![]() |
#751 | |
Konto usunięte
|
Dot.: PM 2017, cz. 56
Mój promotor chyba nie czytał mojej pracy dokładnie. Czepia się rzeczy, które według mnie są bardzo ważne (na pewno ze strony osób, które miałyby robić na co dzień to co ja robię w magisterce to też byłaby dla nich ważna kwestia). Mam wrażenie, że on nie pamięta co ze mną w ogóle ustał.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Druga partia ciastek tez mi nie wyszla. Czekolada sie przyjarala
![]() Jestem przed @ i na przemian chce mi sie plakac i krzyczeć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Wstawiłam ten sernik do piekarnika, zobaczymy co z tego wyjdzie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
jak milky way się u Was przyjął to mogę dać Ci kolejny hit
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Milky Way wyszedł pyszny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
https://www.ciasta.net/milky-way.php I właśnie z tego przepisu biszkopt wychodzi ![]() A kremu radzę robić 2x niż jest w przepisie ![]() A jeszcze do robiących ciast: jak krem mi wyjdzie odrobinę za rzadki to gdybym go trochę zostawiła w misce do stężenia i jakby odrobinę stężał dopiero go nakładała na biszkopt to byloby okej? Czy cięzko byłoby go rozłożyć? ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Dawaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Paulina to trochę jak tiramisu?
![]() Chcę spróbować zrobić to ciasto- https://gotujmy.pl/kilimandzaro-cias...is,222807.html Boże znalazłam na Alie sprzedawcę i ma takie cudne ciuchy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78330816]
No ale nie rozumiem w ogóle tego rozgraniczania. Po co komuś taka wiedza? Jeśli ktoś wie, że ktoś pracuje w danej branży to się zapyta i wie, że nawet jeśli dana osoba nie wie to powie gdzie się z danym problemem udać. Twoja wypowiedź zabrzmiała jakbyś żądała, że każdy musi rozróżnić programistę od serwisanta, administratora, itd. I nie ma prawa nawet się zapytać co zrobić gdy komputer się nie włącza albo internet nie działa ![]() Nie przesadzaj, nie mówiłam że o takie rzeczy ludzie nie mogą pytać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio widziałam promkę w jednym sklepie gdzie wiele rzeczy w rozmiarze S było przecenionych na 0,99$. Niestety większość wykupiona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak jak to gdy coś Ci dolega to idziesz najpierw do rodzinnego, który ma jakiekolwiek pojęcie i pokieruje Cię do specjalisty, który powinien wiedzieć więcej na dany temat. Przecież żaden lekarz nie będzie kazał Ci samej się zdiagnozować i znaleźć sobie specjalistę. Tak samo nie każdy ma obowiązek wiedzieć, że programista koduje, a administrator zajmuje się tylko siecią. Bo nawet samouk będzie wiedział, że gdy znajomy się zapyta czemu mu komputer się nie włącza to poradzi najpierw posprawdzać czy wszystko dobrze podpięte, a potem powie gdzie się udać. Ja się nie spotkałam nigdy z tym żeby ktoś się mnie zapytał o coś a ja bym musiała tłumaczyć, że się nie znam bo to nie moja dziedzina. Zawsze staram się pomóc a gdy nie mam pojęcia to daję rady odnośnie miejsc gdzie ma się udać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
City of Bones
|
Cytat:
![]() Kiedyś spróbuję zrobić ![]() Wizyta w klinice weterynaryjnej umówiona. Łapka Hektora dalej niesprawna, a Willma wciąż drapie się w jednym uchu.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78336001]Tak to ujęłaś jakby każdy miał obowiązek wiedzieć, że Ty tylko programujesz, jakby Lunie to robiło różnicę, z jakiej kto jest specjalizacji i jak się do konkretnej osoby zwracać.
