PM 2017, cz. 56 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-27, 18:52   #751
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Dot.: PM 2017, cz. 56

Mój promotor chyba nie czytał mojej pracy dokładnie. Czepia się rzeczy, które według mnie są bardzo ważne (na pewno ze strony osób, które miałyby robić na co dzień to co ja robię w magisterce to też byłaby dla nich ważna kwestia). Mam wrażenie, że on nie pamięta co ze mną w ogóle ustał.

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Jakie oburzenie? Tylko napisałam że jak ludzie maja problemy sprzetowe/systemowe/nie moga sie polaczyc z siecią czy zhackowac sobie telefonu to im zwracam uwagę właśnie na to, ze pojęcie informatyk jest szerokie i nie każdy informatyk zna się na danej rzeczy Jasne, pomogę wybrać kompa ale jak komuś padnie płyta główna to już nie do mnie. Albo na drugim kierunku zawsze bylo do mnie jak nie działał rzutnik itp.
No ale nie rozumiem w ogóle tego rozgraniczania. Po co komuś taka wiedza? Jeśli ktoś wie, że ktoś pracuje w danej branży to się zapyta i wie, że nawet jeśli dana osoba nie wie to powie gdzie się z danym problemem udać. Twoja wypowiedź zabrzmiała jakbyś żądała, że każdy musi rozróżnić programistę od serwisanta, administratora, itd. I nie ma prawa nawet się zapytać co zrobić gdy komputer się nie włącza albo internet nie działa
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 18:53   #752
czekoladowoo
Zakorzenienie

Druga partia ciastek tez mi nie wyszla. Czekolada sie przyjarala

Jestem przed @ i na przemian chce mi sie plakac i krzyczeć

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 18:55   #753
krasulka7399
Zakorzenienie

Wstawiłam ten sernik do piekarnika, zobaczymy co z tego wyjdzie. żal zrobiło mi się tych serków w lodówce
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 19:00   #754
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Milky Way,a drugie takie z kremem truskawkowym.
jak milky way się u Was przyjął to mogę dać Ci kolejny hit

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Wstawiłam ten sernik do piekarnika, zobaczymy co z tego wyjdzie. żal zrobiło mi się tych serków w lodówce
samotne serki

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 19:19   #755
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Aż mi ślina cieknie
Milky Way wyszedł pyszny Taki lodowy,śmietankowy smak

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Zjadlabym milky waya, dasz przepis?

Robiłam z tego:
https://www.ciasta.net/milky-way.php

I właśnie z tego przepisu biszkopt wychodzi Z tym,że ja zwiększyłam trochę proporcję i robiłam go z 8 jaj. Ale dokładnie tak jak jest w tym przepisie krok po kroku.
A kremu radzę robić 2x niż jest w przepisie

A jeszcze do robiących ciast: jak krem mi wyjdzie odrobinę za rzadki to gdybym go trochę zostawiła w misce do stężenia i jakby odrobinę stężał dopiero go nakładała na biszkopt to byloby okej? Czy cięzko byłoby go rozłożyć?

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
jak milky way się u Was przyjął to mogę dać Ci kolejny hit
Dawaj Jak biszkopt wychodzi to zamierzam eksperymentować
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 20:23   #756
Ewelinatir
Zadomowienie

Hej Jak każda dobra żona obcięłam włosy. Na razie 8 cm ale planuje drugie tyle
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 20:28   #757
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Ja obcięłam i nie mogłam podjąć lepszej decyzji! Jednak wcześniejsza długość była zbyt mało praktyczna i wygodna. Widzę dużą różnicę w codziennym komforcie
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 21:11   #758
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Robiłam z tego:

I właśnie z tego przepisu biszkopt wychodzi Z tym,że ja zwiększyłam trochę proporcję i robiłam go z 8 jaj. Ale dokładnie tak jak jest w tym przepisie krok po kroku.

