bedzie mial prace Tyle ze bedzie musial jechac na jakies szkolenie do Czech na 3 miesiace na szczescie Czechy nie sa jakos strasznie daleko
|
|
|
|
#1564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tym młodym to się ciągle spieszy hehe. Dobrze, że ma pracę. Ale za rok niech zabierze Cię w bajeczną podróż poślubną
|
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to dobrze Ma szczescie z ta praca chyba bo jest w Polsce od 1,5 tygodnia, byl juz chyba na 5 rozmowach z czego w jednej firmie od razu chcieli go zatrudnic, ale to wiazaloby sie z ciaglymi wyjazdami i wiecej bylby za granica niz w polsce wiec zrezygnowal, w drugiej tez go chcieli zatrudnic ale musialby sie przeprowadzic "na stale" do czech bo tam by pracowal, no a dzis mu dali odp z tej jeszcze jednej firmy i to jest praca w Polsce, z tymze do czech musi jechac na szkolenie na 3 miechy, ale jeszcze nie zna szczegolow A z tych 2 pozostalych firm jeszcze nie ma odp normalnie szok Zebym tylko ja tez znalazla jakas prace
|
|
|
|
|
#1566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no bo chyba w weekendy go szkolić nie będąJutro mam obronę jakoś mnie stres nie bierze jeszcze, myślę o niej w kategorii- nareszcie !!! i święty spokój będzie ale i tak proszę o wsparcie
|
|||
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko troche mi smutno bo chcialam nad morze no ale coz moze jeszcze sie uda co do Czech to jeszcze nie wiem dokladnie gdzie mialby miec to szkolenie, ale ja mieszkam jakas godzinke drogi od granicy z Czechami takze mysle ze na weekendy to by on jezdzil do mnie albo ja do niego Mam nadzieje ze to niedaleko bedzie UUU no to w takim razie trzymam mocno kciuki za obrone Na pewno bedzie dobrze ![]() My dzis drukujemy prace bo jutro trzeba ja zlozyc w dziekanacie Noo tylko ja teraz jeszcze musze streszczenie po chorwacku poprawic troche ;/ W ogole to caly weekend siedzialam nad przecinkami Zygam juz nimi i dalej nie wiem czy mam dobrze powstawiane czy nie ale juz to olewam. Tylko, ze moja promotorka jest nawiedzona na punkcie przecinkow, wiec moze byc nieciekawie ale mam nadzieje ze juz nie bedzie na nie patrzec
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj ja przed wydrukowaniem pracy sprawdzałam wszystko tysiąc razy, już też miałam dość, ale jak ją już oprawiłam, to żeby się nie denerwować wcale do niej nie zajrzałam, zdaję sobie sprawę, że pewnie jakieś małe błędy jeszcze są, ale ile można się tym przejmować. Po obronie obiecałam sobie tylko, że wydrukuje raz jeszcze pracę i oprawię, żeby mieć dla siebie na pamiątkę, bo teraz tego nie zrobiłam. Bałam się, że mi drukarkę szlag trafi jakby od razu miała cztery raz 120 stron drukować. Tym bardziej, że mnie elektroniczne przedmioty nie bardzo lubią, zawsze psują się w najmniej oczekiwanym momencie ![]() anuulaa bardzo bym chciała, jutro o tej godzinie już będę po, oj doczekać się nie mogę
|
|
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
tez tyle obstawialam i wygralam zaklad :d
Cytat:
mogli nasi go kupic ale nie chcieli wiec maja nauczke Cytat:
na szczescie za 10 dni moje urodzinki i pojedziemy na konie na caly dzien
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam swiadomosc ze na pewno znajda sie tam jakies bledy, tym bardziej, ze oprocz mojego brata i tzta nikt tej pracy nie przeczytal Oni tam wylapali jakies literowki czy przecinki ale nie znaja sie na tematyce takze ewentualnych bledow merytorycznych nie Mam nadzieje, ze takich w mojej pracy nie ma, a jak sa to nikt ich nie odkryje ![]() A w ogole to w zakonczeniu mojej pracy pisalam o poczatku XIX wieku i o panstwach austriackim i węgierskim, co moja piekna pani promotor mi zmienila na Austro-Węgry - a przeciez wtedy jeszcze Austro-Węgry nie istnialy ![]() No a co do pracy to my bedziemy drukowac na drukarce Tż bo moja to by tego na pewno nie przezyla mam nadzieje ze jego nie zrobi nam jakis niespodzianek tfu tfu
