![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
EURO 2008:
Prawdziwy kibic wstaje, usmiecha sie i mówi `nastepnym razem sie uda`. Podolski. Największy patriota xD. INNE: nie liczmy swych oddechów. oddałam Ci mą duszę, a z nią Miłość bez granic... <3 bo satysfakcja przychodzi i odchodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
To teraz coś na uśmiech chociaż malutki
![]() ![]() ![]() - Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz... - Nie jesteś hemoroidem – odczep się od mojego tyłka... - Nauka to przyjemność, a ja nie mam czasu na przyjemności... - Silny posługuje się rękami, mądry umysłem, a sprytny kim innym - Wszystko, co mądre, powiedział już ktoś inny... - Kobiety są stworzone po to by je kochać, nie rozumieć. - Quidquid latine dictum sit, altum videtur. (Cokolwiek nie powiesz po łacinie, brzmi mądrze)
#513 |
Raczkowanie
|
gdy marzenia płonęłyna stosie codzienności.
gdy została nienawiść i zabrakło litości ... a ja za dużo widzę zbyt mocno czuję i jestem po stokroć bo tysiąc razy umieram każdego dnia, gdy Ciebie nie ma w zasięgu dłoni Pędzisz, ale cały świat ucieka ci przez palce słońcem cedzonym przez okno pójdziemy kochany ... choć cena z gwiazd zdarta - dziękuję, doprawdy nie czuję się warta. ![]()
#514 |
Rozeznanie
|
~ szczęście miało Jego kolor,i wdzięk,Jego oczy,Jego śmiech
~ nie myśl,że nie kocham lub,że tylko trochę,jak cię kocham! ![]() ~ i, że mi nie zależy… ale sama w to nie wierzę… ![]() ~ Nie strasz, nie kuś i odchodząc zabierz sny! ~ Są noce kiedy nie chce się żyć… ! Są! ~ Zagubiłam klucz od furtek i bram, zamknięte serce na kłódkę mam. ~ Zabrakło mi dziś Twych słów, zabrakło mi znaczeń… ~ nie chcę czuć jak stajemy się wobec siebie zimni. ![]() Edytowane przez aluzja Czas edycji: 2008-06-09 o 09:38 Powód: drobny błąd.. |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
Może kiedyś zrozumiesz swój błąd, może wtedy już mnie nie będzie...
Cierpię, ale jestem silna...dla Ciebie. Teraz wiem, że ślad po Tobie pozostanie na zawsze... Oczy są jak lustro, jedne widzą cię lepiej, drugie gorzej. Wiara ma to do siebie, Że jeszcze po zniknięciu Nie przestaje działać. Potrzebny jest czyjś uśmiech, aby samemu też się uśmiechnąć. Najlepszym dla nas w życiu rozstaniem jest rozstanie z pesymizmem. Nie wystarczy mieć dokąd wrócić, trzeba mieć jeszcze kogoś, kto będzie na ciebie czekał. Nie ważne jak długo się jest razem. Ważne jak piękne są te wspólne chwile ... Postępuj tak, jakby przez cały czas patrzał na ciebie ktoś, kto cię kocha, szanuje i jest z ciebie dumny. Może lepiej będzie jeśli już nigdy nie uśmiechniemy się w tym samym momencie... Czasem chcąc dobrze sprawiamy przykrość swoim najbliższym... Podobno śmierć to dopiero początek... ja nie chcę zaczynać. Po co mam żyć jeśli nie mam dla kogo ?? Jeśli nie ma rozłąki, nie ma słodyczy spotkania ... Być może każdy Twój oddech jest ostatnim tchnieniem kogoś innego... Wiele tracimy wskutek tego, że przedwcześnie uznajemy coś za stracone. Zrozum człowieku, jak wiele znaczysz !! Nie trać czasu z kimś, kto nie ma go, aby go spędzać z tobą. Kochać naprawdę to kochać wiecznie, widocznie Ty nie kochałeś... Kolejna osoba, na której się zawiodłam... Ranicie mnie!! Nawet nie wiecie jak bardzo boli... Dlaczego Ciebie przy mnie nie ma, kiedy tak bardzo Cię potrzebuje?? Kiedy miałam ciebie blisko, czułam że mam wszystko... Po co się starać jeśli to i tak nic nie daje? Dziękuję za to, że jesteś przy mnie kiedy potrzebuje pomocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chwilowa nieregularność w reakcji na chłód, pustkę, i obojętność dookoła. zimny i nieprzytulny. jak opuszczone igloo Ale jeszcze się żarzy. jeszcze nie jest za późno! Ty serce nie jesteś czasoprzestrzeń. Więc się na wiecznośc nie nastawiaj. Serce poruszone ponad normę. Przyśpiesza, tłucze się jak oszalałe, potyka i kołacze.
