|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
ale z tego co pamiętam to nie obyło się bez jakiś dziwnych akcji ... no i dla rodziny też osobno i jak poszło ? Cytat:
![]() Cytat:
a tak serio to ja bym padła dwie nocki pod rząd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo dobrze zrobiłaś że jej napisałaś!! wredna baba ![]() wróciłam z mojego cudownego egzaminu, coś tam napisałam wiec myślę że zdam, czyli kolejna rzecz z głowy po południu mam jeszcze egzamin ustny z angielskiego na kursie ale nie uczę się no bo czego się mam uczyć, rozmawiania po angielsku? a na studiach kolejna rzecz dopiero za tydzień we wtorek.. obawiam się że lenistwo weźmie górę i w ostatniej chwili sie za to zabiorę no ale postaram sie żeby tak nie było....miłego dnia Skarby
|
|||||
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzisiaj dwie 5
|
#3783 |
|
♥
|
witam
ah dziisaj pisałam spr z chemi . znow dowalił zadania bardzo trudne pisalismy 90 min. zobaczymy jak poszło jutro maja byc wyniki. zadania musiałąm bardzo szybko robic bo wydaje sie ze duzo czasu ale ile stron. z prof z matmy sie "pokłóciłam" bo nie pisałam jednego sprawdzianu maturalnego bo w szkole nie było mnie 2 tygodnie ( a on mi wmawia ze ja sobie sobie na wagarach byłam ta pewnie 2 tygodnie bo mi sie w domu nudzi ) testu maturalnego nie mozna pisac jeszcze raz i osobą które z jegnego testu nie pisaly maja ostrzejszy sposób wystawiania ocen. teraz ochłonełam i stwierdziłam ze juz mnie nie interesuje co mi wystawi. wrrrPrzyszłam również sie porzegnac ponieważ nie bede miec komputera kuzynce która jest sędzią zepsuł sie komputer z pracy na którym w domu zawsze pracowała i rodzice postanowili ze zanim jej naprawia my damy jej nasz. i tak 21 czerwca jade na wesele , 22 poprawiny, 23 czerwca do 31 lipca ide do pracy a 1 sierpnia wyjeźdzam. wiec odezwe sie pod koniec sierpnia,. pozdrawiam i od razu zycze miłych wakacji
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku stttoooo laat
![]() Mercy nie ściągałam ![]() Ewuś... dostałam dwa ![]() Malinka gratuluje Łoooojć jeszcze tylko jutro kartkówka z chemii... Chcę się poprawić na 5 ale watpie, żeby mi się udało, bo taaaak mi się nieee chceeee uczyyyyc Matko, ale gorączka ![]() miłego dnia
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2008-06-09 o 15:37 |
|
|
|
#3785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez obstawiałam 2:1 dla nich no ale coz...nie dokopalismy im chociaz 1 ![]() Zwracam honor ![]() Cytat:
super ![]() marga: A skad jestes? ![]() Agolku.: Dziekuje za porade z tym lodem. Ałc ale mam zdymi na nogach Wystałam sie przez cała msze pogrzebowa a potem bieglam przez Tarnów za busem a potem znow na cmentarzu...Ale wart bylo zobaczyc i przzyc cos takiego Z jednej strony smutno ze Agata Mróz odeszla ale gdy poslychalam jej ostatnich slow to widac bylo ze odeszla szczesliwa A moj udany nauczyciel od wfu kazał nei zbierac autografw od siatkarek a sam czekał na swoja milosc [Skowronska] i zrobil sobie z nia fote... Nie ma to jak faceci. A jutro ostatnia poprawa w tym roku z biologi. Takze 3majcie kciuki jak mozecie |
|||
|
|
|
#3786 |
|
Wtajemniczenie
|
na pogrzebie sobie zdjecie z nia zrobil?
![]() aaaaaaaaaale upaaaaaaaaaaał... upały w mieście powinny być zabronione...
