|
|
#841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty i NaPewnoTymRazem nie wiem do końca co się wydarzyło ale trzymam kciuki żebyście poznały kogoś nowego i wartego uwagi 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że powiedziałaś wszystko co czujesz.Napis Angina już się nie odzywa? |
|
|
|
|
#844 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I wiem, że to głupie, ale w sumie jeszcze siedzi we mnie ta głupia zazdrość bo współlokatorka poznała fajnego faceta, zachowującego się tak jak powinien - a mnie to kłuje w oczy patrząc na to jaki czasem bałagan robi w okół siebie... Wiem, głupie i dziecinne... I zamiast siedzieć nad książkami to przełaziłam tak pół dnia. |
||
|
|
|
#845 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#846 |
|
Konto usunięte
|
No i kurde jak ja mam luzy w robocie to tu cisza
|
|
|
|
#847 |
|
perfumowe ADHD
|
Ta choroba to pospolity dupizm
![]() A ja właśnie się ustawiłam na jutro do klubu z Tancerzem (niech mu będzie, niech ma ksywkę ), tym ze spotkania kawowego z soboty co to z ogłoszenia się wyhaczyliśmy i jakoś tak euforii nie mam, ale to dlatego że Młody klinuje mi wszystko. Chociaż, my się spotkamy tylko w celach tanecznych w sumie
|
|
#848 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wygraniem chodziło mi o walkę sama ze sobą, nie o wygrywanie z nim. Już się przestaliśmy bawić w gierki. Cytat:
Cytat:
Nie przewiduję kontynuacji, jeśli się nie ogarnie z tym, czego chce od życia. Cytat:
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78281366]Shawtty, chyba to nie było pożegnanie?[/QUOTE] Nie wiem... [1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7828151 6] Dobrze, że wszystko mu powiedziałaś i obroniłaś siebie. Ale też mnie niepokoi, co dalej - bo wygląda, jak gdyby zanosiło się na kontynuację, a przy jego nieokreślonej postawie to nie jest dobry pomysł.[/QUOTE] Zdecydowanie nie jest, ale trochę się skomplikowało. Cytat:
Cytat:
Cytat:
__ Dziękuję za oklaski, na które niecałkiem zasługuję. Przecież prawie wylądowaliśmy w łózku, o całowaniu nie wspomnę, bo wiadomo - to się stało. Wina leży po obu stronach, choć to on zachował większą trzeźwość umysłu. Uniosłam się, puściły mi nerwy, okazałam żal, pretensje i rozgoryczenie. Tego miało nie być. Wyznałam mu miłość. Pierwszy raz od tak dawna wyznałam komuś miłośc. |
|||||||
|
|
|
#849 |
|
perfumowe ADHD
|
Przepraszam, że się wetnę w poważne tematy, ale młody znowu mnie wyrzucił z fb
a ja głupia myślałam, naiwnie dalej myślałam, że to przecież nie może dziać się na prawdę Przepraszam, że nie słuchałam się Was, zwracam honor
|
|
#850 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 |
|
perfumowe ADHD
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7830345 1]Handzia, zablokuj go - na fb i w życiu.[/QUOTE]
Już mu bana sprzedałam gdzie się dało Co do życia to pewnie odwyk prędzej czy później pomoże Dałam sobie tyle czasu mydlić oczy
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7830345 1]Handzia, zablokuj go - na fb i w życiu.[/QUOTE]
Nic dodać. Nic ująć. On ma laskę pewnie albo kręci z kilkoma jednocześnie albo gorsze rzeczy. Handzia on Cię nawet jak człowieka pierwszego lepszego z szacunkiem nie traktuję, a co dopiero dziewczynę, na której by mu zależało. Jeszcze pewnie ubaw ma przy tym. |
|
|
|
#853 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Singielki 25+ część XI
Cytat:
Ale burak, serio;/ Na bank cos kreci. Dobrze, ze zafundowałas mu zbiorowego bana ![]() A ja usunęłam tindera. Naszło mnie, ze jestem zmęczona poznawaniem tych ludzi. Spotkam sie tylko jeszcze z jednym, z którym zdążyłam sie namierzyć na whatsup
Edytowane przez comablack89 Czas edycji: 2017-10-26 o 23:09 |
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Handzia, mam nadzieję,że on już więcej nie wróci do Twojego życia
tylko żebyś mu nie wybaczyła... u mnie jutro impreza, tzn u współlokatorki, ma urodziny, ale wyprawia je w moim pokoju i tak mi trochę smutno, że nie mam kogo zaprosić :P i w ogóle czuję demotywację do wszystkiego, do życia uczuciowego, do pracy, do ćwiczen, diety etc. No nic nie ma sensu :P btw na Tinderze złapałam kolegę z pracy... nie muszę mówić, że ma dziewczynę....?
|
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, fajnie że jest ten watek.
Moje wszystkie sensowne znajome są na innym etapie zupełnie i jakoś tak nawet głupio mi rozmawiać z nimi o randkach z tindera. :/ W weekend się wybieram na jedną, jeden z niewielu facetów tam który mnie nie zirytował od razu. :p |
|
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w weekend też impreza - spotkanie ze znajomymi po latach, dziś jadę do rodzinnego miasta. Chyba jestem jedyna singielka, ale idę z kumpelą, której facet wyjechał![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#858 | |||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