![]() |
#517 |
Przyczajenie
|
Przyjaciele umieraja jeden po drugim jakby byli chorzy na zaraze......
serce jej pekło po raz setny i ostatni.. znieczulica.. w którymś momencie zabranie jeje łez.. Trudno powiedzieć "żegnaj"komuś ważnemu/kochanemu.Wybór? Żegnaj. Tak trudno znaleść..tak łatwo stracić..-wściekła na siebie;/ Oni już dorośli ty też musisz.. przestać wierzyć w te dziecinne bajki o przyjaźni.. z rozsznurowanymi butami... z oczami pełnymi łez.. stoi sama w deszczu.. W którymś momencie zapomne zatęsknić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
![]()
- We live, as we dream... ALONE - Fuga de ideas - Kiedyś cię odnajdę, pośród marzeń naszych żyć... - A veces quiero solo llorar - Czasami chcę tylko płakać - Que si me muero sea de amor - Jeśli mam umrzeć to niech bedzie z miłości - Que mis ojos se despierten con la luz de tu mirada - Żeby moje oczy obudziły sie od światła Twojego spojrzenia - un vago temblor de estrellas y todas las rosas son tan blancas como mi pena - Gwiazd drżenie, mgłą zasnute, a wszystkie róże są białe,tak białe jak mój smutek. - Acercate....Te dire q... - Zbliz sie, powiem Ci że... - Descubro mi identidad en los ojos de la gente.y la emoción me nace en silencio - Odkrywam moja tożsamośc w oczach ludzi i uczucia rodzi mi sie w ciszy - como le pude amar la vez primera, que un beso suyo era una vida entera, sintiendo como me pierdo por él...Jak za pierwszym razem, kiedy jego pocałunki były całym życiem, czując jak gubię się dla niego. - Si existe Dios, debe acordarse de mí - Jeśli Bóg istnieje, powinien pamiętać o mnie... - entre él y yo el cielo tiene sólo nubes negras - miedzy mną a nim niebo ma tylko czarne chmury - y en el vacío inmenso de mis noches yo le siento - i w pustce przeogromnej moich nocy czuję go... Jakieś smutne... Ale dlaczego zawsze coś musi pójść nie tak? i nie moge edytowac zeby pokazywalo w odzielnych linijkach...pierd...Win Vista....
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
a macie coś o tym, że dzisiaj mija pierwsza rocznica śmierci kolegi z klasy?
i że się wybieramy na cmentarz?:P
#521 |
Raczkowanie
|
![]()
takie jakieś pesymistycznee . smutaweee hah ! V ;D
1.MoJe SeRcE CaŁe W BlIzNaCh MiŁoŚć.. BeZ WzAjEmNoŚcI To TrUcIzNa.. 2.cHoC!Aż rOzUm kAżE zWąTp!Ć- sErCe nAdAl C!eB!E wOłA!!! 3.PamiętamMrokMojejPrzesz łości... WspomnieniaKtórychWolałab ymNieMieć... 4.Słowa ranią... Najbardziej wtedy, gdy na nie czekamy... 5.Pada deszcz?? To niebo płacze!! Bóg chciał dobrze...jest inaczej... ;( 6.NiePłacz! NieProś! NieKlękaj! Przeszkadzałam! JużNieBęde... Przysięgam! 7.Kiedyś było inaczej... Inne życie... Inaczej spędzane chwile... 8.Dbaj o miłość gdy ją masz... Szansy już nie będziesz miał... 9.ChcęCzućŻeNiePozwalaszM iOdejść,NieChcęŻebyśTyNag leZniknął.Nieraelne... 10.MojaRzeczywistośćOdesz ła...TylkoBólPrzypominaŻe ŻycieToczySięDalej... 11.Jak mam żyć gdy wszystko jest przeciw mnie?? ;( 12.Co z tego, że mówię, skoro mnie nie słuchasz... Co z tego, że jestem, skoro mnie olewasz... Co z tego, że łkam, skoro mnie nie pocieszasz... Co z tego, że się staram, skoro mnie nie doceniasz... Co z tego, że płaczę, skoro łez nie ocierasz... 13.NieWidziałeś NieWidzisz i NieZobaczysz JakSzlocham JakTonęWrozpaczy 14.Gdzieś w oddali smutne oczy patrzą w otchłań brudnych chmur.. 15.Nienawidzę własnej niepewności... 16.Nieważne, że każdy ma tutaj swoje zdanie, ty masz słowo-ROZCZAROWANIE 17.Tylko o jedno prosze Cię.. Przed samotnoscia obroń mnie... 18.Wtulic się w poduszke i zapomniec o Tobie na zawsze... 19.MILCZENIE- przyjaciel, który nigdy nie zdradzi... 20.I tylko nocą cichutko spłynie łza, której nie udało się zapomnieć... 21.kocham Cie... ale to nie ma znaczenia.. nasza milosc nie moze istniec. 22.być może życie przegrałam.. 23.Siedziała samotnie w wagonie, rysując na szybie serce.. 24.Czuję strach, że to nie ostatni raz popłynie czyjaś łza, gorzka łza... 25.Ludzie boją się tylko tego czego nie rozumieją.