A jeszcze do robiących ciast: jak krem mi wyjdzie odrobinę za rzadki to gdybym go trochę zostawiła w misce do stężenia i jakby odrobinę stężał dopiero go nakładała na biszkopt to byloby okej? Czy cięzko byłoby go rozłożyć?

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Dawaj Jak biszkopt wychodzi to zamierzam eksperymentować
Latte machiato 😉 na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ jest przepis. Pycha

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Kolejna 😀

Stary 2017-10-27, 21:19   #759
malgosiaw123
Zakorzenienie

Paulina to trochę jak tiramisu?

Chcę spróbować zrobić to ciasto- https://gotujmy.pl/kilimandzaro-cias...is,222807.html

Boże znalazłam na Alie sprzedawcę i ma takie cudne ciuchy Chyba na promocję 11.11 poczekam i cos klikne
Stary 2017-10-27, 21:44   #760
Eunice9
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78330816]
No ale nie rozumiem w ogóle tego rozgraniczania. Po co komuś taka wiedza? Jeśli ktoś wie, że ktoś pracuje w danej branży to się zapyta i wie, że nawet jeśli dana osoba nie wie to powie gdzie się z danym problemem udać. Twoja wypowiedź zabrzmiała jakbyś żądała, że każdy musi rozróżnić programistę od serwisanta, administratora, itd. I nie ma prawa nawet się zapytać co zrobić gdy komputer się nie włącza albo internet nie działa [/QUOTE]
Nie przesadzaj, nie mówiłam że o takie rzeczy ludzie nie mogą pytać Ale wiele razy już miałam sytuację jak pisałam - jesteś informatykiem, czemu rzutnik nie działa? Czemu mój telefon się zacina? Itd. itd. Nawet u lekarza lekarka coś ode mnie chciała. A rozgraniczenie jest duże, tak jakbyś poszła do lekarza bo lekarz to lekarz, a jednak ginekolog to zupełnie coś innego niż np. okulista. Poza tym w wielu krajach to rozgraniczenie jest jeszcze wyraźniejsze, co jest computer science, software developing itd., osobne kierunki, np. w Niemczech wiem że tak jest. No i bardzo dużo jest teraz samouków, którzy o sprzęcie, sieciach, bazach danych itd. pojęcia za bardzo nie mają, a programować umieją zarąbiście

Cytat:

Robiłam z tego:

Cytat:
Boże znalazłam na Alie sprzedawcę i ma takie cudne ciuchy Chyba na promocję 11.11 poczekam i cos klikne
Podziel się linkiem
Ja ostatnio widziałam promkę w jednym sklepie gdzie wiele rzeczy w rozmiarze S było przecenionych na 0,99$. Niestety większość wykupiona
Stary 2017-10-27, 22:01   #761
Konto usunięte

Cytat:
Nie przesadzaj, nie mówiłam że o takie rzeczy ludzie nie mogą pytać Ale wiele razy już miałam sytuację jak pisałam - jesteś informatykiem, czemu rzutnik nie działa? Czemu mój telefon się zacina? Itd. itd. Nawet u lekarza lekarka coś ode mnie chciała. A rozgraniczenie jest duże, tak jakbyś poszła do lekarza bo lekarz to lekarz, a jednak ginekolog to zupełnie coś innego niż np. okulista. Poza tym w wielu krajach to rozgraniczenie jest jeszcze wyraźniejsze, co jest computer science, software developing itd., osobne kierunki, np. w Niemczech wiem że tak jest. No i bardzo dużo jest teraz samouków, którzy o sprzęcie, sieciach, bazach danych itd. pojęcia za bardzo nie mają, a programować umieją zarąbiście
Tak to ujęłaś jakby każdy miał obowiązek wiedzieć, że Ty tylko programujesz, jakby Lunie to robiło różnicę, z jakiej kto jest specjalizacji i jak się do konkretnej osoby zwracać.
Tak jak to gdy coś Ci dolega to idziesz najpierw do rodzinnego, który ma jakiekolwiek pojęcie i pokieruje Cię do specjalisty, który powinien wiedzieć więcej na dany temat. Przecież żaden lekarz nie będzie kazał Ci samej się zdiagnozować i znaleźć sobie specjalistę. Tak samo nie każdy ma obowiązek wiedzieć, że programista koduje, a administrator zajmuje się tylko siecią. Bo nawet samouk będzie wiedział, że gdy znajomy się zapyta czemu mu komputer się nie włącza to poradzi najpierw posprawdzać czy wszystko dobrze podpięte, a potem powie gdzie się udać. Ja się nie spotkałam nigdy z tym żeby ktoś się mnie zapytał o coś a ja bym musiała tłumaczyć, że się nie znam bo to nie moja dziedzina. Zawsze staram się pomóc a gdy nie mam pojęcia to daję rady odnośnie miejsc gdzie ma się udać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-27, 22:10   #762
rubbim
City of Bones

