![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2
Widziałyście na fb może taki filmik jak dzidziuś po raz pierwszy słyszy glos swojej mamy? (ma zalozony aparat słuchowy na uszko). Własnie oglądałam i się popłakałam
![]()
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam kiedyś już ten filmik ... rozwala mnie na łopatki ... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Domi - jak to plamienie czy tez zabarwiony śluz ? Przeszło ? Kciuki za jutrzejsza wizytę ✊️- wszystko będzie super -zobaczysz ![]() Idę się myć i spać.. miłej nocki kobitki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Wtajemniczenie
|
O tak! Wszelkie takie filmiki mega rozczulają. I teraz przez hormony będzie tylko gorzej, a po porodzie niepohamowany płacz niewiadomo dlaczego to też norma 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7824186 1]Nie mogłam się dotoczyć, bo najpierw z mamą gadałam przez telefon godzinę potem zahaczyliśmy o teściów i też nie da się wyjść po 5 minutach ...
No ale tak: Gałgan rośnie prawidłowo, trochę poszturchany kręcił się niemiłosiernie - super widok na usg 3d 😍 Krwiak zmalał minimalnie, ale jest już troszeczkę mniejszy od gałgana. Dostałam kolejne zwolnienie no i mam na siebie uważać w dalszym ciągu mocno, bo jednak ciąża nadal jest zagrożona. No i gałgan prawdopodobnie jest gałganicą!!! 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Cudownie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam choć moje oczy jeszcze trochę śpią ... to nieludzkie żeby wstawać o tej godzinie ![]() Czy ja dobrze kojarzę ze nie ma wszystkich rekacji z wczorajszych wizyt ? ![]() Ej Dziewczyny co tam ? Jakie wieści ? Przeklęte Pragnienia, Skorpio? Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty już od teraz ... Domi ✊️, Edzka✊️, Nalesnikona ✊️ Miłego Dnia Dziewczyny i Dzidziulki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7824186 1]Nie mogłam się dotoczyć, bo najpierw z mamą gadałam przez telefon godzinę potem zahaczyliśmy o teściów i też nie da się wyjść po 5 minutach ...
No ale tak: Gałgan rośnie prawidłowo, trochę poszturchany kręcił się niemiłosiernie - super widok na usg 3d 😍 Krwiak zmalał minimalnie, ale jest już troszeczkę mniejszy od gałgana. Dostałam kolejne zwolnienie no i mam na siebie uważać w dalszym ciągu mocno, bo jednak ciąża nadal jest zagrożona. No i gałgan prawdopodobnie jest gałganicą!!! 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Suuuper ![]() Dzień dobry Ja mam wizyte o 8:45 więc szybko będę po. Stracha mam dużego.
#1658 |
Konto usunięte
|
Dziękujemy za ciepłe przyjęcie gałganicy, zobaczymy czy tak zostanie 😉
Ja zaczynam poważnie wierzyć w podobieństwo do mamusi ... właśnie ktoś mnie obudził na jedzenie 😂 Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty - widzę edzka na pierwszy ogień - to czekamy na dobre wiadomości! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e Czas edycji: 2017-10-25 o 06:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 🌼
Edzka, Domii, Nalesnikona- trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty i czekam na wiesci, na pewno same dobre ❤ Ja zmierzylam cukier na czczo dalam mezowi buziaka na droge do pracy i z powrotem pod kolderke wskoczylam 😂 Plan na dzis: posprzatac, poprasowac i zrobic bigos. Pewnie skonczy sie na tym, ze zrobie az jedna rzecz z tej mega dlugiej listy ![]() Edit: matko ale sie rozpadalo az boje sie podnosic rolety, slysze tylko jak pada deszcz i to tak konkretnie. Czemu nie mozemy miec pieknej zlotej jesieni!? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2017-10-25 o 06:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Rumianku- super, gratuluję córy 😁 U mnie po wizycie ok, wyniki badań bardzo ladne ![]() Nie dałam już wczoraj znać, bo po lekarzu mieliśmy spotkanie z naszym fotografem z wesela więc po powrocie do domu oglądaliśmy fotki i film ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1661 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam się z pierwszego dnia chorobowego. Mnie dziś czeka wizyta w pracy ze zwolnieniem, także trochę się stresuję.
