|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
chciałam napisać wulgaryzm, ale bym jakiegos bana dostała i co wtedy
![]() I tak jak napisała jedna z Was teoretycznie jak się jakis "inteligenty" uprze to podciagnie występy Klosego i Podolskiego pod zdradę. Ale to byłby szczyy chamstwa z naszej strony. I polskie prawo jest tak dziurawe, że wychodzi ostatecznie, ze obywatelstw to sobie można miec ile się chce i nikt nie może go odebrać.
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niehc ten pan się zrzeknie obywatelstwa bo ja się wstydzę takiego rodaka ej jak to nie można mieć podwójnego obywatelstwa??? mam kumpla który ma podwójne![]() ![]() Cytat:
za jakie grzechy?
|
||
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
w polskiej pilce tak dlugo nic sie nie zmieni jak nie zmieni sie PZŁ i ich wewnętrzne gierki i układy.. niestety nie ma gwarancji ze nowa wladza nie zachlyśnie sie kasa i knuciem i znów nie bedzie to samo.. |
|
|
|
|
#1054 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na dodatek Podolski ma obywatelstwo zgodnie z prawem krwi. nawet jakby mu je jakimś cudem zabrali to i tak jest Polakiem. Cytat:
mi się wydaję, że w PZPN-ie nie da się wyplewić chwastów. już bardziej skażonego środowiska nie da się znaleźć. |
|||
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Każdemu odwala, jak dorwie się do władzy.
Nieważne, czy będzie do Listek, czy ktokolwiek inny. I tak wszystko będzie śmierdzieć.
|
#1056 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
Nie sadzę, żeby dla Klosego i Podolskiego zmieniali konstytucję
![]() możecie spać spokojnie szkoda jedynie, że znów najemy się wstydu za tą nieobliczalną katolicko-nacjonalistyczną partię i ich poglądy wygłaszane wszem i wobec. |
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i znów być w blasku kamer i fleszy.
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1060 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jakby nie patrzeć to i tak wstyd. chociaż wczoraj zatrzymali 140 Niemców bo rzucili się na Polaków i zaczęli wyjeżdzać z hasłami nazistowskimi. no ale można założyć, że byli to kibole i wiadomo alkohol+emocje z meczu + niemożność polubienia się obydwu nacji. ale nas skompromitował polityk, który zasiadał w ministerstwie edukacji. |
||
|
|
|
#1061 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Poldiego to ja nie mam czegos takiego... powinien grac dla nas... zreszta nie mialam chyba wczesniej rowniez ;p a 'znamy sie' juz z Dojczkami dość długo ![]() ale powiedzenie, ze ktoś zmarnowałby się u nas to dla mnie zapędzanie sie samemu w jakąś pułapke...bo wychodząc z załozenia, że u nas kazdy sie zmarnuje nie ma chyba sensu tworzyc druzyny narodowej polskiej, nie warto marnowac pieniedzy na ich promocje, na szukanie zawodnikow, na granie..na nic... bo po co, skoro i tak sie zmarnuje. tak nie umiem myslec. Cytat:
... w meczy Nimecy - Portugalia... Cris leci z miną 'zobaczcie...coś mi się zaraz stanie' ... akurat piękne spowolnienie obrazu następuje wtedy... Cris robi swoją mine, rozposciera ręce poczym upada wielce uszkodzony xD Ballacka rowniez uwazam za duzeg symulanta... i to nie od wczoraj bynajmniej ;p Cytat:
jak to on. ale bylo widac, ze sie usmiecha, ze oczy mu sie cieszą... widzialam tez potem jego fotki z ojcem. rowniez byl bardzo ucieszony i usmiechniety. ciekawe co on czuje, kiedy jego syn wbija gole druzynie jego kraju. ja sie tak czuje jak jego matka haha xD zle sie czuje ![]() Cytat:
... w meczach narodowych jakos nie pokazywal tej swojej wspanialej formy... strzelenie gola San Marino (wynik 13:0) chyba nie byl jej wyznacznikiem ![]() Cytat:
Cytat:
widać ani ten oto pan ani prezydent nie mają nic ciekawszego do roboty XD jak zawsze. dobry już mi troche przeszlo. ale na powrot do mojego dojczkowego avka nie jestem gotowa XD
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie,ze Zurawski kontuzjowany i niewiadomo czy zagra jeszcze na Euro??
|
|
|
|
#1063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to się wywróci, a to popłacze, dobrze że nie trzeba mu jeszcze pieluszek zmieniać ![]() Cytat:
![]() Myślę, że jakby się wczoraj trochę rozruszał to kontuzji by nie było. EDIT ! : Cytat:
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja juz nie moge czytac komentarzy typu : Poldi zdrajca, sprzedawczyk, szmata itd itp. Ile razy trzeba tlumaczyc, ze tak nie jest ?! Gra tam, gdzie Go chcieli, jest obywatelem Niemiec i to w ich barwach gra. I co z tego, ze pochodzi z Polski ??? To wlasnie w ´Niemczech Go zauwazyli, to tutaj dali mu szanse wybicia sie a nie w "naszej" Polszuni.
Prawdziwy kibic potrafi do konca trzymac emocje na wodzy. Badzmy tolerancyjni. Postawcie sie w Jego sytuacji i jakbyscie postapily ?? Co do tego odebrania im Obywatelstwa, to rece mi opadaja. Wstyd i hanba !! |
|
|
|
#1065 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jakiego samoboja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