Cytat:

Robiłam z tego:

Kiedyś spróbuję zrobić

Wizyta w klinice weterynaryjnej umówiona. Łapka Hektora dalej niesprawna, a Willma wciąż drapie się w jednym uchu..
Stary 2017-10-27, 22:12   #763
Eunice9
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78336001]Tak to ujęłaś jakby każdy miał obowiązek wiedzieć, że Ty tylko programujesz, jakby Lunie to robiło różnicę, z jakiej kto jest specjalizacji i jak się do konkretnej osoby zwracać.
Tak jak to gdy coś Ci dolega to idziesz najpierw do rodzinnego, który ma jakiekolwiek pojęcie i pokieruje Cię do specjalisty, który powinien wiedzieć więcej na dany temat. Przecież żaden lekarz nie będzie kazał Ci samej się zdiagnozować i znaleźć sobie specjalistę. Tak samo nie każdy ma obowiązek wiedzieć, że programista koduje, a administrator zajmuje się tylko siecią. Bo nawet samouk będzie wiedział, że gdy znajomy się zapyta czemu mu komputer się nie włącza to poradzi najpierw posprawdzać czy wszystko dobrze podpięte, a potem powie gdzie się udać. Ja się nie spotkałam nigdy z tym żeby ktoś się mnie zapytał o coś a ja bym musiała tłumaczyć, że się nie znam bo to nie moja dziedzina. Zawsze staram się pomóc a gdy nie mam pojęcia to daję rady odnośnie miejsc gdzie ma się udać.[/QUOTE]
No widzisz, to ja chyba jestem głupia/ograniczona bo na wszystkim się nie znam A jak już pisałam, do Luny nic nie mam, to co napisałam było "a propos" No i też pisałam o ludziach którzy wiedzą co robię, a nawet jeśli nie to jednak większość ludzi rozróżnia programistę od "zwykłego" informatyka Ale skończmy temat, każdy ma inny pogląd i stosunek do tego i tyle
Stary 2017-10-27, 22:21   #764
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz, to ja chyba jestem głupia/ograniczona bo na wszystkim się nie znam A jak już pisałam, do Luny nic nie mam, to co napisałam było "a propos" No i też pisałam o ludziach którzy wiedzą co robię, a nawet jeśli nie to jednak większość ludzi rozróżnia programistę od "zwykłego" informatyka Ale skończmy temat, każdy ma inny pogląd i stosunek do tego i tyle
Eunice nie obraz sie ale za kazdym razem wychwalasz programistow pod niebiosa jakby byli kimś kogo trzeba znac, podziwiac, i w ogole to sa najlepsi ale to chyba ogolnie cechą programistow

Dla większości ludzi jak ktos jest po czyms z IT to znaczy ze informatyk. Nie zaglebiaja sie dokładnie kto co i jak. po prostu zapytaja i tyle, co w tym złego? Ja sama byłam w szoku jak ktos moze byc po informatyce i nie ogarniac Excela, którego podstawy sa w gimnazjum. No helol? Wiekszosc ludzi zapewne mysli podobnie.