Tak jak to gdy coś Ci dolega to idziesz najpierw do rodzinnego, który ma jakiekolwiek pojęcie i pokieruje Cię do specjalisty, który powinien wiedzieć więcej na dany temat. Przecież żaden lekarz nie będzie kazał Ci samej się zdiagnozować i znaleźć sobie specjalistę. Tak samo nie każdy ma obowiązek wiedzieć, że programista koduje, a administrator zajmuje się tylko siecią. Bo nawet samouk będzie wiedział, że gdy znajomy się zapyta czemu mu komputer się nie włącza to poradzi najpierw posprawdzać czy wszystko dobrze podpięte, a potem powie gdzie się udać. Ja się nie spotkałam nigdy z tym żeby ktoś się mnie zapytał o coś a ja bym musiała tłumaczyć, że się nie znam bo to nie moja dziedzina. Zawsze staram się pomóc a gdy nie mam pojęcia to daję rady odnośnie miejsc gdzie ma się udać.[/QUOTE] No widzisz, to ja chyba jestem głupia/ograniczona bo na wszystkim się nie znam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla większości ludzi jak ktos jest po czyms z IT to znaczy ze informatyk. Nie zaglebiaja sie dokładnie kto co i jak. po prostu zapytaja i tyle, co w tym złego? Ja sama byłam w szoku jak ktos moze byc po informatyce i nie ogarniac Excela, którego podstawy sa w gimnazjum. No helol? Wiekszosc ludzi zapewne mysli podobnie. Mnie to bawi jak sie zapytam o jakas zwykla techniczna ☠☠☠☠☠☠☠e która w zasadzie zna wiekszosc facetow wzglednie ogarniajacych kompa. Wiec zapytam. Nie jako programisty. Jako czlowieka. Bo anoz moze bedzie wiedział. "To nie moje kompetencje". No bo ciężko pomoc ![]() Dlatego sama sie wyszkolilam bo znudzilo mi sie wywracanie oczami na wszystkich masci programistów, administratorów i inne odłamy informatyczne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Konto usunięte
|
Znam bardzo dużo osób, które programisty od po prostu informatyka nie rozróżnia. Nikt nie musi.
Ja sama nie znam się doskonale na wszystkim ale z każdej dziedziny informatyki coś ogarnę, bo tego uczą na studiach. Nie rozumiem co jest złego w tym że jest jeden kierunek studiów z wiedzą ogólną ale z wyszkoleniem się w jednej specjalizacji. Oczywiście że programista nie musi wiedzieć wszystkiego ale według mnie byłoby by być wstyd programistą a nie wiedzieć podstawowych rzeczy. Mój TŻ jest programistą i nie czuję się źle z tym że jest po prostu i informatykiem. A z tego co piszesz to powinna być obraza dla programisty ![]() Cytat:
Dokładnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a jeśli umiem pomóc to jasne że pomogę, a nie powiem że "nie pomogę, jestem programistą" ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78336861]Znam bardzo dużo osób, które programisty od po prostu informatyka nie rozróżnia. Nikt nie musi. Ja sama nie znam się doskonale na wszystkim ale z każdej dziedziny informatyki coś ogarnę, bo tego uczą na studiach. Nie rozumiem co jest złego w tym że jest jeden kierunek studiów z wiedzą ogólną ale z wyszkoleniem się w jednej specjalizacji. Oczywiście że programista nie musi wiedzieć wszystkiego ale według mnie byłoby by być wstyd programistą a nie wiedzieć podstawowych rzeczy. Mój TŻ jest programistą i nie czuję się źle z tym że jest po prostu i informatykiem. A z tego co piszesz to powinna być obraza dla programisty ![]() Jezu dziewczyny, czepiacie się... Nie napisałam że jak ktoś nazwie programistę informatykiem to obraza, absolutnie. Tylko to co pisałam już kilka razy - nie każdy programista skończył studia, wielu olewało przedmioty nie związane z tym co ich interesuje i tyle. Ja się na rzutnikach, tabletach i telefonach nie znam, dlatego denerwuje mnie gdy ktoś mnie o to pyta "bo informatyk". Jak umiem to pomogę, ale mogę tyle ile każdy inny człowiek w tej dziedzinie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Dla mnie informatyk to informatyk ![]() Gosia pochwal sie linkiem ![]() ![]() ![]() My wczoeaj na kolacje pozarlismy najlepszego chinczyka w miescie 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
❤ bee happy ❤
|
Dzień dobry z Warszawy
![]() Wstaje i czas wracać do domu, bo TŻ już w drodze ![]() Agnieszka gratuluję umowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Zostało mi 5 tygodni, a nie mam absolutnie ochoty na nic. Jade do pracy, a przy tej pogodzie nie będzie zupełnie nic się działo. Chciałabym spędzić cały dzień w łóżku łóżku TŻem Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
#770 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ale do kitu pogoda. zjem sniadanie i lece po prezent i tort dla rodziców ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo rzeczy "inspirowanych" Zarą więc w moim guście ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() Pokażesz jaką torebkę? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z niedoczynnoscia: czy któraś z was mimo lekow i niby wyrownanych hormonow nadal tyła?
Ja już nie wiem co mam robić... kolejne 2 kg na plusie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#776 | ||
catwoman
|
Cytat:
Cytat:
Chodzi o to, ze to stare foty, wiec wyszło, ze grzebie jej w profilu ![]() Hej Byliśmy wczoraj na tej kolacji z okazji restaurant week i bylo pysznie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za tym jabłkowymi ciastami za bardzo nie przepadam 😀 I dzień dobry 😉 Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#779 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Idź na analizę składu ciała, będziesz chociaż wiedziała, czy to woda i może akurat się dowiesz czegoś pożytecznego ![]() Cytat:
![]() Hej
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Był idealny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.