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm..troszke szkoda ,ze wyjazd sie nie uda, ale nadrobicie pozniej ![]() ![]() napewno, wazne ze ma prace i nie musicie wykzezac do uk..ja bym chetnie juz wrocila do polski ale jeszcze ze2-3 lata pewnie tu posiedzimy..ehhhBaja trzymam kciuki jutro napewno zdasz na 5 , wiem, ze to troce stersujace jak ja sie bronilam 1,5 roku temu to tez mialam wszystkiego juz dosyca obrona dopiero byla przede mna..najgorsze jest to pisanie prace ehh ale potem czlowiek jest z siebie tylko dumny i zadolowlony ze juz po wszystkim![]() ja dzis wrocilam do pracy oo 2 tyg urlopie ...chociaz tak naprawde to teraz by mi sie przydalo wolne bo za 4 dni slub coprawda cywilny w malym gronie, ale zawsze trzeba cos przygotowac..najbardziej opdala mi szczeka jak sie dowiedzialam ze najtanszy bukiecik slybny kosztuje ok 30-40 funtow normalnie masakra..ale na ten jeden raz moza tyle wydac![]() co do grubszych i chudszych dziwczyn to mnie sie wydaje ze to jednak roznie bywa...tzn faceci a przyjamniej wiekszosc nie lubi jak kobiecie niewiadomo jakie duze faldki wystaja na brzuszku itp. ale tak jak np moj tz nie lubie chudych dziewczyn..ja coprawda nie jestem gruba ale 2 lata temu bylam chudsza niz jestem teraz..onbecnie mam troche wiecej cialka i faldkow tez przybylo- proboje z tym wlaczyc , ale on wlasnie woli mni taka jaka jestem teraz a nie jak bylam chuda![]() ![]() ![]() ![]() buziolki milego dzionka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1573 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego od razu burak????? Grał tak jak najlepiej mógł-nie tryskał WIELKA radościa po strzeleniu goli...poza tym nasi nie grali rewelacyjnie, bardzo łatwo oddawali piłke, nie rozciągali gry- chociaż było pare ciekawych sytuacji
dużo jeszcze im brakuje do takiej gry jak Niemiecka...ale jestem z nich dumna, pokazali troszke klasy
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze a Ja sobie tylko w domku obstawiałąm
ah a dobrze obstawiłam i bym sobie wygrałą zakłada faceci wola te która biust i tyłek ma ,o!
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
o rany...tempo Waszego pisania jest zastraszające
Od miesiąca jestem na tym wątku a nadal nie nadążam ![]() chciałam Wam się pochwalić, że wczoraj byliśmy u księdza i zaklepaliśmy sobie termin i godzinkę (zdziwił, się żę tak wcześnie ale bez problemu zapisał )no więc 5.09.09 o godzinie 17.00 zostanę żonką
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem
widac to na ulicy za ktora sie obejrza... Cytat:
ja mam biust i nieszczesny tylek i jakos chyba nie mam takiego powodzenia a w ogole to nawet nie zwracam na to uwagi bo przeciez mam swojego tz
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym to tez ma poldoze praktyczne i genetyczne. Im kobieta ma "wiecej" tluszczyku tym bardziej zdrosza a tym samym ma wieksze szanse na utrzymanie ciazy, urodzenie dziecka i wykarmienie go. Dlatego mowi sie, ze kobiety sa z Wenus a faceci z Marsa. Jestesmy odmiennymi istotami, ktore maja inny poglad na kanon piekna.Cytat:
