|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LXI
znad kawusi dzwonili ze szpitala - nie będzie chemii ani radio kontrola i badania dopiero w styczniu |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Betty
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3844 |
|
Mother of Cats
|
Betty
ZapiszZapiszZapisz
|
|
|
|
#3845 |
|
Nindżopesz
|
Betty, wspaniałe wieści
|
|
|
|
#3846 | |
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
![]() :simprez a:![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spo ale historia do jaskini? ![]() Dziś poniedziałek więc kolejna nowa lokatorka, oby już ostatnia jeszcze tylko tydzień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3848 |
|
Piers do przodu
|
Betty super wiesci!! Bardzo sie ciesze 👏
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, cudownie! Rejcz!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Ewo wybacz, nie zarejesrowałam żeście znowu na wygnaniu.
Tym bardziej polecam Busem przez swiat. Przyjemniej leci czas. Oczywiscie ten wolny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
BETTY!!!!!!!
![]()
|
#3852 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ładna wycieczka, gdzie to?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Ostawiała któraś cukier?
![]() Bo się przymierzam. Tylko ciągle coś mi w tym przeszkadza. Ostatnio pogoda
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3854 |
|
Panaroja
|
Spod zaokiennej syfozy gigant
Karkki , ale chcesz odstawić cukier w postaci słodzenia czy jak ? Bo i tak wszystkie węgle przecież się do glukozy trawią Bo słodycze odstawić jak najbardziej, ale cukru jako cukru się nie da, toć bez cukru musk w parę sekund robi kaput .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3855 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój musk kaputa mając nawet Nutellę przed sobą to mu tam już nic nie pomoże ani nie zaszkodzi ![]() Też tak kcem Ale dwa razy ciasto piekłam i słodzę tylko kawę
|
|
|
|
#3857 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kadzielnia w Kielcach Idę jutro na kontynuację zębowej rzezi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei dumam nad kordło. Mam taką z pierza ale ciężka i duża, kłopotliwa w utrzymaniu choć rewelka w roli grzania.
No i chyba się ugnę i kupię coś z nienaturalnego surowca zeby móc prac w pralce. Az mi słabo jak o tym pomysle bo pod Jyskowymi koldrami sie strasznie pocilam ale moze to kwestia firmy? Rodzaju wypelnienia? Ktos w temacie kolder biegly ? Macie doswiadczenie z takimi pol na pol poliester i bambus? Bo jednak bambus do mnie przemawia bardziej tylko czy styknie na zime? Z opiniami w necie licho glownie polecaja puchówki wiadomo. Polecacie coś dobrego o smaku pumpkin spice? Gotowy produkt mam na mysli, jakis napoj kawo-podobny lub slodkosci. Nie w starbuju tylko w sklepie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-10-26 o 11:16 |
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję. Wlazłam 9:10, wylazłam 10:45...leczenie było pod mikroskopem, dwa razy robioną miałam fotkę i było całkiem znośnie poza tym, że mi ręka zdrętwiała
no i buzia oczywiście też i na koniec Pani dent była niemiła i mnie wkurzyła ![]() Jak będę miała mieć u niej kolejny kanał to chyba zmienię denta w ogóle
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2017-10-26 o 11:39 |
|
|
|
#3863 |
|
Panaroja
|
Snad kawusi
![]() Karkki - spróbuj słodzic o pół łyżeczki mniej i tak stopniowo do zera . Albo do ostatniego 1/2 zeby nie było całkiem obrzydliwie ja słodzę tylko kaw€ bez mleka, której nie piję wcale praktycznie ![]() Co do kordły - moja najukochańsza była wełniana obita adamaszkiem żółtym i różowym , ale nieboszczka kotha mi ją dedła , obficie zsiusiawszy się idealnie na środku
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
machnę w przelocie, bo zarobionam Anginę musiałam wyleżeć, bo fajny weekend przede mną, to mi się zaległości w robo narobiło ![]() W dodatku wszystko pilne, bo jutro wdrożenie A wieczorem randka ![]() A w sobotę opijamy urodziny kolegi
|
|
#3865 |
|
Nindżopesz
|
Maja, opowiadaj
|
|
|
|
#3866 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tu słaby transfer trochę ale może się uda looknac Cytat:
Cytat:
![]() Did miał dziś robione eeg, czekamy na wynik. Poza tym aktualnie w pokoju 2 dzieci i 2 mamy więc optymalnie (w międzyczasie przez jedną noc było nas tu 2 razy tyle ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3868 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A ręka od czego zdrętwiała? ![]() Lud chce szczegółów! Długie pióra są? ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
#3869 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||||
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
na razie jeszcze nie ma czego
![]() Kolega znajomych ktorzy nas chyba swatali, bo zapraszali na drinka po pracy dziwnym trafem i mnie i jego albo "Wytłumaczysz M. Selenium? Kiedyś chciała się nauczyć, a Ty się tym zajmujesz " itpChyba skutecznie im to wyszło Jest nieliche IQ, poczucie humoru i uprzejmość ![]() Pióra w razie czego można zapuścić, a mózgu się już nie wymieni ![]() A ładnemu we wszystkim ładnie i nawet w krótkich włosach ciacho
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-10-27 o 12:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

do jaskini? 

Pogadałam z nią trochę, zastanawiając się czy problem z przypomnieniem sobie skąd się znamy to może być pierwszy objaw demencji i potem poszłam dalej pływać. W końcu wylazłam z basenu i poszłam do męża spytać czy zna to panią, bo ona nas zna
. Śmiałam się kiedyś z Tżta, którego zaczepił jakiś gościu i też se rozmawiali, pytał go ten gość o różne rzeczy z jego życia, a gdy spytałam Tżta kto to był, to odpowiedział, że nie wie
Położyłam się na takich gorących kamieniach, zamknęłam oczy i rozmyślałam, gdzie tą panią widziałam
Nie wiem dlaczego wszyscy nas zapamiętują 

Ale dwa razy ciasto piekłam i słodzę tylko kawę