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
teraz na topie będzie "LEO WHY? FOR MONEY"
a wfista masakryczny ![]() dziękuję, jeszcze tylko jutro 3 zaliczenia i 2 egzaminy, w czwartek 2 zaliczenia i egzamin i wolne ![]() ![]() Cytat:
|
|
#3788 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łojć co za mina?nie popierasz ściagania? ![]() ![]() Cytat:
WFista niezły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja jestem troche wstrzasnieta od wczoraj, niew iem moze słyszałyscie z TV o tym wypadku samochodowym, niedaleko Rabki, moja kolezanka mieszka niedaleko tego gdzie to sie stało i mi opowiadała o tym, znała tych ludzi z widzenia, samochodem jechało 8 osob kierowca jechał za szybko wypadł z zakrętu i koziołkował-zgineło 5 osob na miejscu-ojciec, jego 14 córka, 2 chłopaków i dziewczyna, druga córka trafiła do szpitala, tak samo kierowca i matka tej dziewczyny. No tylko ze własnie przed chwila kolezanka do mnie napisała ze matka podobno umarła dziś rano, a córka ma nogę urwana.....kierowca miał najmniej obrażen i jest w silnym szoku-wyrzuty sumienia do konca zycia....ech, podobno masakryczny widok...kawałki ciała porozrzucane w promieniu 20 metrów....straszne... ![]() I druga przykra wiadomośc w moim mieście powiesił sie 17 letni chłopak.....z dobrego domu, zawsze grzeczny i miły...mówia ze przez szkołe sie powiesił, ze był przesladowany przez "fale".....ale nie wiadomo do konca.
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
No i dupa
... dowiedziałam się niestety dzisiaj co dostałam z tej chemii,no i niestety zaliczyłam na 2 z minusem ... nie wiem czy ja jestem taka tempa czy to było faktycznie takie trudne ... mam dosyć nauki,nic nie wychodzi ...jeszcze jutro konkurs z hiszpańskiego,na który NIC na razie umiem ... na dodatek tak fajnie,cieplutko a ja będę się zaraz męczyć nad tym konkursem i w ogóle,jestem zła za tą chemię ... Trzymajcie się kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3790 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
szok co sie dzieje... wspolczuje ci takich informacji... ![]() Cytat:
![]() hello, ja juz po zakupach i obiedzie,zrobilam sobie omleta z drzemem porzeczkowym. ![]() mialam taka ochote,ze szok! a wiecie,ze laska po tym jak jej wyslalam tego maila odpisala,ze przeprasza!! no myslalam,ze zemdleje..teraz czekam zeby isc na mecz bo TZ od godziny probuje sie przewiercic przez sciane domu,zeby kabel od Polsatu przeszedl! matok,jaki halas.. zaloze sie,ze jestesmy ulubiencami sasiadow![]() no, to ide zobaczyc jak mu idzie. spokojnego wieczorku wam zycze
|
|
#3791 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do tych ludzi z samochodu - glupota nie zna granic... widzialam w tv o tym relacje. masakra jakas... w takich wypadkach najczesciej kierowca uchodzi z zyciem, czesto bez zadrasniecia nawet... ale wyrzuty sumienia, i to jakie(!!!) bedzie mial do konca zycia. nie chce byc jakas okrutna, ale to chyba najlepsza kara dla takiego idioty . Ale zycia innym to nie zwroci.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Agness! daj spokoj Cytat:
. no ale oby do niej dotarlo - moze to dobry poczatek .oby TŻ uporal sie z tym polsatem . trzymam kciuki .Mercy - nie chce narzekac, ale u mnie jest straszna susza i naprawde przydala by sie burza. chyba zadnej jeszcze w tym roku nie bylo ![]() .