Mnie to bawi jak sie zapytam o jakas zwykla techniczna ☠☠☠☠☠☠☠e która w zasadzie zna wiekszosc facetow wzglednie ogarniajacych kompa. Wiec zapytam. Nie jako programisty. Jako czlowieka. Bo anoz moze bedzie wiedział. "To nie moje kompetencje". No bo ciężko pomoc
Dlatego sama sie wyszkolilam bo znudzilo mi sie wywracanie oczami na wszystkich masci programistów, administratorów i inne odłamy informatyczne wiekszosc rzeczy musze szukac sama bo zanim dotre to tego ktory w koncu stwierdzi ze to jego kompetencje to sama sobie poradzę

Stary 2017-10-27, 22:54   #765
Konto usunięte

Znam bardzo dużo osób, które programisty od po prostu informatyka nie rozróżnia. Nikt nie musi.
Ja sama nie znam się doskonale na wszystkim ale z każdej dziedziny informatyki coś ogarnę, bo tego uczą na studiach. Nie rozumiem co jest złego w tym że jest jeden kierunek studiów z wiedzą ogólną ale z wyszkoleniem się w jednej specjalizacji. Oczywiście że programista nie musi wiedzieć wszystkiego ale według mnie byłoby by być wstyd programistą a nie wiedzieć podstawowych rzeczy.
Mój TŻ jest programistą i nie czuję się źle z tym że jest po prostu i informatykiem. A z tego co piszesz to powinna być obraza dla programisty

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Eunice nie obraz sie ale za kazdym razem wychwalasz programistow pod niebiosa jakby byli kimś kogo trzeba znac, podziwiac, i w ogole to sa najlepsi ale to chyba ogolnie cechą programistow

Dla większości ludzi jak ktos jest po czyms z IT to znaczy ze informatyk. Nie zaglebiaja sie dokładnie kto co i jak. po prostu zapytaja i tyle, co w tym złego? Ja sama byłam w szoku jak ktos moze byc po informatyce i nie ogarniac Excela, którego podstawy sa w gimnazjum. No helol? Wiekszosc ludzi zapewne mysli podobnie.

Mnie to bawi jak sie zapytam o jakas zwykla techniczna e która w zasadzie zna wiekszosc facetow wzglednie ogarniajacych kompa. Wiec zapytam. Nie jako programisty. Jako czlowieka. Bo anoz moze bedzie wiedział. "To nie moje kompetencje". No bo ciężko pomoc
Dlatego sama sie wyszkolilam bo znudzilo mi sie wywracanie oczami na wszystkich masci programistów, administratorów i inne odłamy informatyczne wiekszosc rzeczy musze szukac sama bo zanim dotre to tego ktory w koncu stwierdzi ze to jego kompetencje to sama sobie poradzę

Dokładnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2017-10-27, 23:01   #766
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie to bawi jak sie zapytam o jakas zwykla techniczna ☠☠☠☠☠☠☠e która w zasadzie zna wiekszosc facetow wzglednie ogarniajacych kompa. Wiec zapytam. Nie jako programisty. Jako czlowieka. Bo anoz moze bedzie wiedział. "To nie moje kompetencje". No bo ciężko pomoc

Czy ja w którymś miejscu wychwaliłam programistów? Wręcz przeciwnie, napisałam że wielu z nich nawet nie skończyło studiów informatycznych więc nie zna się na wielu informatycznych rzeczach. Po prostu uważam że jest to dość wąska dziedzina.
No a jeśli umiem pomóc to jasne że pomogę, a nie powiem że "nie pomogę, jestem programistą"