#522 |
Raczkowanie
|
![]()
Przestajesz mnie fascynować-zaczynasz mnie w****iać.
nigdy nie będzie przecież, aż tak źle, żebym nie dała sobie rady.. A ja wciąż ukryta we mgle, czekam aż odnajdziesz mnie.. Pada deszcz, miliony srebrnych łez. Nie patrz się tak na mnie ja nie jestem lustrem.. ..zwyczajnie na kilka chwil przyszły deszczowe dni.. nie umiesz albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz.. Kiedy nikt nie zwraca na Ciebie uwagi, Twoje istnienie jest zbędne. jesteś sam, więc zacznij kochać mnie... To, że tak mocno Cię kocham, nie znaczy, że możesz mnie ranić.. W gruzach mam, swój wymarzony świat... Szukasz dziewczyny? To sobie ją namaluj! Nie jestem dla każdego! Odejdź! Przecież wiem, że Ci na mnie nie zależy... =( Nie wyrzucaj mnie ze swego serca... Ty w moim nadal trwasz! jesteś sam, bo miłość Tobie obca jest.. Jesteś sam.! Nie umiesz kochać mnie... Urodzona by przegrać w świecie bez reguł.. "Oddaj skradzione łzy... Oddaj okruchy uczuć mych... " "...nie obchodzi mnie to, co powiedzą oni.. ja Cię kocham..." Odszedłeś tak niespodziewanie. Nie było czasu na pożegnanie. Chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić mój świat.. Trudno wierzyć w lepsze jutro, kiedy każdy dzień jest taki sam.. U mnie wciąż jest ciemna noc za dnia.. Zabrakło mądrych słów.. Zabrakło ważnych zdań.. Może kiedyś to zrozumiesz.. Już nie jesteś tym, kim byłeś.. Cierpienie wymaga większej odwagi niż śmierć.. Ty chciałbyś walczyć ze śmiercią, a ja chciałabym się jej oddać.. Ile razy można umierać? Cały czas sama, w radości i w cierpieniu, uśmiechu i zwątpieniu.. 'zrozum, jeśli nie będę umiał zmusić się do życia' ...nie mów nic... to boli... ![]() Śpiewaj, że cierpienie ma przyjaciół i cichutko szepnij moje imię... Kolejna rana, kolejna łza .. Zapomnij mnie. wszystko co masz to chwile wspomnień które znikną i tak Mówiłeś "Na zawsze tylko Ty!” A ja wierzyłam Ci.. Nie ma miłości... a jeśli jest to nie dla mnie... ! Ktoś się świetnie bawi.. szkoda, że moim kosztem.. x/ Wiesz co to jest strach pustego dnia? - Ja wiem.. Jeśli miałbyś wszystko, to o czym byś marzył.? Powiedz.. jak Ty mogłeś wszystko tak s*******ić?! Co raz bardziej żałuję swojej decyzji... Gdyby można było cofnąć czas! Gdy mnie przytulasz czuję, że świat na kilka chwil staje się lepszy Przychodzi moment, w którym trzeba komuś wytłumaczyć własne uczucia.. Każda przyjemność musi być odkupiona cierpieniem..
