|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
Cieszę się, że tak ładnie dzisiaj poszło Bardzo jestem ciekawa ile nasz synuś będzie jutro ważył
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja juz od godziny na nogach, myślę co by tu dziś robić...
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. :-* jeszcze tylko kilka godzin i weekend
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2165 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry, witam sie deszczowo
![]() My juz w trasie na postoju u teściów. Kasia gratuluje tak dużego chłopaka i dobrych wieści ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2166 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
slyszalyscie o ostrzezeniach zmiany pogody i cisnienia na niedziele? Jak macie swoje ulubione prognozy to aprawdzcie.. Ostrzegaja ze bedzie strasznie wiac, a cisnienie bedzie okropne. Moze te z nas co zlemreaguja na zmiany lepiej niech maja kogos kolo siebie do pomocy
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety bezsenność
Wczoraj przysnęłam jak Mąż grał na konsoli i przez to do 2 nie mogłam zasnąć Może dziś spytam gina czy wolno mi coś pić albo brać na to buuuu
|
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Właśnie siedzę w przychodni i wypilam glukozę. Matko, chyba zaraz pawia puszcze, serio. Słabo mi do tego. Masakra.
|
|
|
|
#2169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż z tej listy wybieram gorzką czekoladę i orzechy ![]() Ja głupia zapomniałam, że przecież mam książkę Murkoff o diecie Cytat:
jaki duży chłopiec ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Kładłam się wczoraj spać z myślą, że dzisiaj nigdzie nie wychodzę, tak mi się coś w biodrach poprzestawiało, że ledwo spodnie zdjęłam, a tu przecież zaraz muszę lecieć do profesor
|
|
|
#2170 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w piątek!
Gratuluję udanych wizyt, super czyta się takie wieści. Dopiero co chwaliłyśmy się dwoma kreskami na teście, a tu już takie duże dzieci, kopniaki, dziewczyny, chłopaki, dzieje się! ![]() Wczoraj zjadłam na noc Skittlesy, byłam ciekawa czy Mały jakoś się po tym uaktywni. Zaczął wariować po 22, a Mąż się przykleił do brzucha i z dumą podziwiał. Miło mi się robi, jak patrzę na tą jego radość, ewidentnie mnie to rozczula Dziś mam kolejny dzień na wariata, po pracy jadę od razu do rodziców, później na mszę do Kościoła z całą rodziną (pierwsza rocznica śmierci mojej Cioci-mamy siostry), a później wszyscy spotykamy się na kolacji u moich rodziców. Dlatego właśnie też zrobiłam wczoraj te śledzie! Powiem Wam, że jak śledzi nie lubię, to te wyglądają tak kusząco, że kto wie, czy ich nie polubię Z suszonymi pomidorami, cebulką, koncentratem pomidorowym i orzechami włoskimi Wyglądają obiecująco.Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za Twoje wyniki Selina ! Na pewno wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze ze mam dużo zaplanowane to nie będę miała czasu się nad sobą uzalac
Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-10-27 o 08:29 |
|
|
|
|
#2172 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a w ogóle to dzień dobry polecam imbir na zgagę.... nie chciałam dopuścić w ogóle tej możliwości ...ale chyba czas się przyznać, że i mnie dopadła ![]() ale taki imbir na mojej "wiosce" wczoraj upolowałam imbir ma takie ładne kształty
|
|||
|
|
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
O kurczę, no to kiepsko się zapowiada... sprawdziłam prognozę i u mnie w weekend w nocy -2 stopnie
|
|
|
|
#2174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia super wieści
![]() Cytat:
![]() A zmiana czasu to w końcu jest czy nie?
|
|
|
#2175 |
|
Wtajemniczenie
|
Jolinko - sprawdzę nazwę w domu i dam Ci znać
Mają taką dluga nazwe na T ![]() Ja na szkole rodzenia ide od 22 listopada. To szkoła przy szpitalu, w którym chce rodzić ![]() Pannkaka - wesoło masz z córeczka A co do kopniakow - też mam łożysko na przedniej ścianie i czuje malutka ale jeszcze nie aż tak, by mąż mógł wyczuć. Jeszcze trochę poczeka biedaczek ![]() kasia - ekstra wieści! U duży chłopak juz z niego! ![]() czarodziejka - :tuli: dasz rade! Robinsonka - imbir - uwielbiam! Napar z imbiru z cytryna i miodem. Albo herbatke Przy ostatnim przeziebieniu postawił mnie na nogi ![]() Lunak - super że odbieracie samochód Ja też jadę do dziadka na imieniny ale w sobote ![]() Ja juz w pracy Ale po 11 musze wyskoczyć na chwilę na wizyte do endo. Potem byle do 16 i mąż zabiera mnie na zakupy do nowo otwartej galerii! Jest sporo promocji. Może załapie się na coś ciekawego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jest jutro. Będzie rano jeszcze ciemniej
