|
|
#3571 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
ale przed każdą wizytą każą się ważyć przed gabinetem. No mam nadzieję, że zrzucę, będę ćwiczyć! A tymczasem zjadłam drugi pasek czekolady
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
nikopia ale duży chłopak!
|
|
|
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
Ja wolę koszule rozpinane na środku, ale moim zdaniem to kwestia indywidualna. N Na pewno lepiej brać na zatrzaski niż na guziki, bo się można zajechać z zapinaniem guziczków co chwilę :P
Jeśli chodzi o olx to cóż... taka uroda tego portalu, mnie już nic nie zdziwi, odkąd mnie ktoś naciągnął na monitor oddechu i straciłam kasę Co do majtek siateczkowych to ja kupiłam l/xl. bo pamiętam, ze jak coś mnie uwierało po porodzie to mnie mega wkurzało... \ Inhalator u nas ciągle w użyciu, bo jak tylko widzę katar to od razu załączam inhalacje z soli fizjo, żeby go rozrzedzić i miał jak wypływać. Ja się zastanawiam nad zakupem nowego albo poproszeniem na gwiazdkę od dziadków, bo nasz był kupiony pierwszy lepszy napotkany w aptece na cito i nie bardzo go lubię. Córce daje witamine D devikap w kropelkach, synkowi tez zamierzam. jesi chodzi o kg to ja już mówiłam, ze w pierwszej ciązy przybrałam 28 kg? no, to tyle przybrałam, teraz trochę bardziej sie pilnuję, ale i tak widze, że ostatnimi czasy coraz bardziej "nabieram kształtów". Ile dokładnie mi przybyło dowiem się we wtorek... Little cudny ten kombinezon, naprawdę extra, i ta cena <3 Edytowane przez didi9 Czas edycji: 2017-10-25 o 15:05 |
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3576 | ||
|
Zadomowienie
|
No
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3577 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nikopoia gratuluje udanej wizyty, nigdy nie wiadomo ile na końcówce będzie dzisiaj ważyć ale może zwolni Co do wód to niestety ja mam w dolnej granicy, ale liczę na to, że póki mała to jeszcze uda jej się salto zrobić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3578 |
|
Zadomowienie
|
Literape -wiem i kupiłam wit D tylko mi się literki popierdzieliły
![]() Ja dziś kupiłam w Rossmannie żel do mycia ciała i włosów Hipp w opakowaniu z foczką i krem do ciała Hipp w opakowaniu w kształcie żółwika i chusteczki Babydream w pudełku bo też było ładne (składy wg sroki są w porządku )a poszłam tylko po witaminy bo mieli Pregnę w promocji...Jeszcze chcę krem na wiatr i niepogodę i na odparzenia z Hippa. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Fiolek - głupia sytuacja z tą mufką ![]() Na facebooku jest grupa La Millou, Elodie itp kupno - sprzedaż, może tam zobacz za nią ? Ten wzór jest chyba dość popularny
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam wage w domu, ale staram sie wazyc raz na tydzien i jestem calkiem niezle. Nadal 4kg na plusie. Ale ostatnio nie jestem w stanie powstrzymac sie od slodyczy, wczoraj kolejne ciasto upieklam i dzisiaj juz ledwo co zostalo. Juz nawet nie chodzi o mnie, ale tz tez za slodkie odda zycie, tylko jemu szybciej chyba idzie w brzuch
![]() Millygirl o widzisz dzieki za polecenie tych grup, zerkne sobie. Nie myslalam o uzywce, bo to jest najnowszy wzor, ale mufki byly wystawione na olc jako nowe wiec sie polasilam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
Kimitri brawo za wizyte 😀
Nikopoia ![]() Fiolek nieładnie z jej strony. Jeszcze troche czasu, moze uda się znaleźć i nawet taniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- LittleBeetle :brawo: Majaaaaa ladny, zgrabny brzuszek 😀 FlexiLyn ja te z canopolu wzielam wieksze i żałuję, boje sie ze nie beda trzymac podkladu. 4 lata temu byla inna rozmiarowka m/l i te mi pasowaly. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
LittleBeetle super zakupy
Marlena to dobrze, ze sie uspokoiło. U mnie +4kg do przodu. W tym 1kg w 2 tygodnie Powiem szczerze, ze nie chcialabym dalej tak szybko przybierac 😀Nikopoia gratuluje udanej wizyty 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- FlexiLyn teraz wzielam l/xl. I wedlug mnie niezle sie rozciagaja. Najlepiej udac sie do rossmana i sobie zobaczyc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- A na pudełku nie widze w liczbach. Nadrobilam 😀 Odwiedzilam dzis siostre, ktora urodzila 3 tygodnie temu. Maluszek w porównaniu z moim 4 latkiem, to kruszynka. Totalnie zapomnialam, ze dzieci takie malutkie sa 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3583 |
|
Wtajemniczenie
|
Little, super łowy!