#523 |
Zakorzenienie
|
hm jakieś takie o smutku tak mnie jakoś naszło..
![]() Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy. Smutek to najgorsza pora dnia. Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera. Wyglądał tak smutnie jak dziobek zdechłej ptaszyny. Smutno cieszyć się w samotności.
#524 |
Zakorzenienie
|
Nieśmialo szukam twych ust...
Labirynt życia Wciąż zaskakuje mnie Po złej nocy Powitam nowy dzień Dziś patrzę na świat, pozytywnie Gdy czarne myśli Jak chmury kłębią się Moje ciało gra gamę ciepłych barw. Sen wije nam pod dachem gniazdo swe... To Ty jesteś światłem, prowadź mnie. Postaci Twojej kształt noc układa z gwiazd. w ciszy czterech ścian zamykam się.
#525 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie martw się, jestem tylko WsPoMnIeNiEm!.
I nie ważne, że nie ma kogoś kto idzie obok.. Dlaczego stało się tak jak się stało? Mogło być zupełnie inaczej... Jak nie masz po co żyć... Żyj dla wspomnień, które Cię zabijają.. Pozwoliłeś mi uwierzyć w szczęście, którego nigdy nie miałam.. Czasami świat zmusza żeby wybierać pomiędzy złym a gorszym Zawsze bądź sobą bo życie jest zbyt krótkie aby udawać kogoś innego.. Dlaczego Ty jesteś z tej dobrej bajki, a ja nie...? Czasem lepiej zyc w samotności... Nikt Cie nie skrzywdzi.. Brak mi sił...brak mi tchu...brak mi Ciebie...właśnie tu.. Zapomniana zostałam.. Jakbym nigdy na świecie nie istniała.. Upadłam... potknęłam się o Twą obojętność... To co widzimy i co nam się zdaje, jest tylko snem i snem pozostanie.. Jedna krótka chwila rozkoszy i tysiące zalanych łzami nocy. budujemy szklane domy.. babki z piasku na rozległej życia plaży.. "...i chciałam bez słowa Cię znów pocałować..." Bo trzeba się śmiać.. Wariatkę grać.. Szczęśliwym być i z życia drwić.. "Chodź! powiedz mi jak bardzo tęsknisz ... " Wybacz, jeśli jakimś cudem się w Tobie zakocham.. Zdarza się.. Nie przejmuj się.. Mną się nikt nie przejmuje... ..Być księżniczką w Twoich oczach.. Wiem, że za dużo w życiu chcę. Chcę Twoich czułych rąk . . [.niechciane spojrzenia.] Chcę strzec Twego snu i tulić Twój cień . . Czepiają się? Nie reaguj! Nie daj się ściągnąć do ich poziomu. I tak kiedyś się poznamy.. Za bardzo tego chcę.. -Wytrzymasz ze mną? - Nie wytrzymam bez Ciebie... Jestem kimś kim Ty nigdy nie będziesz. Po prostu sobą! Z Tobą być, razem iść. Chcę na pewno. <3. Tak chciałabym poznać twoje myśli.. Nie obawiaj się deszczu! Załóż kalosze i skacz po kałużach. Zawsze trzymaj się pionu i nigdy nie schodź poniżej swojego poziomu Za plecami niebo mieć... Niech w płomieniach ognia staną wspomnienia.. Najgorsze w życiu sny.. Trzeba burzyć by budować, trzeba służyć by kontrolować „I dlatego na złość Tobie głupstwa robię, bo jest mi źle..” Tu nie chodzi o to czego ja chcę tylko ile Ty jesteś w stanie mi dać.. Zbyt często Cię spotykam, bym mogła o Tobie zapomnieć.. Umieram... Czy tak bardzo pragniesz mnie zabić?!
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Mam całe strony w zeszycie zapisane moimi ulubionymi opisami. Więc wrzucam parę z nich.