Poza tym stwierdzil, ze to moj obowiazek... Bo siedze w domu... A on pracuje... Tylko, ze ja studiuje po to by pojsc do pracy. Zapytalm sie wiec, co bedzie jak do tej pracy pojdze... Po chwili zastanowienia powiedzial, ze wtedy pogadamy...![]() Wczoraj kupilismy z TZ wodke, ktora planowalismy postawic na stolach weselnych. Ludzie polecali, ze niby taka dobra. Zwielismy jedna na sprobowanie. Wypilismy po jednym kieliszku... No i sie bardzo rozczarowalismy. Butelka ladna, owszem, ale smak pozostawia wiele do zyczenia. Strasznie pali w gardle, smierdzi spirytusem, do tego po niej zoladek mnie rozbolal, co nigdy mi sie nie zdarza. Po wypiciu tego jednego kieliszka meczylam sie pozniej przez bite 15 minut, mimo zapicia. I dodam, ze nie pilam na putsy zoladek. Byla to wodka firmy Polanin. Jeszcze dzis rano czulam lekkie pobolewanie zoladka.Załącznik 1530023 No i juz wiemy, ze wodke jaka bedziemy kupowac to Gorzka Zoladkowa Czysta. Nie ma ani zapachu, ani smaku. Ja ja pije bez zapojki. Porownac ja mozna do tych wysokopolkowych wodek a kosztuje tylko 17,50 zl, gdzie ta Polanin to koszt 22 zl. No i butelka tez gustowna. Załącznik 1530030
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
oglądac oglądać, ale nie mieć taką w łóżku i na codzień
Sama lubię zawiesić oko na łądnej szczupłej dziewczynie, nie chudej. ![]() Faceci nie lubią jak im się coś wbija i gniecie. Jak ważyłam 10 kilo mniej, to Tz sam już narzekał że jestem za chuda, bo się wbijam mu ciągle i nie ma sie do czego przytulić. ![]() Ciekawe jak sobie radzą panowie, którzy mają szkieletory w łóżku. jak słyszę żołądkowa gorzka to mnie odrzuca jakoś. ale nei wiem nie piłam tej czystej.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-06-09 o 14:15 |
|
|
|
#1580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sama bm nie chciala miec szkieleta moj tz jest troszke prz kosci ale tylko troszke- tzn brzusio ma wiekszy bo pupcie ma slodka:P i takiego go uwielbiam jakby shcudl tez by byl dla mnie naj..ale jednak to nie to samo cio z odrobina cialka![]() aaa wogole to normalnie mi smutno:9 ja wiem, ze tak nie czesto sei wlaczam do watku aczkolwiek to robie a nikt nawet nie zauwzayl, ze za pare dni biore slub i wogole...chyba mnie nie lubicie, cio?
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj TZ, gdy zaczelismy byc razem i zabieral mnie nocami na kebaby a ja sie opieralam to mowil, ze przy nim nie schudne a przytyje. I mial racje, ale teraz to nie moze ode mnie wzroku oderwac. Czyli jakby specjalnie i spremedytacja mnie tuczyl, bym nabrala ksztaltow... A jak mnie poznal to niby tez mu sie podobalam, a bylam szczypiorem wielkim. Najwaznjesze to podobac sie sweojemu facetowi, a nie innym, choc przyznam sie, ze podobanie sie sobie tez ma znaczenie, a ze siebie wole chuda a TZ woli mnie pelniejsza to juz samo mowi przez sie, ze kobiety i mezczyzni inaczej postrzegaja kobiece piekno...![]() Sama narzekam na TZ, ze jest chudy i jak sie przytula do mnie to mi jego kosci biodrowe wbijaja sie w cialo. Zeby bylo sie do czego przytulac. Faceci maja identyczne zanie o swoich partnerkach.
|
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
To mój TŻ jest chyba jakiś inny. Nie podobają mu się kobiety troszkę większe niż szczupłe i już.
EDIT Kto też powiedział, że szczupła i zgrabna kobieta nie może mieć przysłowiowego cyca? Ja uważam się za szczupłą a mam wymiary zbliżone do tych "idealnych" 90-60-90 i uwierzcie, że jest za co złapać a gruba to na pewno nie jestem. |
|
|
|
#1583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubimy Cie ...no i wiecej nie gadaj takich glupot bo bedzie po dupci lanie :d Cytat:
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
SAS! Ja zauważyłam i wiem ze kwiatki w Anglii do ślubu drogie! Ale Ci fajnie juz niedługo będziesz żonką!!!!!!!!!!!!!
