|
|
#2581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
obiecuje nie pitolić
|
|
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
Nie chcę nic nikomu zarzucać, ale coś strasznie tłoczno się tu zrobiło po wygranej Kubicy
Co nie znaczy, że mam coś przeciwko![]() Plot chcesz linka do GP Kanady? Bo jak do tej pory tylko Ty ściągałaś, ale jak ktoś inny chce to oczywiście dajcie znać, wyślę na PW
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna chce nas wygonić, cholera
:P :PPrzecież jasne dowody przedstawiłam
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Ołkej, ołkej
Ja tak tylko żarcikiem... ![]() Ja? Włosy? Ale to tam pod linkiem, czy w Wizażowym albumie? Bo tu aktualniejsze Też je lubię ![]() Tego... Dziękuję
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
W albumie
Rumunia - Francja - chyba 0:0 Jeszcze 2 min do końca. Byłam za rumunami, bo ładniejsi
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
A w takim razie dziękuję, dziękuję. To jedne z ostatnich moich zdjęć
![]() Ja też za Rumunią, bo: - żabojadów nie lubię - lepiej dla Holandii - wolę 'słabszych'
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
Mhm
Fajnie, jak jakaś drużyna sprawia niespodziankę na wielkiej imprezie. Od razu robi się ciekawiejHeh, oto, czego się dowiedziałam: Paweł 19:56:11 myśl myśl xD Paweł 19:56:43 bo od Twoich przypuszczen zalezy to czy wyjdziemy z grupy!! Paweł 19:56:49 zjadesz sobie z tego sprawe? Czuję się pokrzywdzona i zestresowana
|
|
|
|
#2589 |
|
Zadomowienie
|
omg Bożu chyba nadal świętuje z COU
Bożu, zjaw się na chwile ![]() dziewczyny, tak dzisiaj sobie myślałam nad strategicznym miastem naszego spotkania i wymyśliłam tylko Kraków lub Gdańsk. oczywiście to taka drobna sugestia, ja bym was chętnie widziała u mnie, tyle że to totalna dziura i ciężko byłoby wam połączenie znaleźć a jak byśmy pojechały do Plot albo Bożu to od razu byłby przewodnik (![]() ![]() mówcie śmiało co myślicie i proponujcie własne pomysły ps: mam zamówione macanie z Kazikiem, który nie wiadomo co robi bo Vettel dojechał także no
|
|
|
|
#2590 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej właśnie spotkać się w mieście, w którym któraś z Wizażanek mieszka, bo wiadomo, nie zgubimy się![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zapraszam na pielgrzymkę do Częstochowy
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
nie nie nie
co prawda Bożydar będzie mi służył jako kochanek, ale też jest niezły ;> |
|
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż jeśli chodzi o to całe zamieszanie ... nie wspomniałam o jeszcze jednej grupie - o takich osobach które kibicowały od dawna ale na wątku sie nie ujawniały ... i naprawde nie ma co sie kłócić ![]() jeśli chodzi o wiek na tym wątku, to mam 20 lat, czuje sie tak dziwnie cholernie staro, jakbym jakąś menopauze przechodziła Jest mi tez troszke przykro że mój post dotyczący " wygrywania dla siebie " przeszedł prawie ( Angel ) bez echa tyle sie teraz mówi że to nasz wątek, że jesteśmy zżyte a ja sie poczułam olana ... rozumiem że jeśli Angel coś napisze to jest długa polemika a kiedy ja to nawet słowem nikt nie wspomni ( Angel, jesteś tylko przykładem, nie atakuje Cie )no a ogólnie, to nie wytrzymałam przed chwilą i sie poryczałam, do tego boli mnie serce, znowu mam ochoty sie gdzieś zakopać i nie wychodzić stamtąd przez 100 lat
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, Lunuś
<przytul>
|
#2597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Angel na pewno nie zrobiła tego specjalnie. I nie płacz już |
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu będzie na mnie, a potem rózgą dostanę
![]()
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no rozumiem, wygrana, dużo postów, emcoje, mecz, zamieszanie, nowe osoby - wszystko sie skumulowało ... ale i tak źle sie z tym czuje a przestać płakać teraz nie potrafie ![]() jeszcze sie dowiedziałam że facet z którym sie spotykałam, ma żone czy jestem najbardziej naiwną osobą na świecie ?