- 'przytul mnie i powiedz ludzie nie sa tacy zli...' - sa godziny liczone podwojnie i lata nie warte jednego dnia. - stoje sama miedzy cisza a szeptem - kazda historia siedzi w nas tworzysz ja Ty tworzy ja czas - sa rzeczy co ciesza i bawia i takie co drecza sumienie -sa we mnie sprzecznosci ktorych nie potrafie zmienic i nie zmienie - sa rzeczy co bola, co wola nie wychodzic na wierzch tylko topic sie na dnie. - wciaz w pogoni za lepszej jakosci zyciem - nie szukaj nigdzie przyjaciol, oni maja zawsze tyle do zalatwienia - jesli nie masz po co zyc zyj na zlosc innym - uwierz w słowa z ktorych szydzi czas - gdyby powracaly piekne chwile i trwaly... - powiedz raz ale szczerze, kiedy mnie stad zabierzesz... - cztery sciany, pusty pokoj wewnatrz serca samotnosc - kochac i byc kochanym to jakby z dwoch stron grzalo nas slonce - tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz ze kochasz... - daj reke, zaprowadze Cie tam gdzie oczy nie maja wartosci - znasz ten smak? to zycie! - chodz ze mna by nnadac sens zycia krokom Mogłabym tak jeszcze dlugooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
ehh dziewczynki potrzebuję Waszej pomocy <3 .... potrzebne mi opisy ,że facet przestał się do mnie odzywać ,bo powiedziałam mu że jest nieodpowiedzialny i że nie chcem być jego zabawka na 15 minut
![]() ![]() _Anusia_ misia_TKA thinspiration wjol agattee rOzunia Uwielbiam Wasze opisy ![]() Misia_TKA gdzie sie podziewasz ? ![]() off: Jesteśmy tu tylko niewolnikami wolności ....
#528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O KUURCZE! ;OO Ktoś mnie docenił, o jeja. ;D dziękuuje. ;** nawet nie wiesz, jakie to miłe .;*** postaram się jeszcze dodac duuuuuzo takich! ;D ;*** mała porcyjka ; - lustro wspomnień tamtych dni.. tamtych pięknych dni. -cium cium! pstryk- pstryk! bajecznie. -słońce, trawa, wiatr i ja! -nie patrz na mnie! rozumiesz?! zapomnij. -za każdym razem gdy cię widzę moje ciśnienie wzrasta! ;D przekracza wprost normę. -bo ja chcę tylko wszystkiego! -Szary wieczór bez opcji na miłość. -Telefon milczy a miłość biegnie gdzieś w pośpiechu. -Wiatr już dawno zdmuchnął tamte dni. -By móc zatrzymać te dni co przynoszą chłód. -Bo kiedyś znikną szare chmury tych deszczowych chwil .. -Tylko w mojej głowie delikatny szept.. Wizażanki, a macie jakieś hmm. wesołe ? Dające do zrozumienia, że już nie myśle O NIM, że umiem żyć bez NIEGO.. ? ;>> ;**********
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
z cukru był król, z piernika paź, królewna z marcepana ; )
even heaven is hell without You. / nawet niebo jest piekłem bez Ciebie. porywam wyobraźnię chcę podziękować Ci za każdy dzień ![]() You can put the blame on me / możesz zrzucić winę na mnie. wszystko jest pełne miłości. jesteś niezastąpiąny, ale zastąpię Cię. diabeł wziął wolne, jestem na zastępstwie ![]() kochaj mnie, ja tylko tego chcę ![]()
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
mogłabym prosić opisy coś o tym, że on mi obiecał spacer bo podbno 'zasłużylam' ale teraz jakos oddalilismy sie od siebie i mało rozmawiamy on chyba o tym zapomniał....
.tak bardzo chcieli być dorośli a teraz dorosłość ich przytłacza Sprechen auf Deutsch, denken auf Deutsch. mówić po niemiecku myśleć po niemiecku [czy to dobre tłumaczenie?]
#531 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
zamknęli niebo.
nie ma rapu i nas nie ma. kapujesz?! i choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę. powrotów nie będzie. spowiadam się gwiazdom. z miłości do ciebie. <3. ciebie. jak nigdy nikogo. du ekrennst mich nicht wieder. / nie rozpoznajesz mnie. liebe auf den erste blick. / miłość od pierwszego wejrzenia. Gdyby miłość była prosta sprawa, moglibysmy isc teraz przytuleni do siebie, a slowa piosenki opowiadałyby historie naszej milosci.
![]() |
#533 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, dobrze ![]() ![]() hmm..a macie może jakieś fajne hip hopowe, niekoniecznie po polsku, majace klimat? wieciee o co chodzi ![]() I need a soldier./ potrzebuję żołnierza ![]() moj dzisiejszy: I love how he keep my body screamin' A rude boy that's good to me ![]() ![]()
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
leo why ... ?!