|
|
#3792 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja juz po baardzo sytej kolacji-chleb obtaczany w jajku i pomidory-zaraz mi brzuch peknie ![]() Miłego wieczorka albo juz dobranoc
|
|
|
#3793 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
Cytat:
mam nadzieję ze wcześniej uda Ci sie zajrzeć do nas no baaa, ja bym się cieszyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale mam ciepło w mieszkaniu ![]() egzamin z angielskiego zdałam na 4,5 skoda ze na studiach mi tak dobrze nie idzie cały wieczór sie lenię, od jutra się biorę za naukę ![]() edit: Dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-06-10 o 00:55 |
|||||||
|
|
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo, pierwsza dzis
![]() dzien dobry i milego dnia wszystkim zycze
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Iii druga
![]() Witam Was kochane Ja jestem już leserem, do szkoły chodzę w kratkę, ale może nie dostanę nagannego zachowania ![]() U mnie sytuacja bardzo kiepsko - byłam jakiś czas z chłopakiem, ale bardzo mnie nudził i męczył. Wczoraj z nim zerwałam, ale... jednostronnie? On uważa, że się na taką decyzję nie godzi, bo mnie za bardzo kocha Nie wiem co zrobić w sytuacji, gdy zacznie mi tu przychodzić, wystawać pod drzwiami, bo nie przychodzą mu takie rzeczy z trudem. Strasznie się boję tego...Od dziś postaram się przyłączyć do Was Ale to już tak naprawdę Bo wzięłam się za prace na komputerze - photoshop i html. ![]() Miłego dnia
|
|
#3796 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Ty kujonku gratki![]() Cytat:
![]() Właśnie mam taki opis,jak zobaczyłam Twojego posta to się uśmiechłam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jadę zaraz z kuzynką do szkół,żeby sobie mogła papiery poskładać tak apropo zrobiłam sobie tydzień wolnego,a tacie powiedziałam,że moja klasa wyjechała na wycieczkę do Paryża
|
|
#3797 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wagarowiczka nie martw się, ja tam w liceum pod koniec roku to w ogóle nie chodziłam a zachowanie miałam wzorowe ![]() Cytat:
no mam nadzieję ze tek koleś odpuści i da Ci spokój Cytat:
![]() Cytat:
właśnie zjadłam śniadanie i biorę sie za robotę: najpierw sprzątanie, później nauka... jeszcze chciałam iść do promotora bo ma dziś dyżur ale nie wiem czy nie stchórzę , bo w sumie za wiele pomysłów na ta moja pracę to nie mam i tak mi głupio trochę... no ale jak nic nie będę robić to tym gorzej właściwie miłego dnia Kochane
|
||||
|
|
|
#3798 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS: dawno Cie nie widziałam Cytat:
![]() ![]() Ja za niedługo jadę do ortodonty, jak przyjadę posprzątam wreszcie w szafie z której ubrania wylatuja juz ![]() Miłego dnia!
|
|
|
#3799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hello, ja juz po lunchu, spokojny dzien dzis bo sporo osob nie ma w biurze i jakos tak cicho. Ale to ok. milego popoludnia wam zycze
|
|
#3800 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko....
Co jecie małokalorycznego zamiast słodyczy? |
|
|
|
#3801 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję przydały się
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Cytat:
mnie tez wprowadza uśmiech na twarzy Ogólnie dzisiaj mega dzień miałam zaliczenia i egzaminy: ogólnie java, bazy danych, angielski i sieci komutacyjne. Z czego z javy i angielskiego egzaminy. Więc wyszło 4 zaliczenia i 2 egzaminy i co?i kurna 5 same 5 A i załatwiłam od razu praktyki z profesorem swoim No miodzio I odblokowałam się wierszowo znowu napisałam "cuś"
|
|
#3802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki cwaniak na zelku i z miesniami![]() A dlaczego w miescie nie powinno byc upalow co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie brakło juz facetow na tym swiecie? ![]() A mysle ze jezeli bedziesz ignorowac tego co z nim zerwałas to da sobie siana. Dziwne pytanko a jestes na diecie? Jak tak to nie je sie slodyczny i juz. Nicyzm sie nei zastepuje. A jezeli preferujesz zdrowe odzywianie to zastap swiezymi lub suszonymi owocami , jogurtami slodkimi itd.LoLcIa123: DO Paryza? Jezu boska jestes W zyciu bym nie wpadła na Paryz Mercy: Ale smutne wiadomosci Ten wypadek i to powieszenie Nie rozumiem dlaczego ludzie pod wplywem impulsu koncza zycie Przeciez to takie nieodpowiedzialne...zosta wiaja rodziny w smutku ..eh U mnie dzis tez jakis wypadek byl ale nie wiem co sie stalo.Ale jestem zła wiecie jaka mam srednia pzez glupia biologie? 4,74 ! a pasek jest od 4.75 Normalnie juz wolalabym miec 4.0 . Porazka... Ale znikne z wizazu 18 lipca. Jade do Francji Schajce sie tak ze mnie nie poznacie![]() No i juz edukacuje skonczylam. [z fajna srednia ,ale coz... ]Milego popoludnia |
|||
|
|
|
#3803 | ||
|
Zadomowienie
|
owoce
Cytat:
Cytat:
Punkt 6 wychodze z domu i ide biegac- zadnen leń mnie nie powstrzyma! ![]() Byłam u ortodonty i sie bardzo ciesze bo powiedział ze juz zblizamy sie do końca leczenia-miałam nosic aparat do kwietnia przyszłego roku ale wszystko wskazuje na to ze ściagna mi go w tym! ![]() Miłego popołudnia!