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78336861]Znam bardzo dużo osób, które programisty od po prostu informatyka nie rozróżnia. Nikt nie musi.
Ja sama nie znam się doskonale na wszystkim ale z każdej dziedziny informatyki coś ogarnę, bo tego uczą na studiach. Nie rozumiem co jest złego w tym że jest jeden kierunek studiów z wiedzą ogólną ale z wyszkoleniem się w jednej specjalizacji. Oczywiście że programista nie musi wiedzieć wszystkiego ale według mnie byłoby by być wstyd programistą a nie wiedzieć podstawowych rzeczy.
Mój TŻ jest programistą i nie czuję się źle z tym że jest po prostu i informatykiem. A z tego co piszesz to powinna być obraza dla programisty [/QUOTE]
Jezu dziewczyny, czepiacie się... Nie napisałam że jak ktoś nazwie programistę informatykiem to obraza, absolutnie. Tylko to co pisałam już kilka razy - nie każdy programista skończył studia, wielu olewało przedmioty nie związane z tym co ich interesuje i tyle. Ja się na rzutnikach, tabletach i telefonach nie znam, dlatego denerwuje mnie gdy ktoś mnie o to pyta "bo informatyk". Jak umiem to pomogę, ale mogę tyle ile każdy inny człowiek w tej dziedzinie
Stary 2017-10-28, 06:46   #767
serduszko165
Zakorzenienie

Hejo
Dla mnie informatyk to informatyk
Gosia pochwal sie linkiem mi ostatnio ciagle cos z allie przychodzi dwa portfele zamowilam, bo moj "za☠☠☠isty" skorzany z Ochnika umarl szybko...:/ torebke mala, kolczyki, etui na tel i poszewki na podusz dekoracyjne
My wczoeaj na kolacje pozarlismy najlepszego chinczyka w miescie 😋

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 07:12   #768
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dzień dobry z Warszawy

Wstaje i czas wracać do domu, bo TŻ już w drodze

Agnieszka gratuluję umowy

Stary 2017-10-28, 07:59   #769
thalia666
Wtajemniczenie

Hej!

Zostało mi 5 tygodni, a nie mam absolutnie ochoty na nic. Jade do pracy, a przy tej pogodzie nie będzie zupełnie nic się działo. Chciałabym spędzić cały dzień w łóżku łóżku TŻem

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-28, 08:05   #770
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dobry

Ale do kitu pogoda.
zjem sniadanie i lece po prezent i tort dla rodziców

Stary 2017-10-28, 08:10   #771
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Podziel się linkiem
Ja ostatnio widziałam promkę w jednym sklepie gdzie wiele rzeczy w rozmiarze S było przecenionych na 0,99$. Niestety większość wykupiona
https://www.aliexpress.com/store/913...70009f11fyMGmK

Dużo rzeczy "inspirowanych" Zarą więc w moim guście

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Hejo
Gosia pochwal sie linkiem mi ostatnio ciagle cos z allie przychodzi dwa portfele zamowilam, bo moj "za☠☠☠isty" skorzany z Ochnika umarl szybko...:/ torebke mala, kolczyki, etui na tel i poszewki na podusz dekoracyjne
My wczoeaj na kolacje pozarlismy najlepszego chinczyka w miescie 😋

Wyzej wysłałam
Pokażesz jaką torebkę? Mnie ostatnio przyszły pędzle i są super Wreszcie mogę poćwiczyć konturowanie,tylko paletkę trzeba kupić No i bluzka mi przyszła. Jeszcze czekam na szkło,bransoletkę i pasek dla siostry.
Stary 2017-10-28, 08:14   #772
nivea91
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Dobry

Ale do kitu pogoda.
zjem sniadanie i lece po prezent i tort dla rodziców

A ja nie wiem co zrobić, bo też wczoraj o 21 oświadczył że jego tata ma dziś urodziny 😓

Stary 2017-10-28, 08:22   #773
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dziewczyny z niedoczynnoscia: czy któraś z was mimo lekow i niby wyrownanych hormonow nadal tyła?