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
"Bądźcie szaleni,ale zachowujcie się jak normalni ludzie."
"Nic na świecie niezdarza się przez przypadek" Dziwnie się srebrzysz aniele mój... Na pozór wszystko gra...ja cały czas uśmiecham się ~I've been addicted to you...||Piękne oczy, piękne kłamstwo... jestem za blisko żeby mu z nieba spaść Reprezentacja Polski jest jak jądra...biorą udział...ale nie wchodzą. W imieniu Sądu Najwyższego ogłaszam, że wyrok (trzech) lat więzienia został odsiedziany. I'm an angel... and I dance... and I'm happy... I'm in heaven... Najwyżej nie pójdę do nieba… <3 spring! (tł. <3 wiosnę!) With a little help from my friends I found a light in the tunnel... / z małą pomocą moich przyjaciół znalazłam światełko w tunelu Zdaje się, że bym zawstydził drzewo, gdybym przebryknął je jednym susem, więc zrobię to trzema my imagination.. (moja wyobraźnia) soleil... glace... vacances... =) / słońce... lody... wakacje tworze cos z niczego... prawie jak Bog xD It makes no difference who are you...I'm your angel"-to nie stanowi roznicy kim wy jestescie ja jestem wasyzm anioem Jestem tam, gdzie anioly maja wstep wzbroniony Myśle o kimś o kim wcale nie powinnam myśleć ... =((( Sometimes i`m a milion colors, sometimes i`m black and white Bo przyjaciel, to ktoś więcej niż anioł... |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
nie prowokować mnie ! dzisiaj mam być grzeczna żałujesz,Tak?To idź do niego i przeproś go za to ze Cię nie kocha! [..] Brutalny ale w tym właściwie jego wdzięk . szantażuję szczęście. chcę być znów małym, niewinnym dzieckiem..
[;*] |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz...
Słowo które nie jest wypowiedziane nie można się go nauczyć ani imitować póki więc nie otworzą się usta Wiele można zdziałać nienawiścią Logika serca jest niedorzeczna. Serce samo stanowi o sobie. czas ucieka, wieczność czeka Być albo nie być. Oto jest pytanie. Kto nic nie wie, musi wierzyć we wszystko. Lepszy czas, musi przyjść. Chwast też zakwita, jednak kwiatem nie jest.. Może sobie coś wybierzecie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
patrząc na mnie myślisz 'jaka ona krucha', jednak nie wiesz jaką skrywam w sobie siłę
Przyszedł dzień w którym cała Moja siła nareszcie się obudziła. Wolność- to co tygrrryski lubią najbardziej. Nowy rozdział w moim życiu. Będzie kolorowiej. ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
life is too short to waste ur chance, so follow ur soul n’ fuck the rest
you will always be in my heart with unconditional love.. zmieniam się w kryształu szkło, unieś mnie lecz nie kołysz mną . na duszy dnie ukryłam cie, schowałam wszystkie słowa twe . więcej decybeli by zagłuszyć wspomnienia zaciągam się Tobą, chociaż nie palę, chociaż nie palę wcale . zamknąć oczy i móc uwierzyć że .. znów widzę Cię ja mam wszystko czego ci brak, być może uda się nam.. mam monopol na krzywdzenie odziedziczony . twoja podróż niech skończy się, na tym krześle tu obok mnie . niech zniknie cały świat. już nie potrzebny mi i tak . już cie dawno nie ma w moich planach.. zanim zrozumiesz jak bardzo kochałeś ją, ona zapomni już świat twych rąk . i nagle skończy się , to wszystko w co wierzysz, co kochasz, zasypie śnieg.. |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
DZIĘKUUUUUUUUUJE! ;** Kradne wszyystkie. ;> Naszła mnie ochota na słuchanie hip-hopu ang. ^^ znacie może jakieś ciekawe kawałki? ;> No i opisyyy ; -tego mi brakowało --> słońce+woda = relax najlepszy. -chodź do mnie, pwoeidz, że mnie kochasz.. choć raz.. -ej Lala! Zmyj dywan z gęby. Słonce świeci! x DD. -I myślisz, że ja nie znajdę lepszego od Ciebie? O, patrz; kolejka przed dzwiami. ;***************
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.