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
Luna
ale jesteś smutna bo nie odpisałam na Twojego posta tamtego ? naprawdę przeczytałam go kilkakrotnie i napisałaś go bardzo porządnie i nie chciałam nawet nic dodać. zresztą jakbym miała napisać co naprawdę myślę o niektórych sprawach to bym się spomarańczowiła. widzisz, napisałam szczerego posta to nagle zaczął on być wywlekany mimo, że dyskusja całkiem o czym innym i nagle Angel be, Angel nie dobra, chce mieć wątek tylko dla niektórych. też nie poczułam się miło, że każdy mi coś zaczął zarzucać bo napisałam to dosadniej. mnie na wszelakich innych wątkach olewają jak się patrzy, ale ani mnie to ziębi ani grzeje, i tak sobie bede pisać ![]() a wątek formułowy jest dla mnie czymś więcej, to miejsce gdzie przychodze do moich ukochanych zboczuchów i im mowie co i jak i zawsze albo mnie ktos rozsmieszy albo pocieszy. zawsze starałyśmy się wspierać w ciężkich sytuacjach, mam nadzieję, że odbierasz ten wątek jak ja. wydaje mi się, że wszystkie odbieramy Cię jako tą najbardziej rozważną i mimo wszystko jesteś naszą przywódczynią ![]() mi tam Plot i Kasia zawsze pojadą po bandzie i za to ich kocham ![]() |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Lunuś, ja jestem gorsza.
Spotykałam się z facetem trzy lata temu w okresie czerwiec-wrzesień, a ten w lipcu wziął ślub. Co więcej - do września przychodziłam do niego, a jego matka mnie kawą i ciasteczkami częstowała, gadając o tym, jaką bym była cudowną synową :/ Dowiedziałam się o wszystkim przypadkiem, a dwa miesiące później... zostałam poproszona o bycie chrzestną jego dziecka :/ Ostatnio go spotkałam [studiujemy na tym samym wydziale] i znowu dupę mi zawraca, bo rozwodzi się...
|
#2603 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie czasem żałuje że nie traktujecie mnie tak jak właśnie dziewczyny Ciebie traktują ... czasem czuje sie poza nawiasem i nie jestem żadną przywódczynią, nie czuje sie nią zupełnie a coraz częściej czuje sie pomijana ... dobra ide bo już oczy mam zapuchnięte od płaczu no i nie jestem w stanie nic sensownego osdpisać Nat i Futbolowej
|
|
|
#2605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Nat dobrze gada
![]() Lunuś, uśmiech na buźkę i więcej pewności siebie
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
Włosi ładnie w tyłek dostają od Holendrów. Szkoda, bo mam do nich sentyment.
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze! Holendrzy to moi idole od wieeeeelu lat i skaczę z radości pod sam sufit, że prowadzą
|
#2609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cou juz sie biedny zmeczyl wiec poszedl spac, a zaraz Bożo do niego dolaczy Jak dla mnie Gdansk oczywiscie bylby najlepszym rozwiazaniem z wiadomych powodow Ale jesli byloby tak, ze mialabym jechac np do Krakowa to wydaje mi sie, ze problmu by nie bylo I przy okazi poznalabym nowe miasto Wiec same korzysci Aczkoliwiek bede musiala uspokoic mame, ktora uwaza ze podrozowanie pociagem samej nie jest dobrym rozwiazaniem.Cytat:
Bo mi sie zaraz smutno zrobi... Nie pisz tak, bo tak nie jest Mi to czesto kumpela powtarza i nawet pomaga, bo jej tez zaczelo A zreszta jak ja mowie, ze bedzie dobrze to musi sie sprawdzic i koniec kropka! Wiem, ze moze nie najlepiej potrafie pocieszac, ale mam nadzieje, ze tak najgorzej to znow mi to nie wychodzi hm? Ok, Bożysław idzie spoczac na swymm lozu razem ze swym Cou Ah... macie mi czego zazdroscic Dobranooooc |
||
|
|
|
#2610 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() troszke czuje że odstaje od tego wątku ale już cicho siedze Cytat:
![]() Cytat:
yhm, wiem wczoraj troche przesadziłam ... uznajcie to za moją małą paranoje... wyżywam sie na Was że mi w życiu nie wychodzi ... ale juz nie będe, nie ma to sensu ... a no i serce mnie boli dalej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Co nie znaczy, że mam coś przeciwko
:P :P

<przytul>