|
|
#751 | |
|
Komplikatorka
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
Cytat:
Cieszę się, że wszystko idzie w dobrą stronę A jak ogólnie Ci się on widzi ? Nie tylko wygląd, ale charakter, podejście do życia itp. ?
|
|
#752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle mam trochę rozkmin po ostatniej wizycie u niego przy obecności jego przyjaciółki, ale wolałabym się tu nie rozpisywać o tym. Fakt jest taki, że dalej mnie przedstawia jako koleżankę, a pytania osób trzecich o to czy jesteśmy parą zostają zbywane albo obracane w żart. Plus ta przyjaciółka - miałyście taki układ w jakimś sowim związku? Ja w poprzednim miałam, ale to nie było takie intensywne. Nie wiem czy u niej się pojawia zazdrość o mnie czy po prostu miała gorszy dzień. |
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie spotkałam żadnego brudnego faceta
![]() Handzia - szczerze to dziwię się Tobie, że brniesz w tą dziwną relację. Facet traktuje Cię chamsko, ewidentnie coś ukrywa, ma jakieś humory, dziecięce zagrywki, jest niegodny zaufania i jakiś niestabilny. Umówiłam się na czwartek na spotkanie z T. Na coraz większym luzie traktuję te spotkania. |
|
|
|
#755 | |||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Cytat:
I jeszcze teraz się nie odzywa. Podejrzane do kwadratu. Tym bardziej, że jak weszłam na temat fb to strasznie się uniósł i zdenerwował No i to cofanie zaproszenia... O co w tym wszystkim chodzi Wiem dziewczyny, tylko bardzo ciężko jest mi go wyplenić z mojej głowy ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba nie było odcinka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#757 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#758 |
|
perfumowe ADHD
|
Jaką ja jestem debilką
![]() Nieee ja się przecież przyczepiłam o jakieś pierdoły, tsaaaa
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że on to zrobił, skoro Ty nie potrafiłaś. Wiadomo, pod wpływem zauroczenia takie takie działania o wiele trudniej przychodzą, nawet jeśli mamy świadomość, że to konieczne.
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
handzia600 wydaje mi się, ze to intelektualny gówniarz ktory tylko podbija swoje ego wiedząc, że ktos jest nim zainteresowany... bawi się tym
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78217841] [/QUOTE]Tak, prawie już mdleję Ale myślę, że dam radę udawać przez te kilka(naście) minut uprzejmie zdystansowaną. DAM. ___ Handzia, on jest powalony. A akcja z fb jest szczeniacka i niedorzeczna. |
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty, ja też trzymam kciuki. Ale nawet jeśli puszczą Ci nerwy, skumulują emocje i uczucia to nie postrzegaj tego jako porażki. Szczera rozmowa powinna Ci pomóc.
On sam zaproponował spotkanie by oddać sobie rzeczy, czy może myśli, że wszystko będzie jak dotychczas skoro ostatnio palnął "że chyba jesteś zła na niego"? Wysłane z mojego U20 Plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtf, myślę, pisze, że tak, ja je po prostu chcę odzyskać. Cold bitch, wiem. Nie wiem, co on sobie myśli, raczej nie o tym, że dalej będziemy się spotykać jako nieformalna para i chodzić ze sobą do łózka, tak głupi to raczej nie jest. Może myśli, że zostaniemy w jakichś koleżeńskich układach. Szczera rozmowa byłaby okej, ja też w sumie nie jestem na niego stricte zła, jestem bardziej zła o jego niekonsekwentne zachowanie i jeśli zacznie temat, powiem mu o tym. Ale nie chciałabym płakać i się rozklejać, naprawdę nie chcę mu pokazywać, że jestem słaba i go kocham, nie chcę, żeby odebrał to jako jakieś błaganie o miłość. Bo prosić nie będę. |
|
|
|
|
#764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda twojego czasu na takich ludzi
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty, powodzenia z W.!
|
|
|
|
#766 | |||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dasz radę czy nie dasz, to on jest na przegranej pozycji tracąc Ciebie Ja wszystko wiem i widzę jak to wygląda. Ale nie umiem wywalić go z głowy. Porąbane Znowu mam falę migrenową. 4 dzień, ała
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Te zdjęcia z tindera to jakaś masakra, i czemu tak wiele jest samej twarzy , czyżby jakieś kompleksy? Widzę za duże parcie na wygląd, a gdzie w tym wszystkim człowiek?
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Harlan Coben polubił moje zdjęcie na insta (jego książki)
jaram się bardziej niż komentarzem Rafała Maślaka |
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7823248 6]Jesteś rozczarowany jednocześnie brakiem zdjęć sylwetki i parciem na wygląd?[/QUOTE]
Tak , bo jak widać źle oceniłem ten portal, wydawało mi się że ludzie tam troche luźniej do tego podchodzą, no ale to chyba nie to , nie mój cyrk , nie moje małpy :P No ale ja jestem dopiero pierwszy dzień, i do tego w gorącej wodzie kąpany i stąd te wnioski , ale nie zmykam posiedzę tam jeszcze trochę
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Źle że nie mieszkam w dużym mieście , tam jest gdzie chodzić i zapoznawać się
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
fajowo
|
#776 |
|
Konto usunięte
|
a ja na spontanie jadę do domku (100 km) na kilka godzin. robimy koleżance niespodziankę na 25 urodziny
ale zanim dojadę to chyba umrę z głodu ^^ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#777 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy to spotkanie z W.? Kiedy trzymać kciuki? Cytat:
Dla mnie w dużym mieście wcale nie jest łatwiej ![]() Poszłam na fitness, choć taaaak mi się nie chciało. Wycisk mega i w ogóle umęczyły mnie jakoś te zajęcia wyjątkowo. |
||
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jakoś się uspokoiłam. Niech żałuje i tyle, ewentualnie ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Śpiewwannie, Ty nie jesteś z Lublina? |
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Shawtty ale co mam wyjaśniać, widzę problem bardziej we mnie , zresztą za krótko tam jestem i może moja ocena się zmieni
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- [1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7823669 1]Pytałam o sprzeczność w Twojej wypowiedzi - narzekasz, że nie widać sylwetki, a jednocześnie masz pretensje o parcie na wygląd - Tobie na tym wyglądzie najwyraźniej też zależy i nie widzę w tym niczego nagannego.[/QUOTE] Nie w tym sensie mi chodziło o ten wygląd , bardziej o dystans do swojego wyglądu, że nie trzeba perfekcyjnie wyglądać, żeby nie było nieswojo się pokazać, być fit i wogóle takie tam
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Cieszę się, że wszystko idzie w dobrą stronę 
jezu...jakie to powalone
No i to cofanie zaproszenia... O co w tym wszystkim chodzi 

[/QUOTE]