I szczerze to ja tez sie tu za często nie odzywam na wątku, choć czytuje regularnie - ale bardzo często mam wrażenie ze moje wypowiedzi przechodzą bez żadnego echa. |
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli w mniejszosci. No i dobrze, bo musza byc i ci, ktorzy wola szczuple, jak i te z wieksza iloscia cialka. To tak jak sa koneserzy malych jak i duzych biustow. Najwazniesze to czuc sie dobrze ze swoim cialem. Jesli bedziemy siebie akceptowac siebie takie jakie jestesmy, automatycznie bedziemy pewniejsze siebie, a im bardziej pewna siebie kobieta tym ma wieksze powodzenie wsrod plci przeciwnej.
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
sas oj tam! My czekamy na relację PO ;] No i fotki
![]() eseska każda z nas czuje sie tu czasem jakby pominięta ja też czasem tak mam, że nikt nie zauważył co napisałam, no aleeeee wiem że czytają, a że nie komentują czasem dziewczyny, no co zrobić. mamy już tak, że pamiętamy to co nam wygodnie Ja i tak Tu wszytskie dziewuszki lubuje
|
|
|
|
#1587 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
milutko jest jak ktos sie cieszy razem z toba tym bardziej ze wszystkie jestesmy tu z tego samego tytulu![]() Cytat:
w koncu wszystkie juz niedlugo bedziemy mezatkami na razie jestem opanowana..hehe ale ciekawe co bedzie w sobote jeszcze na dodatek przysiega jest po ang bo bierzmy slub cywilny w londynie...masakra umieszcze zdatka po ![]() teraz zmykam z moja podopieczna na spacerek bo pogoda super wieczorkiem sie odezwe![]() udanego popludnia buziolki
||
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przy wzroscie o 1 cm wiekszym i kilogramowo o 1 kg ciezsza nie dalam rady siedziec, bo mi sie kosci w siedzenie wbijaly i odczuwalam bol... Najwazniejsze, ze ta osoba, przy takim wzroscie i z taka waga czuje sie dobrze. Dziewczyny, z tym niezauwazeniem, to nie przesadzajcie. Ja czasem tez mam takie odczucie a sie tym nie przejmuje.
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przytylam i teraz placze po nocach ze nie mieszcze sie w moje ciuchy rozmiaru S
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czyli, ze musi byc cos na rzeczy... tylko, ze mnie wtedy choroba nowotworowa zjadala i chocbym chciala wtedy przytyc to nie moglam... Zjadalam na sniadanie 3 kanapki, do szkoly bralam 2 slodkie bolki, i jadlam obiad, w domu 2 obiad i kolacje, a i tak chudlam... Sama widzialam jak mi kosci biodrowe odstaja. I niby tez czulam sie swietnie, bo lekko, to jednak te siedzenie sprtawialo mi ogromny bol, no i te wystajace kosci tez mi sie nie podobaly... Dobrze sie czylam gdy wazylam 56 kg przy tym samym wzroscie. Siedzialam juz normalnie i bylam szczupla, choc dla niektorych dalej bylam za chuda, ale nie jak anorektyczka. Obecnie bede sie cieszyc jesli zrzuce 8 kg, czyli gdy bede wazyc 62 kg, bo wygladalam wtedy zdrowo i szczuplo mimo wszystko.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

zwlaszcza ze nawet wczoraj podczas relacji mówili, że część naszych działączy się za nim wstawiała.
moglam nie rozmyslac o tym
Tyle ze bedzie musial jechac na jakies szkolenie do Czech na 3 miesiace

Zygam juz nimi i dalej nie wiem czy mam dobrze powstawiane czy nie 

raczej nie ma nic łądnego w tym jak idzie dziewczyna i wszędzie się jej coś "wylewa"