Majaaaa, piękny brzuszek! nikopoia, ale przecież masz dużo wód, to one na pewno tyle ważą ![]() Serio na olx można tak oszukiwać? Nie mają żadnego systemu ochrony jak allegro? |
|
|
|
#3584 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() olx nie ma ubezpieczenia sprzedaży z tego co wiem. W dodatku słyszałam i o takich przypadkach, gdzie sprzedawca życzył sobie zaliczki i po jej wpłacie znikała kaska i nie przysyłał nic. A jako swój adres wpisywał jakikolwiek inny. Policja nic z tym nie może zrobić w dodatku. Dlatego ja uważam, że szkoda stresu, jeśli coś bym miała wziąć na olx to tylko z odbiorem osobistym w okolicy. Cytat:
![]() Tak jak już mówiłam, mocno trzymam kciuki za salta naszych maluszków, bądźmy dobrej myśli
|
||
|
|
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
Nikopoia, gratuluję wizyty i dużego synusia 😊 co do ułożenia to na pewno się jeszcze nie raz przekręci.
Moja waga od 2 tygodni stoi w miejscu. 7kg na plusie. Dietka cukrzycowa swoje robi😉 Znowu mnie skurcze męczyły 😔 dostałam relanium na wyciszenie. Chyba czas stracić nadzieję, że mnie jutro wypiszą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3586 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
co za ludzie, ale dobrze że kasa jest. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bioaron Cytat:
![]() ![]() gratuluje i zazdroszczę wizyt. ja jeszcze tydzień |
||||||
|
|
|
#3587 |
|
Zadomowienie
|
Czy bakterie w moczu mogą szkodzić dzidziusiowi? We wcześniejszym badaniu też mi wyszły, a lekarz nic na to nie powiedział. Więc stwierdziłam, że jest ok. Aż dziś dało mi to domyślenia. I nie wiem czy męczyć go o jakiś lek?
|
|
|
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
hej
co do wagi, to sprawdzalam niedawno: w pierwszej ciazy na tym etapie mialam +10 kg. teraz mam +5 kg. ale startowlam z wyzszej wagi ![]() na olx rzadko zaglądam i jesli bym sie zdecydowala, to tylko w moim miescie czy okolicach z odbiorem osobistym. innych aukcji nie ogladam nawet |
|
|
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
Ja już chyba mam +10kg 😀 dowiem się w piątek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
gratuluję udanych wizyt! ![]() Amparo- trzyma kciuki za szybkie wyjście ze szpitala. ja nie wiem ile ważę, ale dowiem się na wizycie w przyszłym tygodniu. |
|
|
|
#3591 |
|
Zadomowienie
|
Ja po wizycie. Wszystko w porzadku 😀 malej nie ogladalismy bo brak usg. Ale serduszko pieknie bilo 😀 pytalam o te bakterie, pod uwage bierze sie rowniez leukocyty. Jak sa w normie to nie ma sie czym przejmować.