o matko z corka a ja dostane obywatelstwo niemieckie lada chwila![]() Cytat:
|
|
#1066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z drugiej strony, Leo mówił, że mu Żuraw idealnie do koncepcji pasuje...
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę niesprawiedliwie Ebiego ocenili. Tzn. nie pokazał za wiele, ale nie dostawał wielu piłek...
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
ja też of course zawiodłam się wczoraj grą naszych reprezentantów
tyle było zapowiedzi jak to oni dobrze przygotowani i co ? i jak zawsze przegrali ostatnio na wszystkich imprezach na mecz rozpoczęcia przegrywamy 0-2 ![]() jest oczywiście szansa, że wygramy dwa pozostałe mecze... ale ja już tyle razy się łudziłam, że chyba skończę z Austrią przegramy i mecz z Chorwacją będzie meczem o pietruszkę (obym się myliła )a co do Podolskiego to widać było, że po strzeleniu bramek nie cieszył się tak jak inni piłkarze. No i fajnie potem było jak ubrał tą polską koszulkę i w niej paradował jako jedyny z Niemców.. szkoda, że nie gra u nas. A głupie Szwaby się cieszą, że wygrywają :/ a i tak Polak im bramki strzela ehhh nienawidzę ich podobnie jeszcze dojdziemy do finału i ich pokonamy
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat ta porażka była wkalkulowana. Niemcy to dla nas niewygodny przeciwnik, dużo lepszy od nas, faworyt tego turnieju... Nie można wyzywać naszych zawodników za to, że nie udało im się wygrać z tak dobrym rywalem. Z Austrią nie da się przegrać, oni od dawien dawna nic nie osiągnęli, a na tych mistrzostwach znaleźli się tylko dlatego, że są gospodarzami...
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
oj nasi piłkarze są nieobliczalni
wiecie jaki jest nowy hymn reprezentacji Polski ?? "Polacy nic się nie stało.." hihih
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go na boisku prawie nie widzialam jedynie jak dostal kartke i moze raz czy dwa mi mignal
|
|
#1073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazał się moim zdaniem z dobrej stronyCytat:
![]() pisałm już to ale napiszę jeszcze raz - łatwo krytykować i oceniać przed tv i wkurzają mnie tacy kibice co z kadrą tylko od święta jak np. wygra z Portugalią, a jak już coś nie idzie po ich myśli to "jak zwykle...", "wiedziałem/am ze tak będzie..." itp
|
||
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, posypałoby się wiecej bramek w meczu z Chorwacją, a strata jednej bramki, to nie aż taka porażka, jak utrata dwóch, więc póki co można mówić, że Austria jest w korzystniejszej sytuacji od nas , więc lepiej docenić przeciwnika niż go olać i znowu się rozczarować.
|
|
#1075 |
|
Zadomowienie
|
ktoś ogląda Francja-Rumunia ?
|
|
|
|
#1076 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak co dwa lata [MŚ-ME] oglądam wszyyystko, jak leci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak wydawało mi sie, ze kiedys czytalam o tych obywatelstwach... nie moglam jednak znalezc, wiec moze cos mi sie pomyliło. Mav ja Ci chętnie pokażę Roniego w tej cudownej akcji ale nie wiem jak ;p jak bede u siebie na lapciu to przynajmniej print screenem Ci uwiecznie ten moment ;D szkoda, ze z Sommermaerchen tak nie moge w ogole mialam na wierzchu moje wszystkie filmy z Dojczkami, ale po wczorajszym przykryłam je stertą papierów ;D ale juz sie na nich tak nie denerwuje jednak co miłość to miłość xD chciałabym zauwazyc, ze na WMowy nikt nie wchodzi i nie mam komu pokazywać moich fotek zróbcie mi tą grzeczność wkrótce ![]() aha, chciałabym się oficjalnie zdenerwowac jeszcze od dwóch lat nie jest mi dane, żeby mecze narodowe Polaków i Dojczków leciały w innym czasie... nawet na EM xD co za brak wyczucia w ogóle... o ile jeszcze 12 są to przynajmniej różne godziny, tak 16 juz ta sama :l tak jak caaaałe Quali zresztą ehhhh.
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
ja ja będę patrzeć
![]() Francja to już chyba nie ta Francja co za czasów Zidane'a więc może być ciekawy mecz i wynik nie jest przesądzony
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasami zaglądam w TV Nie chcę przegapić zadnego meczu.
|
|
|
#1080 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sobie będę oglądać na komputerze, jakoś taka średnia, ale zawsze moge robić coś innego i słuchać komentatorów ![]() za kim jesteście ?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

mam kumpla który ma podwójne

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
... w meczy Nimecy - Portugalia... Cris leci z miną 'zobaczcie...coś mi się zaraz stanie' ... akurat piękne spowolnienie obrazu następuje wtedy... Cris robi swoją mine, rozposciera ręce poczym upada wielce uszkodzony xD 

zrobiłam screena bo wydawało mi się zę wygląda na załamanego 
tyle było zapowiedzi jak to oni dobrze przygotowani i co ? i jak zawsze przegrali
z Austrią przegramy i mecz z Chorwacją będzie meczem o pietruszkę (obym się myliła