|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
A proszę bardzo (jest w profilu takoż) - http://goldenrose2.wordpress.com
Ja też się wybieram na pocztę - ciekawe czy przyjmą mi dziś paczuchy (w piątek nie przyjęli ).A na Canalu leci Zakochany Paryż. Filmik nierówny - bo z etiud. Ale widoki Paryża, miejsca... Nie umiałam sobie odmówić...
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłoby super, nacieszyłabym się czekoladzieństwami ![]() Trzymam kciuki za wizytę na poczcie.
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ten film lubię, rzeczywiście - nierówny, ale przyjemnie się go ogląda. Moje ulubione etiudy to: w rezyserii Toma Tykwera z Natalie Portman, etiuda ze Stevem Buscemi'm na dworcu(nie wiem czy tej nie reżyserowali bracia Cohen) i trzecia - z Juliette Binoche i Willemem Dafoe
|
|
|
|
|
#1174 |
|
BAN stały
|
Wróciłam od lekarza, jest prawie ok, mam zaburzenia hormonalne i w związku z tym rózne dolegliwości
ale ważne że juz rozpoczęłam leczenie. Idę się uczyć |
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Warszawska poczta odkorkowana, dotarły do mnie hurtem trzy przesyłki
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę, ja nadal czekam na swoje i ani widu, ani słychu
|
#1177 |
|
Piers do przodu
|
A ja wciąż czekam
na swoje - i nic :placz: na Żerań nie dostaczają
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Irkax, Katty - trzymam kciuki, żeby doszły już jutro
Wiecie co, moje czarne myśli trochę się sprawdziły. Jedna z przesyłek (od Sab.) dotarła do mnie w folii... Z adnotacją "przesyłka nadeszła w stanie uszkodzonym, zabezpieczono bez sprawdzania zawartości" - obawiałam się, że tak będzie właśnie z TĄ przesyłką. Na szczęście zawartość cała, chociaż nieco wytelepana i wygnieciona. Jeszcze tylko Kliniki z Niemiec dofruną i będę szczęśliwa.
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1180 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Myślisz, że w zwiazku z powyższym można się skusić na Truskawkowe zakupy?
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
dziś doszły do mnie dwie flaszki
ale czekam na dwie przesyłki, jedna idzie już 3 tygodnie, nie chcę krakać, ale źle to widzę w ciągu tego roku, zginęły mi 3 przesyłki + ta na którą czekam trzy tygodnie , mojemu mężowi 2, nie wiem co zrobić, nadawcy reklamowali, poczta reklamacje przyjęła, ale co z tego![]() mam ochotę złożyć reklamację, albo jakieś zażalenie, tylko nie wiem w jaki sposób, bo wydaje mi się, że 6 przesyłek na pół roku to dużo, podejrzewam, że ktoś kradnie na mojej poczcie, na rozdzielni, ![]() czy któraś z Was spotkala się z podobną statystyką możecie poradzić, co zrobić ? |
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, nie powiem bo później będzie na mnie ;) A tak na serio, to już robota ruszyła, przesyłki docierają na poczty, więc można chyba spokojnie kupować.
Takuśna, rzeczywiście podejrzanie to wygląda. Tigerlilly opowiadała mi o podobnej sytuacji, okazało się że listonosz okradał przesyłki, jak mu coś nie podchodziło (np. dokumenty), to wywalał byle gdzie. Nie zamierzam nikogo osądzać, ale bardzo możliwe, że z Twoją pocztą jest coś szemrane.
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co się dzieje, bo przychodzą duże wartościowe paczki (np sprzęt turystyczny), a giną czasem jakieś drobiazgi (np próbki) jak teraz to skojarzyłam, to chyba zacznę podawać inny adres do przesyłki
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a po części też dlatego, że jak się mój listonosz pojawił w zeszły poniedziałek, tak go do tej pory nie widziałam, i zaczyna mnie to zastanawiać.... a Teint Innocence nadal kusi - dziś się do pracy wybrałam bez podkładu i zdecydowanie się sobie nie podobam Takuś, przykra sytuacja ja również uważam, ze ktoś sobie podkrada przesyłki na rozdzielni. A nie masz mozliwości / ochoty podawać adresu pracowni? Z tego, co pamiętam, listonosze zdaje się maja obowiazek dostarczania przesyłek bezpośrednio do firm (nie tylko awizo), a z doświadczenia powiem, ze o ile zdarzyło mi się, że przesyłka wysłana na domowy adres dotarła uszkodzona, to na słuzbowy nigdy.
|
|
#1185 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A dzisiaj kolejny dzień emocji, mecz Włochy ( ) - Holandia o 20:35
|
|
|
#1186 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
To znaczy, że i tym razem przesyłka nie dociera? Cholera, to skandal po prostu. To nie może być przypadek Myszko, czy chciałabyś może setkę tej limitowanej Ojki ? Moja koleżanka pracująca w kawiarni w Paryżu dziś odpisała mi na @, że noł problem i po flakonik dla mnie przejdzie się dziś do tamtejszej Sephory Jeśli byłabyś na 100% zdecydowana to mogę ją zapytać czy zgodziłaby się przejść raz jeszcze ![]() Tak w ogóle to wlazłam wczoraj na stronkę francuskiej Sephory i ze zdziwiniem odnotowałam kilka faktów ![]() A) najlepiej sprzedającym się tam zapachem jest Lolita Lempicka EDP (fuj )B) można tam kupić m.in Ange ou Demon czy J'adore w pojemności... litra
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Niemniej jednak dziękuję, że pomyślałaś o mojej skromnej osobie i ewentualniej pomocy w zakupach ![]() Jeżeli ktoś jest ciekawy jak wygląda nowa OI to załączam zdjęcia mojego flakonika
|
|
|
#1188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co paczek - wróciłam... z paczkami. Obeszłam 3 poczty - wszędzie siedzą z tymi przesyłkami, które przyjmowali w ub. tygodniu w poniedziałek (potem przestali), bo transport jak stał, tak stoi ![]() ![]() ![]() Acz pani na "mojej" poczcie dała mi nadzieję, bo ponoć listonosze u nas zaczynają mieć dość i zaczynają się naciski także z ich strony - wizja rozniesienia wszystkiego, co zalega w momencie jak strajk się skończy staje się coraz gorsza. Poza tym ponoć masę listonoszy wróciło do pracy (tylko nosić za bardzo nie mają czego, bo na rozdzielni dalej sporo strajkuje)... Może jutro Wam wyślę (kurcze, strasznie bym chciała...).
|
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
edit.: wątki mi się pomyliły...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Scent Barze chyba jeszcze tego nie pisałaś, więc to jakaś nowość
|
|
#1191 |
|
czyli Endżi
|
Myszko, zaoferowałam się, bo pamiętam jedną Twoją wiadomość z prośbą o pomoc w zakupie tego flakonika
No - w każdym razie super, że już go masz ![]() Flakonik, kurczę najzwyklejszy w świecie... (nie w moim stylu Ale to na 100% EDP a nie EDT, prawda?
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Your Angel- ile kosztuje ta OI we francuskiej Sephorze?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 |
|
czyli Endżi
|
Madziczko, dokładnie 71,30 eurosów
klik(ja po francusku ani w ząb, ale akurat stronka francuskiej Sephory jest do przejścia )
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam egzamin; więc oczywiście robię wszystko byleby nie tknąć notatek. Np. płaczę ze śmiechu czytając bloga "Masz problem? Napisz na forum...", o którym już kiedyś była mowa.
(...) *** Nooo tak. Ach ci mężczyźni. Mój ostatnio na USG zapytał lekarza czy widać zęby. *** Zrobiłam test wieczorem w łazience i naprawdę wynik mnie zaszokował chociaż staraliśmy się o dziecko już od paru miesięcy. Wzięłam do ręki test, a oprócz tego opakowanie od niego, jakieś te porozrywane folijki,ulotkę i pozostałe szpargały od kompletu, wchodzę do pokoju z tym wszystkim w ramionach i mówię słabym głosem "Misiu..." A on patrzy na te rzeczy i mówi z wyrzutem " Tylko mi nie mów,że znowu się kibel zapchał,bo nawrzucałaś tam niechcący tych swoich pierdół..." *** Wychodze po usg dopochwowym ze zdjeciem w dloni (nowoczesny aparat wiec na zdjeciu widac miniaturowa fasolke z rekami i glowa, jakis 9 tc), wreczam mu zdjecie i ide jeszcze po recepty. wychodze po paru minutach, a on gapi sie na to zdjecie bidulek, pytam: - fajne co? - super. masz kamienie w watrobie?
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre dyskusje są niesamowite.
*** Nie ma ludzi pustych kazdy cos w sobie ma jeden bol serca, niepokoj, drugi 3m jelita i sledzionke. Nawet filozoficzne, muszę przyznać --- Edit - UWAGA ![]() POST NA FORUM: Bez gazety się nie złatwię - czy ktos ma tez taki problem jak nie mam co czytac to nawet ulotka z szamponu do wlosow pomoze obojetnie co byle by mialo litery!inaczej z kupki nici FORUM WYRAŻA PEŁNE ZROZUMIENIE: ***Ja też tak mam, w ostateczności czytam metki na odzieży. Odświeżacz powietrza ma bardzo duzo tekstu, nawet po węgiersku mi nie przeszkadza. Naprawdę mi ulżyło, że nie jestem jedyna taka na świecie. Tym optymistycznym akcentem kończę. Pora poudawać że się jednak uczę...
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na pocztę się wybiorę |
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Rachelo- płaczę ze śmiechu, ostatnio tak płakałam na Czterech pokojach ![]() Potraktowałam moje blond suszki odżywką Kerastase (ta z z "cemencikiem" ) - i to ona jako jedyna doprowadziła je do ładu
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo, zaglądałam tam w zeszłym tygodniu, ale tego nie widziałam
To teraz ja, cytat z M. Wczoraj wieczorem, sytuacja intymna, ja ubrana w swoje sexy czarne body (trochę w szufladzie leżało zapomniane). M. zbliża się do mnie z nosem i nagle zaczyna wietrzyć w okolicach mojego brzucha, mocno się zaciąga powietrzem. "Ten ciuszek pachnie jak maska przeciwgazowa w torbie! (wykrzyczane z olśnieniem)" Potem zaczął się tłumaczyć, że to ma znaczenie, że w torbie, bo to właściwie zapach tej torby po masce, bo maska pachnie bardziej gumą ![]() Uśmiałam się jak norka, co nie ostudziło naszych zamiarów. Minęło kilka minut, M. tym razem węszy w okolicy biustu. Kolejne olśnienie: "Nie, to pachnie bardziej jak smar do kolejki zabawkowej, takiej jaką miałem!" Załamka... Zepsuty zapachowo jak nic.Zdziwił mnie niedawno swoim zorientowaniem w temacie. Przed snem zalałam się Rock Crystal. On: "To coś nowego, jeszcze tego nie używałaś, to nie jest żaden z Twoich zapachów. Mmmm, podoba mi się ".
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

).

ale ważne że juz rozpoczęłam leczenie.
na swoje - i nic :placz: na Żerań nie dostaczają

, mojemu mężowi 2, nie wiem co zrobić, nadawcy reklamowali, poczta reklamacje przyjęła, ale co z tego

A tak na serio, to już robota ruszyła, przesyłki docierają na poczty, więc można chyba spokojnie kupować.

Potem zaczął się tłumaczyć, że to ma znaczenie, że w torbie, bo to właściwie zapach tej torby po masce, bo maska pachnie bardziej gumą