Ciasto ! Cytat:
Mnie ostatnio coś znów kusi, żeby założyć tindera
|
|
#859 | ||||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78306421] Tylko jak na mnie zajęło mi to sporo czasu, mimo tak wieeeeelu znaków że coś jest nie tak ![]() Cytat:
Co do pogrubionego to ja mam konta, ale brak kompletny ochoty na pisanie z kimkolwiek Ten Whatsup to komunikator taki jak messenger, tyle że bardziej 'anonimowy'? Cytat:
Ja przytyłam +4kg i już się wściekam na siebie. Czeka mnie znowu redukcja ![]() Cytat:
![]() No jestem na siebie wściekła, że tak się dałam jak dziecko. I to pomimo Waszych opinii, opini przyjaciółek... Jak to może zaślepić racjonalne myślenie...
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty, ja też tak nie do końca rozumiem, jak wyglądało to Wasze spotkanie i jak teraz mają wyglądać Wasze kontakty.
Nie rozumiem zwłaszcza zdania "W to biedny chłopiec, niezdecydowany, wystraszony, cała maska bezuczuciowego manipulanta dzisiaj opadła" - jestem przeziębiona więc może mózg mój nie pracuje na najwyższych obrotach, ale nie czaję, czy w tym zdaniu mówisz o nim z ironią "biedny chłopiec", czy stwierdzasz ze naprawdę jest biedny (bo wyszły jakieś nowe rzeczy) i ze wcale nie jest manipulantem? Poza tym widzę, że Tobie jest lepiej, więc się cieszę Handzia, ja się przyłącze do Dziewczyn - weź go teraz Ty usuń ze swojego życia na amen Fryzjer mi dobrze zrobił, poczułam się fajnie, ale potem humor zleciał w dół, bo jestem swatana w sposób jakiego nie chcę, odbyłam ze swatką rozmowę która mnie strasznei przygnębiła. Nie wiem, co mam z tym fantem zrobić |
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty mam nadzieje ze nie wplaczesz się znowu w ta toksyczna relacje...
Handzia a Ty z dala od tego dupka się trzymaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swatana?? A co to za sposoby jesli można wiedzieć
|
|
#864 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
No i fakt - Fryzjer dobrze robi Ej Cytat:
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie jak to przeczytałam raz jeszcze, to skojarzenie jest oświadczam więc uroczyście, że wszelkie podobieństwo do Fryzjera Daguniowego niezamierzone ![]() tzn takie teksty, żebym się z nim spotkała, dała mu szansę, bo to super hiper wartościowy chłopak a nie lekkoduch z internetu wyrywający panienki i wieczny imprezowicz. Że ma trudności z poznaniem wartościwoej dziewczyny, jest nieśmiały, a ma poukładane w głowie, szanowałby mnie, kochał i wspierał, zależy mu na ślubie i dzieciach, dla niego miałabym się przeprowadzić do innego miasta i w ogóle... I że ja mam już 27 lat, jak chcę mieć dzieci, to czas najwyższy, a nie tracić ten czas na bylejakie znajomości... No jakoś mnie to przygnębiło. Nie zachwyca mnie wcale ten facet z takiego opisu, może być naprawdę wartościowy itd., ale ta nieśmiałość... Poza tym ma wadę: jąką się. Chyba by mi to przeszkadzało. Wróc - jeden jedyny raz jak go widziałam, to mi to przeszkadzało. No i samo to, że jego mama się żali innym osobom że jej syn nie mzoe sobie znalezc kobiety i wpadli na pomysł, ze ja bym się nadawała... i że powinnam przyjechać do tego jego miasta i się z nim spotkać... |
|
|
|
|
#866 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#867 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Zadomowienie
|
Ja się cieszę że ci dobrze zrobił ale nie wiedziałam że się takimi szczegółami dzielimy tutaj
Cytat:
Mi też I tak w ogóle to dzień dobry W ramach updejta jeśli kogoś to interesuje to pan z T przestał pisać więc mam go z głowy, chociaż ze 3 razy napisał bez mojego odzewu zanim odpuścił, głupio mi ale zdarza się najlepszym w tym tygodniu cieszę się jazdą moim samochodem do pracy, a dziewczyny z biura kupiły mi naklejki "I <3 my opelek" i "nie trąb, maluję paznokcie" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#869 | |
|
Komplikatorka
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7831117 1]Czy należy łączyć te dwa fakty?
![]() Dagunia, poważnie z tym tinderem? [/QUOTE]Bo tak mnie zazdrość bierze jak mówicie o randkowaniach ,ale z drugiej strony dobrze mi narazie z Fryzjerem więc odpuszczę Cytat:
Ja ten weekend na spokojnie, ale w następny piję
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia, a masz już jakiś pomysł, co robimy w sobotę?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Dobrze, że powiedziałaś wszystko co czujesz.

), tym ze spotkania kawowego z soboty co to z ogłoszenia się wyhaczyliśmy i jakoś tak euforii nie mam, ale to dlatego że Młody klinuje mi wszystko. Chociaż, my się spotkamy tylko w celach tanecznych w sumie

a ja głupia myślałam, naiwnie dalej myślałam, że to przecież nie może dziać się na prawdę

tylko żebyś mu nie wybaczyła...