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty! Czekam na pozytywne relacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() Edytowane przez amarela Czas edycji: 2017-10-25 o 06:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Bobry
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7824186 1] No ale tak: Gałgan rośnie prawidłowo, trochę poszturchany kręcił się niemiłosiernie - super widok na usg 3d 😍 No i gałgan prawdopodobnie jest gałganicą!!! 😍 [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() Rumians na to czekałam ![]() ![]()
#1663 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj koniecznie znać ![]()
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki żaby wszystko gładko poszło z tym zwolnieniem ✊️ daj znać jaka będzie reakcja ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Zauważyłam ze strasznie zespokojnial nam wątek ![]() Niby polecialysmy z pierwsza częścią a z tego co patrzę na pierwsza stronę to kilka Dziewczyn w ogóle przestało się udzielać ![]() No nic ... takie przemyślenia znad kawki ![]() Jakie plany obiadowe ? He ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Wtajemniczenie
|
Witam się po moim mini urlopie w Polsce
![]() Nadrobiłam 2 wątki ![]() Co u was słychać, jak się czujecie? Ja dziś 11+6, nawrót delikatnych mdłości i od 3 dni ból głowy. Tyjecie już trochę? U mnie nadal - 2 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez na minusie - ale za to i tak był duuuuuzyyyyy nadbagaż kilogramów przed ciąża wiec tym się akurat nie martwię ![]() Jak Ci się tu u nas w tej Polszy podoba ? ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
mam zupę jarzynową z wczoraj
ale nie wiem czy mam na nią ochotę nadal ![]() ogólnie na nic nie mam ochoty - poza herbatą z cytryną ![]()
#1670 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U diabetologa i u gin w szpitalu pokazuje o 1kg mniej niz w gabinecie prywatnym w tym samym czasie wiec nie ogarniam. Musze odnalezc jakas zapisana wage sprzed ciazy z domu i zwazyc sie znowu na swojej wadze i to chyba bedzie najbardziej miarodajny pomiar. Ja zawsze waze sie na czczo w bieliznie a u gin to wiadomo raz jeansy raz rajstopy roznie sie jest ubranym. Najgorsze ze po odstawieniu tabletek mi przybylo niechciane ok 5kg. Jezeli chodzi o wyglad to mam wrazenie ze na razie tylko mam pelniejsze piersi niz zwykle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Za oknem ponuro deszczowo i mega zimno... Z młodym jeszcze pod kołderką jesteśmy 😁 Jak to i was z jedzeniem? Mi wchodzi tylko nabiał i to na słodko, budyń, płatki z mlekiem, jogurty. No i jabłka i mandarynki ![]() Przed to mam juz 3,8 kg na minus. Niby dobrze bo był nadbagaż ale czuje się słabsza i mój organizm potrzebuje czegoś sytszego ale obiadu nie jestem w stanie wcisnąć bo zaraz mi niedobrze i wymiotuje 😐 Dobrze ze z węchem już lepiej i jestem w stanie ugotować obiad chłopakom 😂 Muszę was trochę ponadrabiać 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1673 |
Zakorzenienie
|
u mnie z jedzeniem kiepsko
sniadanie zazwyczaj sucha buła lub buła z serem potem 2 jabłka obiad hmmm na nic nie mam ochoty - coś podzióbię i tyle podwieczorek coś slodkiego wciskam kolacja zazwyczaj rumianek + sucharki albo zaś sucha buła mam nadzieję, że mi to przejdzie bo prawie warzyw nie jem... jabłka + banany przy życiu mnie trzymają
#1674 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Tez macie tyle sluzu? Ja wiem ze w ciazy jest tego sluzu wiecej ale wczoraj jak prowadzilam mlodego do przedszkola to mialam wrazenie ze jakbym bez spodni szla to bym robila slady jak slimak 😂😂
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
Ja z wagą na ostatniej wizycie +1kg, ale uwielbiam wchodzić na wagę przy tej położnej bo ona mi mówi, że mam ciężkie buty i 2kg odejmuje
![]() Chodząc do mojego gina z synkiem w ciąży stresowało mnie ważenie, położna na tyle bezczelna, że mi powiedziąła "ile Pani zamierza przytyć jak już tyle na +?" ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! amarela oby gładko poszło Wczoraj był temat o plamieniach i dziś w nocy miałam koszmary, że plamię aaaa takie głupoty mi się śniły... Zostały mi 4 dni pracy potem 3 dni urlopu i L4.
#1676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Polszy było suuuuuper! Mama zrobiłą bigosik, ciacho, kupowałyśmy babeczki z kajmakiem, byłyśmy też na zakupach. Trochę poksiężniczkowałam na miejscu bo nie wolno mi było rozkładać ani przesuwać kanapy, targać zakupów, wchodzić na górę bo tam zimno i wiele innych przykładów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
Owoce wchodzą idealnie, ale ograniczam trochę bo sobie myślę, że cukrzyca może zaatakować w każdej chwili. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny,
ja nic nie napisałam o mojej wizycie bo mi odwołali ;( Z racji takiej, że biorę dużo leków i mi się już kończą, no i do wczoraj miałam zwolnienie a potrzebuję przedłużenia w ciągłości, to na szczęście wizyta dzisiaj o 17.40, jak będzie wszystko ok u gina to wybieram się z Przyjaciółką na jakieś zakupy ciuchowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Też mam nadzieję, że dziewczyny, które się nie udzielają po prostu są zalatane lub gorzej znoszą ciąże, ale wszystko jest dobrze. Cytat:
Cytat:
Brzuch wizualnie płaski jest, ale wzdęcie pod ręką czuć 😂 - nawet teściowa wczoraj z łapami się rzuciła i coś tam wynalazła. Swoją drogą jaki macie stosunek do macania brzucha przez osoby trzecie? Teściowa skoczyła w ułamku sekundy, komfortowe to nie było - byłam w szoku i nic jej nie powiedziałam, ale no ... zastanawiam się jak to rozwiązać. Co innego jak dzieć już kopie i ja daję komuś sygnał, że może macnąć, a co innego ładować mi bez pytania ręce pod bluzę 😲 Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.