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
straszycie tą glukozą, na razie jeszcze nie mam skierowania, ale jak rano piję wodę z cytryną i miodem to już mi się cofa...
wczoraj wizyta ok, pierwszy raz nie miałam usg, ale pani doktor sprawdzała serduszko przez brzuch i wszystko ok w ogóle wszystko jej się podoba, sama jestem zaskoczona z moim wątpliwym zdrowiem mam nadzieję, że w poniedziałek na połówkowych też wszystko będzie dobrzemąż mnie rano zaskoczył, nie jest zwolennikiem remontów i pokój dziecinny miał być urządzony jak najmniejszym nakładem pracy, a sam zaproponował zmianę oświetlenia, co pewnie będzie się wiązało z kuciem w betonie ![]() nie mam pojęcia, co zawiesić na suficie, żeby pasowało, a jednocześnie nie miało infantylnych wzorków jak chmurki czy inne zwierzątka ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
dziś u mnie w menu kasza gryczana biała z sosem na wołowinie i zasmażane buraczki, które mąż uwielbia miłego dnia dziewczyny, na przekór pogodzie
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
IMG_20171027_073617.jpg
pozdrowienia z balkonu ![]() IMG_20171027_073408.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem dziwna ale jak sobie rano wstaje, tak jak dziś to uwielbiam jak jest ciemno
wydaje mi się wtedy ze dzień będzie baaaardzo długi. Oczywiście to się nie sprawdzało jak pracowałam :PChyba tez upieke dziś jakieś ciasto. Mam ochotę na kruche z owocami i piana z białek. Moja teściowa ostatnio zrobiła przepyszne z malinami
|
|
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cudownie!!!!!!!!!! I jak zielono jeszcze!
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Rozeznanie
|
Alleyezonme jak pięknie
|
|
|
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... Mała mi się rozszalała przed chwilą i tak sobie pomyślałam, że jak minie listopad to już pół roku będę w ciąży!
|
|
|
#2184 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim. I znów pada deszcz. Mi tam dobrze jak od rana słońce grzeje a nie ciemnica jak w .... u murzyna.
Kasia super wieści z polowkowych. Wszystkie gramy zabiera dla siebie Twój chłopiec, bardzo wyrozumiale i dobre dziecko 😉 Alley ale masz tam fajnie... Patrz na krajobrazy ile wlezie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- O julietta widzę że też wczoraj wizytowalas, gdzieś mi musiało umknąć. Mi już teraz na usg tak mocno nie zależy jak na początku gdy dziecka nie czułam jeszcze, teraz czuję codziennie jak się kotluje więc luz. Super że wizyta przebiegła dobrze no i serduszko sprawdzone 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2185 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć brzuchatki
Spałam 11h dzień jak zwykle zaczynam od kawy i śniadanka, dzisiaj musli z bananem i jogurtem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jutro już zmiana czasu ? Zapomniałam o tym... czyli +1h czy -1h. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli rano będzie jaśniej, ale popołudniu ciemno szybciej.Ja się witam po przemęczonej nocy przez bolące biodro. Nie ma opcji, żebym położyła się na prawym boku. A na lewym całą noc też ciężko 😣 Edytowane przez karolka_boroweczka Czas edycji: 2017-10-27 o 09:18 |
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawie zemdlałam po tej glukozie, lekarka zaczęła panikowac i chciała karetkę wzywać. Musiał mój mąż przyjechać. Serio myślałam, ze zaraz padnę. Czułam takie mrowienie ust, nie mogłam mówić. Okropne uczucie. Juz jest ok. Nigdy więcej... |
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj taki ładny dzień a dzisiaj znowu masakra na zewnątrz ![]() Selina trzymam ogromne kciuki za was Cytat:
Jak chcecie mam przepis Korżawskiej na syrop z natki pietruszki ![]() Ja póki co, ładuje jej spooooro do zup |
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też deszcz i cima...
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jako że mam termin 28lutego/1 marca to jest mi łatwo I ja też mam takie odczucie, że niby szybko leci ale jednak jeszcze tyle czasu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

13.03.2008
waga: 487 g. Z dzisiejszego USG wyszło, że moje dziecko jest o tydzień starsze niż wskazuje OM 

Wyglądają obiecująco.

mam nadzieję, że w poniedziałek na połówkowych też wszystko będzie dobrze