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy: A czemu to tak na bieganie Cie zebrało?
Mi sie nie chce. Za goraco. I tak bym pewnie nie ubiegla za daleko ![]() Fajnie ze aparat CI sciagna Chociaz mi osobiscie podobaja sie aparaty ![]() A Johny Depp to we Francji mieszka?
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I kondycja tez nie ta, nie cwiczyłam nic prawie poł roku i sa efekty![]() Ja aparat nosze 2 rok i juz mi sie troszke znudził ![]() Tak mi sie obiło o uszy ze Johnny ma dom we Francji i mieszka tam z Vanessa Paradise
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
No tata uwierzył w wycieczkę,nawet był zły,że mu nie powiedziałam,bo te 900zł [:co jest: ] by mi dał
![]() A dzisiaj zakupiłam sobie śliczną kamizelkę dżinsową,aż Wam się pochwale
|
#3808 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z jakimi ocenami to tez nie mialo znaczenia - i tak byly examiny - tak wiec mnie sie wogole do niczego w sumie poki co nie przydalo i raczej juz nie przyda .Cytat:
. A jak mu sie nie znudzi to niech sobie stoi jak chce - mamy wolny kraj ![]() . fajnie, ze bedziesz do nas zagladac Cytat:
Cytat:
zdolniacha!! ![]() [quote=Baby14;7836555] A dlaczego w miescie nie powinno byc upalow co? ![]() [quote] jak dla mnie upał w miescie jest nie do wytrzymania... szczegolnie w Polsce, gdzie nikt nie sprzata ulic i jest jeden wielki kurz. Ze tez nie moze byc od 4.7 ten pasek... wspolczuje, ale gratuluje ladnej sredniej ale dzis sie nalatałam, a i tak w sumie tak za wiele nie pozalatwialam. no ale ogolnie dzien pozytywny, tylko teraz po powroci glowa mnie az rozbolala . oby szybko przeszlo, toz to mloda godzina .
|
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam
pobiegałam tępem slimakowym jakieś 10 minut i stwierdziłam ze na pierwszy raz wystarczy...potem sobie szłam oj moja kondycja jest kiepska, ale mam plana!![]() Tylko ja sie tak wstydam sąsiadów troche.... więc poszłam w pola ale tam sie znowu zmij boje....![]() Teraz idę jeść. a potem przeglądne Fittness moze wytrzasnę jeszcze coś ![]() Lolcia- ![]() Fajna kamizelcia
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajno, że jedziesz Ja może w tym roku Turcja/ Egipt to tak na 40%, a na 100% Góry Stołowe Dziękuję przy okazji pomogłam tym pacanom moim z grupy jeszcze 2 zaliczenia i egzamin i po sesji Cytat:
![]() Lolcia- mi się taka podoba były by rozmiary takiej kamizelki na mega biuściaste kobiecisko? widziałas? ![]() eh, mama zadzwoniła... z dziadziusiem źle...
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

Po co eobić większą ? Nie czuje takiej potrzeby
Tylko nie wiadomo czy zrobie w dzień 18nastych urodzin czy np tydzień później, bo może być tak, że tego dnia mamie wypadnie renament w pracy 
ale z tego co pamiętam to nie obyło się bez jakiś dziwnych akcji ... no i dla rodziny też osobno

nie bylo najgorzej...o 24 sklep zamknieto, sciemniono swiatla i muza na fulla
pelno pracownikow bylo, niespodziewalam sie nalatalam sie jak glupia chyba w zyciu tak ciezko nie pracowalam
kiedy ja ebde spaala?
bardzo dobrze zrobiłaś że jej napisałaś!! wredna baba