Ja już nie wiem co mam robić... kolejne 2 kg na plusie co łącznie daje juz prawie 10

Stary 2017-10-28, 08:28   #774
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.aliexpress.com/store/913...70009f11fyMGmK

Dużo rzeczy "inspirowanych" Zarą więc w moim guście
Wyczuwam zakupy

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
A ja nie wiem co zrobić, bo też wczoraj o 21 oświadczył że jego tata ma dziś urodziny 😓
Typowo

Dzień dobry
Stary 2017-10-28, 08:31   #775
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny z niedoczynnoscia: czy któraś z was mimo lekow i niby wyrownanych hormonow nadal tyła?

Ja już nie wiem co mam robić... kolejne 2 kg na plusie co łącznie daje juz prawie 10

Może to woda? Jestes obrzmiała, napuchnieta?

Stary 2017-10-28, 08:34   #776
luna_laula
catwoman

Cytat:
Jakie oburzenie? Tylko napisałam że jak ludzie maja problemy sprzetowe/systemowe/nie moga sie polaczyc z siecią czy zhackowac sobie telefonu to im zwracam uwagę właśnie na to, ze pojęcie informatyk jest szerokie i nie każdy informatyk zna się na danej rzeczy Jasne, pomogę wybrać kompa ale jak komuś padnie płyta główna to już nie do mnie. Albo na drugim kierunku zawsze bylo do mnie jak nie działał rzutnik itp.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Zaszalelismy z Tżem i kupiliśmy sobie ogromne burgery. Mój był ze smazonym camembertem, rucola, pesto bazyliowym i sosem zurawinowo-chrzanowym. Obzarlam się jak swinia Tylko pies mnie wkurza bo kradnie jedzenie z talerza, skacze, gryzie, no wariactwo

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Ja kiedyś niechcący polajkowalam zdjęcie wykładowcy na fb

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Żeby nie było, absolutnie nie miałam m myśli się Ciebie czepiać czy cos To akurat drobna rzecz która każdy ogarnie (nawet jak widac kot )

Twój Burger brzmi pysznie 🤤🤤🤤

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
gratulacje

woooowww szybcy są

zalezy od banku

za to że dałaś lajka ma pomyśleć że jesteś świrem ?
i fajna sukienka

Chodzi o to, ze to stare foty, wiec wyszło, ze grzebie jej w profilu

Hej

Byliśmy wczoraj na tej kolacji z okazji restaurant week i bylo pysznie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 08:39   #777
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Może to woda? Jestes obrzmiała, napuchnieta?

Ja sie cały czas czuje jak balon...

Stary 2017-10-28, 08:49   #778
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulina to trochę jak tiramisu?

Chcę spróbować zrobić to ciasto- https://gotujmy.pl/kilimandzaro-cias...is,222807.html

Tylko z innym serkiem 😉
Ja za tym jabłkowymi ciastami za bardzo nie przepadam 😀

I dzień dobry 😉

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Dzień dobry z Warszawy

Wstaje i czas wracać do domu, bo TŻ już w drodze

Agnieszka gratuluję umowy

Co to za pyszności na insta? 😀

Stary 2017-10-28, 09:03   #779
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

A ja nie wiem co zrobić, bo też wczoraj o 21 oświadczył że jego tata ma dziś urodziny

O urodzinach teściowej pamiętam ja

Cytat:

Byłaś badana w kierunku Hashi?
Idź na analizę składu ciała, będziesz chociaż wiedziała, czy to woda i może akurat się dowiesz czegoś pożytecznego

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Hejo
Gosia pochwal sie linkiem mi ostatnio ciagle cos z allie przychodzi dwa portfele zamowilam, bo moj "zaisty" skorzany z Ochnika umarl szybko...:/ torebke mala, kolczyki, etui na tel i poszewki na podusz dekoracyjne
My wczoeaj na kolacje pozarlismy najlepszego chinczyka w miescie

Portfele pokaż

Hej
Stary 2017-10-28, 09:03   #780
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Twój Burger brzmi pysznie 🤤🤤🤤
Był idealny

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości