![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2
Cytat:
![]() uwielbiam ksieżniczkować w weekend jak mąż jest ![]()
![]() |
#1682 |
Wtajemniczenie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7825080 1]No jakoś ostatecznie ekipa udzielająca się już chyba uformowała, (troch e inna niż zapowiadał początek) może to i dobrze, bo przynajmniej już kojarzymy się bardziej.
Też mam nadzieję, że dziewczyny, które się nie udzielają po prostu są zalatane lub gorzej znoszą ciąże, ale wszystko jest dobrze. Bigosik zaliczony? U mnie na 0 dalej 😜 To tak jak u mnie, cycki trochę ruszyły. Brzuch wizualnie płaski jest, ale wzdęcie pod ręką czuć 😂 - nawet teściowa wczoraj z łapami się rzuciła i coś tam wynalazła. Swoją drogą jaki macie stosunek do macania brzucha przez osoby trzecie? Teściowa skoczyła w ułamku sekundy, komfortowe to nie było - byłam w szoku i nic jej nie powiedziałam, ale no ... zastanawiam się jak to rozwiązać. Co innego jak dzieć już kopie i ja daję komuś sygnał, że może macnąć, a co innego ładować mi bez pytania ręce pod bluzę 😲 [/QUOTE] Zaliczony ![]() U mnie to samo - wizualnie brzuch płaski ale jak leżę i dotykam to takie wybrzuszenie jak przy pełnym pęcherzu. Mnie jeszcze nikt po brzuchu nie macał, ale chyba nie będę lubić ładowania rąk bez pytania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Rumians co do macania to w życiu , żeby mnie ktoś tam* dotykał poza mężem no i syn może macać do woli
![]() ![]() *) tam w sensie po brzuchu ![]()
#1684 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
ojj tak przeksiężniczkowanie ogólnie jest niewskazane szczególnie w I trymestrze
![]() ![]()
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1687 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie. Nt prawidłowe, kość nosowa jest, pozostałe parametry też ok. Uff może trochę wyluzuje. Nastepna wizyta 21.11.
Dodatkowo siedzę z synem od wczoraj w domu bo z niewiadomych przyczyn jakas gorączka mu sir przypaletala, ale dzisiaj na razie jest ok. Jak jechalam na wizytę teściowa musiała z pracy sie urwać i do niego przyjechać. To kombinowanie z opieką zawsze jest męczące.
#1689 |
Та еще штучка ^^
|
Hej dziewczyny
![]() Juz wkroczylismy 12 tc,czuję poprawę samopoczucia,moge wiecej zrobić w domu ![]() Zupke cebulowa tez zrobilam wczoraj,jeszcze bedzie na dzis. Polecam w wersji zblendowanej. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Po brzuchu niedaje sie dotknąć nikomu oprócz meza i synka,no i lekarzowi oczywiscie :d Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1690 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1691 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() domii ślimak mnie rozwalił ![]() U mnie dzis bedą gołąbki ![]() Co do macania brzucha to w pierwszej ciazy z tego co pamiatam tylko mąż macał,teraz mąż i córka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- domii nalesnikona trzymam kciuki za Was |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam Wam zazdrościć tych wszystkich niedogodności ciążowych, ja nie mam nic jedynie to piersi bolą przy dotyku i odbija mi się często. Zaczęłam 10 tydz więc raczej już mnie nie dopadną mdłości itp. Mogłoby mnie chociaż raz na dzień przeczyścić górą wtedy bym wiedziała, że ciąża się rozwija ![]()
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Ja przewaznie nie mialam nic przeciwko dotykaniu brzucha obile ktos wczesniej zapytal czy moze dotknąc, z zaskoczenia nie lubilam.
Wazyc sie raczej nie waze, waga mi nie po drodze wiec pewnie tylko u lekarza bede ![]() Zaczynam zawrotnym wynikiem 50kg...
#1697 |
Zakorzenienie
|
domii29 Już wszystko ok z tym śluzem, były to Twoje przewidzenia czy było zabarwienie różowe? Nie widziałam żebyś pisała jak to się rozwinęło?
#1698 |
Wtajemniczenie
|
![]() Na wstępie kciuki za wizyty ![]() Edzka, super wiadomość ![]() Ehhh o samopoczuciu nie będę wam dziś tu marudzić, bo ja nadal zasmarkana i nie ukrywam, że już jestem mocno osłabiona. U mnie dziś na obiad kapuśniak, wczoraj skończyłam go o 22:00 i powiem wam, że miałam straszną ochotę na niego i wyszedł naprawdę dobry. Pasują mi cały czas smaki kwaśne i słone. Co do wagi u mnie idzie cały czas na + ok 1,5kg ale nie wiem jak to jest, bo ostatnio jem mniej z powodu choroby i nawet nie widzę żeby mnie teraz gdzieś przybywało, a waga rośnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1701 | |
Wtajemniczenie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7824186 1]Nie mogłam się dotoczyć, bo najpierw z mamą gadałam przez telefon godzinę potem zahaczyliśmy o teściów i też nie da się wyjść po 5 minutach ...
No ale tak: Gałgan rośnie prawidłowo, trochę poszturchany kręcił się niemiłosiernie - super widok na usg 3d ![]() Krwiak zmalał minimalnie, ale jest już troszeczkę mniejszy od gałgana. Dostałam kolejne zwolnienie no i mam na siebie uważać w dalszym ciągu mocno, bo jednak ciąża nadal jest zagrożona. No i gałgan prawdopodobnie jest gałganicą!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Super wieści ![]() Cytat:
![]() Ja się po brzuchu nie dam nikomu macać. No way. Nie znoszę tego. Mówię nie i basta ![]() Mnie wczoraj tak połamało, że nie byłam się w stanie ruszyć. Po powrócie do domu wskoczyłam pod kołdrę, bablowi puściłam bajki i 3h czekałam aż tż wróci. Dziś zostałam w domu leżę połamama i nie mam nawet siły do lekarza się umawić... echs... o 15.30 i tak muszę jechać po bąbla do żłobka... Także się wyżaliłam... ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Wtajemniczenie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7824186 1]Nie mogłam się dotoczyć, bo najpierw z mamą gadałam przez telefon godzinę potem zahaczyliśmy o teściów i też nie da się wyjść po 5 minutach ...
No ale tak: Gałgan rośnie prawidłowo, trochę poszturchany kręcił się niemiłosiernie - super widok na usg 3d ![]() Krwiak zmalał minimalnie, ale jest już troszeczkę mniejszy od gałgana. Dostałam kolejne zwolnienie no i mam na siebie uważać w dalszym ciągu mocno, bo jednak ciąża nadal jest zagrożona. No i gałgan prawdopodobnie jest gałganicą!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Super wieści ![]() Cytat:
![]() Ja się po brzuchu nie dam nikomu macać. No way. Nie znoszę tego. Mówię nie i basta ![]() Mnie wczoraj tak połamało, że nie byłam się w stanie ruszyć. Po powrócie do domu wskoczyłam pod kołdrę, bablowi puściłam bajki i 3h czekałam aż tż wróci. Dziś zostałam w domu leżę połamama i nie mam nawet siły do lekarza się umawić... echs... o 15.30 i tak muszę jechać po bąbla do żłobka... Także się wyżaliłam... ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam i ciekawa jestem czy mnie w ogole przyjmie. Jak dzwonilam sie zapisac to mi polozna powiedziala ze nie ma miejsca ale skoro mi pan doktor kazal to mam przyjsc i wejde jako ostatnia. Dzis juz mi polozna z fochem wyskoczyla ze sobie nie przypomina i jak lekarz potwierdzi to wejde Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
Wracam z pracy. Wszyscy przyjęli to nadspodziewanie dobrze. Na serio dużo gorzej się spodziewałam. Kierownik tylko powiedział żebym powiedziała jak pójdę na zwolnienie na stałe, bo będzie pewnie musiał kogoś zatrudnić na zastępstwo. Koleżanka z biurka obok nawet ok to przyjęła. To teraz jadę do domu księżniczkować.
Mnie nikt nie maca po brzuchu i na pewno bym coś powiedziała, bo ja niedotykalska jestem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jestes bardzo szczuplutka😉 w pierwszej ciąży przytyłam 16, po samym porodze zeszło 9, a później schudłam jeszcze 16 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Amarela ale chyba nie masz zamiaru już wracać, co?
z tego co wiem od płacowej nie wyjdziesz na wracaniu finansowo dobrze, a jak jeszcze macie miesięczne premie, które na l4 nie sa wypłacane to na bank nie.
#1707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.