Marlena pytalam o ten wysilek. Pessar przy wysilku schodzi nisko z szyjka i mozna odczuwac ból. Jesli zaczyna sie wtedy krwawienie, to trzeba to szybko skonsultować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie było czyste krwawienie tylko hm lekko rozowate i minęło odrazu wiec póki co jest dobrze. Jak ponownie się to powtórzy to zareaguje na pewno.... czuje Mala i wiem ze wszystko w porządku. Mam wizytę we wtorek obym dotrwala... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Amparo chyba na lutowkach jest Mamusia w ciazy bliźniaczej z tym ze z dziewczynami i podejrzenia cukrzycy jakby Cię to w ogóle interesowało ale jakoś tak pomyślałam o Tobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3593 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wróciłam ze szkoły rodzenia, dużo fajnych informacji o porodzie itd. Mój siedział jak na ruskim kazaniu a jak wyszliśmy to stwierdził że my kobiety mamy przerąbane. No w pewnych kwestiach to rzeczywiście mamy, ale i tak nie chciałabym być facetem 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez SweetChoco Czas edycji: 2017-10-25 o 20:36 |
||
|
|
|
#3594 |
|
Zadomowienie
|
Marlena, dzięki za info 😘 podejrzę sobie lutówki.
Zori, szkoda, że bez usg, ale ważne, że jest ok😊 SweetChoco, dla facetów poród to abstrakcja. Mój po zajęciach o porodzie stwierdził, że chyba dobrze, że będę mieć cesarkę 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Little super lupy!
![]() Marlena234 dobrze, ze juz wiecej nie pojawila sie krew. Co do tego olx, nigdy nic nie kupowalam, sama bardzo duzo sprzedaje na tym portalu, ale te mufki mnie urzekly i chcialam miec je od razu. Kupilismy dla Bejbitka czapke w hmie, ale nie wiem czy nie za duza. Postaram sie wymienic na mniejsza. Dzwonilam dzisiaj trzy razy do polozonych, raz nie mialy czas zadzwonic, dwa razy nie odbieraly i pozniej zapomnialam. Kolejny tydzien a ja nie zapisalam sie do tej szkoy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3596 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Staram się póki co na bieżąco czytać i pisać do Was, bo od piątku ostro bierzemy się już za przeprowadzkę i remonty - a jeszcze w przyszłym tyg jedziemy do Bydgoszczy na groby a ja na usg.
Dołączę do Waszych wyprawek wielkogabarytowych: wózek gondola i spacerówka: X-lander - https://x-lander.com/ fotelik samochodowy: Maxi Cosi Pebble - http://www.maxi-cosi.com/pl-pl/fotel...we/pebble.aspx łózeczko: Zakład stolarski Andrzej Cieczko - https://www.senmalucha.pl/pl/c/Lozec...f_producer_3/1 materac: Hevea Krzyś lateksowo-kokosowy - https://www.senmalucha.pl/pl/p/Mater...reen-Power/843 komoda: IKEA Malm - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...613/#/10214557 leżaczek-bujaczek: Fisher Price (tego jeszcze nie mamy, nadal się zastanawiam, ten mi się najbardziej podoba chyba) - https://bemisie.istore.pl/pl/fisher-...sylka-24h.html Kosmetyki będę kupować z Hipp albo Babydream (najlepsze składy i ceny wg bloga "Sroka o") No to chyba tyle. Moja waga to ok +9kg (zaczynałam z wagą 48kg, mam teraz ok 57kg), ale wszystko idzie mi prosto w brzuch. Polecacie jakieś torby do wózka/do szpitala dla Malucha? Bo tego nie mam i nie umiem się zdecydować. Podoba mi się ta: http://allegro.pl/uniwersalna-duza-t...766735109.html - ale nie wiem czy będzie się nadawać. |
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Córka wstała dzisiaj o 8 więc przewiduje dluuugi dzień ![]() Co do toreb do wózka to nie pomogę bo ja miałam w zestawie jak wózek kupowałam. Kciuki majaaa za przeprowadzkę, żeby wszystko poszło po waszej myśli Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Po jakm czasie dostawałyście przesyłki z Hubi? Cooosik to o której Twoja córa normalnie wstaje, że się długi dzień zapowiada ?
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry w ten sloneczny dzien!
![]() Obudzil mnie taki bol kregoslupa. Najczesciej po nocy mnie boli. Wrzucam czape z wczoraj jaka kupilismy IMG_1509004422.165306.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

ale przed każdą wizytą każą się ważyć przed gabinetem. No mam nadzieję, że zrzucę, będę ćwiczyć! A tymczasem zjadłam drugi pasek czekolady

Powiem szczerze, ze nie chcialabym dalej tak szybko przybierac 😀
co za ludzie, ale dobrze że kasa jest.